64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#53844 dosos addig megy amíg le nem állítod -
#53843 oks ugye windowsos akkor 400% dosos is így megy? h várjak meg 2x 400%ot? -
#53842 ugyanannyi mint a windowsos, érdemes 2x végigvárni azt is -
#53841 és mennyi idő alatt check-eli le?
-
#53840 Ja azt hittem eddig is avval csináltad. memtesx86.com, leszeded, kiírsz, bebootolsz vele és kész
Amúgy akadni egy játék nem fog egy hibás memóriától. -
#53839 Na elvittük a RAM-ot az aquaba.. azt mondták 4 nap alatt kivizsgálják, vagy mi is csináljuk meg otthon azt péel, hogy 1.7 húzzuk fel a feszültséget amit az alaplap ad meg neki. Megtettük, de annál a játéknál még mindig akadt, viszont nem tudom... őő memtest86 amit ki kell írni cd-re. Hogy végzi a dolgát megbízhatóan? és szájbarágósan, hogy hogy kell:)
Köszi előre is -
#53838 Itt már válaszoltam a kérdésedre. -
#53837 nagyon megköszönném ha tudtok segíteni driver fórumokon is próbáltam de sehol
-
#53836 sziasztok nekem SM buszvezérlőhöz kéne help 2 napja keresem
-
:PCI\VEN_8086&DEV_3A30&SUBSYS_82D41043&REV_00\3&11583659&0&FB:
Intel(R) ICH10 Family SMBus Controller - 3A30
De vagy pénzért van vagy nem telepíthető( most telepítettem újra de már elegem van :S -
#53834 pl, hogy egyáltalán látja-e?
+ Bootolni lehetőleg ne arról próbáljon a windows... :) -
edisonae86 #53833 jumper nincs benne mert így automatikusan slave-en van.
Bios-ban mit kéne állítanom? -
#53832 jumper?
biosba beállítottál mindent? -
edisonae86 #53831 Szevasztok
Az lenne a problémám hogy a mobile rack(ami IDE kábeles)nem működik.
Mikor bekapcsolom a gépet a piros led folyamatosan világít és a windows nem akar betölteni csak a töltőképernyőig jut el. A gép pedig látja a vinyót a rackben. Előre is köszönöm a segítséget. -
#53830 ezzel az a baj hogy csak az én gépemmel tudok kamozni szóval a saját gépemről felmegyek két msnre! és ugy működik! de ha olyan emberrel szeretnék kamozni akivel 2 nappal ezelőttig működött akkor nem megy! pedig eddig mindenkivel ment most pedig senkivel! -
#53829 ha logikusan belegondolsz, nem a webcamel van a gond, ha másnál jó, akkor annál lesz a gond, akivel nem működik. Lehet eltérő verziójú az msn-etek... -
#53828 sziasztok! Az a gondom hogy a webkamom (microsoft) eddig tökéletesen ment de most ha msnen akarom használni egyszerűen nem működik azt írja ki hogy a másik fél elutasította a felkérést a webkam használatra, de videó hívásban működik! Valamint megpróbáltam hogy saját magammal webkamozzak egy másik címemmel és ugy is megy, valamint maga a webkam működik ha nem msnben próbálok használni! Mi a gond? és hogyan oldhatom meg? (telepítője nincs a kamnak nem is volt! szal ujratenni nem tudom) köszi előre is -
#53827 Akkkkkor jó, köszi:) -
#53826 Én se.
Angol tudás + általános IT műveltség.
Ráadásul hasznos infókkal egyszerűen el is magyarázza mi az az "izé" amin épp állsz, amit éppen csinálni készülsz.. :)))) -
#53825 Jólvan, remélem nem kell nagyon nagy agytrösztnek lenni hozzá, mert értek a gépekhez, de nem pro módon azért(= -
#53824 mielőtt nagyon kétségbeesnétek:
Rakd fel ezt:
Tune Up Utilities 2010.
Töredezettség-mentesítheted a reg file-okat, a file-rendszert, hibákat kereshetsz, optimalizálhatsz, feleslegesen futó tárrezidenseket kilőheted, felesleges hivatkozásokat, reg kulcsokat eltávolítod, ütközéseket felfedi stb.
Mindehhez profilokat is tudsz beállítani, automatikus heti, időzített, vagy egy gombnyomásos tisztítást/optimalizálást kérhetsz. Turbo mód, stb stb...
nagyon patent kis program. -
#53823 Háát azt én is remélem, hogy nem.. mivel ahogy ismerem az aquasokat bent tartanák egy hétig.. A dohány utca... meg nem a sarkon van:) akkor ha csak modul csere, akkor beviszem és adnak egy másik ramot remélhetőleg... -
#53822 Nekem is GEIL (Black Dragon).
Csak a tied gyorsabb, és újabb szabvány.
Akkor egyszerűbb a dolog. Ütközés kizárva.
1 modult könnyebb cserélni.. :))
(extrém esetben alaplapi gond is lehet de reméld hogy nem)
-
#53821 Az a gond h tegnap 12 hiba volt 2.2%nál
ma meg 130% se volt egy se.. viszont játékoknál lehet látni, párom játszik a world of tanks c. játékkal és ott iszonyatosan szaggat néha mikor tölti be a pályát menet közben, és mivel a gép konfig miatt nem lehet probléma a memoriára gyanakszunk... -
#53820 2 gigával teljesen jól használható a win7, annyi volt a notebookomban 1 héttel ezelőttig :) -
#53819 Meg azért vicces lenne a gépem kb 2 hónapos nem több :/ -
#53818 Őőőő de nekem 1X 2gb ddr3 ramom van Geil márka -
#53817 nálam a w7 üresben 850-1000 mb Ramot zabál.
Eddig akármiket futtattam, nem ment 1500 fölé. -
#53816 Elképzelhető, hogy haldoklik a RAM modul. Memtest amúgy addig megy amíg le nem lövöd, 3-400%ot szoktak mondani. -
#53815 nem vagyok pro, de:
memóriák inkompatibilitása esetén (is) lehet ilyen gond.
ha két memória modulod van (2x1Gb) akkor mindenképpen ugyanolyan márka, típus, órajelű/időzítésű legyen.
2 db 1 Gb-os modul hatékonyabb lehet mint egy darab 2 GB-os.
2 db 2 GB-os modul hatékonyabb lehet mint 4 db 1GB-os.
Jelenleg nálam is 4x1 Gb van, ha lehetne cserélném 2x2-re, és 1066 mhz órajelre.
64 bites proci (már szinte mind az) esetén tudsz (és van értelme) 64 bites oprendszert felrakni.
4Gb ramot (v a felett) csak 64bites oprendszer fog "látni", 32-es csak 3,4 körül..
Szerintem cserélj RAM-okat.
(2x1 vagy 2x2 legyen, ha teheted) -
#53814 régi joyomon nem mennek a nyilak, míg xp-n mentek.. de maradok a win7 nekem mindeg csak a ram zabálás miatt gondoltam... de ha a procimat ténylegesen nem használná ki akkor win7... mindkettőt szeretem na de na:) Amúgy előző kérdésemre nem tudnátok válaszolni, ha már így összegyűltünk? #53803 -
#53813 ez pl nagy előnye igen.
gpu drivert azért nem feltétlenül kell rábízni, bár azt is leszedi hozzá. -
#53812 Miket nem ismer fel pontosan? Ezen azért csodálkozom, mert pl. én mikor a nyomtatóm csatlakoztattam (nem egy mai darab), automatice szedte le a drivert hozzá, semmit sem kellett csinálnom, és működött is. Ezenkívül máshoz semmilyen drivert nem kellett telepíteni, és volt hang, tudtam filmezni stb. Egyedül a videokártya drivert tettem fel. Én sztem egy ilyen géphez javallott a Win7. Win7-ből melyik verzió van fenn? -
#53811 Megérdemled :) -
#53810 Kissé elavult a configom, ezért is teljesen meg vagyok az XP-vel elégedve.
Ha megengedhetem magamnak, akkor fejlesztek a vason, de akkor is XP lesz rajta. HARR! :D
Linuxot régóta ki akarom próbálni, már csak kíváncsiságból is, de nincs rá időm. :s -
#53809 Ez a tapasztalatod? Szerencsére engem nem oltottak még win7-esek, se XP-sek.
Vannak Linuxos ismerőseim is. Még azok se erőszakoskodnak, egyszerűen tényszerűek, érdekes velük ilyenekről beszélgetni. A legtöbb amit mondtak: "Tedd fel ha gondolod, segítek, de mindent felejts el amit eddig a windowsban 15 év alatt megtanultál mert ez alapvetően más lesz."
Végül csak azért nem vágtam bele mert nem volt időm utánaolvasni és elmerülni benne.. durrbele módon meg nem akartam felrakni.
Egyébként munkahelyen Xp-t használok. Szerintem még vagy 4-5 évig ott sem lesz csere... :D -
#53808 Végre egy értelmes elme, aki nem akar vulgárisan meggyőzni arról, hogy miér' is fasza a Win7. :) -
#53807 Jó géped van, én még 2 RAM-ot vennék bele.
Átlagos felhasználó és nem Pro vagyok, win7 párti, de nem megyek ölre az XP-sekkel ezért. Annyit nem ér meg ez az egész szar, hogy két ember öszeugasson ezen. :)))
Win7 nekem bevált, komfortosabb, szebb, logikusabb, ergonomikusabb mint az XP...
Ez egy vélemény a sokmillióból.
Ha kérdésed van, vagy kompetensebbek véleményét kéred akkor javaslom ne ebben a topicban, hanem itt tedd meg: Windows 7 topic -
#53806 Okés, köszi a választ, mások véleményére is kíváncsi leszek, de ez már egy j kiinduló pont -
#53805 Simán XP-t használnék erre a konfigra.
XP-t használok az emberiség hajnala óta, az mellett is maradok.