64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Zoli007
    Nem akarlak elszomorítani, de az ADSL-en sosem lesz 6 Mb/s uploadod.
  • SirAlo
    Nem Magyarorszagon elek, Clicknet itt romaniaba de a letoltesi sebesseg annyi amenyit mondtak , felhivtam es 5 percre ra mar at is valtottak a csomagot
  • Met
    Melyik szolgáltató?
    Azt nézd ami a garantált sebesség, ne a jól hangzó nagybetűs HATCÁZMEGABIT-et :D
  • SirAlo
    Hello, ma kertem a netszolgaltatotol hogy tegyenek nagyobb netcsomagot, 4 megas volt a letoltesem , feltettek 10-re es azt montak hogy az up is 6 mega lessz , de tesztelem , a download megvan 10 de az upload csak 0.8! lehet az a gond hogy a modem csak 0.8-at bir? vagy a modemet updatelni kellene? Huawei Mt882 a modemem, help pls
  • Bruk
    Amiket leírtam olyanok vannak.
  • [HUN]FaTaL
    XPben nincs ilyen.
  • gregtom6
    Segítsetek máááár! Hol lehet beállítani XP alatt(!!!!) a hálózati kapcsolatok sorrendjét?
    Egy hete ezzel kínlódunk.
  • gregtom6
    Hülyeséget mondtál.
    Win7em van, és már rég beállítottam, de XP alatt nem tudom hol lehet beállítani.
    Márpedig XPnél nincsenek ilyen menüpontok.
  • SrAta
    Ennek a videónak a zenéjének a címe mi??
    Kössz
    SrAta
  • SrAta
    Az XP-s gép nálam se látja a Win7es cuccait:S Szal itt sztem kompatibilitási gondok vannak...
  • Tibi7
    Hali! Szeretnék közvetlen wifi kapcsolatot létesíteni 2 gép között, az egyiken xp a másikon win7 fut. Sehogy sem sikerül. Addig el is jutottam, hogy összekapcsolódik a 2 gép, de hogyan tudom a fáljokat megosztani köztük? Fontos lenne a segítségetek! Előre is köszi.
  • SrAta
    Sziasztok!
    Egy Airis T620 PDA készülékem van. Egyik napról a másikra azt csinálta, hogy a kijelzője nem reagál érintésre. Nem 1-2 helyen, hanem egyáltalán nem.
    Ez mitől lehet?
    A Joysickkal tok lépkedni a menübe, szóval nem lefagy, csak az érintőkijelző nem megy.
    Kösz
    SrAta
  • Bruk
    Az én tippem:
    Vezérlőpult-> Hálózati kapcsolatok-> Spaciális (felül)-> Speciális beállítások...-> Szolgáltatók sorrandje

Márha jóra gondolok és nem mondok hülyeséget. :D
  • Cat 02 #52991
    Sajátgép, Speciális, Speciális valami ilyesmi, pontos nincs sajna w7 alatt vagyok :(
  • Bruk
    Hali

Van egy lenovo laptopom (pontosabban tesómnak de lényegtelen) és ebben van egy ilyen video kari: Mobile Intel(R) 45 Express lapkakészletcsalád (Microsoft Corporation - WDDM 1.1) ~64MB

Szóval ehhez kéne nekem egy driver de nem nagyon találok, vagyis amit találtam abban nem igazán bízom. Ezért gondoltam beírok ide hátha tud valaki segíteni. Nagyon megköszönném.
  • gregtom6
    hy all!
    XP alatt hol lehet beállítani a hálózatok sorrendjét?
    Pontos elérési út kellene ahhoz az ablakhoz. Kösz.
  • kisbesi
    Segítség!!
    Sziasztok
    2 napja egyfolytába kifagy a gépem.
    olyankor szokott előfordulni ha valami program fut vagy hirtelen megterhelem a gépet.
    Nem melegszik, 1,5 GB ram om van, eddig tökéletesen működött.
    Egy nagy vírusom van amit NEM lehet letörölni.
    Lehetséges hogy nem hardwer ,hanem a windows ment tönkre, vagy megette a vírus a gépem?
  • Lacee86
    Főleg, h a 8600 GT már így is a max. ahhoz a procihoz sztem.
  • dinomano
    aham...nekem is ezt mondtak,hogy cserelni kellene...
  • MR ME
    ehhez a géphez én már nemigen vennék jobb karit, szvsz ú gép kéne, proci nem egy nagy cucc
  • dinomano
    Kérdésem lenne:
    Jelenleg egy Nvidia 8600as tulajdonosa vagyok...a lenti confighoz szeretnem a legjobb videokartyat,amit még el tud "kezelni" ez a rendszer. Az alaplap GEN1-es PCI-e csatolos.
    Ha van egy erösebb kartya,ami passzol még ebbe a configba, az mennyivel jobb mint a jelenlegi aktvi hütéses 8600GT-m?
    Intel Celeron D 331, 2666 MHz (20 x 133)
    ASRock 775XFire-VSTA
    450 Wattos eurocase táp.
    köszi!
  • balcsi70
    Ja a #17328 tol kezdtem a kérdést a "felhasználói program topikban"
  • balcsi70
    Sziasztok.Hátha itt valaki tudna megoldást erre:
    segítség,most már ott tartok hogy vinyot is cseréltem benne gondoltam telepítek rá wint de már a fájlokok betöltésénél lefagyott.
    Szerintetek Alaplappal van baj?Most már csak az hiányzik cserére.
    De tegnap már azt is próbáltam berakni egyet csak ott már nem jutottam egyről a kettőre mert mikor bekapcsoltam kb 5 mp-múlva leáll.
    Már azt is kipróbáltam hogy mindent lehúztam róla csak tápot adtam de akkor is leáll 5 mp után.
    A System panel connector-t is néztem már próbáltam mindenféle képen de bekapcsolom és 5mp és kikapcsol.Ha valaki ezekben tudna segíteni megköszönném.
  • harlond
    tárgytalan, megoldva :)
  • harlond
    sziasztok!
    Opera böngészöt használom és amikor meg akarok nyitni a neten egy PDF dokumentumot valami Eula.exe filet keresne amit nem talál :S igy kifagy az Opera és a fáljt nem tudom megnyitni. Operát is csak fájlkezelőből tudom bezárni. miért van ez és hogy tudom fixálni ezt a hibát?? előre is köszi!!!!
  • donoki
    elég valószínű.. próbáld meg kiegyengetni ott a kábelt
  • Met
    a csapkodástól szerintem elszakadt a vezeték
  • tigeroo
    hi! UPC-s kábeles netem van.

csempézés miatt elraktuk a kábelt és párszor az ajtónak neki lett nyomva (valamelyik barom ismerősöm a félfára tűzte és csapkodta az ajtót hogy miért nem záródik be)

szal lehet megtört a vezeték..most visszadugtam, sé azt írja ki hogy 678as hiab, távoli számítógéppel nincs kapcsolat...

szerintetek a kábel a hibás, hogy valszeg akkor megtört? mert semmi más nicns elállítva.
  • technext
    Hát ilyen program hmm...teamviewer vagy a REALVNC
    bár nem sok reményt fűznék hozzá hogy nagy hardverigényes játékokat zökkenőmentesen vigyen. Az aknakereső menni fog:D.
  • gregtom6
    Igen, a másik értelmezésed a helyes:)
    Az előző változatodat már rengetegszer alkalmaztam a haverokkal, sokat játszok:)
  • gregtom6
    Ismerem a hamachit, most is fel van téve:D
  • technext
    Ha jól értem neked a Hamachi nevű program kell.
    Ez egy virtuális hálózatot hoz létre, amire ha kapcsolódtok olyan mintha össze lenne kötve a gépetek, tehát tudtok egymással játszani.
    Rengeteget fifáztam és cossacksoztam így :).

A másik értelmezésem, hogy A gép elindít, te B géppel rákapcsolódsz és az A gépen elindítasz mondjuk egy CoD4et és B géppel játszol vele?
  • gregtom6
    Hy mindenki!
    Az lenne a kérdésem, hogy megoldható-e valahogy, hogy otthon megy a gépem, és máshonnan, másik netről rákapcsolódok a gépemre, és játszok.
    Olyan házi Onlive szerű dolog lenne, vagy távoli asztal kapcsolat szerű.
    Eddigi ismereteim alapján megoldható a cucc, csak vmi progi kell hozzá.
    Szerintetek?
  • [HUN]FaTaL
    Utolsó 2-vel oké :)
  • technext
    alaplap: vmi MSI :D
    proci: 1,7 Ghz p4 Celeron -> 2.1 pont
    memória: 768 MB DDR (alacsony hz) (tavaly lett belerakva + 512) -> 3.6
    vga: FX5700 LE 128MB -> 2.4 pont (ez 2 év után lett belevéve)
  • [HUN]FaTaL
    És egy 9 éves gépen windows 7 fut. Hihető :D
  • technext
    Ilyenkor szeretem meg újra a gépemet:D szegénykém idén karácsonykor tölti a 9. életévét és még mindig hűségesen harcol.
  • Blum
    Pasztázzad újra a processzort. 5év az nagyon sok
  • Takimate
    Sziasztok !

Az a problémám, hogy 5-10 perc játék után elkezd szirénázni az alaplap, hogy meleg a processzor.
    A youtube-ot nem tudom nézni, mert 5 perc után az is belassul melegedés miatt, ugyanúgy szirénázva, hogy melegszik a proci.

Most csak az sg van nyitva és egy intéző mégis 30-40 % os a proc leterheltség.
    Volt hasonló problémám régebben, akkor egy új ventillátor megoldotta a problémát.

Normál használat közben..nem tok jobb szót, folyton cicereg a processzor.. mintha baromi megterhelő dolgokat csinálnék.
    Egyszerűen nem értem.

d930-as sock 775 ös3.00 ghz-a proci. (5 éves)
    op rendsz: win 7
    2 GB ram
    ABIT AW8D max alaplap
    vinyón helyem bőven van.

Minden segítséget nagyon köszönök előre is !

• Puhos
    Szia!

Itt találtam valamit.