64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
istvan1111 #53044 A tápcserét már másik fórumon is ajánlották. Mindenféleképpen kipróbálom másik táppal majd. Ha már több helyen is mondják akkor lehet hogy a táp rossz.
A rossz táp miatt lehet sötét a monitor? -
#53043 tápcsere -
istvan1111 #53042 Azt mondod szedjek ki mindent, hogy csak az alaplap maradjon a házban? -
#53041 Nekem is volt ilyen, "450 W-os Gaba" miatt van :D szarabb minőségű tápok tudnak ilyet csinálni, ez a túlfesz védelem miatt van hogy megvédje a gépek alkatrészeit, teendő? szedd szét az egészet majd rakd össze újra nálam bejött ennyi... -
istvan1111 #53040 Már megnéztem a kábeleket, memóriát, videókártyát hogy jól vannak-e bedugva. Ki is lett portalanítva. -
istvan1111 #53039 milyen 4 tűs csati? Az hol van? -
#53038 nézd meg, hogy az alaplapra a 4 tűs csati is rá van e dugva. Mert ha az nincs tud iet... -
#53037 Nekem is volt már ilyen. Annyit csináltam, hogy minden kábelt jól bedugdostam a helyére. -
istvan1111 #53036 Sziasztok.
A gép a következőt csinálja:
Bekapcsolom, nincs csipogó hang, ventilátorok felpörögnek, utána az egész leáll és magától bekapcsol, kezdi előröl. A monitor sötét, nem jelenik meg semmi. A videókártya, memória ki lett szedve, ezután beinditáskor három rövidet csippant, a ventilátorok is mentek, a gép nem állt le, a monitor sötét. Videókártyát visszatettem, bekapcsolás, három rövid hang, a ventilátorok is mentek nem állt le a gép, a monitor sötét. Memóriát is visszatettem, nincs csipogó hang, gép leáll, majd újraindul, monitor sötét. Új memóriával kipróbálva ugyanezt csinálja.
Mi lehet a hiba?
Nem az én gépem, csak szoltak hogy nézzem meg. Az alábbiakat tudom:
Alaplap: MSI
Memória: 2GB. Kingmax
Videókártya: Ati Radeon 3650 512 MB.
Tápegység: 450 W-os Gaba
Op. rendszer: álítólag Vista.
Kb. 2 éves gép
Ennyit láttam, mivel mint írtam semmi nem jött be a monitoron. -
#53035 Kösz -
#53034 memtest, hdtune, hdsentinel -
#53033 Hogy lehet tesztelni a memóriakártyát és a vinyót? -
#53032 Sziasztok. Az lenne a gondom, hogy amikor valaki beszél velem mikrofonon, visszahallja a hangját, még akkor is, hogyha az én mikrofonom be sincs dugva. Szerintem valahogy átállítottam, hogy azt hallja a másik fél, amit én. Ötlet? Nagyon fontos lenne, nem akarom ezért újratenni a gépet.
Köszi. -
#53031 az megesik :) -
#53030 Ok srácok köszi a segítséget!
A KM Player a Mediaplayer sőt még jó pár lejátszó kipróbálása után azt kell hogy mondjam hogy ez a file hibás!
Kár ,mert az Inception lett volna a film! -
#53029 mediaplayerrel, de ajánlatos a kmplayer ahogy alant is írták -
#53028 memória vagy vinyó gondra tippelnék így elsőre, tesztelgess :) -
#53027 KM Playerrel pl. -
#53026 Sziasztok!
.wmv kiterjesztésű DVDRip file-t mivel tudnám lejátszani? -
#53025 Olyan gondom van hogy egy ideje furán viselkedik a gépem:bekapcsoláskor a winfos nem töltődik be olykor,csak fekete a képernyő.Máskor ha betölt akkor lefagy ha megnyitom a sajátgépet v. a feladatkezelőt.Volt hogy egy pillanatra a kék háttér megjelent(a szöveget elolvasni sem volt idő) és újraindult a gép.1-2X-i resetelés után aztán rendesen működik.Avast,Spybot nem jeleznek vírust.Mi lehet a baja? -
#53024 vidd el szervízbe, beszart az érintőképernyő valszeg -
#53023 Sziasztok!
Egy Airis T620 PDA készülékem van. Egyik napról a másikra azt csinálta, hogy a kijelzője nem reagál érintésre. Nem 1-2 helyen, hanem egyáltalán nem.
Ez mitől lehet?
A Joysickkal tok lépkedni a menübe, szóval nem lefagy, csak az érintőkijelző nem megy.
Kösz
SrAta
Erre esetleg valaki? -
#53022 Megy köszi!:)
-
#53021 Köszönöm a válaszod. Drivert már próbáltam keresni a hivatalos DELL honlapon még nem vagyok benne teljesen biztos, hogy minden funkcióra van e. Ellenben a gép tudása nekem is valami hasonlót sejtetett, de nem találtam semmit róla hogy bírja e a 64bite rendszert. -
#53020 adatait elnézve illene neki, az h drivert találsz e hozzá az más kérdés -
#53019 Jó reggelt!
Csak egy egyszerű kérdés. Van egy DELL 500 laptopom amit eddig Linuxal használtam, de kéne mellé Windows is. Tudja e valaki, hogy a Windows 7 elfut e a gépen?
Köszi a segítséget!
További szép napot! -
#53018 At present there is no solution other than to reduce your system sample rate less than 48kHZ.
Right-click sound icon in system tray and choose playback devices
Right-click "speakers" (or the default sound device) and choose properties
Advanced tab > under "default format" choose sample rate. -
#53017 most próbáltam ígyis de nem:S
Egyéb 5let?:S -
#53016 Probléma a következő:
Van 1 TL-R460 routerem és az a lényeg hogy a webes kezelőfelületen nem tudok IPt újítani illetve hát sehogyse tudok IP-t újítani, közben persze dinamikus IPm van. Immár 2 hónapja nem tudok újítani és nem értem hogy miért, ha a modemet közvetlenül dugom a gépbe akkor 5 percenként tudok "cmd"-be új IPt kérni.
Szóval ez ügyben szeretnék segítséget kérni hogy hogyan újítsak IPt a routeren újra mert 2 hónapja ment mindig is ment de 2 hónapja nem és nem értem miért... már mindent csináltam firmware frissítés akármi ha földhöz vágom akkor se sőőt vettem még 1 ugyan ilyet hátha de azzal sem :S
Előre is köszi a helpet!
(má elfogyott minden tudásom és má qrvára felbasz) -
#53015 Nem is gond, 4 megasrol felemeltek 11-re es meg igy is olcsobb mint a 4 megas, azon is csodalkoztam hogy olcsobban majdnem 3x olyan gyos netet adtak :P -
#53014 Akkor békélj meg azokkal az értékekkel, mert nincs jogod reklamálni. -
#53013 jah olyanom van, csak nem a Play hanem a Power csomag, mert azt monta abba 6 mega az up:D es a download csak 11 mert itt olyan a halozat -
#53012 Nem ilyened van, véletlenül? Mert akkor csak akkor kapsz 4 mega uploadot, ha van VDSL vagy optika. -
donoki #53011 hát nem azért, de simán bemehetnél reklamálni, hogy nem annyival megy mint kéne, és akkor nem kell annyit fizetned.. -
#53010 hat akkor csak atvertek engem :D kerdezte hogy 4 vagy 6 mega feltoltessel akarom es ha 4-el kerem akkor olcsobb is lett volna... nah mar mind1 -
#53009 10/1 lesz az. -
#53008 talán nem szereti a win8? próbáltad már kompatibilitási módban indítani az installt? -
#53007 A Lego Harry Potter 1-4 et telepítettem, és azzal megáll, hogy a windows 7 megoldást keres a problémára...
Ötlet?
Config:
4200+ AM2
2 giga ram
Sapphire radeon X1950GT
Kössz
SrAta -
Szoval ilyen most -
#53005 6 Megabit-et mondok en, vagy te nem arra gondolsz?