!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
h számít e h garis? szted? 😄 ha az a szar akkor kötelességük ingyen cserélni, feltéve ha nem tudják rádbizonyítani h te basztad el userfail miatt

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

biomage
most mi van?
ember mit nem értesz? nem fogják a teljes alaplapot ilyen hiba miatt kicserélni, bárki mondta az nem ért hozzá -.-
Vid be a szervizbe és beszélj velünk, ne a barátoddal, lófaszt sem ért hozzá 😛

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Met
ahha, talán akkor elõbb a kábelt kellene megpróbálni kicserélni...
Olyanról már hallottam, hogy a csatlakozó miatt laza volt de olyanról nem, hogy kitágult a luk

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

tudom hogy feltettem de nem nagyon válaszoltak. igen a laptop csatlakozójával van gond ahova az utp kábel megy.nem hinném hogy olyan olcsón csinálnák meg.de am az számít hogy még garanciás? ingyen kicserélik/megcsinálják? az egyik ismerõsöm mondta hogy kicserélik drágán az alaplapot 😊 az utp kábelt még nem cseréltem ki.

Met
Ha 1 héttel ezelõtt nem tudtak segíteni akkor most se fognak tudni...

biomage
1 ha elromlót a csati, vidd el egy szervizbe, biztos olcsón megcsinálják.
2 ha nem vagy mûszeres neki se állj megjavítani, tuti elrontod
3 nem tudom mibõl gondolod hogy egy szar csati miatt kicserélik az egész alaplapot, honnan veszed ezt?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

MR ME
ezt a kérdést már feltetted 😊
am most akkor a laptopban szar a csatlakozó? próbáltad az utp kábelt kicserélni?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

csõsztök.még mindig kéne egy kis help 😊fontos.jön a telefonzsinór a modembe a modembõl pedig az utp patch kábel a laptopba.de ahova dugni kell az utp kábelt a laptopba abba vannak ilyen kis fémcsíkok vagy mik.azok egy kicsit le vannak nyomva ezért nagyon sokszor a gép nem érzékeli hogy van net.ilyen kor meg kell mozgatni a kábelt és újra jó lesz egy ideig.DE! ha az asztalon akár egy millimétert is megmozdítom a laptopot egybõl megszakad a kapcsolat és meg kell mozgatni a kábelt.ez nagyon idegesítõ.na most nekem olyan tanácsok kellenének hogy házilag mit tudnék csinálni azon kívül hogy usb stickes net és hogy cseréltessem ki a laptop belsejét kb 60 ezer Ft ért.néha a kis csíkokat egy tûvel egy kicsit feljebb húzgálom de az is csak ideiglenesen mûködik.kicsit hosszúra sikeredett de lécci segítsetek.elõre is köszi

biomage
nem, olyan kellett volna mint a Directory Size progi, de már tegnap volt idõm utána nézni, és ezt találtam, ez a where is it meg aszem adatbázisba rakja a teljes meghajtó tartalmát. azért kösz a helpet

Hé neked nem ilyen kategorizáló kéne?
Where Is It

biomage
<#wow3>
ember olvasd már hogy mit írtam, megnézi az összes könyvtárat és megjegyzi minden könyvtár tartalmát méretét, és fájtál és lehet rendezni meg minden

Total Commander

biomage
<#wow3><#levele>

LoDMaSt
Off
Windows intézõ <#idiota>
On

@ Hellomarci

biomage
Hali

Mi annak a programnak a neve ami, megnézi a vinyo összes könyvtárát és megjegyzi a benne lévõ fájlok méretét meg mindent, és lehet mindenféle rendezést csinálni a programmal

fook
hupsz itt a két link 😊
Tv bemenetek
Videókártya😊

fook
Hellosztok 😊😊 Két dologban kérném a segítségeteket 😊
Elöször is nincs monitor teszt windows 7 64bitre ?:S ami fennt van az nem mûködik :S
Másodszor össze szeretném kötni Philips 32pf5521D - típusú tévémet ( Itt található a bemenetek listája) a számítógéppel. Asus EN 8600GTS videókártya van a gépben (Ennek itt vannak a bemenetei). Milyen kábelt vegyek hozzá ? Elsõsorban HD filmeket , sorozatok élvezésére szeretném kihasználni. A segítséget elõre is köszönöm!

duracellmumus
üdv!
ha 1-200W-os fogyasztót van a végén -és lehetõleg nem egy dimmelt halogénlámpa- akkor semmi baja nem lesz!

Apunak mindig igaza van! Most is.

pxxl
ha az utp kábelt közvetlenül a 220V mellett húzom el akkor befolyásolja az adatáramlást? konkrétan át kellene vinni a netet a másik szobába, és nem nagyon akarok új lukat fúrni a falba, de van egy közös konnektor, ami keresztül (talán) elfér a kábel. zavarná a jelet vagy sem? nekem erõs a gyanúm, hogy zavarni fogja

All hail the double x!

pxxl
hogyne. a régi fülesemhez alapból járt ilyen átalakító 😊 (sajnos eltörött már szegény füles 😞 )

All hail the double x!

Létezik.

plu604
köszi

Willenbrock
Létezik olyan átalakító kábel ami 6,3-as jack dogót 3,5-re alakít?

Met
van erre progi, abby fine reader pl.

Willenbrock
Csíkot húzó nyomtatófejjel lehet valamit csinálni?Mert a fejállítás nem segített-több mint fél éve nem nyomtattam vele,lehet hogy beleszáradt a fúvókába a festék?Ráfújtam kontaktsprével de az sem segített.Van tippje valakinek,mert a fej elég drága nem szeretnék újat venni:/

plu604
Nem hardware-es kérdés, de hátha tud valaki segíteni.
Adott egy doc fájl, amiben nem legépelve vannak a szavak, hanem képekként berakva, mint például ez.
Namost ugye ez nem szöveg, ebben nem tudok ctrl+f-el keresni. A kérdésem az lenne, létezik-e olyan program ami az ilyen képeket átkonvertálná valódi szöveggé? Kerestem google-ben de csak olyan oldalakat találtam amik ilyen "ascii art"-ot csináltak az egyszerûbb képekbõl. Ha létezik, hol találom meg? Mi a neve?

Legend Killer
na, privi ment 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
na, privi ment 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
<#idiota><#hehe>.

sry, láma vok ehhez. ok, így már értem. kösz és megnézem.

MR ME
nem az IE-t 😄
feladatkezelõben új feladathoz írd be h explorer.exe és enter, de elötte ha esetleg futna akkor lõdd ki

Legend Killer
vagy fejtsd ki hogyan gondoltad.

Legend Killer
megnyitottm IE-t, semmi változás.

Legend Killer
ezt még nem próbáltam. miért, nyissam meg és elõjönnek? megnézem, kösz.

MR ME
explorer.exe-t újraindítva feladatkezelõbõl sem jönnek vissza az ikonok?

Legend Killer
nemnem. sima háttér, ami éppen be van állítva. aktuális alap háttér, egy hegy és a Hold, v mittomén.

szal nem fekete háttér, az csak csökkentett módban van. de egyébként minden normális, csak nyomorék ikonok és tálca nincs, de elõbb cod2ztem éppen pl és kifogástalan volt minden.

hali
Szóval Gigabyte GA-MA78G-DS3H alaplapom van, rajta Realtek integrált HD Audio hangkarival. Nemrég váltottam Xp-rõl Win7-re, de amióta váltottam, recseg-ropog a hang játék közben és videólejátszáskor is...

Próbáltam:
- legfrisebb r2.38as drivert
- régebbi, r2.31-es drivert, ami tartalmazza az ATI HDMI-t és a Microsoft UAA-t is
- volt fenn r2.37-es driver is nemrég
- próbáltam driver nélkül is, tehát csak amit a Win7 saját maga felrakott
- próbáltam a hangfrekvenciáját változtatni, úgy sem volt jó...

Szal télleg..és valaki mondta, hogy érdemes a BIOS-t frissítenem...kockázatos mûvelet, de tényleg mindent kipróbáltam már...mit gondolsz, megoldhatja a problémát?

Már csak ebben bízom, illetve az alaplaphoz kapott Driver-DVD-ben, csak hogy abban még Vista-s driver van...megpróbáljam még azt is?

Köszi
MR ME
win7 van fenn? fekete a háttér? vmi ilyesmi vírus kering mostanában h fekete hátteret kapsz

Legend Killer
meginittvok és megin persze azé, mer gépem szar. egyébként minek jönnék? 😄

naszal. tegnap gép off, ma gép on... tegnap minden ok, ma minden epic fail. amikor bekapcsolom, bejelentkezek, bejön a háttér, de semmi több! wtf má? :S nem csináltam semmit, pont tegnap került fel eset és mailware, meg másik3szar vírus írtó, eddig jól megvoltam nélküle, de fater pattogott. mondom, ha x hónapig kibírta, akkor mér baszódna el pont most? van, h a vírus írtó nem jön jól a gépnek és lehet most is.

szal van háttér, asztalon ikonok nuku, se tálca alul és csakis a feladatkezelõbõl tudok hozzáférni a programokhoz. a kezelõ mutatja a folyamatokat, mikor megnyitok1programot tallózással, akkor jelzi, hogy fut is és tudom kezelni. de egyébként semmi.

PLS HELP!

hogyan hozhhatnám helyre és elõ a semmibõl az ikonokat és a tálcákat és miért nem hozza be, ha tegnap jó volt és mi a megoldás rá?

HELP!

MR ME
hát ez nemtudom mi lehet, de sztem ez kuka 😄
próbálj esetleg bios rezetet és hasonlók, de nagyon gáz hangja van 😄

Van egy HP VL400-as alaplapom 667-es P3-as procival. A nyáron szétszereltem és most összeraktam, de elkezdett pittyegni. Lehúztam róla mindent és még így is csinálja. Azt hiszem, hogy Phoenix bios van rajta, de a bios hangoknál se találtam hasonlót. Itt van MP3-ban, hátha így tud vki segíteni. Elõre is köszönöm.
Willenbrock
Kb.egy évig nem használtam a nyomtatóm (Canon IP1500)és most csíkot húz.Próbáltam a fejtisztítást a nyomtatótulajdonságoknál,a fejállítást is.Aztán kontaktsprével is befújtam a fúvókákat de még mindíg csík van az ellenörzõ mintában.Mit lehetne vele csinálni?

Csibusz
okés köszönöm😊
MR ME
vagy ha az nem segít akkor próbálja meg átrakni másik slotba, külön külön kipróbálgatni a ramokat stb stb

Csibusz
Köszönöm😊 Sokat segítettél, akkor pl megmondom neki szedjek ki és rakja vissza (tudom nem sokat segít) de hátha csak poros vagy elmozdult:S
MR ME
1 hosszú+1 rövid hangjelzés: Probléma van a RAM-mal.

bõvebben itt

Csibusz
Helló! Srácok, barátomnak a gépe mikor beindítja 1 hosszút és 1 rövidet sípol és ennyi.. feketeség. Tudom, hogy minden alaplapnak megvan a saját kódolása.. de általában ez mi lehet? köszi elõre is😊
Sziasztok,vettem egy Linksys WRT160N routert a notebookomhoz...Na most nekem kábelos netem van,és állitolag ez arra jó,hogy kábel nélkül fog menni a netem a notebookon... Elkezdem telepiteni,viszont amikor az utolso lépéshez érek ,kiirja hogy dugjam be a tápot,és csak vár vár vár,és kiirja,hogy nem jo valami. Most én vagyok ilyen hülye hogy ilyesmit vettem,vagy valamit nem jól csinálok ?? Ha valaki tudna segiteni,az segithetne. A Wifi kapcsolatot megleli,mert kivillog a dióda a notebookon is ,meg a routeren is. Köszi

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Sziasztok!

Meg szeretném magamat lepni Karácsonyra egy ilyen laptoppal:
ASUS F83SE-VX039

Ha valakinek van tapasztalata ilyen géppel vagy bármilyen pro-kontra-t fel tud hozni 150 E Ft környékén, akkor azt szívesen venném.! Jó hétvégét, és Kellemes ünnepeket srácok 😊
[HUN]FaTaL
A Ralink a chipset, használhatod annak a driverét is.

Ha XP-t raksz fel tuti, hogy nem lesz wifi, bár kártyáknál elõfordulhat az újabb rendszereknél is.

http://goo.gl/gd6Zi5

tigeroo
hi! az a helyzet hogy anno EDIMAX wifi adaptert (hálókártyát) + jeladót a gépemhez...

most nemtalálom a cd-t, de ha ujrarakom a gépet akkor illesztõoprogram nélkül látnám-e a wifi kapcsolatokat?

vagy tudnátok adni a programjához linket?

(IEEE 802.11g Turbo Mode WIRELES LAN PCI ADAPTER)

faterom gépén ralinkes program van, de ugyanaz a kártya, akkor most ez mitõl is függ?