64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#53964 Jól vannak rádugva az alaplapra a cuccok? pl power, resetgomb -
#53963 Sziasztok!
Van egy gép ami a következőt csinálja:
Ha tápra rádugom a 220-at azonnal elindulnak az alaplapon,házon a ventillátorok, viszont monitoron se kép se hang, nem is boot-ol be
Bekapcs gombjára nem reagál. Tők új Asrock AGP-s alaplap.
2x500mb ddr1-es kingmax rammal megy.
ki- és bekapcsolni és csak úgy lehet, hogy kihúzom,bedugom a tápkábelt.....
lécci segítsetek mitől lehet ez -
Villa Webező #53962 Az AMD honlapjáról szedtem le a 10.9-es verziót.
De megnézem a 10.2-est is. -
Puhos #53961 Csá!
Nem tudom, hogy melyik driver-el próbálkoztál, és honnan szedted le? Én találtam a te kártyádhoz megfelelő drivert itt.Ezzel próbáld meg, de ami most fent van azt a driver sweeper-el takarítsd le. a te kártyádhoz még a 10.2-es verzió számú driver van. -
Villa Webező #53960 Hello!
Ati x1650 pro agp videoókarival rendelkezem, de sajnos az új Ati Driverek Control Center-e nem múködik (Windows XP-n).
Valakinek van valami tippje azzal kapcsolatban, hogy bírjam működésre a Control Centert? -
#53959 felmész a router oldalára, és ált. valami wireless/security options alatt kell beállítanod az általad preferált titkosítási módot. -
#53958 Driverből lehet állítgatni ilyeneket. Nem tudom mennyire segít. -
#53957 Felhasználói kézikönyvben biztos benne van. -
#53956 Nincs olyan program amivel a játékok grafikáját még a minimumnál is lejjebb lehet venni? -
#53955 Hali. Wifi-s routerem van, tp link c491de, konkrétan ilyen, ezt szeretném lekódolni, mert szerintem (egészen biztos), hogy lopják a netet.
Hol tudom ezt beállítani? Köszi. -
#53954 Mind2 gépen kézzel configolt IP, megosztott mappa, tűzfal off, cross kábel. -
#53953 Kedves tőled, csak gondoltam sikerül itt 2 mondatban vkinek összefoglalnia mit kell csinálni. Mind1, majd kibogarászom. -
#53952 bővebben -
#53951 Kicsit bővebben leírnád? Vmiket állítani is kell úgy tudom. -
#53950 cross kábellel összekötöd őket -
#53949 Hali! Az a kérdésem, h ha egy PC-ről egy laptopra szeretnék közvetlenül adatot másolni, ahhoz mit kell tennem? -
#53948 Ma megint kivettem az ATA vinyót, és próbáltam valamit ügyezni a BIOSban, de nem jött össze...
Így néz ki a BIOS az ATA vinyó nélkül, csináltam három képet:
első kép
második kép
és a harmadik kép:
hátha ez mond nektek valamit
(az oprendszer az 500 gigás samsungon van) -
#53947 Sziasztok!
Van valakinek ötlete az alábbira?
Van egy router (Linksys WRT54GL), amin jelenleg bejön az internet. Ezen vannak kábeles és wireless is gépek, akik között hálózat is van.
Szeretnék egy olyan megoldást, hogy úgy kapcsolódhasson más ehhez az internethez, hogy közben ne lássa a lokális hálózatot.
Megoldásként az jutott az eszembe, hogy mi lenne ha rákötnék még egy routert, mint klienst, aminek külön SSID-ja lenne, és ezen letiltanám, hogy lássa a helyi hálózatot (állítólag van ilyen beállítás az open wrt firmwareben).
Működhetne ez így?
Vagy van valakinek valami más ötlete?
Van megoldás arra, hogy kizárólag a két router használatával a második csak hotspotként működjön?
Előre köszi az ötleteket/megoldásokat :) -
#53946 sziasztok! Egy emachine laptopja van páromnak, és ha aksiról használjuk akkor nagyon belassul de ha kábellel használjuk akkor teljesen gyors és jó! mi a megoldása hogy aksiról is gyors legyen? köszi előre is (a telepített alap program beállításaiban nincs szabályozhatósága) Fontos lenne -
#53945 Üdv! Azt szeretném kérdezni, hogy betettem a gépembe egy pci-os w-lan-os kártyát, de mellette van hálókártya amin a net megy a gépembe. Azt szeretném, hogy a w-lan-os kártyát acces point-ként használhassam. Mit kell beállítanom a win XP-ben? Köszi előre is! -
#53944 rainmeter + valami plugin akármi
itt majd megondják az okosak - látom már kérdeztél is :) -
#53943 TV műsort mivel lehet kipakolni az asztalra? -
#53942 BIOS-ban kéne mókolni, lehet h elállítottad.
primary, secondary disk a boot-nál. Bár ez így túl evidensnek tűnik...
Ha nem jön be akkor passz..
-
#53941 üdv!
Gépemben lévő winchesterek: egy régi ATA és kettő SATA. Az oprendszer a satáson van. Ma kiszereltem az atásat a gépből, de ezáltal nem indult el a rendszer (system disket kért a device listingnél), így visszaraktam az ata vinyót, újra minden a régi volt, elindult rendesen. Az ata winchesteren van egy jumper (a szalagkábel melletti tűkön), gondolom ez a gond. De azt nem értem, ha nincs is a rendszerben ez az ata vinyó, akkor miért nem tölt be a rendszer? ( a másik két satán nincs jumper egyáltalán).
Választ előre is köszi :) -
Blum #53940 Köszönöm,megnézem! -
#53939 nálam volt hasonló, 10/2-es net mellett minden 12-14k-val jött..
kb 2 heti kutakodás és brainstorming eredménye:
Apple bonjour services (iTunes-al jött) beszaratta a gépet (Comodo tűzfallal együtt alkottak valami hasznosat.. :)) ).
Olyannyira, hogy utána írmagját se lehetett kiírtani, semmi nem vitte le teljesen, végül már csak a YourUninstaller ért el eredményt, de nekem onnantól kezdve muszáj volt újrarakni az egészet.
(NEM, nem vírus/rootkit volt, mindennel átnéztem már a gépet)
Esetleg Tune Up Utilities 2010-el mókolj (registry defrag, hibakeresés, optimalizáció stb stb,).. lehet h megoldja.. -
Blum #53938 Hi!
Mi a frásztól lehet az utóbbi 1-2 napban az,hogy tetű lassú a netem?!
80/25megás Digim van. Op. rendszer nemrég lett újrarakva (XP SP3) és egyszerűen nem tudom,hogy mi baja. Szomszédoknál mindenhol megy,mint a vaj. Nálam meg még egy 360p-s Youtube videó is kurva lassan tölt be. Próbáltam már mindenféle böngészőt,kikapcsoltam ideiglenesen a vírusírtót (Norton 2010),de semmi. Eddig ment minden,mint a vaj. SG-re is kell várjak vagy fél percet. Viszont a torrentek simán jönnek 9-10megával.
Valakinek valami ötlet? -
#53937 Hát nekem eszembe nem jutna sima otthoni felhasználásra senkinek 80 ezres, de még 30 ezres tápot sem ajánlani. :) -
#53936 félreértesz. Nem ANNYIÉRT kell, hanem MAX annyiért. (30 ezerig bezárólag)
Azért írom mert vannak 80 ezres tápok, olyat ne ajánljon lehetőleg... :)) -
#53935 Drága, 460as giga 10-12 ezer :)
#53932: Nézz valami enermaxot. -
#53934 Miért cserélnél tápot? :O
Amúgy fsp Blue storm II. 500w kábelek is harisnyázva vannak :)
(az olcsóbb tápokkal szemben kb ennyivel tud többet, meg ahogy nézegettem elég jó a hatásfoka is 85+, és halk) -
#53933 Minek egy tápért 30 rongy? :/ -
#53932 Ajánlj egy mocskosul jó tápot (védelemmel, 500-550 W), netto 30 ezerig bezárólag!
(annál többet nem szivesen adnék egy tápért) -
#53931 Mondom, a táppal nincs gond mert nagyon jó kis táp az :)
De 18-at sokallom érte...
Bár most az én 2 éve 14-ért vett tápom is 20-ért van :D
(FSP Blue sorm II 500w, azért vettem akkor ekkora tápt, mert terveztem cf rendszert, bár most nemtudom építenék-e 2 kártyás rendszert) -
#53930 az a helyzet, hogy nem tudom pontosan mennyi volt, mert láttam 12-ért is és 18-ért is.
Nekem úgy rakták össze a gépet anno, hogy mondtam egy keretösszeget, amiből rakjanak össze egy konfigot ahol egyes alkatrészek optimalizálva vannak (3 éve volt, nem értettem szart se a hardverhez). Így a táp külön nem tudom mennyi volt. Mindenesetre egyébként is netto áron vettem az egészet, nem ennyibe kerülne annak aki az utcáról esik be. -
#53929 hi! kérdés:
van 1 ilyen kábelem, a tv-re kötöm de nincs "jel".. hogy lehet megcsinálni hogy a számítógép dolgait jelenítse meg a tv? kell vmi program hozzá? előre is köszönöm a megoldást -
#53928 400-as fsp tápok pl, azok elegek ha nem high-end géped van :)
vagy giga super-b 460
Amúgy nincs azzal a táppal semmi gond, jó kis táp csak ennyiért drága szerintem -
#53927 Na ne mar.. Anno 12k-ert vettem ugyanezt. Vennek-e meg egyszer Delta beles tapegyseget? Abszolute. Perfekt. -
#53926 pl? -
#53925 400-450w-osért igen, jó minőségű ilyen teljesítmény mellett már kapható 10e körül.