64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#53284 Mi lehet a gond hogy ilyenek a feszültségek ?
-
#53283 Hát fogalmam sincs, milyen csatlakozója van. :) Igazából nem is az én telóm, csak egyszerűbb volt úgy írni. :) -
donoki #53282 hát ebben az egyben igaza volt :D nekem is van bt adapterem, de azért egy adatkábel muszáj, hogy legyen... amúgy nem tudom milyen Samsungod van, hogy ha microUSB-s a csatlakozója, akkor nyugodtan megvehetted volna mivel egyre több gyártó tér át erre a megoldásra -
#53281 Hát jól van, próbálkozom akkor hétfőn. Amúgy a faszikám azt mondta, h ez a Bluetooth adapter bármilyen telóhoz jó, míg ha veszek adatkábelt, az csak adott típusú (Samsung) telóhoz... Ezzel sikerült megtévesztenie ezexerint... -
#53280 3 napon belül indok nélkül visszakérheted az árát.
Amúgy meg, ha jó arc, és nem basztad szét a csomagolást, akk tuti megengedi. -
#53279 akkor túl van tárgyalva... húzzál vissza hogy nem tetszik azt cső muszáj kicserélniük, ha meg nem akkor fogyasztóvédelem :D csőőőőőőő -
#53278 Szted ki engedik cserélni adatkábelre? Ugyanannyiba került szinte forintra. -
#53277 vidd vissza és kúrd a fejükhöz ha 3 napon belül vagy minden jogod megvan hozzá... -
#53276 Hát ez qva jó, de rendes az eladó... :/ De amúgy az egy dolog, h lassú, de most meg h hirtelen abszolút nem is műxik... Érthetetlen. -
donoki #53275 hát persze, jobban megéri nekik :D nem kell hinni semmilyen műszaki boltban az eladóknak.. adatkábellel ezerszer jobban jártál volna.. bár az én telómhoz annó még adtak hozzá... de most kártyaolvasót használok -
#53274 Adatkábellel lényegesen gyorsabb. Ha sok kicsi vagy nagy file-t kell felraknom a telefonra akkor a kábelt használom. -
#53273 Azt akartam venni, de azt mondták boltban h érdemesebb Bluetooth adaptert... -
donoki #53272 adatkábel?:S -
#53271 Akku kivesz/visszatesz. Ha utána se jó gari. Lehet eddig se volt jó, csak nem vetted észre. -
#53270 Na frankó, most meg már abszolút nem működik a bluetooth... Egyszerűen nem lehet a telefonon aktiválni a hazsnálatát, kiírja a teló h nem aktiválható. Eddig működött... Most akkor WTF?? Pls help. -
#53269 Hali! Most vettem egy bluetooth adaptert a telómhoz, Win7-em van, ez magától tett fel elvileg megfelelő szoftvert, de az a bajom, h irgalmatlanul lassú a fájlátvitel. :/ 5-10 perc mire 1 mp3 szám átmegy. Nincs vmi megoldás, h ezt gyorsabbá tegyem? -
#53268 UPS. -
#53267 szünetmentes táp, lehet kapni kismillió helyen -
donoki #53266 Nem tudjátok hol tudnék olyan hosszabbítót venni, ami akkor se csapja le a gépet amikor villámlik és elmegy az áram 1mp-re? Vagy van vmi spéci megoldás erre? -
#53265 vegyél egy elosztót és annyi -
miki10 #53264 Sziasztok!!
lemezkarbantartóval sikerült letörölönöm olyan fájlokat a számitógépröl ami nekem fontossak.
és azt szeretném megkérdezni h lemezkarbantartóval amit letöröltem azt már nem tudom vissza szerezni sehogyse?:S -
#53263 Legalább a tápodat írtad volna be típus szerint! Ha 500 W-os, akkor biztosan van rajta egy PCI-E csati + a molexből csinász másikat. Problem solved. -
acecombine #53262 Sziasztok!
Most vettem egy gtx 460-as kártyát és látom hogy 2db kétágú pci-e kábel van hozzá szal összesen 4 olyan hosszúkás vége van de a tápbol csak 2 jön, megpróbáltam berakni ugy hogy csak az egyik pci-e kábelt kötöttem be de amikor bekapcsolom a gépet akkor a hangokból ítélve működik viszont nincs kép. Szóval az lenne a kérdésem hogy akkor most kell valami elosztót venni a táphoz hogy mindkét pci-e-t be lehessen kötni, vagy valami más lehet a baj? Konfigom:500w táp, q6600 proci(2,4Gh)alaplap MS-7379VP(eredetileg gyári fujitsu gép) 2g ram, eddig gf8800-as kártya volt benne. Szóval megköszönném ha valaki tudna segíteni mert nagyon noob vagyok hardver-ügyben:( -
#53261 én meg egész éjjel szívtam. bekötötték a tányéros digi-t, aztán koax-on jön a tv tunerembe a cucc, de nem bírom befogni. egy fajta beállítással elkezdi befogni, de csak kb30-at a 61-ből, és az a 30 is mind csk zaj :D többi tv-n meg jó...nem vágom -
#53260 nekem tegnap villámláskor felvillan az asztali lámpám XD -
#53259 biztos kóbor áram volt -
#53258 hát ezaz:D
de mindegy, most már telepítem rá az ubuntut:) -
#53257 :D jajj de jók tudnak lenni az ilyen apróságok :D legközelebb már tudni fogod h meg kell nézni azt is :D
de akkor hogy mértél 12V-ot? -
#53256 rossz volt a tápbe menő áramkábel(nemtudom hogy hívják), omg -
#53255 én azzal kezdeném h a hugaidat elverném mint szódás a lovát és miután kitomboltad magad rajtuk szedd elő a garilevelet. -
#53254 100-as szög + kalapács -
#53253 hi!
az megoldható, hogy egy LifeCam VX-1000 webkamera mikrofonként funkcionáljon (képet ne küldjön, csak hangot)? -
#53252 TV menüjében megkeresed a YUV vagy YCbCr beállítást vagy valami ilyet és RGB-re rakod. -
oasisinet #53251 Sziasztok, újonnan vásárolt számítógépemet LCD TV-mhez kötöttem egy HDMI kábellel.
Egy idő után azonban az egész kép enyhe rózsaszínesre váltott élvezhetetlenné téve a házimozizást.
Ha a TV-men (Philips pfl 5604 full hd) átkapcsolok mondjuk a tévénézésre majd vissza a HDMI-re, akkor újra visszajön a kép normálisan, de nyílván ez hosszútávon nem megoldás.
Nagyon megköszönönném , ha valaki tudna segíteni.
Néhány részlet hátha ez segít: op rendszer: win 7, vid. kártya: ATI HD 5450.
A jelenség sajnos mindig előjön, akkor is ha VCL-en nézzük a filmet, vagy youtube stb. tehát úgy tűnik, hogy mindegy neki, hogy mi van a képen. Monitoron semmi baja. Több fajta HDMI kábellel is néztem, mindegyikkel ezt csinálja.
-
#53250 szerintem hdd lehet -
#53249 nem lehet h a vinyó nem szereti ha baszogatják és azért fagy meg a gecibe az egész? :) -
#53248 valami kontaktos? :D esetleg a csatlakozók korrodáltak? ilyesmi? -
#53247 Hai, egy ideje van egy olyan problémám, hogy ha véltlen meglököm a gépet akkor megfagy az egész, de úgy, hogy az egér-bill nemkap áramot, lekapcsol a francba.
Gondoltam az lesz a baj, hogy hugomék egyfolytában belerúgnak a gépbe mert nem figyelnek, és valamelyik csati lecsúszott.
Előbb is bejátszotta, megúntam, ripityára szedtem a gépet, kitakarítottam, összeraktam, próbaképpen csaptam 2 kissebbet a hajópadlóra, és ugyen úgy fent áll a probléma.
Valami ötlet? -
donoki #53246 nekem is van a monitorom jobb felső sarkában egy kb 2centis fehér csík.. bár ha sötét alap van alatta csak akkor látszik, de el is tűnik ha nem világos van alatta.. de egy idő után visszatér :D -
#53245 semmit...