!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
ja több progiban? akkor esetleg még codec?

púúúúú

n3whous3
A program/codec a szar és nem a hardver, vagy a film, szerintem.

púúúúú

Csak pusztán az az érdekes,hogy más emberkéknél meg simán megy ugyanez a film.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

zeli
Legegyszerûbb: Próbáljátok ki egy másik filmmel, és kiderül, hogy a film szar-e, vagy estelge más a probléma.
(Nekem is 4670-esem van, és rendesen viszi a HD filmeket)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Hi! Volna egy olyan gondja haveromnak,hogy:...

Vett egy HD4670-es VGA-t,berakta gépbe,újra húzta Windows-t (XP)..mindent,ahogy kell.
Leszedett egy FullHD filmet,berakta elõször Windows Media Playerbe majd pedig KMPlayerben és mind a 2-nél jelentkezett egy olyan hiba,hogy ha belepörget akár 1 másodpercet is,akkor a kép megáll,hang megáll és ennyi. Pedig a lejátszó azt írja,hogy a film lejátszás alatt van. Leszedtem én is ugyanazt a filmet és nálam is szar.
Szerintem a filmet ba**ták el,de nem biztos.
Valami ötlet,hogy mit próbáljunk ki?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Bandi 18
Szerintem a monitor nem bírja a felbontást vagy a frekvenciát amire állítva lett.

Lacee86
Lehet, h a monitor kábele a hibás, de ez csak tipp.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Sziasztok!
Ma vett egy ismerõsöm egy új gépet.Feltelepítettem a gépet az én monitorommal.és jó minden.Hazavitte a gépet.és nincs a monitoron semmi.
sárgán világít a gomb.és kész.A monitort másra kötve mûködik.tehát nem rossz.Állítani kellene a monitoron valamit?.de ha nincs semmi kép akkor hogyan?Már máskor is csináltam ilyet.de még nem volt hiba.Mi lehet a hiba?
Köszönöm a segítséget..
Adott egy Asus P4S533-VM alaplapos Pc, amelyik egyik pillanatról a másikra bekapcsolás után se kép se hang. Alaplapra gyanakodtam, ezért beletettem egy ECS P6BXT-A+ alaplapot, be is töltött a gép, de se a Linux, sem pedig a WinXP nem bootolt be. Aztán szerváltam még egy gyári Intel alaplapot, de annál sincs se kép se hang. Valszeg az eredeti és az Intel alaplap is hibás?

pxxl
vírus...

All hail the double x!

greg benz
Ez az SG<#gonosz1>

Hali!

Egyik napról a másikra olyan, mintha az összes file-nál át lett volna írva a paraméter. Szinte semmit nem tudok elindítani, mert a .exe eltûnt mindenhonnan. Hiába írom mögé, az se változtat rajta, néhány még talán elfut úgy, hogy jobb klikk, futtatás mint jelenlegi felhasználó, de egy csomó más nem. Valami ötlet?

Csibusz
DE azzal csinálom S-videossal.. és az a baj a tv mindig vibrál.. nem lehet összehangolni😞
Lacee86
OFF

Azért ez marha jó: én már szépen megkaptam a kis háromszögemet, mert merészeltem annyit írni az egyik tegnap megnyitott, rendkívül "értelmes" topikba, hogy "Beteg ember, aki ilyenekkel szórakozik.", de ezt a szar #51539-t nem képesek törölni...

pxxl
nagyon megy a regfeltörés...

btw valaki törölhetné ezt a hsz-t...

All hail the double x!

KaszaN
wtf...

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

greg benz
Remélem rászárad a kezed a billentyûzetre te gyökér állat...

vv
KaszaN
Nekem olyan van, hogy játék közben megszûnik a net és nemlehet kijavítani csak ha újraindítom a gépet. Ez miatt nemvehettem meg az új Assassin's Creed játékot sem mert ahoz játék közbeni net kell.

erieskrisz
Sziasztok szeretnék segítséget kérni mert már tele a hócipõm van egy ilyen alaplapom > GA-M55SLI-S4 (rev. 1.0) és rajta egy alaplapi Nforce hálokártya ami kedve szerint bontja a netkapcsolatot kb 5perc után nincs netkapcsolatom és nem is tudok új IP-t kérni egyszerûen nem tudja javítani a kapcsolatot van rendes hálókártyám azzal meg az a gond ha letiltom az alaplapi hálókártyát nem látja a másikat illetve egyszer beraktam felett telepítve szintén kb 5 perc után netszakadás és azóta nem is látom az eszközkezelõben valakinek valami ötlet hogy ez mitõl lehet???

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

KaszaN
hi
Nemrég elment a hang a gépemen teljesen, ezért újraraktam az audio drivert de mostmeg borzalmasan recseg és szaggat meg késik a hang játék közben. Milehet a baj?:S

greg benz
Igazából nem vonzódok annyira a hatalmas monitorhoz,mondom a mostanit is csak azért szeretném lecserélni,mert kurva nagy,és idegesít,hogy nem férek el miatta az asztalon..nekem már 19-20" is bõven elég

Lacee86
Igen, inkább még gyûjtögess, h vmi értelmes jószágot vehess. Mellesleg én inkább javasolnám 44-45 körüli áron 22-est. Hosszú távon jobban jársz vele.

greg benz
Ejj,ez meg már 37😄

Mindegy,egyelõre gyûjtögetek még,aztán majd meglátom mit veszek..

Köszi a segítséget!

Lacee86
Sztem inkább ez. Ugyan csak 19-es, de 16:10 a képaránya, így nem olyan alacsony, ja és DVI-s.

greg benz
De akkor meg már inkább venném ezt😄

greg benz
Igen,ez mondjuk igaz..

Csak a nagyobb monitorok már rögtön kétszer ennyibe kerülnek😞

Talán még ez elfogadható árban van,és nagyobb azért mint a samsung..

Lacee86
Arról, h borzasztóan alacsony a kép. Összehasonlításképpen:
19-es 16:9: 42,1x23,7 cm
15-ös (!!) 4:3: 30,5x22,9 cm
Tehát, alig magasabb mint egy kis régi vacak 15-ös monitor képe... Sztem ez nagyon rossz.

greg benz
Mármint arra gondolsz,hogy összenyomja a képet?

A felbontása nem tetszik.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

n3whous3
nem kicsit, akkor már ne wideot, ha ilyen kicsit vesz valaki. De amúgy 22 meg 21 colos is van 50k alatti kategóriában bõven

púúúúú

Lacee86
Hát 19-esben 16:9-es az baromi alacsony lehet...

greg benz
Nem neked veszem<#beka3><#idiota>

Met
nekem jó 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

greg benz
A samsungtól ami tetszene az ez itt

Met
Olyat keress amire van pixelhiba garancia, amirõl tudok az Lg és Samsung.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

greg benz
Sziasztok!

Tervezem monitorom lecserélését,a pénz már alakulóban van,egyelõre csak nézem,hogy mit lenne érdemes venni.
Olyan 25-30ezer ft-ot szánnék rá,nem akarok mindenképp hodály monitort,egy átlagos,vagy annál picivel nagyobb is megteszi,a lényeg,hogy a mostani CRT eltakarodjon innen,mert az egész asztalomat lefoglalja,és nagyon idegesít😊
Én többekközt az Asus VH192D monitorjával szemezgetek,de bármilyen tanácsot szívesen elfogadnék,hogy ebben az árkategóriában melyik monitor lenne a legjobb választás.

Köszi

berlinboy6329
Vki?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Solten
Probald meg egy S-video-RCA kabellel, a windoz megjelenitesi beallitasainal pedig engedelyezd a masodik/masodlagos megjelenitot (esetedben a tv ugye).

Saor Alba

Willenbrock
Ok,végül megtaláltam a játékon belül az élsimítást már elég jó így,de a régebbi ATI kártyának részletesebb beállítási lehetõségei voltak.Amúgy elégedett vagyok a 9800GT-vel.

Willenbrock
Régebbi kártyámhoz volt még olyan beállítás hogy ki lehetett választani hányszoros legyen az élsimítás,vagy úgy is be lehetett állítani hogy az alkalmazás vezérelje.Ilyesmire gondoltam hogy ennél is van-e ilyen beállítás?Néhány játéknál túl recésnek találom a vonalakat.

helló
Most vettem egy új videokártyát geforce 9-es széria csak hdmi van rajta
de crt tv-m van össze lehet kötni valahogy ?
vagy reménytelen a helyzet
a tv-m 72 cm samsung plano scart és rca bemenet van rajta esetleg dvi és rca kábel ? létezik ilyen ?
Lacee86
Élsimítást a játékokban kell bekapcsolni, vagy nem tudom mire gondolsz pontosan.

Willenbrock
Jó estét!

Geeforce 9800GT kártyám van,azt kérdezném hogy az élsimítás hol kapcsolható be ennél?Van a tálcán egy expertool nevû ikonja de ott nem találtam az élsimítást.

Legend Killer
tmobile neten régen gyõrben se és itt budapesten se tudott csatlakozni az msn, hibát észlelt és megszakította a folyamatot. 5let, hogy mit nézzek meg?

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

berczely
Szevasztok!

Nekem olyan gondom lenne hogy a gép elég sûrûn kattan egyet és lefagy minden!Várok 1 percet vagy kettõt és utána megy minden tovább így van ez játéknál és simán netezés közben is.
Az az észrevételem még hogy nagyobb terhelésnél történik ez pl. megy a skype, zene és elindítom a PS-t és akkor hopp lefagy aztán vissza feleszmél... meg ugyan így csak pl sajátgépet indítom akkor meg a zene akadozik.
Vinyómra azt írta a szentinel hogy 100% jó semmi baja!

LoDMaSt
Egy olyan progit keresek, amivel a merevlemezrõl tudok minden adatot eltüntetni, tehát formázza, majd random felülírja néhányszor.

@ Hellomarci

berlinboy6329
Modemnek mi bajaj lehet?felkapcsolom,világit,majd kikapcsol,ahogy szokott,majd egybõl ujra felvillan mind3 led,és lekezd tölteni(Villog a DSL ledje)..Aztán,ha végez,lehet menni a netre..Tegnap viszont elkezdett olyat,h lekapcsol egy pillanatra,majd fel és olyan,mintha minden jó lenne,villog a DSL,majd ahelyett,hogy abbahagyná és mehetnék a netre,kikapcsol..Majd megint be magától,és kezdi elõröl a töltést..Aztán megint,megint,megint,megint.....tegnap ugy lett jó,h kihútuk a konnektorbl egy kicsit,aztán ment,ma pedig csak ugy lett jó,h a fehér ethernet csatalkozót húztk ki és dugtuk vissza..Mitõl csinálja?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Csibusz
RCA kábellel
n3whous3
Kösz.

Az Orionnak írni is fogok majd a dolgokkal kapcsolatban, csak a firmware beazonosítást még magam akartam elvégezni mert tuti lenne oda-vissza levelezés velük egy ideig, mire addig eljutunk, hogy megmondják egyáltalán melyik típus. Az a szar, hogy azt néztem pont, hogy nem is rakják fel az oldalaikra ezeket. Mailben küldtek ki eddig is arra érdeklõdõeknek firmwaret.

púúúúú