64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • ba32107
    Vettem egy bluetooth-os egeret (Logitech). A laptopomon ezt használom, amiben van beépített bluetooth és wifi is. Az internet is wifiről jön. Ha erős hálózati forgalom van (pl. 1-2 megabittel töltök), akkor az egér nagyon pontatlan, akadozik, stb. Zavarja egymást a két jel? Azt hittem, más frekvencián működnek. Ha nem töltök, nem fordul elő a gond. Lehet ez ellen valamit tenni?
  • bardocz
    Amikor olyanra raktam át, akkor szépen átírta 40ezer körüli számokra.
    Viszont sikerült megoldanom, a pontokat átírtam vesszőre, és így már nem szarakszik.
  • Met
    Én kipróbálnám más fajta lemezzel
  • dinomano
    Sziasztok!

egy Pioneer DVD-iroval (111d) DL DVD-ket szeretnek irni... Beallitom manualisan a layerbreak-et, de kb.50%nal kidobja a lemezt,es calibration error-t ir ki. TDK +R DL DVD-re szeretnek irni; de hiaba...
  • donatus13
    Hello, olyan hibával találkoztam , hogy a videokártya elhagyja a driverét a számítógép újraindítása után ha telepítem rá, megy megint, rendszer reinstall megvolt,nem tudom mi lehet a hiba oka.
  • pxxl
    nem krekk kell, hanem login viewer :)
  • pihi
    Értem csak az a gáz vele h jogtiszta az uj laptopon, és nemnagyon akarom letörölni...nademindegy is nemtudsz jo oldalt ahonnan tudok leszedni crackelt nodot, de olyat ami nincs teli virussal?:$ xDD
  • LoDMaSt
    Nem ajánlott 2 együtt. Én mondjuk a McAfee-t hagynám, de mindenkinek megvan a kedvence. :)
  • LoDMaSt
    Külsőt a www.showmyip.com-on.
  • tréj
    sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy win7en hol kell megnézni a gépem ip címét?
  • pihi
    Hali, neharagudjatok egy hülye kérdésem lenne.
    vettem egy netbookot és jogtiszta McAfee virusirto van rajta, de nemnagyon bizom benne, felakarok tenni egy nodot..ütné egymást a 2 virusirto?
    elöreis kösssz.
  • Cat 02 #53473
    Cellák/Szám/Általános

• pxxl
    én kijelöltem, Ctrl+c, excelben ctrl+v aztán simán jó :)
  • bardocz
    Itt lévő táblázatot mentettem el jegyzettömbbe txt-ként, és azt nyitnám meg excelben, de akármit csinálok, nem jó :ccc
  • bardocz
    Excelbe bevittem egy táblázatot, amiben olyan számok is vannak, mint pl a 6.26, és ezeket átírja dátumra. Hogyan tudom megcsinálni, hogy ne ez legyen? Amikor cellaformázásban beállítom, hogy ne legyen különleges, akkor meg 40ezer valamennyit ír ki helyette.
  • grebber
    Nem fontos a Windowsba nekem 1 gombnyomás az egész.Csak hülye vagyok ilyenekhez azt akartam tudni lehet-e.
    Már csak xbox 360 kell hozzá :D Az meg nagyon a jövő zenéje
  • pxxl
    nem hát, csak simán átnyomod a bejövő jelet hdmi-re. látod ezért jó a samsung monitorhoz a program, azzal át lehet váltani win-en belül, de persze vissza már a monitorral kell. de lehet h neked is van valami ilyen, és akkor talán lehetne bil kombinációra rakni.
  • grebber
    Akkor windows-ba nem de ha monitort átrakom hdmi-re akkor igen köszi ennyit akartam!Csak mert így akkor nem kell ki be dugdosnom őket csak kapcsolgatni a monitort!
  • Bandi 18
    Hát nem :) A monitoron tudod váltogatni hogy melyik bemenetet akarod látni. Hogy windózba is tudd ahhoz a gépedben kell lennie ilyen bemenetnek. (TV kártyán szokott lenni ilyen)
  • grebber
    Van egy full hd-s monitorom amire a gépem DVI kábellel csatlakozik.

Azt meglehet csinálni hogy a HDMI-re rákötném az xbox360-at és simán windows-on belül átváltok a képernyőn ,hogy az xbox 360 képét lássam?

• pxxl
    wat?
  • Rash87
    Hogyan kell úgy képet menteni,hogy nem sima print screen,ami az alap ablakot menti el,hanem pl. van lejjebb is,hogy görgetni kell,s azt is mentse? Pls Help!!
  • lpmaskmancick
    A következő lenne a problémám: nemrég vetem új gépet, és Win7-t telepítettem rá. Van egy multifunkcionális készülékem (nyomtató, scanner és fénymásoló), típusa Canon Smartbase MPC190, és ehhez nem találok sehol 7 alá való drivert, a hivatalos oldalon se, a win se talál drivert hozzá sehol, én guglizgattam utána, de nem jártam szerencsével. Esetleg tud valaki valami megoldást rá? A nyomtató olyan 7 év körüli lehet, és a legújab driver a Cannon oldalán is csak XP SP2 alá szól.
  • berlinboy6329
    Az normális,h ha hagyom a gépet mert tölt,lekapcsolom a monitort,ne menjen feleslegesen és mikor visszajövök egy kicsi több idő után akkor lefagy a gép?

Semmit sem csinál,a num lock gombra se reagál,le van fagyva csak az egér mozog...Aztán felpörög egy kicsit a venti a gépben és kb fél-1perc után ujra elindul minden.
  • Dj Faustus #53460
    "És esetleg UTP-vel lehet csatlakoztatni ?"
    UTP kábellel maximum úgy lehet HDD-t csatlakoztatni a routerhez, ha HDD-t tartalmazó NAS-t (Network Attached Storage - hálózatra csatlakoztatott tároló) csatlakoztatsz a router LAN portjához, vagy vezetéknélküli részéhez. A NAS-t meg tudod távolról bekapcsolni - már ha van benne ilyen funkció.
  • Boconadi
    köszönöm erre voltam kiváncsi
  • pxxl
    aham, ott lehet látni, kiírja az ip-t is meg a mac-et is :)
  • Cat 02 #53457
    Egyelőre majd rárakok valami alapot, meg egy mac szűrést.
    Ám azt router felületről lehet látni, hogy hányan csatlakoznak rá épp?
  • pxxl
    azt meg hogy hány noti/mobil stb tudjon csatlakozni, azt routerben lehet megadni (tp linken legalább is lehet), meg más beállításokkal is ki lehet szűrni a sok ingyenélőt. :)
  • [HUN]FaTaL
    UTP-vel biztosan nem lehet. 1xWAN port az az Internetre vonatkozik (nem WLAN, hanem WAN - Wide Area Network).
  • pxxl
    a WAN (wide area network vagy world) port az az ahova a netet kell bedugni, amit majd szétoszt a router :)
  • Cat 02 #53453
    És esetleg UTP-vel lehet csatlakoztatni ?
    Illetve ennél az van írva, hogy 1xWAN port, ez azt jelenti, hogy egyszerre 1 wireless laptop tud netezni?
  • [HUN]FaTaL
    Igen, ha tudja a router. Figyelj oda mert van amelyiken csak nyomtatónak van az USB port. Második kérdésre a válasz szerintem nem. Nem hiszem, hogy a routerban van WOL funkció, de ha van is, akkor avval a HDD-t biztosan nem éleszted fel.
  • Cat 02 #53451
    Olyat lehet csinálni, hogy szerzek routert amin van usb és arra rákötök egy külső merevlemezt és akkor hálózatról bárhonnan elérhető az a cucc ? Illetve, ha igen, akkor annak folyamatosan be kell lennie kapcsolva, esetleg kívülről nem lehet feléleszteni ?
  • [HUN]FaTaL
    Az 1.0-s csatlakozó nem képes gyorsabb sebességre így, amire gondolok hogy szeretnél azt nem lehet megoldani. A csatlakozó meg kompatibilis.
  • LoDMaSt
    Az USB 1.0 fizikailag nem képes gyorsabb sebességre.
  • Boconadi
    Konnektor? Én úgy értem hogy a pc 1.0-ás portjába bedugni egy kábelt és a másik végén már 2.0-ás port lenne. Valami átalakító vagy ilyesmi.
  • kaposi1
    Megoldottam egy Könyvjelzők importálással.
    Köszi LoDMaSt a tippet.
  • pxxl
    meg az egész ff-ot is akár
  • LoDMaSt
    töröld a cache-t, meg a cookie-kat ff-ben.