!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
bedugtam a sima usb-set, és még be volt kötve a régi vezeték nélküli is, és tudtam velük harcolni 😄
de szvsz ez csak usb-nél mûködik
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
All hail the double x!
vagy ha nem is egyszerre, de lehessen váltogatni...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Van egy ilyen alaplapom Alaplap 1 a gépbe persze mûködik( az integrál hang mikrofon része nem megy) nem is ez a lényeg hanem szeretném lecserélni mondjuk erre Alaplap 2 (tudom hogy ez sem mai darab de úgy látom jobb mint a másik. És van rajta egy AMD Sempron SDA 2400 DUT 3D proci. Mi a teendõ? csak kicserélem az alapot aztán összedugom a kábeleket és kész? Elvileg menni kéne? Köszi a segítséget.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
régen énis vettem az olcsó szarokat, de egy idõ után rájöttem h olcsó húsnak híg a leve, és hamár ennyit töltök a gép elött, inkább költök rá többet, de minõséget kapok a pénzemért...
am ezen tök értelmetlen vitázni, kinek ez, kinek az elégíti ki az igényeit
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
All hail the double x!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ez baromság! nekem megvan az MX1000 mióta megjelent, és most pár hete kezdett ritkán duplán kattintani, azon kívül semmi baja nincs. és nem csak netezésre használtam ezidõ alatt.
All hail the double x!
Ehhez persze a játékoknak is köze van, amikor ilyen hülyeségekkel jönnek, hogy rángassam az egeret fel le, meg a lehetõ leggyorsabban klikkelgessek fél percen át. Két év alatt simán ki lehet végezni a beviteli eszközöket ilyen manõverekkel.
ment a kukába 😄
Segítségeteket elõre köszönöm!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
All hail the double x!
Ismét akadt egy kis probléma a laptopommal. Bátyám fel akarta tenni rá az xp-t, majd késõbb ismét a windows 7 et, azóta folyamatosan 32 megásnak látja a VGA-t (Intel gma 4500mhd), akármilyen drivert akarok rátenni, mindegyik kiirja, hogy "a számítógép nem felel meg a minimális rendszerkövetelményeknek".
Valami ötlet?! <#nemtudom>#nemtudom><#worship>#worship>
Az lenne a kérdésem hogy az olyan videós oldalakról hogy lehet a videt letölteni ahol nem mûködik a szokásos jobb klikk cél mentése más néven módszer,és nincs letöltõlink sem.
az lenne a kérdésem, hogy egy normál dvd olvasó tudja olvasni a dupla rétegû dvd lemezt????
van egy mappa aminek az írásvédettségét nem tudom megszüntetni, rámegyek hogy tulajdonságog írásvédettség alól kiveszem a pipát alkalmaz majd ok...úrja megnézem a tulajdonságait és ki van pipálva...mit lehet ilyenkor csinállni?
Minden ugyanaz másképpen.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Van egy GF 8800 Gts 320mb videókarim, az érdekelne h mekkora az ideális hõmérséklete teljes terhelésnél.
Ha 70 fokra felmegy az gáz?😄
http://www.betacom.hu/index.php?WG_NODE=WebTermek&WG_PARENTOID=PRFf_6b9a2e1&WG_OID=PRSf_35e2631
és hifire rákötni, és akkor rendesen szól sztereóban.
van két stereo hangszóróm, és azt szeretném megoldani hogy a számítógépen mind két hangszórómat tudjam használni.de a számítógépen csak audió ki menet van:S. az egyik hangszórón is van egy és ha abba bele dugom a másikat akkor az nem szol amelyikbe bele dugtam.:S
nem tudtok rá vmi megoldást hogy mind kettõt tudjam használni?