64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
geo91 #53684 lenne egy nettel kapcsolatos kérdésem. van, hogy egész nap nincs net, csak este 8-10 fele jön vissza teljesen magától, ahogy most is. a szolgáltatóval beszéltünk szerintük minden rendben. ip-t ki is oszt, de ennyi az egész, korlátozott a kapcsolat. netezni így aligha tudok... szóval valami ötlet? próbálkoztam minden általam ismert esetleges megoldással, de semmi... modem újraindítással és a tűzfal kiiktatásával sem jó... -
#53683 jó drájver? mármint xp, pista, win7, 32 vagy 64 bit (márha van ennyi verzió) -
#53682 Akkor tedd vissza, amit eredetileg adtak drivert a laphoz. :) -
Pityu Mester #53681 A legfrissebb driver van fent. -
#53680 Esetleg próbálj újabb drivert keresni a hangkártyához. -
Pityu Mester #53679 A hangszórókat bedugtam, jó helyre, és be is van kapcsolva. Nem igazán értem, mi baja lehet. -
miki10 #53678 Sziasztok! azt szeretném kérdezni h van-e olyan program vagy valami amivel a filmeket 3D-be lehetne tenni, vörös-cián szemüveghez? -
#53677 bedugtad a hangszórókat? és jó helyre? bekapcsoltad a hangszórókat? :) -
Pityu Mester #53676 Üdv. Lenne egy kis problémám. Újra lett telepítve a gépem, és azóta nem ad ki hangot. A driver fel van telepítve. A BIOS-ban engedélyezve van. Az eszközkezelő is azt írja ki, hogy az eszköz megfelelően működik. Csak hangot nem ad ki.
A hangkártya egy Asrock 775i945GZ alaplapon integrált Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller hangkártya.
Előre is köszi a válaszokat. -
#53675 elképzelhető ja -
#53674 Hali mindenki!HELP
Az lenne a problémám, hogy nem tudok kitömöríteni egy filmet sem CRC hibát ír. Ha megjavítom akkor utána egy másik fájlra írja ki hogy CRC hibás.Megpróbáltam, hogy mindet megjavítom de akkor se lett jó.Elképzelhető, hogy a vinyóm miatt van??Sok cella hibás benne.Holnap viszem mélyformázásra.
Köszi a választ!!! -
Rotcsa #53673 ziasztok!
A gondom az, hogy szeretnék online filmeket(pl divxmozin),animéket(animeaddicts-on) nézni, de valahogy mindenhez a divx web playeres lejátszó kell....
Hiába teszem fel, és telepítem az oldalakon is írt kodek-eket, (k-litle, vagy cccp) a kép mindig csíkos marad. :S
Lehet, hogy a gépem nem bírja?
Fujitsu Siemens Amilo L7320, 1.7 GHZ, 1024 MB DDR2 RAM, 64 MB VRAM (nem saját memós)
A segítséget előre is köszi! -
Ironman2 #53672 Crawler eszköztárba beleépül,és van IE,és Firefox változata is. -
Ironman2 #53671 Én a Web Security Guardot használom,azzal be lehet állitani a blokkolást bármelyik weboldalra. -
xxxpaulxxx #53670 Tudom a google-t használni, csak gondoltam van valakinek konkrét ötlete:P:D -
#53669 pl google.com-on csomó jó ötlet van :D -
#53668 ja nincs tele minden szarral, amire kell arra meg tökéletesen megfelel :) -
xxxpaulxxx #53667 Ez már magas:D Biztos van egy olyan program, ami leblokkol bizonyos siteokat nem? -
#53666 Igen, én is azt használom egy ideje, tök jó. Nem foglal több száz megát, fel sem kell telepíteni, csak egy exe fájl van, amit indítani kell. Lehet épp te ajánlottad, már nemtom. :D -
#53665 Vagy total commander plugint :D -
#53664 vagy használj "ashampoo burning studio"-t és sokkal jobban jársz :) -
magyaraszfalt #53663 Kösz megpróbálom. -
#53662 Nekem Nero 8.0.3.0 van és ezt elfogadja a win7 -
magyaraszfalt #53661 sziasztok!tudnátok segiteni,hogy milyen NÉRO jó WINDOWS 7-hez?köszönöm a segítséget. -
#53660 Sziasztok!
Segítséget szeretnék:
Adott egy Albatron PX845GEV Pro AGP-s alaplap. Szerintem ez baromi régi, nem is hallottam még ezt a márkát. Jelenleg egy 266mhz-es 256mb ddr ram van benne de így baromi lassú a gép, órákig tölt az XP...stb.
Vettem bele egy 512mb-os 400mhz-s kingmax ramot. ezzel viszont csak sípol a gép, nem indul, monitor sötét.
A neten azt talátam az alaplapról hogy 400mhz-es ramot csak "overlocking-al" túlhajtással fogad el.
Hát igen, de ha sípol és nem tudok belépni a biosba akkor nem is tudom átállítani.
Vagy az eddigi kis ramjával lépjek be a biosba? Valami FSB-t kellene 400-ra átírnom, ezt mondta egy kollégám.
Lécci segítsetek, egy kispénzű anyuka gépéről van szó, neki csak internetre kell.
köszönöm! -
#53659 akkor írj egy policy-t arra a felhasználónévre :D -
xxxpaulxxx #53658 jah -
#53657 -
xxxpaulxxx #53656 De akkor a másik felhasználónál se tudom megnézni:P -
#53655 host fájlban írányítsd a weboldalt localhostra -
Blum #53654 Jajmár tanárúr...legalább a tube8.com-ot ne blokkolja le... -
xxxpaulxxx #53653 Esetleg tudnátok olyan programot ajánlani, amivel bizonyos weblapokat blokkolni lehet? Pl olyat, mint a Facebook, vagy youtube, csak hogy nehogy rájuk kattanjak tanulás közben:D:D -
kiscsiga86 #53652 #53610 - erre nem tud valaki mondani valami jó tippet? -
xxxpaulxxx #53651 Hh milyen környezet? Windows 7. -
#53650 nem tom ilyen szülői felügyeletes szart sose próbáltam :D de milyen környezetbe van ez? -
xxxpaulxxx #53649 Hmm most egy olyat csináltam, hogy szülői felügyeletet kapcsoltam a tanulás fiókra... szted ez így jó, vagy inkább munkacsoporttal kéne?:D -
Blum #53648 Lemegyek Bajára,aztán megüssük a szervizest... -
#53647 az a gond, hogy ha a laptopot szétszedve viszem be szervízbe, akkor is 5000 FT-ért nézik meg...és csak megnézik amire úgy hirtelen nincs lóvém -
#53646 játékok telepítésénél sokszor megkérdezi, hogy minden felhasználónak telepítse-e, vagy csak neked. -
#53645 szalagkábel bemenetes? igen jó megfogalmazás :D
igen lehet még kapni pata vinyókat, de igen drágák :)