64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • The Protector
    Nekem akkor volt ilyen bajom mikor egy tű elferdült a mélyláda csatlakozójában.Próbáld meg megbaszogatni a tűket de csak finoman.
  • pxxl
    nincs rajta mély kikapcsoló gomb? én is szívtam így az 5.1-el :/
  • Fabio Capello
    Ahoy.

Van egy optikai egerem, amiben minden tökéletes, viszont valamiért ha mozgatom, azt nem hajlandó érzékelni. A lézer működik, a lézer közvetítő cuccai a helyén, mégis meg se moccan... :/ Lehet ezzel valamit tenni?
  • Zsolek123
    Van egy Creative 2.1-es hangfalam, 1 mély, és a két hangszóró

egyik napról a másikra, elkussolt a mély.
    Ha belenyomom a fülem, akkor hallom hogy nagyon halkan szól, beállításokat néztem, más gépen is ki lett próbálva, dugó is lett cserélve, de semmi...

Mi lehet a gond? Elég szar a két magason hallgatni egy dübörgős metallicát :SS
  • pxxl
    akkor lehet h a monitor térdel le hamarosan.
  • The Protector
    Ma egy laptopra kötöm rá a gépet.
    Mellesleg most ahogy írok minden fasza.Visszajött a szín.
    De mint ha be kellett volna melegednie a "színnek" mert eleinte narancssárga volt a windows jel epiros ablaka.
  • The Protector
    Azért mondom.Mert mintha összenőtt volna a monitorral a kábel.Lehetetlen kihzni és 8év alatt egyszer sem láttam kihúzva.
  • [HUN]FaTaL
    CRTben nem lehet kábelt cserélni.
  • morcosqtya
    ha teheted próbálj ki egy másik monitort is a géppel, rögtön kiderül, hogy a monitoroddal van-e baj.
    Gyanítom, hogy az lesz az.
    (vagy esetleg kábel, de az ritkább)
  • The Protector
    Hát.basszus.az a nagy helyzet.most röhöghettek,de nem tudom kihúzni a monitor hátuljából a kábelt.az amin az áramot kapja azt ki lehet húzni,de ami a vga-val érintkezik azt nem lehet,feszegetni nem merem.De majd holnap veszek egy kábelt.Csak azt nem tudom h milyet kell mert nem lűtom a végződését.Baszott nagy kocka.Delta H 770 CRT-ez a monitorom.És vagy 8éves.ez a 3. szgép amit kiszolgál.
  • kifli
    új kábel?
  • The Protector
    KIment a piros szín a monitoromból.Kábeleket megbaszogattam,videókari pucol,újradugdoz,monitor pofoz,semmi eredmény?
    5let?
  • morcosqtya
    "szét volt osztva a winyo és egyesitettem az eszközkezelöben"

1. particionálva volt?? (gondolom így értetted)
    2. particiók egyesítéséhez újra kellene formázni ("egyesítettem" =újraformáztad??)
    3. ennyire problémás, bad sectoros, 40 Gb-os vinyóval kár vesződni, 3000-3500 Ft-ért 250 Gb-os korrekt Samsungot kapsz... (ha már a -8 Gb ennyi lelki problémát jelent, érdemes lenne 3ezer ft-ért megötszörözni a kapacitást..
  • Balazs15
    xp és 40 gigás winyorol van szó:S elvileg akitöl kaptam neki müködött rendesen..másodlagosan van be jumperolva:) aztán szét volt osztva a winyo és egyesitettem az eszközkezelöben azota 32 gigát lát mindenhol biosban is...:S hd sentinel szerint 7 hibás szektor van rajta:S lehet h ettöl van ez?:S
  • morcosqtya
    Másik gépen mennyit lát belőle a bios?
  • Kontrakcio
    cső. miylen op-od van, emnnyi winyó és mekkora kapacitással?
  • Balazs15
    vki?
  • Kontrakcio
    nincs mit. Hát, probálgasd, én már nagyon-nagyon rég nem használok ff-et. Pedig jó böngészőnek igérkezett anno.
  • Ironman2
    Hát ez qrva jó:

http://www.jox.hu/cikkek/638/8

Lehet több kezdőoldal is.
  • Ironman2
    Kösz szépen,máris gyorsabb lett a böngésző,bár a memóriakezelést még nem tudom mennyire állitsam.Van 2 giga memóriám,és alapból a browser cache disk capacity 51200-ra van állitva.Szerinted mennyire vegyem vissza?
  • Kontrakcio
    ezt kihagytam: ff 15 trükk
  • Kontrakcio
    mikor ff-et használtam egy memozabáló böngésző volt... használ chrome-ot.
  • Ironman2
    Sziasztok! Mitől van az,hogy a Firefox egy idő után elkezdi zabálni a memóriát,és nagyon belassul.Feladatkezelőben néztem,és ilyenkor megközelítőleg 500 MB memóriát lefoglal magának.Akkor jelentkezik a legjobban,mikor olyan oldalt nyitok meg ahol egész oldalas reklámok jelennek meg.Ha kilépek belőlük,akkor is megmarad a lassulás.IE 8-at elinditom és sokkal gyorsabbnak tünik,bár nem az az alapértelmezett böngésző nálam,de meglepődtem a gyorsaságán.
  • Balazs15
    császtok

Adott egy 40 gigás winyo és ebböl csak 31.4 gigát (a 38 helyett) lát:S mi lehet a probléma???Biosba is csak annyit lát belöle szal hiába formázom:(
  • pxxl
    sztem azok a raid-re utalnak
  • grebber
    Csak azt nem értem hogy a lemez 4 ami ugyanaz a vinyó amit formázni szeretnék miért más menüket ad ki mint a fehér mezőn ?
    No mindegy.
  • [HUN]FaTaL
    Tényleg, bocs nem figyeltem :D Annyira alap nekem.
  • grebber
    Már tárgytalan csak a fehér felületre kellett volna klikkelnem!
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudom mit jelentenek ezek a balfasz fordítások de gyanítom hogy az átnyúló kötet lehet talán az elsődleges? De megpartícionálhatod windows telepítő alól is, csak ne kezd el rá telepíteni.
  • grebber
    Gondoltam hogy a sok (számomra érthetetlen ) dolog közül valemelyik.De nekem melyik kell azt nem tudom??
    CSak simán 1 partíciót akarok rá nem mást!
  • [HUN]FaTaL
    Új kötet, ott van az orrod előtt...

Az előző vinyódon valószínű gyárilag volt partíció.
  • pxxl
    persze h lehet, az előző hsz-edben ott a kép :D
    de ott van még 1000 program rá, pl PartitionMagic
  • grebber
    Előző 1TB-os vinyómat is csak innen formáztam és egyből észlelte a win.
    Win alól partíciózni lehet?Mert én csak a Win lemezes modot ismerem!
  • [HUN]FaTaL
    Mert talán előbb partíciót kéne létrehozni rajta....
  • grebber
    Total Commander nem is látja csak a kezelő, de ott meg nincs olyan hogy formázás.

• [HUN]FaTaL
    Indíts egy lemezkezelőt rendszergazda módban, vagy egy total commandert és jobb klikk formázás
  • adi1414
    kerestem de nincs olyan még nem nagyon vágom a témát de ha 1 pontos linket ad valaki megköszönném
  • grebber
    Vettem egy 1.5TB-os HDD-t.Külső USB-s házba raktam. (Gépbe már nincs neki hely)
    USB-s ház bekapcsolása után érzékeli is.A lemezkezelőben ott is van.De semmi olyan hogy formázás nincs :( Így meg a rendszer nem látja csak ez a felügyeleti eszközökben lévő kezelő!
    Mit tudok tenni ez ügyben windows alól?
  • [HUN]FaTaL
    Mondom 2-3x 100% után :)
  • Csibusz
    és meddig várjak akkor? bocsi sok hülye kérdés.. de mikor állítsam le?