64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • istvan1111
    A tápcserét már másik fórumon is ajánlották. Mindenféleképpen kipróbálom másik táppal majd. Ha már több helyen is mondják akkor lehet hogy a táp rossz.
    A rossz táp miatt lehet sötét a monitor?
  • [HUN]FaTaL
    tápcsere
  • istvan1111
    Azt mondod szedjek ki mindent, hogy csak az alaplap maradjon a házban?
  • Pepsi Twist
    Nekem is volt ilyen, "450 W-os Gaba" miatt van :D szarabb minőségű tápok tudnak ilyet csinálni, ez a túlfesz védelem miatt van hogy megvédje a gépek alkatrészeit, teendő? szedd szét az egészet majd rakd össze újra nálam bejött ennyi...
  • istvan1111
    Már megnéztem a kábeleket, memóriát, videókártyát hogy jól vannak-e bedugva. Ki is lett portalanítva.
  • istvan1111
    milyen 4 tűs csati? Az hol van?
  • SrAta
    nézd meg, hogy az alaplapra a 4 tűs csati is rá van e dugva. Mert ha az nincs tud iet...
  • oliwwer
    Nekem is volt már ilyen. Annyit csináltam, hogy minden kábelt jól bedugdostam a helyére.
  • istvan1111
    Sziasztok.

A gép a következőt csinálja:
    Bekapcsolom, nincs csipogó hang, ventilátorok felpörögnek, utána az egész leáll és magától bekapcsol, kezdi előröl. A monitor sötét, nem jelenik meg semmi. A videókártya, memória ki lett szedve, ezután beinditáskor három rövidet csippant, a ventilátorok is mentek, a gép nem állt le, a monitor sötét. Videókártyát visszatettem, bekapcsolás, három rövid hang, a ventilátorok is mentek nem állt le a gép, a monitor sötét. Memóriát is visszatettem, nincs csipogó hang, gép leáll, majd újraindul, monitor sötét. Új memóriával kipróbálva ugyanezt csinálja.
    Mi lehet a hiba?

Nem az én gépem, csak szoltak hogy nézzem meg. Az alábbiakat tudom:
    Alaplap: MSI
    Memória: 2GB. Kingmax
    Videókártya: Ati Radeon 3650 512 MB.
    Tápegység: 450 W-os Gaba
    Op. rendszer: álítólag Vista.
    Kb. 2 éves gép
    Ennyit láttam, mivel mint írtam semmi nem jött be a monitoron.
  • Willenbrock
    Kösz
  • LoDMaSt
    memtest, hdtune, hdsentinel
  • Willenbrock
    Hogy lehet tesztelni a memóriakártyát és a vinyót?
  • oliwwer
    Sziasztok. Az lenne a gondom, hogy amikor valaki beszél velem mikrofonon, visszahallja a hangját, még akkor is, hogyha az én mikrofonom be sincs dugva. Szerintem valahogy átállítottam, hogy azt hallja a másik fél, amit én. Ötlet? Nagyon fontos lenne, nem akarom ezért újratenni a gépet.
    Köszi.
  • MR ME
    az megesik :)
  • kaposi1
    Ok srácok köszi a segítséget!

A KM Player a Mediaplayer sőt még jó pár lejátszó kipróbálása után azt kell hogy mondjam hogy ez a file hibás!
    Kár ,mert az Inception lett volna a film!
  • MR ME
    mediaplayerrel, de ajánlatos a kmplayer ahogy alant is írták
  • MR ME
    memória vagy vinyó gondra tippelnék így elsőre, tesztelgess :)
  • Lacee86
    KM Playerrel pl.
  • kaposi1
    Sziasztok!

.wmv kiterjesztésű DVDRip file-t mivel tudnám lejátszani?
  • Willenbrock
    Olyan gondom van hogy egy ideje furán viselkedik a gépem:bekapcsoláskor a winfos nem töltődik be olykor,csak fekete a képernyő.Máskor ha betölt akkor lefagy ha megnyitom a sajátgépet v. a feladatkezelőt.Volt hogy egy pillanatra a kék háttér megjelent(a szöveget elolvasni sem volt idő) és újraindult a gép.1-2X-i resetelés után aztán rendesen működik.Avast,Spybot nem jeleznek vírust.Mi lehet a baja?
  • MR ME
    vidd el szervízbe, beszart az érintőképernyő valszeg
  • SrAta
    Sziasztok!
    Egy Airis T620 PDA készülékem van. Egyik napról a másikra azt csinálta, hogy a kijelzője nem reagál érintésre. Nem 1-2 helyen, hanem egyáltalán nem.
    Ez mitől lehet?
    A Joysickkal tok lépkedni a menübe, szóval nem lefagy, csak az érintőkijelző nem megy.
    Kösz
    SrAta

Erre esetleg valaki?
  • SrAta
    Megy köszi!:)
  • king82
    Köszönöm a válaszod. Drivert már próbáltam keresni a hivatalos DELL honlapon még nem vagyok benne teljesen biztos, hogy minden funkcióra van e. Ellenben a gép tudása nekem is valami hasonlót sejtetett, de nem találtam semmit róla hogy bírja e a 64bite rendszert.
  • MR ME
    adatait elnézve illene neki, az h drivert találsz e hozzá az más kérdés
  • king82
    Jó reggelt!

Csak egy egyszerű kérdés. Van egy DELL 500 laptopom amit eddig Linuxal használtam, de kéne mellé Windows is. Tudja e valaki, hogy a Windows 7 elfut e a gépen?
    Köszi a segítséget!

További szép napot!
  • Zoli007
    At present there is no solution other than to reduce your system sample rate less than 48kHZ.
    Right-click sound icon in system tray and choose playback devices
    Right-click "speakers" (or the default sound device) and choose properties
    Advanced tab > under "default format" choose sample rate.
  • SrAta
    most próbáltam ígyis de nem:S
    Egyéb 5let?:S
  • Pepsi Twist
    Probléma a következő:

Van 1 TL-R460 routerem és az a lényeg hogy a webes kezelőfelületen nem tudok IPt újítani illetve hát sehogyse tudok IP-t újítani, közben persze dinamikus IPm van. Immár 2 hónapja nem tudok újítani és nem értem hogy miért, ha a modemet közvetlenül dugom a gépbe akkor 5 percenként tudok "cmd"-be új IPt kérni.

Szóval ez ügyben szeretnék segítséget kérni hogy hogyan újítsak IPt a routeren újra mert 2 hónapja ment mindig is ment de 2 hónapja nem és nem értem miért... már mindent csináltam firmware frissítés akármi ha földhöz vágom akkor se sőőt vettem még 1 ugyan ilyet hátha de azzal sem :S

Előre is köszi a helpet!

(má elfogyott minden tudásom és má qrvára felbasz)
  • SirAlo
    Nem is gond, 4 megasrol felemeltek 11-re es meg igy is olcsobb mint a 4 megas, azon is csodalkoztam hogy olcsobban majdnem 3x olyan gyos netet adtak :P
  • Zoli007
    Akkor békélj meg azokkal az értékekkel, mert nincs jogod reklamálni.
  • SirAlo
    jah olyanom van, csak nem a Play hanem a Power csomag, mert azt monta abba 6 mega az up:D es a download csak 11 mert itt olyan a halozat
  • Zoli007
    Nem ilyened van, véletlenül? Mert akkor csak akkor kapsz 4 mega uploadot, ha van VDSL vagy optika.
  • donoki
    hát nem azért, de simán bemehetnél reklamálni, hogy nem annyival megy mint kéne, és akkor nem kell annyit fizetned..
  • SirAlo
    hat akkor csak atvertek engem :D kerdezte hogy 4 vagy 6 mega feltoltessel akarom es ha 4-el kerem akkor olcsobb is lett volna... nah mar mind1
  • [HUN]FaTaL
    10/1 lesz az.
  • MR ME
    talán nem szereti a win8? próbáltad már kompatibilitási módban indítani az installt?
  • SrAta
    A Lego Harry Potter 1-4 et telepítettem, és azzal megáll, hogy a windows 7 megoldást keres a problémára...
    Ötlet?
    Config:
    4200+ AM2
    2 giga ram
    Sapphire radeon X1950GT

Kössz
    SrAta
  • SirAlo

Szoval ilyen most
  • SirAlo
    6 Megabit-et mondok en, vagy te nem arra gondolsz?