!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Lehet hogy nem jó helyre írok,ezért bocs...
Nekem egy olyan problémám lenn hogy játékok közben egy idõ után elkezd szaggatni(kb1 percig),majd abba hagyja és egy rövid idõ után újra csinálja,kb 1.5 hónapja ugyan ez volt a probléma.Szervizbe megint nem akarom vinni mert min.2x bekel vinnem ahhoz a gépet hogy végre megtudják mi a hiba,szóval sz@rnak az egészre,lehetséges az hogy én megoldjam a problémát,vagy jobb ha szakemberhez viszem?
Nagyon hülye vagyok a számítógépekhez,ezért is kéne a segítség...
Leírom hogy milyen cuccok vannak a gépbe és ha valami frissitésel megtudnám oldani a problémát akkor legyen szíves valaki dobni egy linket:
Alaplap:Gigabyte M56S-S3 nF560 DDR2(800) 7.1HDA Glan
S.II Firew. AM2
Processzor:AMD Athlon64 x2 4600+2.4Ghz 1MB Dual-Core Dobozos AM2
Memória😄DR2 1GB 800(PC2-6400)Kingmax
VGA-kártya:Geforce 8600GT 512Mb DDr2 PCI-E Zotac
HDD:160 Gb Hitachi 8 Mb 7200 rpm Serial AtaII
Elõre is kösz!
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Piantban le akarok menteni 1 képet akkoris ezt írja ki,vagy bármikor. Egyik pillanatról a másikra. Ez most perpillanat Zmodeler,de másnál is ugyanezt írja ki..

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
De rájöttem hogy azzal a kábellel van valami amit a képen is jelöltem :
itt a kép
ami abba a jukba megy kábel azt ha kicsit megtoszogatom, akkor ujból leáll a gép, de miutána ujra elindítom már jó... megy a monitor, is meg a billentyüzet is felvillan!
Szerintetek mi lehet a gond? Pls nagyon fontos!
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
egyik haverom bajban van, és leírta nekem mi a gondja.
én csak elküldöm az üzenetet, hátha tudtok segíteni
Nos a problémám a következõ lenne a géppel. Ma délelõtt használtam a gépet egy kicsit ám kisidõvel megfagyott, majd reseteltem és azóta meghalt. A halált úgy értem, hogy eljut az alaplap képbetöltéséig majd mikor az op.rendszert kéne betöltenie, ott már nincsen kép. A gép rendesen mûködik, látszólag ugyanúgy mûködik, mint szokott. Megpróbáltam már alaplapelem kivételét, ramok kivételét mind-mind próbálkozás kudarcba fulladt. Én a winchesterre gondolok. De azzal sem értek maximálisan egyet, ugyanis a biosban felismeri mint hardweret, betölti, áramot kap. Viszont ha kihúzom a gépbõl akkor rögtön rí hogy nem talál boot eszközt... Légyszives valaki segítsen. Alaplap MSI P-43 NEO-F, winchester Samsung 400 GB SATA 16 MB. Köszönöm elõre is.
Az lenne a problémám hogy valamiért nem lehet telepíteni az msn-t.. máskor elég volt hozzá hogy feltelepítenem a service pack 2-t vagy 3-at. De most valahogy így sem akar mûködni.. :S
Ezt írja ki (bocsi a paint miatt, de ezért most nem telepítem a photoshop-ot). Már mindent megpróbáltam de nincs több ötletem. Remélem valaki tud segíteni, elõre is köszönöm!
http://goo.gl/gd6Zi5
Van egy nagy problémám. Nemtudom hogy alaplapcsere miatt van -e... de mivel azóta csinálja gondolom... szóval tettem egy Gigabyte MA770-UD3 alaplapot a gépbe, és azóta a helyi kapcsolat ikonon van egy kis felkiáltójel és azt írja hogy nincs kapcsolat vagy korlátozott. Többször is újratelepítettem a rendszert, volt valami bütykölt XP, XP sp2, most XP sp3 van, ugyan az a probléma. Böngészni tudok, de néhány internetes program, pl. az msn nem mûködik.
mi lehet a baj?
http://goo.gl/gd6Zi5
Lenne egy gép amiben nincs sata vezérlõ. Van benne egy sata átalakító amire egy 500gbos merevlemez van rákötve, de ha xpt akarok rá telepíteni akkor nem tudok mert nem jeleníti meg a meghajtót.Gondolom az átalakító miatt van. Mit lehet ezzel kezdeni hogy megjelenítse. Errõl akarom futtatni az xpt.
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Mitõl lehet az, hogy a Win7 (64) indulás közben kifagy? Még a Win7 logó megjelenésekor.
Hardveres vagy szoftveres probléma szerintetek?
Azt szeretném megnézni, hogy mikor lett frissítve utoljára a BIOS. Meg tudom nézni valamelyik registry fájlban? Vagy hogyan?
Nem a verzióját akarom megnézni, hanem azt h mikor lett frissítve. Köszi!
(a bios minden beállítást elfelejt, a jelszót is)
Olyan gondom van, hogy még nagyon régen levédtem jelszóval egy régi gép bioszát, és sajnos elfelejtettem a jelszót.Lehet valahogy lenullázni, vagy valamilyen progival kiiktatni?Sajna most át kellene állítanom, és vagy 4 éve nem volt hozzá nyúlva. Elõre is köszi!
Esetleg meg lehet ezt oldani valamivel azon kívül hogy megfogom, hogy ne húzza vissza?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Szakértõktõl tudom,hogy meleg fémre a hirtelen hideg tuti nem tesz jót,pláne ilyen drága,elektronikus cuccoknak.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Majd tavasszal kinyitom, amikor már nincs ennyire hideg, vagy majd éjjel amikor ki van kapcsolva a monitor 😄
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
All hail the double x!
Lenne egy kérdésem
Ki akarom nyitni az ablakot, de mellette ott van 1 TFT monitor, lesz valami baja a moncsinak ha kinyitom az ablakot?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Van egy problémám: adott egy miniprojektor, meg egy régi laptop. A kettõt kellene összekapcsolni,hogy kivetítsen laptopról a projektor. Valami olyan kábel kellene, hogy vga jelet alakítana rbg-vé. A projektor kábele az a bizonyos 1piros-1fehér-1sárga végû,kerek lyukas, a laptopon meg a kék, olyan 15lyukas vég van,amire a monitort is szokás kapcsolni. Ötlet, hogy milyen kinézetû és hol vehetõ? Minden megoldás érdekel!
Elõre is köszi!
Tegnap felpakoltam a Win7-et Lenne 2 problémám.
1. uTorrent nem akar együttmûködni. Gugliban keresgéltem,de nem találtam jó megoldást. Nem tudok letölteni,mert azt írja,hogy "Hallgató hiba. Meg kellene változtatnod a hallgató portot" Na most ez mit jelent?
2. MSN-re nem tudok bejelentkezni,mert a következõ hibakódot adja: 80040154
Rákerestem gugliban,kiadta,hogy csináljam azt,hogy Parancssorba írjam be,hogy ....,kibodta,hogy .dll fájl regisztrálása sikerült. OK. Gép restart-->bejelentkezés mindig nem jó. Idõ be van állítva rendesen. Elég fontos lenne nekem az MSN. Segítséget elõre is köszi!
AMD Phenom II X4 965 3.4GHz AM3 BOX proc. Black Edition köré szeretnék felépíteni egy gépet, vagy nem tom van e jobb hasonló árkategóriában. Amit szeretnék hozzá win7 – hez DDR3 Ramot 4 – 6 gigát valami erõs tápot, hangkártyát, egy DDR5 videókarit s egy nemtommilyen alaplapot. kb olyan 200 000 környékéig mennék el, persze monitor, egér meg klavi nélkül.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!