!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello.
Azt szeretném kérdezni hogy most vettem egy webkamerát: Creative Live! Cam Optia Pro. És a probléma az lenne vele hogy mikor felraktam a programját akkor mindig azt írta hogy: a kamera nem elérhetõ, lehet hogy egy másik program használja. Az MSN ugyan ezt írta mikor be akartam állítani. Van valami ötletetek mi lehet vele?
Amúgy Windows 7-et használok Eredeti Ultimate 64bit-et.

Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910

skyman14
értékelem a segítséget , de nekem ez így kevés 😄
valami "értelmes" választ még továbbra is várnák 😊

UI: Boldog karácsonyt mindenkinek! *<|😊

MR ME
hálózaton keresztûl 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

skyman14
Üdv!

Lenne ismét egy problémám mégdig : laptopról szeretném elérni a gépemet hálózatban a 2 gép 1 switcherrel van összekötve(+modem) és mind2 gépen wind7 oprendszer van. H átláthatóbban lássátok: modem>switcher>gép1 és gép2. A kérdés adott hogyan tudom elérni az egyik gépet a másikról?

MR ME
hátha az szart be, akkor cserével 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

és hogyan tudnám a problémát orvosolni nem tudod?
MR ME
videokártya memória gond pl

sziasztok!
az mért van h a monitoromnak a képernyõje vibrál meg csíkok futnak rajta?

mi lehet a probléma?
Met
Ilyen a ház

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
Összeraktam egy gépet, Codegen ház, Chiftech táp.
Na most, ha hozzá nyúlok a házhoz megcsíp az áram, a telefonom USB-s adatkábellel össze van kötve a géppel és akkor is megráz ha a telefonhoz érek, de csak egyszer.
Mitõl lehet? APC szünetmentesbe van dugva a gép, mint az elõdje is de az nem rázott.

Érdekes a ház, mert a tálcán a hátlap felõli oldalon van 1-1 dudor ott ahova a réz kis csavart kellene betekerni, viszont adtak 2 mûanyag pöcköt ami olyan mint amivel a videókártyákra rögzítik a hûtõbordát, lehet azt kellett volna oda tenni?<#nemtudom> Néztem a ház papírjában, hogy hova szánták de nem jöttem rá

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Ezt a tápod még a kuka sem fogadja el persze lehet vannak jobban össze rakott változatok ha jót akarsz idõben cseréld le FSP, Gigabyte, Chieftec, Corsair.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Gyovai
codegen 300w

Bandi 18
Tápod milyen van?

Firmware frissítéssel próbálkoztál? Firmware

Hello!
Miért van az, hogy ha egy webkamerának 30fps-el kéne felvennie, akkor az csak 5el tud virtual dub szerint? Illetve a Sajátgépen belül miért nem jelenik meg a webkamera eszközként
Illetve van a kamerában egy beépített mikrofon, de az meg totálisan aszinkronban vesz fel a képhez képest.
Kamera: ICON7 Cyris T620
Oprendszer: Windows 7

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Gyovai
Sziasztok!

Szeretném kérdezni hogy az mitõl lehet hogy van 1 gépem minden megy, egyszer csak be akarom kapcsolni és nem indul be a monitor. Áramtalanítom és utána mükdöik megin? Erre valami tip?

BiG G
Sziasztok!

Egy áramszünetnél elszállt a D-Link routerem tápja, így kénytelen voltam egy másik után nézni. Végülis egy TP-Link TL-R460-at sikerült így 23.-a estén szereznem. Szépen be is konfiguráltam, viszont amit észrevettem, hogy lassabban tölti be az oldalakat, illetve néhány oldalt be sem hoz. A másik gépen tökjól megy minden, az enyémen szarakodik. Ötletek, hogy mit kezdjek vele?

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Törölt felhasználó
császtok egy ilyet szeretnék venni és az lenne a kérdésem hogy mi a külömbség-e gamepad között és az xbox 360-as között???
Befojásolja a játékoknak a kompatibilitását???
Vagy most pl devil mar cry 4-hez akarnám használni az ugye autómatán érzékeli majd és átálítja magát erre a gombkiosztásra majd vagy nem??
Hali

Olyan problémám volna hogy vettem egy canyon 1,5Mp-es kamerát és mielõtt használtam volna ugye elolvastam a használati útmutatót.Hát ott azt írták hogy még mielõtt csatlakoztatnám a géphez a camot installáljam fel a driverét és csak utána csatlakoztassam a géphez.természetesen ilyet még a driver se engedett mert addig nem telepített míg nem csatiztam a géphez.De viszont azóta nem mûködik.Írja: a hardver tökéletesen mûkszik de mégse látok csak feketeséget és az msn is azt írja hogy nem lehet hozzá kapcsolódni.Amikor bedugom akkor a led felvillan és annyi.
Az uncsimnál csak csatlakoztattuk a géphez és egybõl ment driver nélkül világított is a led.És másnál is.De nálam semmi.elvileg a feszkó is meg van mert megy a pendrive és egy kis lámpion is.win7 van a gépemen és másoknál is u.a. van
Tehát kérdem én.Valami biztos hogy nem kóser de mi?
Kérlek titeket hogy így távolból de segítsetek ötletekkel engem.
skyman14
Köszi a tippet már bootolni tudok, mostmár csak az lenne a probléma hogy NTFS partíciót nem tudok létrehozni a windowsnak ezért nemtom feltelepíteni. BIOSban lenne valami mód rá hogy áttudjam állítani.

[HUN]FaTaL
Az elején kiírja a BIOS parancsát.. Sokszor F2 vagy F12.

http://goo.gl/gd6Zi5

skyman14
Üdv! szeretném a segítségeteket egy rázós ügyben!
Nos az a helyzet hogy az új laptopomon szeretném felcuppantani a windows xp-t vagy win7-et. Itt jön a gond hogy alapból a notebookra FreeDOS van feltelepítve oprendszernek és sehogy nem tudok bootolni, megy a bios-t se tudom elérni hiába nyomkodom a f8,f9,f10-es és DEL gombokat nem reagál nem jön be a bios. Gép indításnál se látom. Az lenne a kérdésem hogyan tudnám feltelepíteni a windowst erre a picikére? Remélem tudtok segíteni.

UI: mi a bill parancsa a ":"-nak? istenért se találom a kombinációját az a xar laptop meg nem ismeri fel.

kifli
msn-bõl hogytudok haangot mp3-ba vagy valami hangfájlba kimentni gépre?
Lacee86
35 fok, az elég hûvös. Nem melegszik, ha attól féltél. Bár nézd meg terhelés alatt is, de nem valószínû, ha ilyen alacsony üresjáratban.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Gyovai
procim:
http://ark.intel.com/Product.aspx?id=29736

Gyovai
sziasztok!
Mi az ideális hõmérséklet?
megszeretném tudni nekem ideális e: Everest ezt írta.
http://images.netbag.hu/20091222/22185495044.JPG

jah és windows 7em van

Hello vettem egy ICON7 Cyris T620 webkamerát... bedugom, települ, felrakom hozzá az elvileg szükséges programot, az iConfig-ot, de az ezt írja ki:

Nem tudom, hogy közületek kinek van ilyen gépe... de talán tudtok segíteni
Jah és a sajátgépben se jelenik meg a gép, mint képfelvevõ (Ahogyan meg kéne jelennie elvileg minden webkamnak)

sziasztok.
segítsen nekem valaki használni az EASYCAP USB 2.0 tipusú digitalizálót.
esetleg van valakinek tudomása magyar nyelvû programról hozzá??
elõre is köszi.
Törölt felhasználó
nm😊
pihi
Megéri.

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

Sziasztok!

Jézuskára meglepem magam egy Routerrel,mert össze akarom kötni az Xboxot a nettel.Ezt néztem ki:
Linksys WRT54GC Cable/DSL router Wireless-G compact AP +4port sw.

Szerintetek ez jó?Nem kerül sokba, 5 Mbites ADSL-em van.Köszi szépen a segítséget.
grebber
NA rájöttem siker köszi!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Step 10-nél mit is kell??Nem igen értem az angolt.
Az írja töröljem az upper filert és utána?

grebber
Amugyse tettem volna újra a wint.
Köszi megnézem remélem segít!

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Ez a laptop megéri az árát? Vagy kb ilyen árban melyik másikba lenne érdemes beruházni?
Dell Vostro 1015

Köszi elõre is a segítséget!

[HUN]FaTaL
Na mindjárt megnézem én is. 😊 Thx

Nekem nem segíthetett volna 😄

Date: March 03, 2009

Nekem ez jóval korábban történt. 😄

Törölt felhasználó
Ne hogy win reinstall legyen!!!
ez nekemis segített 😊
[HUN]FaTaL
SPTD kinyírta az optikai meghajtó drivert, egyszer nekem is csinált ilyet, sajnos csak a winreinstall segített.

grebber
Olyan problémám van aminek szeretném tudni a miértjék és hogyan lehetne rendbehozni!

Egyik napról a másikra eltûnt a DVD meghajtóm illetve a Daemon Tools meghajtójának a betûjele és egyikkel sem tudod semmit beolvastatni mert nem csinálnak semmit!
Mi lehet a gond!

alph4
Kösz, rávezettél a hibára. Most már megy és remélem így is marad.

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

[HUN]FaTaL
Cserélj tápot, vagy próbáld ki valami normálissal.

Garrett27
Gondolom próbáltad a táp más kábelét is csatlakoztatni (?) .. nekem igaz nvidiám van, de két csatlakozás kell hozzá, viszont az egyiket át kellett tenni, mert valamiért nem volt elég a táp egy kábelérõl a két csatlakozó (tán kevés volt a lé, de ezt inkább egy villanyszaki mondhatná meg), szal jó lett, amikor az egyik csatlakozóból kivettem és a táp egy másik kábelét tettem bele. Így a két kábelt elfogadta..

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

alph4
Lenne egy kis gondom és a tápra gyanakszom hogy rossz.

Eddigi események:
1. Tehát kaptam egy új 5850es Asus Radeon kártyát, beszereltem és nem adott képet a monitor, nem talál jelet és csak villog a kis led.
2.Visszaraktam a régit úgy jó volt, aztán a régi vga driverét unistalláltam > be az újjat megint semmi, mondom akkor hátha bios frissítés kéne > visszaraktam a régit de már azzal se adott a monitor képet.
3. Más monitorral sem volt jó illetve dvi csatlakozó hibája is kizárva.
4. Ezután próbáltam az alaplapon Cmos Cleart csinálni, de utánna se lett semmi változás.

Észrevettem hogy mikor beindítom a gépet nem sípol 1-et, hanem nincs semmi hang ami arra következet hogy nem jó táp ha jól olvastam. De a ventrillátorok mennek meg minden, csak semmi nem jön be.
Táp: Coolink MPT-4512P 450watt

Szerintetek mi lehet a gond? (rossz lett a táp vagy kevés?)

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Törölt felhasználó
Sztem inkább vegyél 1 wifis routert
skyman14
üdv!

most tervezem egy laptop vásárlását(egy asztali pc mellé) és rá a netet egy usb-s wifi adapterrel szeretném megoldani, az lenne a kérdésem hogy ez pontosan hogy is megy? az adaptert csak felpöccintem a asztali pc-m
egyik usb portjára és máris elérhetõ a net a laptoppal? vagy hogy is megy ez? ha igen akkor nagyon lekorlátozza a netet szóval nem tudok olyan sebességgel tölteni mint az asztali pc-n?

Sziasztok!

Tudtok segíteni hogy hogy lehet mûszaki rajzlapot nyomtatni Epson DX4450-es nyomtatón?? Szeretnék naptárat készíteni de nem fogadja el a papírt! Nem húzza be gondolom mert vastagabb! Lehet valahol állítani rajta?

Köszi szépen!
z99999
hali letöröltem egy játékot a géprõl, és ez megváltoztatta a betûtípust ami a gépem alapból használt szöveg megjelenítésére, elég zavaró, vissza tudnám valahogy csinálni?

Pszt.

Sziasztok!
Adott 1 gép netrõl leszedtek egy fájl-t, ujrainditás után kékhalál..
Gondolom memória mehetett ki, nem biztos, hogy a fájl miatt, mert a virusirtó nem jelzett...
A lényeg átdugtuk a netet egy laptopba, délután tökéletesen mûködött, ma reggel kapcsolták be szintén kékhalál...
Ez most mi lehet??
Elõre is köszi a segitséget!
Törölt felhasználó
Császtok sztetek ez müxik win 7 64 biten?😊
Azt írják hogy vistán mûködött a tesztben,1szer probáltam ilyet havernál és nekem nagyon kényelmes volt a nagy kezem miatt😄