64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • pxxl
    nem lehet (mert SL elbszta...) ti meg lopkodjátok, holott látod h szar... :D hát így jártál, mert nem lehet eltüntetni, úgyhogy nyiss új topikot, vagy valami :) am meg hardver fórumban vagyunk xD
  • tmartin
    Hello!
    Abba a hibába estem a fórumomnál, hogy kivan írva oda felülre, hogy "bejelentkezve:tmartin" ahol itt az van írva, hogy "Ez az általán...". Ezt hogyan tudom eltűntetni? Mivel nekem a Téma karbantartása menünél nem engedi kitörölni azt a HTML kódot ami ezt léthrehozta, mármint kitörlöm és nem engedi hogy rányomjak a mehet gombra.
    Szerintetek ezt meglehet valahogy csinálni? Ha igen hogyan?
  • MR ME
    tedd fel a realtek HD audio managert ha még nincs fenn, és ott lehet a hangszínekkel játszadozni
  • kaposi1
    Nezd vegig a hangkari beallitasait.
    Nehogy be legyen pipalva a karaoke funkcio.
    En mult heten ezzek szivtam.
    Olyan hang jott ki meg a HI-FI-n is ami ra van kotve a PC-re hogy egy sokol radio siman kenterbe vagta volna.
    Mar azon filoztam milyen hangkarit vegyek mert hogy ez biztos tonkre ment amikor veletlenul eszrevettem hogy be van pipalva ez a funkcio.
    Hogy tortent fogalmam sincs.
    Most mar minden a regi.
  • SrAta
    pl youtubeos videókkal is szar, amikor a másik kis dell gépen majdnem szétviszi ugyanez a füles a méllyel az agyamat...:S
  • kaposi1
    Milyen lejatszot hasznalsz?
    Mert ezt inkabb ott kellene beallitani.
  • SrAta
    Sziasztok!
    Hogyan lehet azt beállítani, hogy az alaplapi hangkarimból, vmi normális mély jöjjön ki stereoba??
    Gigabyte lap 7.1es Realtek hangkari...
    Egy időbe tudott ez mélyet... XP alatt... Windows 7 alatt nemigazán nyerő, de lehet csak nemtom beállítani...
    Pls help
    Kösz
    SrAta
  • MR ME
    jaja nekem is írja
  • Cat 02 #53196
    Nekem ír ki, CPU alatti rész
  • kaposi1
    Csak a "folyamatoknál" nem látom a százalékot.
    Amúgy köszi a tanácsot azt is meg fogom próbálni!
  • MR ME
    már miért ne írna ki %ot a win7? :) am meg antispyware progit futass le, pl spyware terminator
  • kaposi1
    Sziasztok!

Mivel lehetne kideríteni hogy a CPU használat miért van az egekben?
    71% és 100% között mozog amikor csak a böngésző van nyitva?
    És fagy ill.lassú is a gép rendesen.
    Win7 alatt a feladatkezelőben a "Folyamatok"-nál sajna nem ír ki százalékot.
    Fogalmam sincs mi a felesleges alkalmazás és hogyan szúrjam ki?
    Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
  • Zoli007
    Mi az a nagyon lassan? Milyen vonalad van? Korlátozás be van kapcsolva? etc...
  • pxxl
    godnolom annyi a max feltöltésed. ha csak nincs szinkron vonalad jelentősen lassabb a feltöltés mint a letöltés
  • donoki
    Tudom, hogy hardveres topik, csak lenne egy kérdésem:
    Gif kiterjesztésű mozgó képeket hogyan tudok átméretezni?
  • norbi78
    sziasztok!!
    Olyan problémám lenne hogy nagyon lassan tölt vissza a qtorrent.Tp link routert használok.Mitől lehet ez?A válaszokat várom.Elöre is köszönöm.
  • zakika
    ja es meg a model szama TRM-133
  • zakika
    Hello
    Vettem egy Medusa optical mouse tracer 6 gombos egeret. Instalalasnal mindig restartol a gep, igy csak egyszeru egerkent hasznalhatom. Tud valaki valami megoldast, hogyan lehetne feltenni drivert? Csak egyetlen setup.exe file van a CDn egerhez.
    Elore is koszi.
    [email protected]
  • greg benz
    Igen,ez kellett nekem:)Köszi!
  • Bruk
    Sziasztok

Az lenne a gondom hogy tegnap újratelepítettem a windows-t annak reményében hogy friss lesz és gyors. Nem így lett. Néha fogja és akár 10-20 (vagy több) percre is belassul, olyannyira, hogy még a legtürelmesebb ember is már a haját tépné.. Gondolom lehet számos oka, de nekem már nincs tippem. Mindent ugyanúgy csináltam mint máskor (egyik meghajtót takarítottam+ vírusírtóztam, másikat leformáztam és telepítettem a windows-t), de mégsem jó..

Előre is köszönöm a segítséget.
  • Zoli007
    Perszehogy lehet! parancssorba beírod, hogy CREATE plugin, és már kész is.
  • Falkon
    Hali mindenkinek!

Lehet valahogy plugin-t csinálni? Billentyűzetemhez kéne.
  • josi
    Ilyesmire gondoltál?
  • gregtom6
    Hy mindenki!
    Az lenne a kérdésem, hogy a Total Video Converter 3.70 miért lép ki, amikor mp3-at Audio CD formátumba akarok konvertálni?
    Vagy másképp kérdezem - az Audio CD-n lévő fájloknak elvileg milyen kiterjesztésűeknek kell lenniük?

Előre is kösz a helpet!
  • pxxl
    sztem felesleges is. am az sg megmarad, ha fix ip-d van, ha dinamikus akkor kiléptet
  • greg benz
    Hát nekem mondjuk nem szokott úgy maradni az SG:D
    De mondom olyanra lenne szükségem,ami mindig magától belép.Mert ugye az alap,hogy ha bezárom a böngészőt vagy új rendszerindítás van stb,akkor kilép mindenhonnan..És akkor lehet visszalépkedni mindenhová. Na ez ellen kellene egy olyan valami,ami a böngésző indításával automatikusan loginol a megadott oldalakra,fórumokra. De ahogy elnézem ilyen nem létezik,max az én képzeletemben
  • laci 700
    Itt az SG-n van olyan hogy "bejelentkezve marad" és nem kell belépni. Más oldalon is van hasonló pl Emlékezz rám néven...
  • greg benz
    Nem arra gondolok,hanem olyanra ami be is lép automatikusan
  • pxxl
    jah a legtöbb böngésző tárolni tudja, de szvsz nem kéne :)
  • greg benz
    Sziasztok!

Keresek egy olyan programot,ami automatikusan loginolna nekem fórumokba,vagy más oldalakra,mikor elindítom a böngészőt,hogy ne kelljen folyton belépkednem.Létezik ilyen,vagy ismertek hasonlót?

Köszi előre is
  • sanya200
    Nekem az lenne a kérdésem hogy mindegyik változatú windows 7 16-20gb helyet foglal?De mi a rák foglal annyit benne a 3/4-ét nem is használom ki.
  • Csibusz
    Nem tudja valaki, hogy a YASU c. programot hogy tudom használni Win7 alatti daemon toolson? mert sehol nem találok semmit.. és kéne egy játékhoz..
  • Bruk
    Lehet nekem is fent volt próbaként, meg még 1-2 másik vírusírtó de mindegyikkel volt valami.. belassult a gépem stb. Egydeül a nod32 ment normálisan, most még meg is erősítették hogy jó ezért maradok ennél.

De azért köszi a tippet. :)
  • Lacee86
    Sztem az Avira jobb, de ez csak személyes vélemény.
  • Bruk
    Ezt szerettem volna hallani. Akkor maradok a nod-nál. :)

Köszönöm nektek.
  • MR ME
    semmi baja nincs, évek óta azt használom (ESS) és soha semmi gond nem volt a géppel, aki meg szídja az vagy megszokásból szídja, vagy gyökér bekonfigolni rendesen h ne egyből törölje amit vírusnak lát stbstb
  • Bruk
    nekem*
  • Bruk
    Eddig azt használtam de sok helyen olvastam hogy nem jó. Ritkán riasztott, pedig gondolom nem volt vírusmentes a gépem. De ha tényleg jó akkor hagyom, neked tetszik..
  • pxxl
    NOD32
  • Bruk
    Sziasztok

Tudnátok ajánlani nekem egy jó vírusírtót? A lényeg hogy hatásos legyen és ne lassítsa le teljesen a gépem (akkor amikor csak alaphelyzetben van, és nem keresek).

Előre is köszönöm.