!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
minek neked ps2-es egér 😄 vagy rakj rá usb-s átalakítót.

All hail the double x!

igen, csak ha kikapcsolom, vagy kihúzom a vevõjét a rádiósnak a ps2-es ugyan úgy nem mûködik... cska gondolom újraindítás után😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

pxxl
és melyik gyõzõtt? 😄

All hail the double x!

MR ME
pedig megy 😄
bedugtam a sima usb-set, és még be volt kötve a régi vezeték nélküli is, és tudtam velük harcolni 😄
de szvsz ez csak usb-nél mûködik

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

pxxl
egyiket kihuzod, másikat használod aztán fordítva ha úgy tartja igényed. nem hallottam 2 egér egyszerre használatáról. bill-t lehet egyszerre 2 is az tuti.

All hail the double x!

Hogyan tudnám megcsinálni azt windows 7nél, hogy egyszerre mûködjön a PS2es és a vezeték nélküli egerem?
vagy ha nem is egyszerre, de lehessen váltogatni...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Met
lol

lengõ eszköztár

<#taps>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Ha játszom mindíg megjelenik egy lengõ eszköztár (levelezés,startlap,másolás ).Hogy tudom eltüntetni?
Sziasztok segítségre lenne szükségem.
Van egy ilyen alaplapom Alaplap 1 a gépbe persze mûködik( az integrál hang mikrofon része nem megy) nem is ez a lényeg hanem szeretném lecserélni mondjuk erre Alaplap 2 (tudom hogy ez sem mai darab de úgy látom jobb mint a másik. És van rajta egy AMD Sempron SDA 2400 DUT 3D proci. Mi a teendõ? csak kicserélem az alapot aztán összedugom a kábeleket és kész? Elvileg menni kéne? Köszi a segítséget.
Lacee86
Jó pár tervemet megcsináltam vele ArchiCAD-del. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

MR ME
de olcsó volt, és nem szórta a pénzt
régen énis vettem az olcsó szarokat, de egy idõ után rájöttem h olcsó húsnak híg a leve, és hamár ennyit töltök a gép elött, inkább költök rá többet, de minõséget kapok a pénzemért...
am ezen tök értelmetlen vitázni, kinek ez, kinek az elégíti ki az igényeit

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

[HUN]FaTaL
Csak egy vonalat nem lehet vele normálisan húzni. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

MR ME
ezt a szemléletet tartom énis

Lacee86
Nekem a 2e Ft-os Trust egerem 3 éve mûxik. Semmi baja, pedig sokat használom. De te arra szórod a pénzed, amire akarod.

pxxl
inkább igényesség. én sem veszek pár ezer ft-ért egeret, se monitort se semmit. vannak bizonyos igényeim az ilyen dolgokkal szemben, és ez azzal jár, hogy akár fél évig spórolok, akkor ez van, de nem veszek szart, amit fél, vagy 1 év után dobok ki.

All hail the double x!

Lacee86
Nem ízlés, hanem pénztárca és ésszerûség, Mr. Újgazdag... <#levele>

Roger6
Azt ugye érted, hogy a pontosság az alap. Az,hogy hova húzom az egeret. Bocs, hogy vettem egy ilyen "drága" egeret, de õ leköveti a kézmozgásomat. Ha te egy 500 Ft-s egérrel beéred, az nem az én ízlésem hibája...Ezt nem bántásból mondtam...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Solten
De konzervativ vagy... <#rolleyes> <#hehe> <#kacsint>

Saor Alba

pxxl
felénk a dinnyét nem pucolják pláne nem ~20.000ft-os egérrel xD

All hail the double x!

Solten
Dinnyet pucoltal vele.

Saor Alba

pxxl
"Látom a drága egér sem bírja tovább mint a kétezer forintos rágcsáló, csak presztízs."

ez baromság! nekem megvan az MX1000 mióta megjelent, és most pár hete kezdett ritkán duplán kattintani, azon kívül semmi baja nincs. és nem csak netezésre használtam ezidõ alatt.

All hail the double x!

Látom a drága egér sem bírja tovább mint a kétezer forintos rágcsáló, csak presztízs.
Ehhez persze a játékoknak is köze van, amikor ilyen hülyeségekkel jönnek, hogy rángassam az egeret fel le, meg a lehetõ leggyorsabban klikkelgessek fél percen át. Két év alatt simán ki lehet végezni a beviteli eszközöket ilyen manõverekkel.

nekem samsung egérrel volt ez.
ment a kukába 😄
Roger6
Sziasztok! Van egy Logitech MX518-as egerem, és múlt héten elkezdett hülyéskedni, hogy idõnként 2-3 mp-re kikapcsolt, leállt az optika. A héten már alig-alig akart bekapcsolni. Nem tudjátok, mi lehet az oka? Nincs megtörve a zsinór, azt kapásból néztem. Ahogy néztem több fórumot is, másoknál is elõfordult ez a hibajelenség, ott valami firmware frissítésrõl beszéltek, de nem is találok a neten firmware-t hozzá. Esetleg találkozott már valaki hasonló jelenséggel? És tudja valaki, mi lehet a gyógyír rá?

Segítségeteket elõre köszönöm!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pxxl
nem gyanús hogy miért nincs "szokásos jobb klikk cél mentése más néven módszer, és nincs letöltõlink sem" <#fejvakaras>

All hail the double x!

csgery
Fujitsu Siemens pi3525. Két hónapos kb😄
Bandi 18
Milyen laptop pontosan?

csgery
A BIOS annyira le van egyszerûsítve, hogy a bootoláson meg az órán kívül mást nem is lehet állítani😞.
Bandi 18
Biosban nem lett átrakva az érték?

csgery
Sziasztok!!
Ismét akadt egy kis probléma a laptopommal. Bátyám fel akarta tenni rá az xp-t, majd késõbb ismét a windows 7 et, azóta folyamatosan 32 megásnak látja a VGA-t (Intel gma 4500mhd), akármilyen drivert akarok rátenni, mindegyik kiirja, hogy "a számítógép nem felel meg a minimális rendszerkövetelményeknek".

Valami ötlet?! <#nemtudom><#worship>
Willenbrock
Estét!

Az lenne a kérdésem hogy az olyan videós oldalakról hogy lehet a videt letölteni ahol nem mûködik a szokásos jobb klikk cél mentése más néven módszer,és nincs letöltõlink sem.

Bandi 18
Igen.

marsu
sziasztok!

az lenne a kérdésem, hogy egy normál dvd olvasó tudja olvasni a dupla rétegû dvd lemezt????

alcotb
és win7 van a gépen (ha ez számít)

Minden ugyanaz másképpen.

alcotb
hello

van egy mappa aminek az írásvédettségét nem tudom megszüntetni, rámegyek hogy tulajdonságog írásvédettség alól kiveszem a pipát alkalmaz majd ok...úrja megnézem a tulajdonságait és ki van pipálva...mit lehet ilyenkor csinállni?

Minden ugyanaz másképpen.

A D-Link modem melyik országé? Vagyis hol van az anya cége?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

30k körül
és milyen videókarit tudtok ajánlani ami jó is és nem is annyira drága😄
[HUN]FaTaL
70 fok még nem gáz.

http://goo.gl/gd6Zi5

Sziasztok!
Van egy GF 8800 Gts 320mb videókarim, az érdekelne h mekkora az ideális hõmérséklete teljes terhelésnél.
Ha 70 fokra felmegy az gáz?😄
de nem tudom milyen bemenetek vannak a hangfalakon, így nem lehet tudni milyen kábel kell, a leírásod alapján tényleg jack elosztó kellene, de akkor nem lenne sztereó, szóval írd le hogy milyen ki és bemenetek vannak a hangfalakon.
normális esetben egy ilyen kell
http://www.betacom.hu/index.php?WG_NODE=WebTermek&WG_PARENTOID=PRFf_6b9a2e1&WG_OID=PRSf_35e2631

és hifire rákötni, és akkor rendesen szól sztereóban.
Bandi 18
A leírásod alapján ez kell neked.

Sziasztok!!
van két stereo hangszóróm, és azt szeretném megoldani hogy a számítógépen mind két hangszórómat tudjam használni.de a számítógépen csak audió ki menet van:S. az egyik hangszórón is van egy és ha abba bele dugom a másikat akkor az nem szol amelyikbe bele dugtam.:S

nem tudtok rá vmi megoldást hogy mind kettõt tudjam használni?
Lefuttattam a CHKDSK-et és most már HDTune nem 2 hanem 1 bad sector-t ír, de azt sem az egyik réginek a helyén hanem új helyen.
Lacee86
Ja meg nekem is van 1 problémám. Mostanában a DVD íróm nem akarja kiadni a tálcát... Beragad, vagy nemtom mi van vele. 4-5 próbálkozás után hajlandó csak kiadni. Vmit lehet vele kezdeni, vagy lassan dobhatom ki? 😞

Lacee86
Na, akkor már leírom a problémát. 😊 Az a gond, h haver gépe egyre gyakrabban nagyon belassul. Percekig telepít egy pár megás programot, percekig másol, nagyon soká tart mire kicsomagol vmit, soká töltenek be a site-ok stb. De ez csak idõnként van, néha csak úgy helyreáll magától, azt mondja. Én kezdtem el gyanakodni, h talán haldoklik a vinyója, mert végül is egy majdnem 6 éves Maxtor, szóval elvileg simán benne lehet a pakliban. Melegedésre is gondoltam, de ha nem csinál semmit a gépen, akkor is lassú, ami azért fura lenne. Esetleg vírus lehet még, de 1-2 hete lett újrarakva a Windows, "olyan" oldalakon meg nem nagyon jár. Meg Nod is fennvolt neki, az sem ugatott. Most mondtam neki, h nézze át Avirával is, hátha az talál vmit. De amúgy szted milyen hiba lehet ez?

Bandi 18
Futtass rajta HDTune error scant, ha hibás szektor nincs akkor azzal már beljebb vagy 😊, mondjuk attól az elektronika mechanika döglõdhet.

Lacee86
Konkrétan havernak elég gyanús, h haldoklik a vinyója, de a progi semmi baját nem ír. Csaknem 6 éves Maxtor vinyóról van szó.

Lacee86
Hali! Azt szeretném kérdezni, h a HD Sentinel amit mutat diagnosztikát, az mennyire megbízható?