64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Lacc 88
    #53343 senkinek semmi ötlet?
  • Kaptár
    Sajnos ugyanúgy reagál semmi kép,csak így nem villogtatja a meghajtót.
  • WinStar
    de új patron.....
  • pxxl
    tudtam h lesz legalább 1 juzer aki benyögi ezt :D de pont rád nem számítottam xD
  • Pepsi Twist
    őőő ezek nem olyanok hogy amit kiveszel patront azt már nem lehet vissza rakni? :D tehát hiába rakod vissza nem fog nyomtatni vele xd
  • Rash87
    Létezik olyan oldal/program,ami alapból felismeri mi van a gépben,s lehetőséget nyújt,h frissítsd a drivereket?
  • WinStar
    HP Deskjet 1360-as nyomtatóm nem nyomtat semmit a patrontisztitás után...pls help!!Mit csináljak?Pedig még fullon van a tinta...
  • Pepsi Twist
    ha úgy nézzük az alaplap telepítés az nem az amikor belerakod a házba és belecsavarozod? xD
  • nagyimamma
    Kérlek segítsetek. Banktól akartam a kamat hirdetményt letölteni, de azt írja ki, hogy az Acrobat Reader 9-es kell hozzá. Nekem az van a gépemen mégsem nyitja ki. Valószinű valamilyen biztonsági beállításnál van hibám. Hol és mit állítsak rajta, hogy ki tudjam nyitni azt az oldalt. Előre is Köüszönöm!!!
  • Big Bad Ryder
    Aha, így már értem. Azt hittem magát az alaplapot is telepíteni kell valahogy. A többi menni fog, azokat már többször csináltam. Köszönöm szépen!
  • greg benz
    #53346 valaki?
  • pxxl
    az alaplapot nem kell telepíteni.

win fel, cd amit kaptál az alaplaphoz berakod, arról telepíted amit kell, általában van automata install vagy akármi, ami felrakja magától a cuccokat, vga drájvert is felrakod stb stb
  • Big Bad Ryder
    Gyorssegély kéne: vettem új gépet, fel kéne telepítenem rá az alaplapot, monitort, windows-t, stb. A gond az, hogy még soha nem telepítettem alaplapot, nem tudom mire számítsak, miket fog "kérdezni". Másik dolog: Ugye először az alaplapot kell telepíteni? A monitorom fog működni közben, hogy még nincs fent az alaplap driver?
  • Zsolek123
    Szevasztok!

Miért lehet az, ha játszok, bármilyen játékkal, és fogja magát, nekiáll magától csinálni mindent, nekiáll ugrálni, guggolgatni, lövöldözni stb.
    és ha én megpróbálok beavatkozni, teszem azt, megnyomok egy másik gombot, vagy nyomogatom az egeret, akkor ilyen sípolós hangot ad ki a gép. Ez elég zavaró, mivel így nem lehet élvezni semmit...
  • bakkerman
    valakinek ötlet?
  • Pepsi Twist
    húzd le a CD olvasót? :D nézd meg úgy mit csinál
  • Kaptár
    Sziasztok!

Az lenne a problámám,hogy a haverom elhozott egy winchestert,adatokat másolgattunk,minden rendben volt,de miután eltávolítottuk a winyót és kikapcsoltam ,majd megpróbáltam újra bekapcsolni nem sikerült

-a monitor ledje nsárgán világitott,nem volt kép
    -a winyó felpörgött
    -a cd olvasó meg folyamatosan kattogott és villogott
    -a gép nem sípol

-már kiszedtem a bios elemet,majd visszaraktam,de semmi hatás.

Gondoltam rá,hogy a processzor vagy az északi híd döglött meg,de nem tudom biztosan mi lehet.

Meg szeretném kérdezni,hogy valaki szerint mi lehet a probléma oka?

• WinStar
    az a problémám hogy van egy HP Deskjet D1360-asom...és tintapatron lett cserélve...beigazitásnál se nyomtat ki egy oldalt,és a beállitásoknál a patrontisztitásnál se csinál semmit...mi lehet a baj?Egyszer rózsaszínen nyomtatott és aztán a patrontisztitásnál a közepes tisztitás után begyűrte a papírt..aztán kész,azóta nem nyomtat a papírra.Mit tegyek?
  • greg benz
    Sziasztok!
    Kérdés: Most a napokban újrakentem a hűtőpasztát a processzorhűtőmnél,és titokzatos okból kifolyólag mióta ez megtörtént,azóta minden indulásnál végigfuttatja a checkdisket a gép.. mitől lehet ez?
  • Puhos
  • pxxl
    én nemtom de bezavart :D torrentet se bírja :D
  • Lacc 88
    Sziasztok, lenne egy problémám. Kb 2 hete merült fel a dolog és egyre rosszabb. Amikor bekapcsolom a gépet bejön a Windows indítása képernyő és legalább 20 perc mire elindul a gép, de ha el is indul nem ismeri fel az 500 gigás vinyómat, azt is csak néha vagy huzamosabb idő után. Volt már ilyen problémám de egy windows reinstall megoldotta. Most viszont az sem segített és a teleptő is kb fél napig rakta a win 7-et. Mi lehet a probléma?

• Pepsi Twist
    mi nyomtatni akarta a lemezre a cuccot? xD
  • bakkerman
    ÓRIÁÁÁSI nagy köszönet!!!!!
  • Puhos
    Ez?
  • pxxl
    aham lol...nyomtató szoftver okozta a kavart...thx Epson, thx EFI
  • Puhos
    Szia!
    Ez?
  • pxxl
    na erre mondjon valaki okosságot.

van egy 240 megás avi fájl, amit kiírnék cd-re. megírja, leellenőrzi, ok, minden rendben, de a lejátszáskor akad a cd. kiírtam mégegyszer, megint akad. kiírtam dvd-re, megint akad. már a fszom is tele van :/
  • bakkerman
    tudjátok ez mitől lehet??
  • pxxl
    milyen szerződésszegés?
  • gregtom6
    Szerződésszegés lenne, ha a vírusirtómat lecserélném, meg különben is, eredeti, és nem tudom a kulcsát.

És azért olyan progit nem akarok feltenni, ami a registryben turkál, h aztán tehessem újra a gépet.

Ha van más ötlet, akkor mondjátok, mert ebbe nem megyek bele.
  • bakkerman
    LG HL-DT ST DVD RAM GSA 4165b
    ehhez a DVD íróhoz keresek drivert,mindenhol kerestem,google-ben,számtech boltban rákerestem,mindenhol,de egyszerűen nincs ötletem...elég régi darab,de viszont működik rendesen,csak kéne rá egy driver! Ha valaki talál,vagy esetleg neki is ilyenje van,az megszánhatna egy linkkel! Köszönöm szépen!
  • pxxl
    ejnye RTFM
  • Barny
    koszi szepen:) a cd tartalmat meg megse neztem
  • pxxl
    kaptál az alaplaphoz egy cd-t azon van olyan program ami automatikusan frissíti neked a bios-t. am kell hozzá egy program, amit az asus-com-ról is letölthetsz. de inkább azt használd amit kaptál cd-n :) azzal nem tudod elsz@rni az alaplapot :D
  • Barny
    Sziasztok,valaki megtudja mondani hogy kell asus biost frissiteni?:S mit csinaljak ezzel a .rom file-val?:(
  • Zsolek123
    Akkor nekünk öreg gépünk van.
  • Zoli007
    Hát, ha csak a kábel egyik végét dugod be akkor igen. Ha mindkét vége be van dugva, akkor nem. Ha oreg gépeket akarsz osszekábelezni akkor crosskábel kell.
  • pxxl
    "lehúzod a tápot mondjuk a prociról" he?
  • Pepsi Twist
    próbáld ki hogy lehúzod a tápot mondjuk a prociról és meddig megy ha sokáig megy akkor táp... és valszeg az a baja hogy valamiért a biztonsági cucc hogy ne terheld túl (mint 1 biztosíték) lekapcsolja a gépet, szedd szét meg rakd össze legtöbb gépnél ez jól jön és takarítsd me a csatlakozókat... ha ez sem segít próbáld meg 1 másik táppal