!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszönöm az infot. tényleg jobb odaadni másnak ki ki tudja ezt használni :-)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Olvasni TV-n rettenet, filmnézésre jó meg konzolozni gamepaddal a kezedben, másra szvsz nem.
http://goo.gl/gd6Zi5
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
vagy egy gépnek nevezett szörnyeteg. szerintetek ezért kapok valami pénzt a bontóban? vagy fizethetek az ártalmatlanításért? :-)
a,,gép,, a következõ:
Alaplap neve: Asus A7N8X v2.0 (5 PCI, 1 AGP Pro, 3 DDR DIMM)
CPU típusa AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2500+
RAM 2 db 512 mb
Videokártya RADEON 9200 SERIES (128 M😎
Hangkártya Realtek ALC650 @ nVIDIA MCP2 - Audio Codec Interface
HDD
Gyártó Seagate
Merevlemez neve Barracuda 7200.7 120022
Fizikai formátum 3.5"
Formázott kapacitás 120 GB
DVD meghajtó
Cégnév Sony NEC Optiarc Inc.
Eszköz leírása _NEC DVD_RW ND-2510A
s mindez majdnem 2szer olyan magas dobozban mint a normál házméretek :-) super power van ráírva az elejére :-)
Gyártó Chassis Manufactture
Verzió Chassis Version
aztán nem nagyon kinevetni :-)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Bescanneltem egy szöveges doksit és utána ki akarom nyomtatni... de ezáltal ami fehér az picit koszosabb árnyalatú lett.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Itt van a pontos leírás lépésrõl-lépésre.
A 4. lépésnél akadtam el, letöltöttem a bios verziót a honlapról, az AWDFLASH-t innen(Remélem, hogy AWD és AWD között nincs különbség).
Megcsináltam az indító lemezt, de pontosan nem értem, hogy milyen fájlt-hová kell másolnom...
Nemrégiben vettem új alaplapot meg videokártyát. Ha elindítom a win7et teljesen hibátlanul megy. Akár hány órát. De ha fél-háromnegyed óra múlva újraindítom akkor nem ad képet. Látom hogy tölt a win7 (64bit) de amikor az üdvözlõképernyõ megjelenne nincs más csak fekete kép. Még a háttérvilágítás sem kapcsol fel. Nincs másik monitor se tv csatlakoztatva. A led folyamatosan világít, és a gép közben be is bootol, mert hallom az indítóhangot. Le is lehet kapcsolni a gombbal rendesen. Ha várok egy fél órát megint elindul.
Mi lehet ez? A videokártyát már kicseréltem, az újjal is ezt csinálja. A monitor döglõdne? Vagy valami energia gazdálkodási baromság?
Az adatok : alaplap asus p5ql-pro, videokártya Asus engt9800gt, a monitor meg egy samsung 713n.
Elõre is köszi.
akkor még megfontolom,de nem értem mi abban a gond hogy kicsik a pixelek???
Tegnap vettem egy 500GB-os Seagate wichestert, beraktam a gépbe, felraktam rá az XP-t jó is meg minden csak annyi van, hogy a piros HDD LED egyfolytában világít és a vinyó olyan mintha egyfolytában tötene, halk kattogások jönnek belõle pár mp-enként. Aki tud valami megoldó problémát az írjon! Elõre is köszönöm!
ASRock 4CoreDual-SATA2#Intel Core 2 Duo E4300#2*1024MB DDR633 Kingmax#RADEON 9200 SE Seagate Barracuda 3500320AS 500GB Sata II#Asus DRW-2014S1T Sata II#Colorsit ATX420W
Amm mert venni akarok xboxot és sokkal szebb a képe ha hdmi kábellal kötöm össze😊
Én közelrõl nézem a monitort, nem vennék FullHD monitort, már csak a vas igény miatt sem.
Szal sztem maradok ennél,amúgyis 2ms az már nagyon gyors lehet😊
Link
Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910
40 alatt vagy kicsit felette
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910
Windows 7 Ultimate-et 64biteset használok és vannak régebbi játékok pl.: F.E.A.R. és mikor játszok néha rendesen megy. Mellesleg nagyon jó a gépem szóval simán megy max-on 90-110FPS-el de mostanság mikor belépek már a betöltõ vidik is meg a játék is csak 12FPS-el megy. Már próbáltam mindent kompatibilitást állítottam mindent de ugyan olyan. Raktam már újra a játékot akkor is olyan. Ja meg a régi játékoknál a windows indítás elõtt kiírja hogy a windows átvált valami windows 7 basic-re. Ja meg pl. a Race Driver GRID játékban meg nincsen úgy. Olyan mintha mennék a semmin. Szóval ha van ötletetek akkor kérlek segítsetek. Ja és eredeti a Windows , mind a két játék. <#help>#help>
Le tudja valaki írni hogy milyen beállítások kellenek pontosan a mozillának ahoz hogy tudjon könyvjelzõket menteni amik a címlistában is láthatók legyenek?(most felvette a könyvjelzõt,de a címlistában nem mutatja õket,pedig a beállítások közt a ki van az jelölve hogy "címsáv használatakor jelenjen meg:könyvjelzõk-erre cseszik megjelenni)
Valaki tud valami progit amivel fel lehet venni videót játékokból? A fraps nemjó, mert zabálja az fps-t a gamecam-nak meg a feliratja ott vírit a videón. Van még más ilyen progi?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
dúrva mi?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.