64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#53564 hát, ebben a boltban nincs olyan ami belemgy, q6600-at lenne érdemes beletenni, ramból max 1.8 v-os megy bele, ddr2 800mhz cl5-ös, 800-asból 4gb-ig bővíthető, 667 és 533-asból 8gb-ig.
Én procit hardverapro.hu-n keresnék. -
#53563 Te hülye vagy, az intel lapok kurvajók.
#53561: Nem tudom, nézd meg hogy kezel e 2 gigás modult, ha igen akkor belemegy, ha jól látom 8 giga.
Itt vannak a támogatott procik listája:link -
USAMEN POWER #53562 Eldöntöttem veszek új alaplapot is, mert amit most eröltetnék az olyan mint egy trabantra nitrot szerelni. -
USAMEN POWER #53561 És DDR 2 -ből rakhatok bele akár 4, 6 gigát is ? Végülis ez nekem nem probléma, elleszek DDR 2 -vel is még 4 évig.
Viszont akkor, te szerinted mehet bele 4 magos proci ? Tudnál konkrétan ajánlani egyet ami mehet bele ? Csak annyit kérek, hogy ártól független innen kéne keresni egy 4 magost ami jó lenne a gépemhez. Remélem nincs hátránya annak hogy régebbi szériás 4 magos kerül esetleg majd a gépbe, ha a jelenlegi 2 mag után nagy ugrás lenne akkor mindenképp jó.
Csak a GTA IV menjen majd el full graffon. :)) Apropó holnap hozzák a Sapphire ATI HD5750 1GB DDR5 vga -mat, a processzor vásárlás meg a jövő hónapban lenne, 4 GB Ramal együtt.
#53560: Háth pedig ha úgy alakul még 4 évig ott lesz a gépemben. :) -
#53560 ilyet én utoljára múzeumban láttam :S -
#53559 Igen, DDR3at nem fogsz tudni beletenni. Meg valószínű Qxxx-ből is csak a 65nm-eseket (Q6xxx sorozat). -
USAMEN POWER #53558 Intel DP965LT
-
#53557 drr3 ram nem valószínű hogy belemegy abba a lapba, írd le milyen alaplapod van, lehet belecsúszík valami q9-es szériás processzor. -
#53556 Hát csak akkor nem kell sztem, ha Q****-t procit veszel, és a Ramok maradnak DDR2-k. Milyen alaplap amúgy konkrétan? -
USAMEN POWER #53555 Üdv !
Van egy közel 4 éves Intel alaplapom, jelenleg 2 GB DDR 2 Ram van benne, és egy 2 Ghz -es Intel Core 2 4400 processzor. Most azt nem tudom, ha veszek a gépembe 4 GB DDR 3 -as Ramot, és egy 4 magos processzort, az fel ér -e azzal, hogy új alaplapot is kell vegyek ? - Nagyon nem szeretnék.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Puhos #53554 Szerintem nem az a legjobb bele, de te tudod! Én az elsőt választanám, az csak négymagos! De ha neked elég a 6400+ akkor vedd azt! -
#53553 Ezt látom én is, de itt az a legjobb, ami felül van?
Mert talán nem.
Én úgy látom, hogy a 6400+ lenne a legjobb bele!? -
Puhos #53552 Cpu support list -
#53551 Egy kis segítséget kérnék, mert AMD terén nem vagyok otthon.
Ebbe a lapba melyik a legerősebb CPU, amit bele lehet tenni?
AsRock ALiveNF7G-FullHD R3.0
Support for Socket AM2+ / AM2 processors: AMD Phenom™ FX / Phenom / Athlon 64 FX / Athlon 64 X2 Dual-Core / Athlon X2 Dual-Core / Athlon 64 / Sempron processor
Ebbe most mehet AM2+ meg sima AM2 is?
Nem más kialakítású a kettő? -
#53550 Van az a TV Tuner vagy mi (énis csak annyit tudok, hogy így hívják) és fel lehet venni vele a tv-ben lévő dolgokat. Általában akkor került szóba amikor valaki fel akarta venni ahogy játszik egy ps vagy xbox játékkal. -
Puhos #53549 Xp! -
RYO21 #53548 Nah én vagyok megint a 15 éves géppel.
Szereztem hozzá cd olvasót, de se masterként se slaveként nem találja. Amikor elindul a win, akkor látja az olvasót, és működik is. De bootnál nem látja. Így nem birok win 98-ast rátenni. Valami 5let? -
#53547 Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy média felvevő egységet, csak nem tudom hogy hívják ezeket, vagy mit érdemes figyelni náluk.
Tehát egy olyan kütyüt akarok vásárolni, amit TV-re és Antennára rádugva, fel tudom venni a műsorokat, majd később visszajátszani onnan. Semmi extra nem kell bele csak ezt tudja. Lehetőleg nem csillagászati áron.
Tehát a kérdések:
Hogy hívják ezeket a kütyüket? Mire érdemes figyelni vásárlásuknál?
A válaszokat előre is köszönöm. -
#53546 Hi!
A nyáron kissé megfeledkezdtem a notimról és kb. 2-2 és fél hónapig nem volt bekapcsolva, se töltőre rádugva. Töltőről működik rendesen, de aksiról már be sem indul és nem is nagyon tűnik úgy, hogy töltődne az aksi (windows nem is látja). Szerintetek tönkrement az aksi? Esetleg van valami megoldás a felélesztésére? -
zsolt1225 #53545 Hello.
Olyan problémám van amióta új az alaplapom, hogy általában megy a gépem egész nap, és kb. 1 nap eltelte után azt csinálja, hogy kb. 1 programon van van mindig egyszerre csak hang. Ventrin nem hallom a többieket, csak ők engem. Ha újraindítom a gépet akkor jó. Régi alaplapommal nem csinálta ezt.
VIA VT1708B hangkártya és a hivatalos oldalról a legfrisebb driver, win 7 32 bit.
Segítséget előre is köszönöm. -
#53544 Nem is értem mért kérdeztem...-.-' -
#53543 pár mai autos játékot simán aláz :) -
sanyiute #53542 valóság hű:) -
#53541 :DDDDDD -
tmisi #53540 De nagy gamma volt ez. -
-
#53538 hi
Sikerült letörölnöm a firefoxot, aztán ugye elvesztek a könyvjelzők, jelszavak..
Nem lehet esetleg vhogyan visszahozni?:D -
#53537 Minek volt faja? Stuns? Az mi? -
#53536 1. stunsnak faja volt :D
2. itt Magister juzer pl -
#53535 Jó akkor más. Előszöris.
Tud valaki egy játékot aminek van pályaszerkesztője viszonylag egyszerű és olyan frankón kezeli az árnyékokat mint pl a Doom3, Quake 4, Prey...?
Másik.
Valaki ismer valakit aki ismer valakit vagy valaki(xD) aki ért az Unreal Developmentkithez? (UDK) -
#53534 oksi hát.. leszedtem a D-ből... de így csak bővített meghajtónak érzékelte nem tudtam rávarázsolni a rendszermeghajtóra, szóval maradt a totális format:( -
#53533 nekem a 3 van fent -
#53532 hi
Elindítanák egy játékot és valami hiba üzeneteket ír ki meg valamit ír az OpenGL-ről. Mit tudnék vele csinálni? Valami frissítés vagy valami van ehez? -
pista89 #53531 link
már a képet sikerült beállítani, csak azt nem tudom megcsinálni, hogy monitoron is és tv-n is menjen egyszerre a kép -
#53530 melyik? mert látom van már 2 3 is -
#53529 megesik :DD -
#53528 jah tényelg xD én valamiért 2 külön winyóban gondolkodtam :D eszembe sem jutott h egy lemezen van 2 partíció xD -
#53527 O&O partition manager müködik win7 alatt -
#53526 ha egy fizikai meghajtón vannak akkor meg tudod növelni úgy h a d-t lekicsinyíted és a c-t megnagyítod azzal a helyel, de geci sokáig melózik + partition magic nem tudom mennyire megy jelenleg win7 alatt, régen elkúrta a dolgokat szal óvatosan, ill win7 topikba megmondják neked pontosan h melyik programmal tudod ezt megcsinálni -
#53525 assszem értem mit akarsz, de nem. rakj át a c-ről a d-re 1-2 dolgot ha ott úgyis van hely, vagy/és írj dvd-ket :)