64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#53244 kuka? -
Pingi23 #53243 Sziasztok!
A laptopom képernyője alján, a start menü felett kb. 1 cm-rel megjelent egy csík. Pixelhiba vagy minek mondják. Még eleinte, ha a monitor dőlésszögét mozgattam, akkor eltűnt, de most már folyamatosan ott van. Ezzel mit lehet csinálni? -
#53242 ADSL2+ modem és tényleg nem sokat ér. -
#53241 ez mi és mennyit ér (valszeg adsl modem és nem sokat) zsír új ...
-
gregtom6 #53240 Hy mindenki!
C# kérdés, azon belül Winform: Van egy pictureboxom, és van 2 button. A pictureboxra az van beállítva egy jó kis algoritmussal, h ha a nyíl billentyűket nyomkodom, akkor lépkedhetek képeken. Viszont ott a 2 button, és ha aktívak, akkor állandóan a kijelölésükön lépkedek.
Próbáltam már fókusszal variálni, még nem sikerült megoldanom a dolgot. Jónak tűnő megoldás, hogy ha megnyomok egy gombot, az abból következő eventben egyből a pictureboxra rakom a fókuszt, de mégse működőképes.
Állítólag vannak rá megoldások, de elég bonyolultak.
Kösz a helpet. -
#53239 Óh baszod xD
Köszi:D -
gregtom6 #53238 Tökéletesre megcsinálta, kösz.
Most már tudom, h interlace-nek nevezik ezt a kicsíkozódást. -
#53237 Próba-cseresznye -
#53236 nem hiszem, ps, de azzal sem lesz egyszerű. képt! -
#53235 fotosopp? -
gregtom6 #53234 Hy mindenki!
Van egy képem, amin a gyors mozgás miatt csíkok vannak, tehát olyan, mintha minden 2. sor kicsúszott volna(értsd máshol van) eredeti helyéhez képest.
Van-e olyan program, amivel valahogy vissza lehet állítani a csíkokat az eredeti helyükre, amivel olyan lesz, mintha mozgás közben is mozdulatlan lenne a képen látható objektum? -
#53233 de magát a gépet vhogy sikerűlt már bekapcsolni? szal tuti müxik? :) -
#53232 próbáltam fordítva is, nem kapcsol be úgy se -
#53231 jah valóban :D ...má' fáradok :/ kell egy enerdzsiüccsi -
#53230 bekapcsgombnak mindegy, sak a ledeknél meg a "hangszórónál" kell jól rádugni :) -
#53229 fordítsd meg a csatalkozót, ami a kapcsolóhoz megy. lehet h fordítva dugtad rá :) -
#53228 Üdv!
van egy régi gépem, de nincsenek rádugva a bekapcsoló/led/reset kábelek
megtaláltam a neten a leírását(asus A7V600X), és az alapján rádugdoztam, de hiába nyomkodom, nem kapcsol be
Áramot kap, mert az idekábeleken a fázisceruza írja a 12V-ot
Ötlet? -
#53227 Ok, akkor vmi más hiba lesz, talán vírus. -
LINK -
wright #53225 Dsl.Volt itt t-comból egy ürge,kicserélte a modemet,ugyanaz,visszavette a sebességet,ugyanaz,sőt nézte a vonalat-nem is regisztrálnak szakadást....azért nem hiszem,hogy hálókártya mert akkor mindig szakadna.De csak az a rohadt torrent.... -
#53224 Sziasztok, elég hülye kérdésem lenne.64es Win7 Ultimatem van, lehet valahogy ébresztést beállítani?Vagy hogy valami időponthoz kötve elindítson egy hangot vagy akármit? -
#53223 Szinte minden 12V-on megy egy mai gépnél szóval nem nagyon számít. Nekem 5,3V amúgy. -
#53222 megy egyálltalán a kártya coolere? :D -
hertzui #53221 nem használ a fan speed fölcsapom 50%-ra 20%-ról. De ha 80%-ra fölteszem akkor sem,vagy várni kell egy kis időt még visszahűti? -
#53220 Ja nekem is többet, 5,16-ot, de azért ez már százalékban elég komoly eltérés, azért gondoltam. -
#53219 nem hiszem h ez lenne az oka, nálam is többet mutat mint 5...inkább vmi spyware eszi a gépet szvsz -
#53218 fan speed -
#53217 Hali! Haveromnak egy ideje fagyogat meg belassulgat a gépe. Megnézte everesttel a hőmérsékleteket, azok ok, viszont a feszültségértékeknél a +5 V készenlétinél 5,67-et mutat neki... Ez azért elég necces nem? Ez lehet a hiba oka, táp szarakodhat? -
#53216 kábel net vagy dsl? nálam dsl-nél csinálta ezt mindig, kábelnél már nem... -
#53215 fan speed, de csak óvatosan :) -
hertzui #53214 Core clock, shader clock, memory clock vagy a fan speed a ventillátor állítás az MSI Afterburner programban? -
wright #53213 Hát köszönöm a választ!A bajom az,hogy beta óta win7-et használok,és csak kb 2 hete kezdte ezt. -
#53212 akkor valszeg túlmelegszik igen, de azért hőfokot nézd közbe h mikor indúl újra
lehet orvosolni akár házventivel, de inkább vagy cserélni a vga hűtőjét vagy újrapasztázni, de az már elég macerás folyamat... -
hertzui #53211 A CPU-nál minden rendben,de a furmark futtatásánál a gépem kikapcsol,akkor a VGA kártyám lesz a gond igaz? Túlmelegszik? Ha igen mivel orvosolható? Lehet a ventillátoron állítani a sebességet,vagy tegyek a gépbe ventillátort?Pls!! -
#53210 procit pl everest vagy prime95 vagy orthos, vga-t pedig vagy furmark-al vagy GPU caps viewerrel -
hertzui #53209 Köszönöm a választ,de hogyan tesztelem őket,vagy milyen programmal kell? -
#53208 hali
sok ember küszködik torrenttel win7 alatt, ha fullon megy a letöltés akkor sokaknak szakad, de nem igazán tudtunk még rájönni h miért lehet ez, esetleg próbáld meg korlátozni picit h, ne engedd h fullon kihasználja a sávszélet hanem egy minimálisat hagyj meg hátha akkor nem szakad majd -
#53207 proci vagy vga túlmelegszik szvsz, teszteld őket és egyből megtudod -
hertzui #53206 Sziasztok!
Olyan problémám lenne,hogy elindítom a gépemen pl. bármelyik játékot,egy idő után fogja magát a gépem és kikapcsol 1 másodperc alatt. Na ez mitől lehet? Processzor túlmelegszik,vagy videókari,esetleg táp döglődik? Válaszotokat előre is köszönöm! -
wright #53205 Sziasztok!
Olyan problémám lenne,hogy amint elindítom az utorrentet,vagy az azureust azonnal elkezd baszakodni a net-em!2-3-10 percenként szakad.De a d-link-en minden lámpa ok,és csak simán tárcsáznom kell újra,1-2 másodperc és már megy is a net.Amíg simán böngészek,vagy letöltés vezérlővel töltök addig semmi gondom.Nem használok router-t sem!Döglődik a háló kártyám,vagy mi ez?Win7 32.
Értelmes válaszokat előre is köszönöm.