64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#53924 15-18e Ft drágának számít egy tápért?? -
#53923 drágább mint az olcsóbb ez tény... -
#53922 Akármilyen grafikai program:) -
#53921 hali!
tudtok nekem egy olyan programot ajánlani ami a számítógéphez kötött scenner és nyomtatóból gyakorlatilag egy fénymásolót hoz létre??
Előre köszi! :) -
#53920 Sziasztok!
Egyik ismerősömnek van egy laptopja és olyan gondja van, hogy nem indul el a rendszer, mert indulásnál nem talál néhány systemfájlt, próbálta win telepítő cd-vel javítani, de nem vezetett megoldásra. Mit lehetne tenni, vagy ha csak az újratelepítés oldja meg, akkor le lehet valahogy menteni az adatokat másik gép segítségével?
Köszi előre is! -
#53919 Jó, de drágább :) Cserélni nem kell. -
#53918 Ahhamm!
Nagyon köszi az infót! -
#53917 Chieftec GPS-450-AA-101 A
tápom van.
Arról mi a véleményed? -
#53916 Nem. A gigabyteban is egy 400as FSP bél van, 400W bőven elég a configodhoz. A 400as codegened jó esetben talán lead 200at ha jó kedve van, és azt is mindenféle védelem nélkül teszi. -
#53915 Igen, az ATI topicban is az FSP-t ajánlották, ezt:
FSP FSP400-60APN
De ez is csak 400W-os, az nem gond? (Nem vagyok túl szakmabeli, nah... :) )
Gigabyte meg FSP közül melyikkel járok jobban? -
#53914 Gigabyte superb 460W vagy valamilyen 400as FSP. -
#53913 Ok, köszi, vettem az adást :)
Ajánlat új tápra? (low budget :) )
(Ajánlottak már egy másik 400w-ost is) -
#53912 Felejtsd el, rá ne dugd mert beszarhat az egész (nem csak a vga hanem minden). -
#53911 ASUS EAH4890 1GB a kártya, Codegen 400W a táp.
(Ezen kívül 1 dvd író, meg egy Athlon 64 4600+ proci, 4GB RAM, 1db 500GB Samsung vinyó) -
#53910 Hát igen, azt leírhattad volna. De amúgy sztem ha jó minőségű a táp, nem teszi tönkre a gépet, csak leáll, ha kevés a kakaó. -
Puhos #53909 Milyen vga? Milyen táp? -
#53908 Sziasztok,
Ha egy konfig alatt kevés a táp, az milyen tünetet mutat?
El sem indul a gép, és jelez, vagy esetleg megy, aztán egyszer csak mondjuk tönkrevág dolgokat.
(Új videokártyám van, és tesztelném nagyon, de a táp nem biztos, hogy elég neki)
Köszi! -
Rauchr #53907 Köszi a segítséget mindenkinek, a helyzet az, hogy először skype-on próbáltuk, majd a hiba jelentkezése után megpróbáltunk másik programot is, illetve megpróbált simán hangot felvenni egy hangrögzítő programmal.
Az eredmény ugyanaz. AMikor a probléma jelentkezik, a mikrofon, legyen szó akármilyen programról, recseg és a szöveg érthetetlen, és egy perc után mindig abbamarad.
Driverfrissítést próbálunk majd még, illetve arra gondoltam, hogy esetleg vannak ezek az elég olcsó CMedia USB hangkártyák mikrofonbemenettel, azoknak az árukhoz képest egészen jó hangbemeneti minőségük van, lehet azzal jobban járna.
Dehát azért eszméletlen bosszantó ez a dolog.
Amúgy a mikrofon hangereje alapban maximálisra van állítva, muszáj, hisz még így is gyakorlatilag majdnem halk..
-
F1re #53906 nem hinném h ez a probléma, de van amikor azért produkálódik ilyen mert túl hangosra vált át a mikrofon tehát úgy sugározza a hangot 1 rossz beállítás miatt a mikrofon h csak sistergést hallani meg kell nézni h amikor beáll ez az állapot akkor a mikrofon ereje nem ugrik-e fel beállításoknál ill skype-ba v msnbe v mittom én hol beszéltek -
#53905 nos a probléma a következő, mivel beszélgetnek? :D lehet beállítás probléma, lehet a beépített mikrofon a szar nem tudni :D látatlanba ezt így nehéz ezzel játszani kéne hogy mi a fene lehet -
Rauchr #53904 Sziasztok!
Egyik ismerősöm Asus netbookot vett magának a hétvégén. Még a régebbiféle Eee pc, xp home van rajta, teljesen szokásos konfiguráció: atom n270, 1 GB Ram, Intel videokártya, Realtek hang, 160 GB winyó. A hangsúly a Realtek hangon lenne. A driverek fenn vannak, a dolog tökéletes lenne, van hang, mikrofon is működik - bár nem a legkielégítőbb minőségű -, de van egy olyan probléma, amit eddig még soha sehol nem láttam/hallottam: körülbelül tízpercenként, beszélgetés közben, egyszercsak a mikrofonban hangos recsegés támad, ez pár másodperc múlva olyan fokot ér el, hogy a partnert (tehát az Eee pc tulajdonosát) csak alig, vagy akadozva lehet hallani, majd kb. egy perc után ez csökkenni kezd, a hang újra tiszta lesz. Ez pedig tíz perces időközönként megismétlődik. Nem külső a mikrofon, hanem az Asus gépbe beépítettet használja. A gép mikrofonbemenete olyan borzasztó minőségű, hogy ezzel jobban jár.
Amikor a probléma jelentkezik, nála, tehát a gépen nem történik semmi: ő jól hallja azokat, akikkel beszélget, a gép sem lassul be, mégcsak a hűtő sem pörög feljebb, a gép működése tehát tökéletes. A mikrofonba mondott szöveg azonban ilyenkor nem érthető.
Soha életemben nem láttam még ilyet. Mi a fészkes fene lehet ez?
Kérlek, aki bármit tud ezekkel kapcsolatban, netán volt már hasonló tapasztalata ilyen vagy más gépekkel, az írjon ide.
Amit mindenképp szeretne elkerülni, az a Vista-ra vagy win7-re történő váltás - és nem azért, mert bármiféle leminősítő véleménye lenne ezekről az operációs rendszerekről, hanem azért, mert olyan programokat szeretne futtatni a gépen, amelyek jobbára csak xp-n működnek.
Minden segítséget szívesen fogadok!
Köszi!
Üdv:
RauchR -
#53903 nem.. rájöttem mivolt:) alapból D volt annak meghajtónak a neve ahova töltök le.. de most már E, és elfelejtettem átnevezni a letöltésnek a helyét:) -
#53902 win reboot, frissités, feladatkezelőben esetleg nem fut ? -
#53901 Hali!
NEm tudom miért,de valamiért nem megy az utorrent.
elindul és mikor már töltené le a dolgot, akkor kiírja h az eszköz nem áll készen:S
mitől van?
(win7) -
#53900 szevasztok. Sztetek h tudnám működésre birni a C&C RA1-et Win7 64bit alatt? 32/64 bit miatt már a talapitésnél elakadtam. -
#53899 ez a force ex lehet jó lesz, köszi -
#53898 Nem nagyon van semmi új.
15 körül Formula Force Ex? Vagy 30ért DFGT. -
#53897 pls help
logitech momo kormányt szerettem volna venni, de egyszerűen sehol sincs, neten se lehet rendelni nagyon csak ilyen 30ezerért
valami ehhez hasonló és minőségi kormányt keresek 15ezer körül
egyáltalán van most vmi új logitech kormány a g27en kívül?
a legtöbb boltban semmi érdemlegeset nem láttam mindehol van 2 genius meg egy speed link -
#53896 100$? lol, hát ennyiért egy komplett office csomag van, ne röhögtessenek már :D -
xxxpaulxxx #53895 Ez valamiféle kiegészítő wordhöz... próbáltam, de nem nagyon jött be... kb ugyan az, mint az equations:D -
#53894 Külső USB-s házba raktam az egyik HDD-met.
Ki van kapcsolva az a funkció, hogy ha nem aktívak a HDD-k akkor kikapcsolja őket.Nos ha kis ideig nem használom a külső HDD-t az lekapcsol. A gépben lévők nem.Már az USB szelektív felfüggesztés beállítás is kivan kapcsolva,de még mindig leállítja.
Valakinek van valami ötlete mit kéne még állítani?
Már sok helyen kérdeztem és nincs semmi válasz :(
HDD-nek nem lesz baja az állandó ki be kapcsolástól? -
#53893 Talán a maple de az nem jegyzetelésre van. -
#53892 asszem ez az bár ez nem színes :) -
#53891 van, láttam régebben egyet, szépen színesen ki volt emelve a tört jel, hatványozás stb. de haljak meg nem jut eszembe a neve :/ -
#53890 Szerintem nincs ilyen, de ez engem is érdekelne. Wordben lehet bindelni egyébként. Kvantorokat be lehet bindelni, logaritmust le tudod írni, többit is ki lehet írni és otthon lehet formázni. -
xxxpaulxxx #53889 Hello!
Tudnátok ajánlani egy olyan programot, amibe könnyen tudok matekot jegyzetelni? Mind itthon mind előadáson? Azaz ne úgy legyen, mint a wordben, hogy több kattintással tudom csak elérni az equations-t, hanem legyenek a programnak gombjai pl: tört, logaritmus, gyök...stbstbstb
Előre is köszi:) -
#53888 Be van rögzítve az egyik kisebb hangfalba, és a tűs vége megy a mélybe -
#53887 uh.akkor jól sejtettem.nekem igaz h csak egy kis 2.1-em van de ott is ugyanez miatt volt a probléma.Tudsz bele kábelt venni vagy be van rögzítve vmibe a kábel vége. -
#53886 el volt ferdülve egy tű, mikor visszaakartam hajlítani, faszán eltört. Ez már az után volt, hogy elment a mély -
#53885 semmilyen kapcsoló nincs rajta, csak egy hangerőszabályzó az egyik kis hangfalon.