!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigerbácsi
jah mûködik, csak nem igazán fut rajta semmi. a 2002 es fifa még jó, meg a c&c generalsz s ennyi. :-) nem tudom kell e a suliknak. de ok megfogadom tanácsod! :-)

köszönöm az infot. tényleg jobb odaadni másnak ki ki tudja ezt használni :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

[HUN]FaTaL
Pl. abból hogy közelebb ülsz hozzá. Elég fura lehet egy széken ülni a szoba közepén a tv-tõl 5 méterre. 😄 Vagy a kanapéról szimulátorozni.

Olvasni TV-n rettenet, filmnézésre jó meg konzolozni gamepaddal a kezedben, másra szvsz nem.

http://goo.gl/gd6Zi5

Willenbrock
Ha csak szimulátorokhoz és filmnézéshez kell akkor jobb lehet egy nagyobb képernyõs LCD TV-t venni ami 5ms-os válaszidõt tud nem?Milyen szempontból lehet jobb egy monitor mint egy nagyobb TV?Én LCD TV-n gondolkodok hogy kéne egy a szimulátorok és a filmek miatt.Mondjuk a neten böngészni vagy dolgozni a gépen meg biztos a TV lehet rosszabb.

[HUN]FaTaL
15-20k körül el lehet ezt passzolni.

Lacee86
De most mûködik? Mert netre, wordre tökéletes. Add neki vkinek aki rászorul vagy vmi sulinak, de ne dobd már csak úgy ki, mert most nem annyira modern...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

tigerbácsi
sziasztok!

vagy egy gépnek nevezett szörnyeteg. szerintetek ezért kapok valami pénzt a bontóban? vagy fizethetek az ártalmatlanításért? :-)

a,,gép,, a következõ:
Alaplap neve: Asus A7N8X v2.0 (5 PCI, 1 AGP Pro, 3 DDR DIMM)

CPU típusa AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2500+

RAM 2 db 512 mb

Videokártya RADEON 9200 SERIES (128 M😎

Hangkártya Realtek ALC650 @ nVIDIA MCP2 - Audio Codec Interface

HDD
Gyártó Seagate
Merevlemez neve Barracuda 7200.7 120022
Fizikai formátum 3.5"
Formázott kapacitás 120 GB

DVD meghajtó

Cégnév Sony NEC Optiarc Inc.
Eszköz leírása _NEC DVD_RW ND-2510A

s mindez majdnem 2szer olyan magas dobozban mint a normál házméretek :-) super power van ráírva az elejére :-)
Gyártó Chassis Manufactture
Verzió Chassis Version

aztán nem nagyon kinevetni :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Törölt felhasználó
oksa thx all😄
Lacee86
Hát ez tényleg monitor beállítás dolog lesz pedig. Talán a kontrasztot és a fényerõt kéne picit lejjebb venni.

Akkor másképp fogalmazok😄
Bescanneltem egy szöveges doksit és utána ki akarom nyomtatni... de ezáltal ami fehér az picit koszosabb árnyalatú lett.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Lehet, hogy a monitorod van picit elállítva 😊
Az lenne a kérdésem, hogy van egy nyomtatóm... és miért van az, hogy amikor valami fehéret nyomtat, akkor az nem fehér, hanem picit zöldes lesz a lapon? Meg úgy a színek picit másak, mint a monitoron... ezt nem lehet valahol beállítani? (elsõ nyomtatóm, ezért nem tudok ilyeneket😊)

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Azt elfelejtettem leírni, hogy a BIOS típusa AMI
Szeretném frissíteni a BIOS-t, amit ezelõtt még nem csináltam. Megvan minden hozzá, de nem teljesen világos, hogy mit kell csinálnom.
Itt van a pontos leírás lépésrõl-lépésre.
A 4. lépésnél akadtam el, letöltöttem a bios verziót a honlapról, az AWDFLASH-t innen(Remélem, hogy AWD és AWD között nincs különbség).
Megcsináltam az indító lemezt, de pontosan nem értem, hogy milyen fájlt-hová kell másolnom...
Gundark 1 1
450es. Chieftec. De ha áram gondok lennének akkor menet közben is elszállna.
[HUN]FaTaL
Milyen tápod van?

[HUN]FaTaL
Majd rájössz ha nem tudod elolvasni a betûket mondjuk egy olyan alkalmazásban, amiben nem lehet nagyítani. 😊

Gundark 1 1
Urak kéne egy kis segítség

Nemrégiben vettem új alaplapot meg videokártyát. Ha elindítom a win7et teljesen hibátlanul megy. Akár hány órát. De ha fél-háromnegyed óra múlva újraindítom akkor nem ad képet. Látom hogy tölt a win7 (64bit) de amikor az üdvözlõképernyõ megjelenne nincs más csak fekete kép. Még a háttérvilágítás sem kapcsol fel. Nincs másik monitor se tv csatlakoztatva. A led folyamatosan világít, és a gép közben be is bootol, mert hallom az indítóhangot. Le is lehet kapcsolni a gombbal rendesen. Ha várok egy fél órát megint elindul.

Mi lehet ez? A videokártyát már kicseréltem, az újjal is ezt csinálja. A monitor döglõdne? Vagy valami energia gazdálkodási baromság?

Az adatok : alaplap asus p5ql-pro, videokártya Asus engt9800gt, a monitor meg egy samsung 713n.

Elõre is köszi.
kifli
elég picurkalesz minden
Törölt felhasználó
ja hogy kicsi a monitor😊
akkor még megfontolom,de nem értem mi abban a gond hogy kicsik a pixelek???
[HUN]FaTaL
Túl kicsi.
BOX: 720p

kifli
kicsi az átmérõ, nagyon aprók a pixelek. Ráadásul ha box miatt kell hd arra is fölös, mert box játékok 720p-re vannak csinálva
Szerelőbácsi
Sziasztok!
Tegnap vettem egy 500GB-os Seagate wichestert, beraktam a gépbe, felraktam rá az XP-t jó is meg minden csak annyi van, hogy a piros HDD LED egyfolytában világít és a vinyó olyan mintha egyfolytában tötene, halk kattogások jönnek belõle pár mp-enként. Aki tud valami megoldó problémát az írjon! Elõre is köszönöm!

ASRock 4CoreDual-SATA2#Intel Core 2 Duo E4300#2*1024MB DDR633 Kingmax#RADEON 9200 SE Seagate Barracuda 3500320AS 500GB Sata II#Asus DRW-2014S1T Sata II#Colorsit ATX420W

Törölt felhasználó
Mért lenne fölös??
Törölt felhasználó
HDMI: Igen
Amm mert venni akarok xboxot és sokkal szebb a képe ha hdmi kábellal kötöm össze😊
kifli
arra a 21,5"-ra fölös az 1920x1080, az hogy 2ms vagy 5 észrevehetetlen
[HUN]FaTaL
Ezen nincs HDMI. Egyébként az minek neked?

[HUN]FaTaL
Drágább is pár ezerrel. 😊 Mondjuk nem sok.

Én közelrõl nézem a monitort, nem vennék FullHD monitort, már csak a vas igény miatt sem.

Törölt felhasználó
Nekem ami kell az a minimum 1920x1080-as felbontás és a hdmi😊
Szal sztem maradok ennél,amúgyis 2ms az már nagyon gyors lehet😊
Ez jobb.<#crazya>
Link

Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910

Lacee86
Hm, volt már ennél olcsóbb is...

[HUN]FaTaL
Ez jobb: Link

Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
THX all és ti milyet ajánlotok nekem amiben ugyanekkora a felbontás és van benne dvi????
40 alatt vagy kicsit felette
Willenbrock
Sokféle beállítással próbálkoztam már és mégsem rögzíti a címlistában a könyvjelzõket a Firefox,rendezetlenül sem.A hibakonzol meg tele van figyelmeztetésekkel,mit kéne csinálni-uninstalláljam és telepítsem újra?

hi all. nem volt másfél hónapig gépem, most vettem egy új videókártyát bele, felraktam hozzá ilyen csomagot amibe van driver meg egy két cucc netrõl szedtem. de nem tudok belépni msnre, meg egy két oldalnál kiírja hogy érvénytelen biztonsági tanusítvány, hát most mit tegyek? hol tudom ezt frissiteni? HELP ME PLS. THX

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

Egy kicsit helyesbítenék ez az FPS-es probléma a F.E.A.R. Extraction Point résznél van, a sima F.E.A.R. meg a Perseus Mandate az teljesen jó, ja és ezek a játékok is eredetiek. Az XP-n nem volt még probléma velük csak most.

Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910

Hello valaki tud segíteni.
Windows 7 Ultimate-et 64biteset használok és vannak régebbi játékok pl.: F.E.A.R. és mikor játszok néha rendesen megy. Mellesleg nagyon jó a gépem szóval simán megy max-on 90-110FPS-el de mostanság mikor belépek már a betöltõ vidik is meg a játék is csak 12FPS-el megy. Már próbáltam mindent kompatibilitást állítottam mindent de ugyan olyan. Raktam már újra a játékot akkor is olyan. Ja meg a régi játékoknál a windows indítás elõtt kiírja hogy a windows átvált valami windows 7 basic-re. Ja meg pl. a Race Driver GRID játékban meg nincsen úgy. Olyan mintha mennék a semmin. Szóval ha van ötletetek akkor kérlek segítsetek. Ja és eredeti a Windows , mind a két játék. <#help>

Willenbrock
Sziasztok!

Le tudja valaki írni hogy milyen beállítások kellenek pontosan a mozillának ahoz hogy tudjon könyvjelzõket menteni amik a címlistában is láthatók legyenek?(most felvette a könyvjelzõt,de a címlistában nem mutatja õket,pedig a beállítások közt a ki van az jelölve hogy "címsáv használatakor jelenjen meg:könyvjelzõk-erre cseszik megjelenni)

Lacee86
Sztem egyrészt 22-esnél nem nyerõ a 16:9 (inkább 23-tól), hanem jobb a 16:10. Másrészt tényleg vegyél inkább DVI-set, szánj rá még egy picivel többet ha tudsz.

[HUN]FaTaL
Igen, de analóg szar.

Bandi 18
Igen.

Willenbrock
3.5-ös a mozillám,bugos lehet ez a frissítés?Továbbra sem mutatja az új könyvjelzõket a címlistában csak a könyvjelzõ menüben-rácsapok mindgyárt az lesz a vége😞

Törölt felhasználó
császtok ez full hd-s monitor???
Willenbrock
Pontosabban a könyvjelzõk menü lenyitásakor látszik a felvett oldal könyvjelzõje,de a címlistában nem,felbosszant már ez miért nem jó?

Willenbrock
Címsáv használatakor jelenjen meg:könyvjelzõk-így van kijelölve és a sütik elfogadása a mozilla bezárásáig.Mégis csak a tegnap bejelölt oldalak könyvjelzõit jeleníti meg,ma meg nem vette fel a bejelölt oldalt.

Willenbrock
Mozilla megint nem jegyzi meg a könyvjelzõket.Beállításoknál ki van pipálva a címsornál a könyvjelzõk megjegyzése,megnyomtam a sárga csillagot a címmezõbe és nem vette be a könyvjelzõlistába az oldalt.Miért vajon?Tegnap ugyanígy volt beállítva és akkort felvette az oldalakat.

KaszaN
Hi

Valaki tud valami progit amivel fel lehet venni videót játékokból? A fraps nemjó, mert zabálja az fps-t a gamecam-nak meg a feliratja ott vírit a videón. Van még más ilyen progi?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

skyman14
Üdv! Mitõl lehet az hogy a gépem az eddig normálisan észrevette az 1iok hddmet most meg nem jelzi ki? Hogyan tudnám felismertetni?

Törölt felhasználó
Császtok,monitor vásárlás elõtt állok és azt szeretném kérdezni hogy valaki nem tud ajánlani 1 jó moncsit ami 30 körül van ás hdmi-s??????
MR ME

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.