!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Esetleg a default hangkarit nézd meg, valami biztos hogy elállítódott. Valamint az Audio Control Panelben is nézz körül.
http://goo.gl/gd6Zi5
A hanggal van problémám. Nem szólnak a hangszórók. 5.1 van SB audigy karival. Semmi nem állítódott el, minden beállítást ellenõriztem, nem tudom mi lehet vele.
Viszont azt tudom mi okozhatta. Rádugtam a fülhallgatót és mikor kihúztam semmi hangot nem adott. Pedig milliószor hallgattam így zenét meg néztem filmet. Ja és sem az újraindítás sem a kikapcsolás nem segít rajta. Mikor újra betölt a windows ugyanazt csinálja. A film zene stb. gond nélkül megy, mert látom a lejátszón hogy játssza lefele, de hang nem akar jönni. És rendszerhangok sincsenek.
Ha teljesen koppra felveszem a hangerõt, talán mintha nagyon halványan hallanék valamit. Mi a teendõ? pls help...
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elképzelni nemtudom mi lehet a hiba hogy mért ilyen lassu , mert tök gyors volt. és volt olyan hogy korábban is megcseréltem és akkor nem fordult elõ ilyesmi
A problémám.
Adott 2 gép!
Az 1 es számú gépemet használtam , internet is volt rajta.
Átkötöttem a 2 es számú gépet az 1 es számú géppel kicseréltem modemet is át, net is mûködik.
Visszacsatoltam a másikat megin modemet is és nem volt net... ujratettem a windowst , telepitö cdt(driveres) feltelepítettem(máskor így ment) Most erre megint visszatettem a 2 es számut internet gyanánt , van is de nagyon belassult.. Mi lehet ezeknek az oka?
Köszönöm. Az 1 es számú gépre kéne a net inkább, és hogy a 2 esen mi lehet a lassulás oka?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Segítségeteket szeretném kérni - a probléma tehát a következõ:
Adott egy 200Gb méretû - azt hiszem Samsung márkájú - vinyó. Hosszú idõn át úgy mûködött ahogy kell, aztán jöttem én, és a windowsXP reinstall. A rendszer egy másik vinyón volt (és van), de ezek után a masina valamiért nem akarta megismerni ezt a 200 Gigás vincsit. Megoldásként egy adatmentést és egy formázást találtam ki... Megtörtént... csakhogy a 200 gigából 31,4 giga foglalt terület volt, és formázás után a merevlemez immár nem 200, hanem csak 31,4 giga össsterületûnek látja magát.
Kérlek titeket, ha tudtok segíteni, tegyétek meg! Köszönöm!
Pali
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
raksz bele kb 2 mm forró vizet, nyomtatófej bele, úgy hogy a fúvókákat ellepje, kb fél óra, aztán vagy
jó lesz vagy nem... Nekem 3-ból 2x bejött. Ja, ki kell alaposan szárítani utána, addig ne rakd vissza
a nyomtatóba a fejet!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
vidd el szervizbe!!!
Majd õk megkeresik a bajt -.-
az lenne a gondom, hogy egyik barátomnak ujra kellet telepiten a windows XP-t és nem megy rajta az internet, nálam ez ugy szokkott mûködni h fel rakom az alap lap driver-ét, de neki nincs meg az alaplap driver-e és nem tud internetezni.
nem tudjátok hogyan lehetne valahogy internetet varázsolni a barátom számítógépére?