!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

marsu
igen az, kösz
duracellmumus
volt hasonló gond az F5R-es sorozat tagjával.
próbáld meg kipróbálni egy másik gépben a Wi-Fi modult.

Apunak mindig igaza van! Most is.

duracellmumus
ha a monitorod CRT, akkor elmegy a fûgoleges eltérítés...

Apunak mindig igaza van! Most is.

Viszonylag új, hátigen 😊
Így elsõre arra tippelnék, hogy az LG dvd íród nem tudja rendesen olvasni a win7 dvd-jét, ami vagy azért van mert kezd behalni az író, vagy azért mert a dvd lemez romlott el. Ez könnyen kideríthetõ, próbáld ki valahol, hogy átmásolja-e a win7 dvd tartalmát egy másik meghajtó.

Amúgy ha az alaplapodon vannak sata portok, jobban járnál valami 500gigás körüli modernebb vinyóval az fix 😊 10envalahány ezerért kapsz is olyat bárhol.

Kicsi a telefonban a memória. Ha meg van benne nagy memóriakártya, akkor meg a rendszermemóriába próbálod küldeni (ez kevés szokott lenni) és azért nem sikerül.

pihi
szevasztok, annyi lenne a bajom, h bluetoothal akarok átküldeni egy igen hosszu 100 perces mixet a k800i-mre és azt irja ki h nincs elegendõ rendszererõforrás a kért müvelet befejezéséhez...
3-4Mb nál nagyobb cuccot egyszerüen nemtok küldeni..vki vmit?

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

marsu
Sziasztok.

Monitoromon 10 percenként egy vízszintes fehér csík jelenik meg, középen, a többi rész fekete!

Mi lehet a baj?
Tojesz
Sziasztok!

Van egy közel egy éves laptopom (ASUS F5Z AP-009), mellyel ezidáig semmi gond sem volt, azonban 2 napja észrevettem, hogy a wifi sehogy sem tudom "aktiválni". Van hozzá egy program, mellyel a Bluetoothot és a wifit lehet aktiválni, vagy lekapcsolni. Ez a program a négy lehetõség közül csak az elsõt kínálja, a többi szürke, nem lehet rákattintani. A billentyûkombináció sem segít (FN+F2), nem reagál rá. Mérgemben újraraktam a windowst (XP SP3), gondoltam hogy az segíteni fog. Nem ez lett. De annyira rájöttem, hogy míg nem telepítem a kezelõprogramot, addig a billentyûkombinációt használva folyamatosan világít a kis zöld fény a laptop alján, mely jelzi a wifi mûködését. Az eszközelõ is látja az eszközt. Ahogy felteszem viszont a programot, a wifi kis zöld fénye kihal, nem reagál újfent semit teljesen szûz rendszeren. Ütközés kizárva. A hardverek között kikeresgéltem, ott azt írja hogy "enabled" a rádió, viszont nem ez a helyzet a valóságban. Volt valakinek hasonló problémája, vagy tud valaki segíteni? Roppant zavaró a helyzet. :S

Köszönöm
Dávid

Lacee86
Hali! KM Playerhez kellene vmi kodek? Jelenleg nincs fenn semmi, de így ha indítom a KM Playert, kiírja, h "az osztály nincs regisztrálva". A Media Player a játssza a filmeket, csak jó lett volna a KM Playert is mûködésre bírni. Win7 32bites oprendszerem van.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

hello
lenne egy olyan problémám hogy van egy j&w g82um pvhd+ alaplapom és hozzá egy phenom x3 8400 össze van rakva bekapcsolom és 10mp mulva kikapcsol és se képet semmit nem ad csak fölpörör
allock
helló
van egy viszonyag új konfig egy gépben

Gigabyte GA-EP31-DS3L alaplap
Intel PEntium 4 3.0Ghz processzor
2x1GB Kingmax 800MHz DDR2
Sapphire HD4670 512MB GDDR3
Maxtor 80GB ATA(ez a régi szalagkábeles ATA133-al) vinyó
Maxtor 160GB ATA((ez a régi szalagkábeles ATA133-al) vinyó
LG dvd író

na már most a 2 vinyó kb 8éves, mindkettõ le van formázva fullra, próbáltam külön külön rájuk rakni Windows 7-et majd Windos Xp-t is sikertelenül

a gond az hogy Win7 telepítés közbe kb 19%nál hibaüzenetet írki, még pedig azt, hogy a telepítõfájlokat nem tudja átmásolni
ezt az üzenetet mindkettõ vinyónál kiírja 19%ná

Xp felment(sp2es meg sp3as is külön próbálkozásokra) a 60asra úgy ahogy, de ott sem tudott minden fájlt átmásolni így hibásan vagy részlegesen mûködött, harmadik bekapcsolásra be sem bootolt csak szürke képernyõ..

mi lehet a gondja?
2 vinyóval lehet gond, hogy régiek?
ha lenne inkább egy másik SATA-s vinyó a kettõ ATA-s helyett talán zökkenõmetnesen feltelepülne a win7? vagy xp

help

#hhwnd

hali
otthoni hálózathoz hol tudom beállítani a jelszót, vagy hol tudom kikapcsolni?
rooney8
hali!
milyen vezeték nélküli routert ajánlotok? torrentezés fontos, tehát ne legyen az, ha én torrentezek, akkor a többi gépen ne lehessen netezni, mert olyan lassú... 😊 ár kategóriába minél olcsóbb legyen... a többi nem számít 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Shep
A problémát megoldottam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Az mitõl lehet, hogy egyes oldalakat nem hoz be egyetlen böngészõ sem többek között pát torrent oldalt. Próbáltam tracet paranccsal megnézni ho la hiba, de semmi nem történik kapásból azt írja ,hogy általános hiba. Egyszerûen nem tudom mi lehet a hiba oka. Van, hogy néha mikor frissen indítom a gépet akkor a csatlakozás után pár percig el tudom érni az érintett oldalakat, de utána ugyanúgy szétkapcsolás idõtúllépés miatti üzenetet kapom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nagyon jó választás...elsõk között van.

egy ilyen szünetmentes tápom van!
tegnap nem kapcsoltam ki! ma reggel meg nem mûködik, mert 3-5 másodperc múlva kikapcsol és ha sokszor akarom bekapcsolni egyszerûen kialszik a led!
kb 5 éves már!
amúgy hogy lehet karbantartani vagy kisütni az aksit?
hello!

Ezt érdemes megvenni?
123 körül mozog az ára:
asus laptop

Köszönöm!
Ha esetleg valaki nagoyn ért hozzá:
Miylen laptopot érdemes egyáltalán venni, és milyet nem!
Gyártó szinten gondoltam!
Köszi!
setuh
Hali!
Az történt, h ma felraktam egy másik op rendszert,de nem akart menni ezert letöröltem a particióval együtt,de mostmár nem akarja bebootolni a regi xp-ém.Segítsetek légyszi,h tudnám helyreállítani h ujra menjen?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Lacee86
Hali! Mivel játékokhoz elég gyenge videokarim van, nVidia panelben szoktam kreálni 960x600-as felbontást (16:10-es aránynak megfelelõen), ez szépen mûködött is XP-ben, teljes képernyõre kitette. Most h Win7-em van, és meg akartam csinálni ugyanezt, a játékok úgy értelmezik ezt a 960x600-as felbontást, h a tényleges méretét rakják csak ki a monitorra. Magyarul a monitornak csak egy kisebb részén van a kép, ami ténylegesen 960x600 képpont, és nem hajlandó kitenni teljes képernyõre. Ami felbontás alapból megvan (pl. 1280x800), annál nem csinálja, csak az általam kreáltnál. Vajon mitõl lehet ez, és mi lehet a megoldás? Elõre is köszi.

Azt mondta, hogy volt bedugva másik gépbe is, de ott normálisan mûködött. (Ubuntu Linux-on)

tigerbácsi
másik számítógépen jó a kamera? lehet érintkezõs is, vagy más hibája a kamerának, de ez csak tipp.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Üdv!

Remélem, hogy valaki tud segíteni a problémámon.

Ismerõsömnek van egy Toshiba notebookja, meg mellé egy Samsung Pleomax PWC-2100 ChatCam-je. Probléma a következõ:

Ha Skypen próbálja elindítani a kamerát, akkor 1) Elindul, ahogy kellene neki, majd egy idõ után, kikapcsol (1 óra, 2 óra, 20 perc) mindig változó. Ez után újra be akarja kapcsolni a kamerát, de már nem kapcsol be. Ilyenkor újra kell indulnia, vagy újraindul és kihúzza a kamerát és visszadugja, azért, hogy mûködjön.
2) Újraindulás után, vagy a számítógép bekapcsolása után, elsõre sem indul már a kamera, bevillan, majd kikapcsol, majd az újraindulásos, vagy újr.- kihúzásos procedúrát kell végezni.

Windows Live Messenger 9-en, pedig szintén ez a helyzet, annyi különbséggel, hogy ha ott nem kapcsol be a kamera, lefagy a Messenger.
Én próbáltam neki segíteni, letöröltem a kamera drivert, találtam neten egy "frissebbnek" tûnõ valamit, rátettem, probléma ugyan az. Eltávolítottam azt is, origi CD-rõl feltepítettem a drivert, probléma maradt megint.

A notebookon megpróbáltuk kábelre dugva és aksiról használva a kamerát, de eredmény minden esetben ugyan az.
4 éve használatos Windows XP Home Edition, SP3-as szervízcsomag üzemel, vírus kizárt, mert ellenõriztettem a gépet Kaspersky Internet Security 2009-el.

Valaki tud valami tippet, vagy megoldást találni erre a problémára??
Köszi a választ és a segítséget elõre is!

Lacee86
Közben megoldódott. 7-es Quick Time-mal már nem csinálja.

Lacee86
Hali! Arra van vmi megoldás, h ha Quick Time vagy azt igénylõ alkalmazás fut, akkor ne váltson át a Windows Aero felület egyszerûre? Ugyanezt csinálta már a Vistánál is, és hát Win7-nél is megmaradt, ahogy tapasztalom...

Köszönöm szépen, akkor még alszok rá egyet.
kifli
nincs gond 😊
Seithennin
ja és ez gigabyte alaplap E8200 procival, Gigabyte 8800Gt 512Mb vidkari, 500 gigás samu vinyó, és semmi nincs tuningolva vagy bármi minden gyári

Seithennin
sziasztok! kitakarítottam a gépem és érdekelne szerintetek a hõmérsékletek ideálisak e: alaplap 43 fok max, proci magok 60 fok max, vidkari 72fok max, vinyó 30 fok max! Az értékeket terhelés mellett mértem. köszi elõre is

Solten
Szvsz egy 10-essel olcsobb lenne a realis ar erte, de nem rossz.

#51068: de

Saor Alba

Garrett27
miért?

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

Megoldódott!

Valaki mentse meg a hajamat a kitépéstõl.
Egy webcammel szenvedek, egy Mustek Wcam 300-assal.
Telepítõlemeze nem volt, netrõl szedtem le drivert, de cse... na, nem mûködik.
Néztem hozzá leírást, RWAIN driver kell neki. LEszedtem, feltelepítettem, újraindítottam, bedugtam, semmi.
Tizenöt év számtech-ismeretem csõdöt mondott. Hogy a fenébe lehet ezt feltelepíteni?

Csibusz
nah újratelepítettem a drivert és jó
Csibusz
Hali! Nem tudom miért.. de nincsen hang.. Realtek hangkezelõben van mikor rányomok h játsza le a hangfalakon a hangot.. de se winampban se neten.. se sehol sincsen.. ez mitõl van?
Bandi 18
Acert nem szabad venni 😊

tigeroo
https://iwiw.hu:443/pages/user/login.jsp?method=Login cím, melyet meg akart nyitni, jelenleg nem elérhetõ. Gyõzõdjön meg róla, hogy a webcímet (URL) helyesen írta be, majd próbálja meg újratölteni a lapot.

Biztonságos kapcsolat: súlyos hiba (44)

https://iwiw.hu:443/pages/user/login.jsp?method=Login

A tanúsítványt a kibocsátó visszavonta.
Ellenõrizze, hogy az internetkapcsolata aktív, és nézze meg, hogy más alkalmazások mûködnek-e, melyek ugyanezt a kapcsolatot használják.

ezt miért írja ki az opera? IE-ben bejön, tegnap még jó volt amúgy, de most az oldal bejön, ha be akarnék jelentkezni akkor jön ez az üzenet
hello szeretnék venni egy ilyet:

megéri?

Elõre is köszönöm!
laptop
Csibusz
Szerintetek gáz, ha Xp-nél maradok? Carlosca nekem mindig is megbízható volt, és az Xp nem Ramzabáló... Lehet hülyeség meg minden, mert mindenki a win7 ajánlja nekem... de nem tudom:S
Csibusz
köszönöm😊
Szia, a satánál nem számít a sorrend, bioszban állíthatod hogy mirõl bootoljon a rendszer, de ez független attól hogy hányas portra vannak kötve az eszközök.

Csibusz
hellóka megint összeszerelünk egy gépet és ezen a alaplapon (GIGABYTE GA-MA770T-UD3P)
Vannak ugye a Sata kábeleknek a hely.. és Sata 0-5ig van hely.. akkor a wincsit a 0 ba és a cdromot az 1be..
vagy mint régen a Wincsit az 1be a cdromot a 2be?
Üdv mindenkinek!

Lenne egy kis problémám. Acer notebook, win7, a probléma pedig az, hogy idõnként fogja magát és elállítódik a felbontása a legalapabbra, és a színmélység is. Ha elindítom az outlookat akkor is ez történik. Találkozott már bárki ilyennel? Driverek frissítve...
Seithennin
a kis ikon se mutatja hogy tölt, csak ha kihuzom a kábelt és viszadugom vagy ha kiveszem az aksit és vissza teszem akkor egy rövid ideig tölt! közben egy programmal nézem a töltöttséget és 0,2rõl kb 15 perc alatt felment 0.3ra

Seithennin
sziasztok!

Az a gond hogy a laptopom (toshiba satellite) aksija nem tölt egyáltalán, bedugom és mutatja a pici töltõ ikon hogy próbálkozik de aztán leáll! mitõl lehet ez? Köszi elõre is

Cowie
Update: a jobb CTRl+Alt(jobb) viszont ír @-t. Nem égészen értem.

Cowie
Sziasztok!

Van egy nagyon hülye problémám. Egy ismerõsnek van egy IBM ThinkPad T42-es notebookja. A hibajelenség az, hogy pl. az AltGr gomb nem mûködik, pl. AltGr+V nem ír @ jelet, csak egy sima "v" betût. Hogy lehet ezt visszacsinálni?

Lacee86
Hali! Win7-em van, feltelepítettem a KM Playert (Win7-hez jó verzió, direkt megnéztem), de mikor indítani akarom a progit, kiírja h "Nem regisztrált osztály". Vajon mi lehet a gond?

DJ RX7
úgy oldottam meg, hogy kitöröltem a registry-bõl ami ezeket irányítja és a winamp-hoz rendeltem hozzá.

:3