!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balint1111
Az xp 64bitet felejtsd el maradj a win 7 64bitnél.

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

Öööö....lehet nem tudom. Minden játék megy amúgy max-on, akadás nélkül, csak az a fránya GTA4 nem akar jól menni. Mert maxon is meg minimumon is 18-35FPS között megy a játék. De amúgy meg gondolkodok hogy lehet hogy valami a Win7-el bajvan, mert van pár régebbi játék ami hogy nem akar futni jól. Lehet hogy veszek egy másik winyót és felrakok rá egy Xp 64bitet. Ja még ezzel lenne egy kérdésem. Sok embertõl kaptam különbözõ infót azzal kapcsolatban hogy pl: Az XP 64 bit, nem támogatja a négymagos procit(vagy legalábbis nem szereti), a XP 64bit nem bír 3,5Gb RAM-nál többet befogadni, ezzel ellenben meg valaki azt mondja hogy akármennyi RAM-ot lehet belerakni, meg akármilyen procit szeret. Errõl ti mit tudtok? Mert ha ez igaz akkor megpróbálok feltenni egy másik HDD-re egy XP-t pár játékkal ott játszanék nem a WIN7-en.

Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910

Garrett27
Ezen a gépen a játékoknak simán kellene menniük nagy felbontásban is. Ha ez nincs így, akkor vagy túl sok háttérprogramod aktív a játék közben, vagy valami más hiba van..

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

Lacee86
Van a procin egy ilyen kis kar, mint a régi ébresztõórákon, azt tekerd meg párszor, így felhúzod. Ha hallod, hogy ketyeg, akkor jó. 1-2 napig bírja így, aztán újra húzd fel!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bocs, de ezt nem hagyhattam ki... 😊 Amúgy minek egy ilyen procit húzigálni... Bõven elég így is a játékokhoz sztem, legtöbb max félig ha kihasználja.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Hello.

Érdeklõdni szeretnék hogy megéri-e ill. hogy hogy kell a procit húzni feljebb egy kicsit, nem nagyon sokat csak hogy a játékok jobban menjenek, most épp a GTA 4-re gondoltam. A Procim: Intel Core Quad Q9550 2,83Ghz még mikor vettem a gépet vettem hozzá egy Artic Cooling Freeze 7 PRO-s hûtõt is, netán ha valamikor húznám. Aki ilyet használ vagy hasonlót az le tudná akkor írni hogy hogy kell felhúzni? Meg hogy szerintetek mennyit, kellene hogy ne nagyon terhelje meg a procit?

Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910

MR ME
megadta magát valszeg...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Vanek
hi,hátha ti tudjátok!
a gép használat közben kimerevedett,majd ujrainditotta magát,betöltés közben csíkos lett a képernyõ. Utána nem töltött be a windows-t,ezért újratelepítettük. Jelenleg nem tudom frissíteni a videokártya driverét,telepítés közben bevillan egy kék felület,majd ujraindítja magát a gép,betölti a windowst de nem frissül semmi.
nvidia geforce 7600 gt a kártya

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Lacee86
Hát ha nem AGP-s, akkor nem, márpedig nem vszínû, h az.

Sziasztok. Van egy en9800GT kártyám (asus). Be lehet ezt tenni AGP foglalatba?

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

Lacee86
Akkor jó. 😊

MR ME
müxik persze 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tigerbácsi
ok köszönöm :-) akkor marad a hivatalos oldalon a kérdés ha majd nem találok valamit :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

[HUN]FaTaL
Nem egészen. Elvileg kompatibilis velük, gyakorlatilag nem mindig. Általában a telepítõk egybe vannak, de ettõl még lehet eltérés a driverekben. Pont ugyanúgy mint a win2k/winxp esetében.

http://goo.gl/gd6Zi5

tigerbácsi
tényleg ez engem is érdekelne! mert hallottam olyat, hogy a win7 32 meg a win 7 64 ugyanazt a drivert használja mint a wista 32 vagy a vista 64! igaz ez?

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Lacee86
Jó de khm... nem eredeti Win-t rakok. Vagy akkor is mûxik a net dolog?

MR ME
telepítés közbe hagyd a neten és kb semmit nem kell installálnod, felrak magának mindent, hangkarihoz tettem fel kizárólag realtek drivert, de am ahhoz is rak fel vmit...
jameg persze videókártyának kell a driver

Lacee86
Ok, köszi.

[HUN]FaTaL
A hálókártyát felismeri. Hangkártyát is de ahhoz van driver a realtek oldalán, vagy usite.hu. 😊

Lacee86
Hali! Win 7-et szeretnék tenni a gépemre, csak elõtte megpróbálom összegyûjteni a szükséges drivereket. Na most ott tartok, h alaplap: Gigabyte honlapon Audio és LAN drivereket találtam csak, amik 32 bites Win7-hez jók. De ezeken kívül tudtommal más driver is kell. Alaplaphoz ugyebár adtak dviver CD-t, de azon csak Vistához vannak. A Vistás driverek jók lehetnek Win7-hez? Bocs, biztos már 26000x feltették a kérdést, csak eddig nem foglalkoztam vele. Elõre is köszi.

Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy a webkamerának (most mind1 milyen) hol lehet beállítani az alap felbontását? (Windows 7) Úgy értem hogy pl messenger-skypenál nem lehet beállítani programon belül és alapból a legmagasabb felbontással videóz... ezáltal nagyon lassú az fps arány... szóval lehet-e ilyet csinálni, hogy külön beállítani az alap felbontást?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

The Protector
Hali.Haver vett laptopot és nem kapott hozzá driver cd-t.Feltették rá a windows xp-t és itt megállt a tudományuk.
Annyi a kérés h vki ehhez tudna driver linket adni?
A laptop egy:ASUS K50C-SX002X
Elõre is köszi

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Sziasztok...
Nekem egy olyan problémám lenn hogy játékok közben egy idõ után elkezd szaggatni(kb1 percig),majd abba hagyja és egy rövid idõ után újra csinálja,kb 1.5 hónapja ugyan ez volt a probléma.Szervizbe megint nem akarom vinni mert min.2x bekel vinnem ahhoz a gépet hogy végre megtudják mi a hiba,szóval sz@rnak az egészre,lehetséges az hogy én megoldjam a problémát,vagy jobb ha szakemberhez viszem?
Nagyon hülye vagyok a számítógépekhez,ezért is kéne a segítség...
Leírom hogy milyen cuccok vannak a gépbe és ha valami frissitésel megtudnám oldani a problémát akkor legyen szíves valaki dobni egy linket:

Alaplap:Gigabyte M56S-S3 nF560 DDR2(800) 7.1HDA Glan
S.II Firew. AM2

Processzor:AMD Athlon64 x2 4600+2.4Ghz 1MB Dual-Core Dobozos AM2

Memória😄DR2 1GB 800(PC2-6400)Kingmax

VGA-kártya:Geforce 8600GT 512Mb DDr2 PCI-E Zotac

HDD:160 Gb Hitachi 8 Mb 7200 rpm Serial AtaII

Elõre is kösz!
Üdv!

Következõ a helyzetem; egy router (SMC), 3 darab szgépre, két asztali, egy laptop, 8 megás netet oszt. Ez a helyzet, 3 éve zavartalanul fennált, pár hete azonban azt vettem észre, ha a laptopba az UTP be van dugva, a egyik gépen a sávszél kb 0.5 megabitre esik, minden esetben. Még a laptop kikapcsolt állapotában is. Ha a laptop ki van kapcsolva, és UTP helyett a tápkábelét húzom ki, a sávszél akkor is visszaáll maximumra. Mindez kb 2 másodperc alatt megy végbe. Mire gondoltok mi lehet a hibás? Router, esetleg a laptop hálókártyája? A 3. gép zavartalanul mûködik, mindkét másiktól függetlenül. Az IP-k kézzel konfiguráltak. A laptopon már rég, a másik kettõn pár napja lett rendszer újratelepítve, de ez sem oldotta meg a problémát.
Aki tud, kérem segítsen, köszönöm.

Sziasztok!

Meg szeretném kérdezni, hogy Xp alatt lehet-e nagy Vista ikonokat használni.

A másik pedig, hogy hogyan tudnám az asztalon lévõ fájlok, mappák neveit eltüntetni. Tehát, hogy csak az ikon látszódjon.

Elõre is köszönöm!
Annak sehogy.. 😊

A felhasználói fióknak kell jelszót állítani, a képernyõvédõ beállításainál meg be kell pipálni a bejelntkezési képernyõ-t, és kérni fogja a jelszót.
sziasztok!
Windows 7 en hogy tudom a képernyõkimélõnek jelszót állitani?
hali
routerrel meg lehet oldani, hogy egy adott oldalt letiltsak? (tp-link tl-r460-asom van)
Lord Nomak
Ez van meg nekem is, ráadásul most lekaptam mindent, fel akarom telepíteni. És így már 10 perce update drivers ablak és csókolom.. Kezdek belefáradni tegnap óta 😄

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

[HUN]FaTaL
Nekem ez a fájlnév: SB24_PCDRV_LB_1_04_0090.exe, ugye nem a sima Audigy sorozathoz szedted le a drivert? Bár akkor szerintem fel sem ment volna.

Lord Nomak
Be van lõve az is. :\

Lehet lekapok mindent most aztán felrakom még egyszer a drivert.
Ezt szedtem le amúgy:

Creative Sound Blaster audio driver 1.04.0090

Ha van jobb ötleted esetleg driver vagy valami ügyileg azt szívesen fogadom.

[HUN]FaTaL
És a vezérlõpult->hangbeállításoknál be van állítva az 5.1? Meg az audio control panelben a speakersnél?

Mert havernak audigy se van, nekem ls és mindkettõnknek tökéletesen mûködik.

Lord Nomak
Be van állítva, 0 hatás. Ezért írtam ide mert sok dolgon végigmentem már. A legújabb driver van felrakva ami creative oldalán található. Nem tudom mit csináljak..

[HUN]FaTaL
De mellékelve van. Audio Control Panelnek hívják és a vezérlõpultban találod. Ha csak nem egy ezer éves drivert tettél fel. Az audio control panelben a CMSS-3D fülön engedélyezd a CMSS-3D-t és állítsd stereo surroundra.

Lord Nomak
Üdv, egy olyan kérdésem lenne, hogy felpakoltam Win7-et, ha már kaptam.. Van egy Creative Audigy SE hangkártyám és arra egy 5.1-es rendszer van rákötve. Ellenõrzésnél szépen hallani mindenhol a hangot belõle viszont sehol máshol nem használja ki a lehetõségeket. XP alá mikor felraktam a drivert volt hozzá EAX/3D menü ahol be lehetett lõni, hogy mûködjön minden hangszóróm viszont a win7-es driverhez nincs mellékelve ez a rész illetve nem is lehet külön leszedni, csak Alchemy van mellé ami csak és kizárólag játékok mellé érvényes. Van valaki akinek van ötlete, hogy miként lehetne az összes hangszórót beüzemelni ?

magyarvok95
Bocs a helyesírási hibákért :-).
vírusirtóm*, szintén*

magyarvok95
Helló!
Egy nagy kérdésem lenne. A számítógépemmel van egy olyan probléma, hogy gondol egyet és belassúl és csak az újraindítással orvosólható.
Régen nem csinálta ezt. 2 héttel mielõtt újratelepítettem a gépet azóta jelentkezdtek ezek problémák, szóval a reinstall nem segít :'(.
Mielõtt újraraktuk az Xp-t (32 bites sp 3) volt egy rakás vírusom (kb 100+ tudom sok 😄 de nem volt egy darabig vírusírtók, a net is elszállt, szintés vírus miatt).
Eléggé régi gépem van, de ez nem lehet ok rá :S.
A válaszokat elõre is köszönöm.

Lacee86
Ok, most már akkor biztosan felteszem. Csak azért kérdeztem, h mivel elég gyenge a gépem, nem biztos h jó neki a Win7. Csak már lehet ideje váltani XP-rõl, ezért gondoltam. Vistát is próbáltam annak idején, de megállapítottam h kaki, aztán visszatértem XP-re.

[HUN]FaTaL
Nyugodtan rakhatod.

Lacee86
Ok, thx.

Egy próbát megér.
Lacee86
Hali! Alul olvasható a gépem. Erre érdemes feltenni a Win7-et, vagy inkább hagyjam? Jelenleg 32 bites XP van.

balint1111
Na van egy kis gond. A laptopomnál alul ahol a startmenü van ott csíkos mi lehet pixelhiba? Mennyibe kerül javítani körübelül?

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

balint1111
*még

balint1111
Ja ez elég érdekes hogy 300000ft aztán ég az sincs<#idiota>

kifli
nincs rá 3 napos pixel gar <#banplz>
balint1111
http://ipon.hu/webshop/product/dell_3008wfp/26220 Ez megéri<#eplus2>

Köszönöm a válaszokat!Én is így gondoltam...
Solten
no

Saor Alba

[HUN]FaTaL
Ne.

kifli
ne