!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biomage
ezt mondom neki 1 hete 😊 talán most már halhatni fog 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

[HUN]FaTaL
"Semmi nem állítódott el"

Esetleg a default hangkarit nézd meg, valami biztos hogy elállítódott. Valamint az Audio Control Panelben is nézz körül.

http://goo.gl/gd6Zi5

Bokafix2
V.ki pls help...

A hanggal van problémám. Nem szólnak a hangszórók. 5.1 van SB audigy karival. Semmi nem állítódott el, minden beállítást ellenõriztem, nem tudom mi lehet vele.
Viszont azt tudom mi okozhatta. Rádugtam a fülhallgatót és mikor kihúztam semmi hangot nem adott. Pedig milliószor hallgattam így zenét meg néztem filmet. Ja és sem az újraindítás sem a kikapcsolás nem segít rajta. Mikor újra betölt a windows ugyanazt csinálja. A film zene stb. gond nélkül megy, mert látom a lejátszón hogy játssza lefele, de hang nem akar jönni. És rendszerhangok sincsenek.
Ha teljesen koppra felveszem a hangerõt, talán mintha nagyon halványan hallanék valamit. Mi a teendõ? pls help...

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nincs semmi kérdésem 😊

Gyovai
Jha és ha utorrentbe beteszek 1 torrentet a max sebességemmel tölti..
Elképzelni nemtudom mi lehet a hiba hogy mért ilyen lassu , mert tök gyors volt. és volt olyan hogy korábban is megcseréltem és akkor nem fordult elõ ilyesmi

Gyovai
Sziasztok!

A problémám.

Adott 2 gép!
Az 1 es számú gépemet használtam , internet is volt rajta.
Átkötöttem a 2 es számú gépet az 1 es számú géppel kicseréltem modemet is át, net is mûködik.
Visszacsatoltam a másikat megin modemet is és nem volt net... ujratettem a windowst , telepitö cdt(driveres) feltelepítettem(máskor így ment) Most erre megint visszatettem a 2 es számut internet gyanánt , van is de nagyon belassult.. Mi lehet ezeknek az oka?
Köszönöm. Az 1 es számú gépre kéne a net inkább, és hogy a 2 esen mi lehet a lassulás oka?

köszi 😊ja és lenne még egy kérdésem 😄 csak egy. tehát: nincs kérdésem 😄 bocsi csak szünet van és jó a kedvem 😄

Lacee86
Egyenlõre a tortát szeled, egyelõre nincs több kérdésed. Egyébként 512 kilobit, azaz 64 kilobyte másodpercenként.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Annyi, amennyi, nem több nem kevesebb.

am mennyi az 5 megás t-home-os netnek a feltöltési sebessége? ez az utolsó kérdésem 😄 (egyenlõre) 😄

😄 gázzal fûtünk 😄

Lacee86
Jóbarát, ha ennyire unatkozol, menj el fát vágni! Az legalább hasznos.

😄 na akkor jövõhéten bevisszük.am melyik az a kibaszott szervíz? 😄😄 olcsón dolgoznak ott?hol van?😄 (csak vicc) 😄

Met
pillanatragasztó

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

MR ME
vidd be a kibaszott szervízbe és megcsinálják, nemtom mit tökölsz már ezzel hetek óta, garis, kötelességük megcsinálni

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Öcsém, ennyi idõ alatt szervízben már rég megcsinálták volna xD
na nem jó a kábel 😞😞😞 de megfigyeltem vmit.: ha bedugom a helyére be is kattan utána járkál ki-be kb 3 mm-t.ha kézzel benyomom akkor tökéletes a net.ha elengedem és ha nagy szerencsém van bent is marad.de ennek nagyon kicsi az esélye.általában kicsusszan mondom kb 3 mm-t.de van egy olyan sejtésem hogy az a kis pöcök ami bekattan nagyon feláll és kinyomja.nem ez lehet a baj?szerintetek? nagyon meghálálnám ha vki tudna segíteni és nem kéne szervízbe vinni.

na vettem egy 7 méteres utp kábelt (100 Ft métere) és ötszáz forintot fizettem😄többet mértek. 5 méter kellett volna és adtak 7 métert. eddig jónak tûnik 😄 lehet hogy még érzékeny a mozgatásra de egyáltalán nem annyira mint eddig meg már fogom tudni hordozgatni a szobában össze vissza.😊 az új net még nem jött meg. 😞ha mégis szar lesz akkor megy a szervízbe.

haldoklik a topic? 😊

a letöltés. és a feltöltés? bocsi csak ma váltottunk csomagot 2 megásról 5 megásra és kívácsi vagyok milyen lesz.max két héten belül meg is jön 😊

biomage
640KB

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

5 megás t-home os netnek mennyi a le-és a feltöltési sebessége?

MR ME
futtass hd-tune error scant

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Szevasztok!

Segítségeteket szeretném kérni - a probléma tehát a következõ:

Adott egy 200Gb méretû - azt hiszem Samsung márkájú - vinyó. Hosszú idõn át úgy mûködött ahogy kell, aztán jöttem én, és a windowsXP reinstall. A rendszer egy másik vinyón volt (és van), de ezek után a masina valamiért nem akarta megismerni ezt a 200 Gigás vincsit. Megoldásként egy adatmentést és egy formázást találtam ki... Megtörtént... csakhogy a 200 gigából 31,4 giga foglalt terület volt, és formázás után a merevlemez immár nem 200, hanem csak 31,4 giga össsterületûnek látja magát.

Kérlek titeket, ha tudtok segíteni, tegyétek meg! Köszönöm!

Pali
Lacee86
Hát attól függ, milyen oprendszerhez kell.

Csibusz
Sziasztok, megtudnátok adni a linkjét a legújabb DirectXnek? ha lehet ne a google-t linkeljétek be, és is tudom, hogy van de nem értek úgy hozzá.. h melyik a jó.. Köszönöm
tudom de próba szerencse😊 500 Ft nem nagy cucc egy kábelért. amúgy meg a mostani utp kábel már vagy 5 éves hátha csak ennek van baja.

MR ME
nála már lehet h nem <#idiota>

Küldtem privit.

Met
amúgy halkan megjegyzem, hogy MINDEGYIK utp aljzatban ferdén állnak a pöckök és direkt

akkor ok 😊

Egyébként meg forró vízzel is érdemes próbálkozni, fogsz egy margarinos dobozt, fedél le,
raksz bele kb 2 mm forró vizet, nyomtatófej bele, úgy hogy a fúvókákat ellepje, kb fél óra, aztán vagy
jó lesz vagy nem... Nekem 3-ból 2x bejött. Ja, ki kell alaposan szárítani utána, addig ne rakd vissza
a nyomtatóba a fejet!

Tisztísd meg még jobban. Olyan vékonyak a fúvóka lyukak (századmilliméter körül), hogy csodának kell történni, hogy mind tiszta legyen. Mert ha csak egy is be van dugulva, csíkot húz.

Willenbrock
Szerintetek ezt a nyomtatófejet akkor lehet temetni-vagy van még valami lehetõség?

MR ME
nem

Willenbrock
Persze mert egyenes arányban nõ az ellenállás is<#ravasz1>

5-10-20méteren belül biztos nem fogod észre venni.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

biomage
jaj most komolyan? 😊 azt hiszed hogy a szervizben nem néznék meg hogy a kábellel mûködik e?, és úgy nem is kerül neked pénzbe

Willenbrock
Azokat is kicseréltem már,meg a fejállítást is megpróbáltam,de azt sem lehetett rendesen elvégezni mert volt olyan oszlop amelyikben minden mintában volt egy csík.

ja és lenne egy kérdésem.lehet hogy hülyeség 😊 lassul a net ha hosszú (5 méteres) utp patch kábelt veszek?most 1,60 méteres van.vagy a hossz nem befolyásolja a net gyorsaságát?

cseréld ki a patronokat hátha jobb lesz.

Willenbrock
Elõtte nem használtam kb fél éve-lehet h. a festék száradt bele.

Willenbrock
Canon pixma ip1500-asomnak(tintasugaras) csíkot húz a feje,a karbantartás menüben a fejtisztítást és mélytisztítást már megcsináltam párszor,de továbbra is fennál ez a gond.Van valakinek tippje mit lehet vele csinálni?Arra gondoltam talán tiszta alkoholba kéne áztatni az alsó részét ahol a fúvókák vannak-jó ötlet ez?

nem vagyok hülye de úgy jó volt egy ideig.holnap veszek új kábelt elõször megpróbálom azzal.ha nem lesz jó irány a szervíz de én pénzt nem adok érte ha nem csinálják meg ingyen ( garanciában)

biomage
te sík hülye vagy mi?
vidd el szervizbe!!!
Majd õk megkeresik a bajt -.-

hát azért húzgáltam feljebb mert le vannak nyomódva és ezért nem érzi néha a netet 😊 akkor elõször megpróbálom új kábellel.😊

Úgy hogy elõkaparod az alaplap drivert, vagy megnézed pl everest ultimate editionnal hogy milyen hálókarija van, és netrõl lehúzod neki a drivert, elviszed hozzá, és feltelepíted neki.
sziasztok!!

az lenne a gondom, hogy egyik barátomnak ujra kellet telepiten a windows XP-t és nem megy rajta az internet, nálam ez ugy szokkott mûködni h fel rakom az alap lap driver-ét, de neki nincs meg az alaplap driver-e és nem tud internetezni.

nem tudjátok hogyan lehetne valahogy internetet varázsolni a barátom számítógépére?
Met
a kis csíkokat egy tûvel egy kicsit feljebb húzgálom

ez elég userfail😊