64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Blum
  • Zoli007
    Ez a HW topic. Amúgy mi az, hogy nem engedi? Jelszóval van védve? Mit ír ki a WinRAR?
  • Blum
    Hi!
    Van egy nagy gondom!

Adott egy RAR-ba csomagolt fájl. (.scs) Az scs is WinRAR-al lett összetömörítve,és ebben az scs fájlban vannak mappák,amiben vannak különféle fájlok. Na most ezek a fájlok közül kéne nekem 1 darab,de nem engedi kimásolni az Asztalra. (Gondolom aki betömörítette az oldotta meg így.)
    Hogy tudnám én mégis kihúzni azt az asztalra? Nagyon kéne nekem,nagyon fontos!
  • kifli
    Nembiztos hogy értelmetlen, ha éppen van olyan játék ami gyorsabb dx11-ben, mint dx9/10/10.1-ben Persze tesztelláció, és egyébb dx11 látványjavítók nélkül.
    Abban viszont egyetértek, hogy 4830 jobb választás :)
  • Lacee86
    Gyengébb és drágább mint a 4830. A DX11 meg nagyjából értelmetlen ennél a karinál.
  • Pepsi Twist
    amúgy ha VGA és jó és olcsó legyen akkor sztem: ez
  • Pepsi Twist
    CPU-t fejlesztünk utoljára :D
  • Lacee86
    Mi a géped többi adata (RAM, CPU)? Egyébként tudom ajánlani ezt a karit, nagyon jó áron van.
  • dinomano
    Parszor mar irtam ide ebben a temaban:
    Van egy 775xfire alaplapom,és egy 8600GT-m. Szeretnem fejleszteni a gépet (de nem kipucolni és ujracserelni a belsejet). Videokartya cserere gondoltam (pici teljesitmenynövekedessel is beerem). Mit tudok még beletenni ebbe az alaplapba? 8600 valami extra verziojat, ha van(GTX?) vagy talan még 9600-as szeria is?
  • kaposi1
    Szintén WD 1.5-ös egy éve semmi gond vele!
    De a belső vinyóim is ilyenek, és azokkal se volt még semmi gond!
    Kopp-kopp!
  • technext
    Üdv, online szeretnénk TV-t nézni. RTL Klub, TV2, ID Discovery érdekelne, van rá valami megoldás?
  • LoDMaSt
    western digitalom van, 2 éve semmi baj vele.
  • Bruk
    Sziasztok

Külső merevlemezeknél melyek a legmegbízhatóbb márkák?
  • FLeT
    Reset-el megoldódott.
    Köszönöm!
  • istvan1111
    Reseteld meg a routert vagy húzd ki a 220-ból pár másodpercre. Az is lehet hogy nem jó IP címet írtál. Új vagy használt routert vettél?

IP cím:192.168.1.1

Felhasználónév:admin

Jelszó:admin

Ezek a TP-Link gyári paraméterei, de ha használtan vetted érdeklődj az eladótól, nem-e átírta valamelyiket.
  • Zoli007
    Ha a gép nem érzékeli a routert, akkor hogyan tudtad beállítani?
  • repuding
    Sziasztok!

Van egy lassan 3 éves PC-m aminek a müködésével általában nem is szokott semmilyen probléma lenni. Kivéve akkor ha valahová átviszem ,és ott összerakom. Ilyenkor a monitoron nem jön be semmilyen kép(de azt érzékeli, hogy a gépre rá van csatlakoztatva), és az a gépi hang ami azelött szokott elhangzani mielött a monitoron megjelenik az első kép ( az alaplap tipusának a képe) az is elég későn kb a bekapcsolás után a 40. másodpercben hangzik el.
    Ez a probléma már töbször előfordult és általában jó sok kábel ki-be huzogatása és cserélgetése segített rajta, de minél többször kerülök ilyen helyzetbe egyre hosszabb ideig tart müködésre bírni, legutóbb fél napomba telt. (mindig más után jött rendbe, más monitorral is kipróbáltam, azokkal is ugyanezt csinálta szóval nem hiszem, hogy a monitorral lenne a gond)
    Szerintetek mi lehet a probléma oka?
    A grafikus kártyának lehet valami kontakthibája?

Segítségeteket előre is köszönöm!

• FLeT
    na az előbbi problémákra már tudom a megoldást így megpróbáltam összekötni a rendszert de a gép nem érzékeli a routert, és hiába írom a böngészőbe az ip címét nem tudja megjeleníteni.
    Mit kellene csinálni?
  • FLeT
    Sziasztok!
    Vettem egy TP Link TL-WR543G routert.
    Úgy szeretném beállítani, hogy a gépbe vezetékes net legyen és a házban legyen wifi.
    pár lépésnél nem tudom mit kell beállítani.

Choose Operation Mode
    - AP Client Router
    - AP Router

itt most akkor melyikre?

Choose WAN Connection Type
    - PPPoE
    - Dynamic IP
    - Static IP

Köszi!
  • Pepsi Twist
    de nála az a helyzet volt hogy ki-be kapcsolt én nem ram hibára gyanakodnék
  • [HUN]FaTaL
    Nem mindig sípol egyik sem, van amikor csak szimplán nincs kép.
  • Pepsi Twist
    de má nem azé ha nincs memória (ha nem volt belerakva rendesen akkor nincs memória) akkor sípolnia kéne nemde? vagy csak az én gépem ilyen?
  • greg benz
    Sziasztok!

Video "thumbnail" készítő programokat tudnátok ajánlani? A "video thumbnails maker" nevű progit használtam eddig,de újabban 10ből jó ha 8 videohoz tud csinálni..mindenre failt ír. MPC-vel is próbáltam,de amit a másik progi nem tud,azt általában az MPC sem.
  • oliwwer
    Rakd újra az író programot. Esetleg tegyél fel egy újabb verziót.
  • Unitedfanatics
    Hello, nekem olyan problémám van, hogy a gépem egy oldalt minden ok nélkül nem tud behozni 404-es hibára hivatkozva, miközben másnak megy, sőt a laptopomon is működik. CMD-ben pingeltem, és tökéletes választ kaptam, az átjáró tehát elvileg működik, de freeproxy server nélkül esély sincs arra, hogy bejöjjön, de azzal meg szinte hazsnálhatatlan. Mi a probléma? előre is köszi.
  • Zsolek123
    Szevasztok!

Nekem olyan problémám van, hogy ha berakom a szűz, íratlan lemezt a meghajtóba, a gép egyszerűen belassul, esetenként rögtön kékhalál, vagy újraindul a gép.

Bármilyen lemezzel ugyanezt csinálja. Mi lehet a gond?
  • istvan1111
    Én csak megnéztem a gépet, megmondtam mit kell cserélni, a memóriát a tulaj vette már meg ő nem tudta rendesen belerakni.
  • istvan1111
    Mondtam a tulajnak hogy egy tápcsere is ajánlott.
  • [HUN]FaTaL
    Alapértelmezett felvételi eszközt nézd meg és állítsd át mikrofonra.
  • oliwwer
    #53032-re valaki?
  • Pepsi Twist
    oda adták neked hogy javítsd meg? azt ilyen qrva nagy marhaságokat mondasz? :D te csak max ártanál annak a gépnek :D vigyétek olyannak aki tényleg ért hozzá
  • [HUN]FaTaL
    Ettől még az ipari hulladék GABA tápnak javalott a cseréje valami normálisra.
  • istvan1111
    Köszönöm a segítséget mindenkinek.
  • istvan1111
    Megoldódott a probléma. Az új memória nem lett jól belerakva, nem érintkezett rendesen, de most már jó lett a gép.
  • Met
    nem kell újratelepíteni azért mert szétszedted meg összeraktad
  • istvan1111
    De ha mindent kiszedek újra is kell telepíteni. Telepítés nélkül oldanám meg ha lehetne. Ha csak simán a tápot cserélem akkor nem kell telepíteni.
  • Pepsi Twist
    ja próbáld még ki hogy mindent kipakolsz a gépből totálisan csak a szűz alaplap marad és dugd rá a tápot kapcsold be és ha nem sípol semmit akkor az alaplap a szar :D
  • Pepsi Twist
    tápcsere tuti bejön szóval szedd szét az egész gépet még az alaplapot is szedd ki, rakd össze az asztalon kapcsold be és ha megy rakd össze ha nem megy akkor új táppal próbáld :) ennyi
  • istvan1111
    Minden előfordulhat ezért megkérdezném, ha a tápcsere nem jön be még mivel lehet gond?
  • [HUN]FaTaL
    Lehet, és a csodálatos gaba táptól az egész géped tönkremehet. Vegyél egy normális, minőségi tápegységet.