64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Csibusz
    Mivel senki nem válaszolt mindegy is, másik kérdésem lenne... Tele van a tököm a win7 mikor nem ismert fel dolgokat... Adott a gépem: amd x4 630, geforce gt250 512mb, 2giga ram... Tudom mindenki Win7 párti, merthogy az használja ki a 4magos procit meg ilyenek... de van valaki aki amúgy ilyen gép mellett Xpt használ/na?
  • Csibusz
    Hali!
    Lenne egy kis problémám, tegnap észrevettem, hogy nem 1 játékban mikor ugye nem előre töltődik a map be, hanem közben akad a játék...
    Megnéztem a memtest-el a memoriát, és 2.2% már 12 hiba volt.. Most is futtatom a memtestet már 125%nál tart (meddig megy amúgy?:D) és még egy hiba sincs... Mindenféleképpen visszaviszem a memoriát holnap, csak nem értem mi ez... Hátha valaki tud rá mondani valami okosat, köszi:)
  • morcosqtya
    rendben, köszi!
  • Falkon
    Na senki nem ért a Wifi max-hoz?
  • Falkon
    Fraps-et töltsd le!
    Avval lehet képet készíteni.
  • Bruk
    Na erre emlékeztem, csak nem tudtam mi a topik címe. Köszönöm szépen!
  • BIZ0906
    Itt remélhetőleg segítenek.
  • Bruk
    Sziasztok!

Tudnátok linkelni egy topikot ami általában a zenéről szól? Keresek egy együttest és ott meg szeretném kérdezni. Ha esetleg lehet itt akkor itt tenném meg.
  • morcosqtya
    Irtó láma kérdés tudom, de nem ismerem a megoldást, ez van

Screenshotot akarok játékban, de az alap ctrl+PrntScr nem jó, mert a Ctrl lenyomásakor eltűnik a játékban egy "infó ablak" (Torchlight-ban, tárgy tulajdonságok), így csak anélküli állapotot menti. Viszont éppen az ablak tartalma lenne a lényeg.

Csak segédprogival, vagy van egyéb "hagyományos" megoldás is??
    Vannak Torchlight screenshotok, van topicja is, oda is írtam, válasz nincs.
  • trident
    Szeretném összekötni a gépet a tv-met.
    A vga-n van hdmi, dvi, dsub kimenet (asus eah 5750), a tv-n pedig scart és svideo csatlakozó van.

Milyen átalakítók kellenének? Köszönöm a válaszokat!:)
  • burnrex
    portable gdb-em van, megpróbálom vele de majd holnap. Azért köszi a tippet! Ha nem megy, úgyis írok megint:-)
  • LoDMaSt
    a proginak muszáj, nekem látott már olyan vinyót is, amit még a bios, semmi sem, sztem lesz valami megoldás, vagy beállítás, hogy látszódjon/keressen mindenhol vinyót.
  • burnrex
    Köszi, eszembe jutott, csak sajnos nem látja a gép a vinyót. Eszközkezelőbe igen, de amúgy nem.
  • LoDMaSt
    GetDataBack for NTFS.
  • burnrex
    Heló!

Egy elég összetett problémára kérném a segítségeteket. Egy haver lehozta a régi gépét, hogy rakjam újra, de mondta, hogy egy mappányi cuccot még mentsek le róla. A külső USB-s vinyómra mentettem le, amit sikeresen bekapcsolva és bedugva hagytam. A telepítésnél a formázós résznél véletlen a külső vinyómat kezdte volna el formázni, de kiírta, hogy nem tudja formázni. Akkor észrevettem, hogy mekkora hülye vagyok és gyorsan kikapcsoltam. De azóta sajna nem működik. Most elveszett róla minden cucc, vagy még meg lehet menteni? Elvileg a formázás nem indult el...PLEASE HELP!
  • Falkon
    Az is jó lenne, ha valaki segíteni magát a Wifimax-ot beállítani!
  • Falkon
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni Wifimax ügyben. Szereztem egy Wifimax-ot, de nem tud se a psp-s, se a telefonom felkapcsolódni. Én az AVG-re gyanakszom. Hogy lehetne a vírusirtóban engedélyezni?
    Előre is köszönöm!

Miki10: Esetleg : Alt+ctrl+del -> fájl -> új feladat -> és a C: Windows-ban, keresd meg az explorer.exe-t. Nem biztos, ha nem az, ne basszatok le! :)
  • miki10
    [IMG][/IMG]
  • miki10
    Sziasztok!
    mi lehet a baja a gépnek, h ha bekapcsolom akk nem hozza be se az asztalt se a tálcát

ennek mi lehet a baja? és hogyan lehetne megcsinálni?
  • bardocz
    Én is csak szünetekben nézek sg-t, meg hasonlót, azt is telefonról.
  • [HUN]FaTaL
    Jaa, akkor igen :) Nálunk nem kell, de felhasználónév van a wifihez mostmár, ami meg etr kódhoz van kötve, szóval nem érdemes. De nem is érdekel, böngészni akarok maximum, vagy a jegyzetet/fóliát nézni amit a tanár vetít.
  • bardocz
    Tökmindegy, mivel a géped mac címét regisztrálni kell, szóval ugyan ott leszel vele.
  • [HUN]FaTaL
    Átírható az is :D
  • bardocz
    Nálunk bannolják a mac címedet, ha torrentezel.
  • [HUN]FaTaL
    Oldalak nálunk nincsenek, a portok biztosan, sosem próbáltam.
  • Csirke4
    Nálunk tiltva is vannak a torrent oldalak meg a portok is.
  • miki10
    Sziasztok!
    az lenne a számitógéppel a problémám h most este bekapcsoltam a gépet és nem jött be se a tálca se, az asztal hanem be adott egy fekete képernyőt és a dokumentumokat ablakba.

mi lehet a baja? és hogyan tudnám megcsinálni, lehetöleg újra telepités nélkül?
  • Fresh Duke
    I certainly hope.
  • [HUN]FaTaL

Mond hogy bölcsésznek tanulsz...
  • berlinboy6329
    Akk mire?Meg ki az az idióta aki szokott torrentezni,és h ha ott van előtte minden akkor nem használja ki?Meg amúgy is..Mi a lófaszt csináljak 2 órán keresztül,mikor nincs óra?Meg órán is..miért ne mehetne jegyzetelés közbe'?...
  • pxxl
    miért úgy adták, hogy tessék itt egy laptop, van wifi, torrentezzetek :) gondolom a wifi azért van hogy valahogy a hálózathoz tartozzanak a gépek, meg ilyenek :D
  • [HUN]FaTaL
    Laptop meg a wifi nem torrentezni való az iskolában. Torrentezz otthon.
  • [HUN]FaTaL
    Fordítva :) Passzív csak aktívtól tud, aktív meg mindenkitől.
  • berlinboy6329
    Ja,de ha nem arra való lenne nem osztogatnának laptopot a hallgatóknak és nem lenne wifi sem.Pedig van mind2 :P
  • pxxl
    nem a feltöltéssel van a baj, hanem egy iskola nem erre való, hogy te ott torrentezz ennyi. tanulni jársz be nem arányt növelni :D
  • berlinboy6329
    Na ritka alkalom,h arra válaszoltak,amit kérdeztem,köszi!!

Még egy utolsó...Mi előnyük származhat abból,h a feltöltést blokkolják?Miért jó az nekik?Nem tudom megérteni mit tudnak csak a feltöltéssel kezdeni?Nem értem.
  • pxxl
    "mi az a dolog,amit csak ő tudhat?"

ő tudja pl a jelszót a szerver(ek)hez, amin ki tudja nyitni a portot. kis mezei juzereknek semmi joguk nincs suliban. és nem is kell hogy legyen :D már ha jó a rendszergizda :D
  • berlinboy6329
    hh csak a rendszergazda tudja?mi az a dolog,amit csak ő tudhat?Nála kell vmit engedélyezni v mi?
  • pxxl
    rendszergazda tudja, de tutira nem fogja kiengedni a suliban :D

passzív passzívtól tud tölteni, csak aktív nem :) (vagy hogy is van...)
  • berlinboy6329
    most viszont vhogy 3 embe szedi tőlem nem tudom hogy birtak bent maradni bár csak ilyen langyi6-15 közt megy nekik.:C