64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#53204 nem lehet (mert SL elbszta...) ti meg lopkodjátok, holott látod h szar... :D hát így jártál, mert nem lehet eltüntetni, úgyhogy nyiss új topikot, vagy valami :) am meg hardver fórumban vagyunk xD -
#53203 Hello!
Abba a hibába estem a fórumomnál, hogy kivan írva oda felülre, hogy "bejelentkezve:tmartin" ahol itt az van írva, hogy "Ez az általán...". Ezt hogyan tudom eltűntetni? Mivel nekem a Téma karbantartása menünél nem engedi kitörölni azt a HTML kódot ami ezt léthrehozta, mármint kitörlöm és nem engedi hogy rányomjak a mehet gombra.
Szerintetek ezt meglehet valahogy csinálni? Ha igen hogyan? -
#53202 tedd fel a realtek HD audio managert ha még nincs fenn, és ott lehet a hangszínekkel játszadozni -
#53201 Nezd vegig a hangkari beallitasait.
Nehogy be legyen pipalva a karaoke funkcio.
En mult heten ezzek szivtam.
Olyan hang jott ki meg a HI-FI-n is ami ra van kotve a PC-re hogy egy sokol radio siman kenterbe vagta volna.
Mar azon filoztam milyen hangkarit vegyek mert hogy ez biztos tonkre ment amikor veletlenul eszrevettem hogy be van pipalva ez a funkcio.
Hogy tortent fogalmam sincs.
Most mar minden a regi.
-
#53200 pl youtubeos videókkal is szar, amikor a másik kis dell gépen majdnem szétviszi ugyanez a füles a méllyel az agyamat...:S -
#53199 Milyen lejatszot hasznalsz?
Mert ezt inkabb ott kellene beallitani. -
#53198 Sziasztok!
Hogyan lehet azt beállítani, hogy az alaplapi hangkarimból, vmi normális mély jöjjön ki stereoba??
Gigabyte lap 7.1es Realtek hangkari...
Egy időbe tudott ez mélyet... XP alatt... Windows 7 alatt nemigazán nyerő, de lehet csak nemtom beállítani...
Pls help
Kösz
SrAta -
#53197 jaja nekem is írja -
Cat 02 #53196 Nekem ír ki, CPU alatti rész -
#53195 Csak a "folyamatoknál" nem látom a százalékot.
Amúgy köszi a tanácsot azt is meg fogom próbálni!
-
#53194 már miért ne írna ki %ot a win7? :) am meg antispyware progit futass le, pl spyware terminator -
#53193 Sziasztok!
Mivel lehetne kideríteni hogy a CPU használat miért van az egekben?
71% és 100% között mozog amikor csak a böngésző van nyitva?
És fagy ill.lassú is a gép rendesen.
Win7 alatt a feladatkezelőben a "Folyamatok"-nál sajna nem ír ki százalékot.
Fogalmam sincs mi a felesleges alkalmazás és hogyan szúrjam ki?
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném. -
#53192 Mi az a nagyon lassan? Milyen vonalad van? Korlátozás be van kapcsolva? etc... -
#53191 godnolom annyi a max feltöltésed. ha csak nincs szinkron vonalad jelentősen lassabb a feltöltés mint a letöltés -
donoki #53190 Tudom, hogy hardveres topik, csak lenne egy kérdésem:
Gif kiterjesztésű mozgó képeket hogyan tudok átméretezni? -
norbi78 #53189 sziasztok!!
Olyan problémám lenne hogy nagyon lassan tölt vissza a qtorrent.Tp link routert használok.Mitől lehet ez?A válaszokat várom.Elöre is köszönöm. -
#53188 ja es meg a model szama TRM-133 -
#53187 Hello
Vettem egy Medusa optical mouse tracer 6 gombos egeret. Instalalasnal mindig restartol a gep, igy csak egyszeru egerkent hasznalhatom. Tud valaki valami megoldast, hogyan lehetne feltenni drivert? Csak egyetlen setup.exe file van a CDn egerhez.
Elore is koszi.
[email protected] -
#53186 Igen,ez kellett nekem:)Köszi! -
#53185 Sziasztok
Az lenne a gondom hogy tegnap újratelepítettem a windows-t annak reményében hogy friss lesz és gyors. Nem így lett. Néha fogja és akár 10-20 (vagy több) percre is belassul, olyannyira, hogy még a legtürelmesebb ember is már a haját tépné.. Gondolom lehet számos oka, de nekem már nincs tippem. Mindent ugyanúgy csináltam mint máskor (egyik meghajtót takarítottam+ vírusírtóztam, másikat leformáztam és telepítettem a windows-t), de mégsem jó..
Előre is köszönöm a segítséget. -
#53184 Perszehogy lehet! parancssorba beírod, hogy CREATE plugin, és már kész is. -
#53183 Hali mindenkinek!
Lehet valahogy plugin-t csinálni? Billentyűzetemhez kéne. -
josi #53182 Ilyesmire gondoltál? -
gregtom6 #53181 Hy mindenki!
Az lenne a kérdésem, hogy a Total Video Converter 3.70 miért lép ki, amikor mp3-at Audio CD formátumba akarok konvertálni?
Vagy másképp kérdezem - az Audio CD-n lévő fájloknak elvileg milyen kiterjesztésűeknek kell lenniük?
Előre is kösz a helpet! -
#53180 sztem felesleges is. am az sg megmarad, ha fix ip-d van, ha dinamikus akkor kiléptet -
#53179 Hát nekem mondjuk nem szokott úgy maradni az SG:D
De mondom olyanra lenne szükségem,ami mindig magától belép.Mert ugye az alap,hogy ha bezárom a böngészőt vagy új rendszerindítás van stb,akkor kilép mindenhonnan..És akkor lehet visszalépkedni mindenhová. Na ez ellen kellene egy olyan valami,ami a böngésző indításával automatikusan loginol a megadott oldalakra,fórumokra. De ahogy elnézem ilyen nem létezik,max az én képzeletemben -
#53178 Itt az SG-n van olyan hogy "bejelentkezve marad" és nem kell belépni. Más oldalon is van hasonló pl Emlékezz rám néven... -
#53177 Nem arra gondolok,hanem olyanra ami be is lép automatikusan -
#53176 jah a legtöbb böngésző tárolni tudja, de szvsz nem kéne :) -
#53175 Sziasztok!
Keresek egy olyan programot,ami automatikusan loginolna nekem fórumokba,vagy más oldalakra,mikor elindítom a böngészőt,hogy ne kelljen folyton belépkednem.Létezik ilyen,vagy ismertek hasonlót?
Köszi előre is -
sanya200 #53174 Nekem az lenne a kérdésem hogy mindegyik változatú windows 7 16-20gb helyet foglal?De mi a rák foglal annyit benne a 3/4-ét nem is használom ki. -
#53173 Nem tudja valaki, hogy a YASU c. programot hogy tudom használni Win7 alatti daemon toolson? mert sehol nem találok semmit.. és kéne egy játékhoz.. -
#53172 Lehet nekem is fent volt próbaként, meg még 1-2 másik vírusírtó de mindegyikkel volt valami.. belassult a gépem stb. Egydeül a nod32 ment normálisan, most még meg is erősítették hogy jó ezért maradok ennél.
De azért köszi a tippet. :) -
#53171 Sztem az Avira jobb, de ez csak személyes vélemény. -
#53170 Ezt szerettem volna hallani. Akkor maradok a nod-nál. :)
Köszönöm nektek. -
#53169 semmi baja nincs, évek óta azt használom (ESS) és soha semmi gond nem volt a géppel, aki meg szídja az vagy megszokásból szídja, vagy gyökér bekonfigolni rendesen h ne egyből törölje amit vírusnak lát stbstb -
#53168 nekem*
-
#53167 Eddig azt használtam de sok helyen olvastam hogy nem jó. Ritkán riasztott, pedig gondolom nem volt vírusmentes a gépem. De ha tényleg jó akkor hagyom, neked tetszik.. -
#53166 NOD32 -
#53165 Sziasztok
Tudnátok ajánlani nekem egy jó vírusírtót? A lényeg hogy hatásos legyen és ne lassítsa le teljesen a gépem (akkor amikor csak alaphelyzetben van, és nem keresek).
Előre is köszönöm.