64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
gforce9 #63051 http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/misc/utils/ASUS_ProbeII_Sense_Win7-8-81-10_Vv1010.zip?_ga=1.75469264.353651623.1415374590
Ez az én is félrenéztem. Mindenesetre ez kell hozzá. -
gforce9 #63050 Mindjárt kikeresem neked.
Én még nem láttám olyat, hogy egy rongyá ment rendszer a CCleaner "megjavított" volna. Lehet segít valamennyit, de a nagyrésze ezeknek a programoknak kb a szemfényvesztés szintje. -
SzocsA #63049 Ccleaner sem jó?
Amúgy az egyik jó lett a másik az az ismeretlenes eszközös nem jó, nem találok olyan acpi utilyt. Mindegy kösz szépen. Ha meg volt is másik oldalakról azok nem jók. -
gforce9 #63048 Teljesen felesleges ilyen programokat futtatni, mert több kárt csinálnak mint hasznot. Egy friss rendszer, friss driverekkel nem igényel semmiféle extra programot. Egy normális vírusirtó kell és kalap. A VGA driverét kell frissen tartani, ha sokat játszol, de azt megteheted az amd vagy nvidia oldalán vagy a beépített frissítőjüket használva. Én Utálom az automata frissítőket mert mindegyik háttérszolgáltatásként fut és csak eszi az erőforrásokat. Ugyan nem sokat, de sok kicsi sokra megy. A böngészők a másik amiket frissen érdemes tartani. A windowra is érdemes néha ránézni, de ezek a 3. féltől származó programok lényegében spyware-ek. -
SzocsA #63047 Kösz, meglett a frissítés is. És az advanced system caret lehet használni? De ezzel is az a baj, hogy ha töröli a reg fáljokat előbb utóbb, hiányozni fog valamelyik a rendszernek és szépen lassan beszarik töle... -
gforce9 #63046 Az egyik az asus ACPI ATK Utility Ilyesmit keress a letöltési oldalon. A másik Az Intel management engine.
Ezt a kettőt bogarászd még ki az Asus oldaláról, driver boostert meg ilyeneket takarítsd le a gépről, ha esetleg lenne még. Ha a hang recsed azt is szedd le az asus oldaláról és telepítsd újra. -
SzocsA #63045 Kösz, hát az audió drivert is frissítgetni akarja, pedig a legújabbat szedtem le arról az oldalról, de az a baj, hogy már recseg a hang, szóval csak tönkre vágtam vele a rendszert, tegnap újra tettem a W7est, de most meg a frissítéseket nem találja, csak pörög folyamatban.
Csak azért akartam ezt, mert az eszközkezelőben van egy két hely amin sárga kérdőjel van, pedig felraktam minden drivert hozzá. és nem tudom, hogy mi az!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
gforce9 #63044 A 3. féltől származó programok e tekintetben lényegében azért íródnak, hogy mindenféle szarral teletegyék a gépet. Pozitív hatásuk nulla, negatív az viszont van.
Felmégy az asus support oldalára. Magyar nyelvű. rákeresel az alaplapra, kiválasztod az oprendszert és látszik melyik a legutolsó driver az adott fajtából. Tökfelesleges ehhez egy állandóan a háttérben futó programot telepíteni. Egyébként is az alaplapi driverek, ha már kinn van az első stabil verzió onnantól ritka az, hogy frissítgetni kell. Nincs hatása. Ez nem olyan mint a vga driver amibe az új játékokat folyamatosan drótozzák belefelé és muszáj frissíteni időnként.
Utoljára szerkesztette: gforce9, 2016.08.14. 09:39:15 -
SzocsA #63043 Asus alaplapom Z97M-plusom van, van hozzá ilyen driver frissítő segédprogram? nem tudjátok, hogy pontosan mi a neve ennek a programnak ha van? a honlapon néztem a segédprogramokat, van egy csomó, de nem tudok angolul vagy hogy melyik mire való.
Használom a driver bost 3at de nem bízok benne, meg mindig kiírja, hogy régi a driver mikor frissítettem pedig. -
gforce9 #63042 Persze, csak ahogy kixeli az eszközkezelőben az usb hubokat max resettel, vagy kapcsolóval tudja elérni az újraindítást, ha nincs ps2 cucc. -
#63041 Na, de ha újraindítja, feltelepül a driver és mégegy újraindítás után működik az USB-s periféria, nem? -
gforce9 #63040 Próbából az usb gyökérhubokat el lehet távolítani eszközkezelőben, újraindítás után automatikusan újratelepíti. Előfordul, hogy az usb driverek összekutyulódnak. Csak vigyázz, ahogy eltávolítod, onnantől nincs usb-s egér se bill, szóval nem árt egy ps2-es bill vagy egér ehhez a művelethez. Régebbn volt ilyen vírus ami az usb-s eszközök drivereit cseszte szét, de ez csak tipp. -
#63039 HI !
Megvadult a gépem, semmiféle usb háttértárat nem ismer fel. illetve felismeri, de nem tud mit kezdeni vele, ismeretlen kategóriának érzékeli, mindenáron drivert akar hozzá stb ....
USB HDD működik jól, pendrive, kártyaolvasó, kamera háttértár módban nem. Látja, megjelenik eszközekezőben felkiáltójellel, hogy nincs driver ... Vezérlőpultban se rakja sehová, csinál egy külön "nincs megadva" kategóriát neki.
mi a fene ez ? :)) -
gforce9 #63038 Az új monitor kábelét csomagold ki akkor, próbáld meg azzal. A 220-ast enm kell csak a dsub kábelt. -
Solyom2 #63037 Ugyanazokat használom mint a réginél -
gforce9 #63036 Érdekes. Ilyen problémákkal vagy több mint 10 éve találkoztam. :) Monitorkábelt cseréltél már? Elvileg a régihez is ugyanolyan van. -
Solyom2 #63035 Ltöltöttem a DriverDR-t is, hátha segít valamit. Tán emiatt, most kitudom választani a korrekt felbontást, de jobb oldalon a kép harmada kilóg... -
gforce9 #63034 Hát ez roppant érdekes ez már 1000 éves technológia mennie kéne. Az AMD vezérlőpulton (asztalon jobbklikkről elérhető) Ott lennie kellene olyan lehetőségnek, hogy nem támogatott felbontások megjelenítése, vagy valami ilyesmit keress, utána ugyanitt meg kell jelenjen már mindenfajta felbontás. Beállítod a kívánt értéket egy 60Hz-es frissítéssel és mennie kellene. -
Solyom2 #63033 Így se enged jobb felbontást, ugyanaz. A képernyő típusához is csak annyit ír, általános nem PNP képernyő.
Valamiért nem akarja felsimerni. Az azonosításra is hiába kattintok, az se csinál semmit. -
gforce9 #63032 https://www2.ati.com/drivers/radeon-crimson-16.7.3-with-dotnet45-win7-64bit.exe
Ez a legújabb. Felteszed, restart aztán kiderül. -
Solyom2 #63031 64 bites -
gforce9 #63030 Igen arra gondoltam. Akkor ezek szerint a driver fenn van. Akkor viszont fel kéne ismerje a felbontást. Mindenesetre egy frissebb driverrel lehetne próbálkozni. Adok linket is, csak azt nézd még meg hogy 32 vagy 64 bites az oprendszer?
Utoljára szerkesztette: gforce9, 2016.08.04. 18:51:05 -
Solyom2 #63029 AMD Radeon R7 360 remélem erre gondolsz mint adapter
A drivernek sztem fenn kéne lennie. Ami nekem még fura, játékoknál próbáltam, ugyanez a max. felbontás amit be tudok állítani, gondolom a kettő összefügg. Biztos buta kérdések, de kicsit le vagyok ezen a téren mradva
Win 7 ultimate SP1 az OP rendszer -
gforce9 #63028 A videokártya drivere fenn van? Mert akkor szokott ilyesmi lenni, ha az nincs fenn. Asztalon jobbklikk képernyőfelbontás és ott speciális. Ott mit ír adaptertípusra?
Ha ott microsoft szabványos vga van akkor nincs fenn a driver.
Ugyanitt tulajdonságok->részletek-> legördülőből hardverazonosítók, azt nézd meg másold ide, meg az oprendszer típusát.
Utoljára szerkesztette: gforce9, 2016.08.04. 18:32:16 -
Solyom2 #63027 Sziasztok!
Bedöglött a régi 4:3 monitorom, és bár nem szeretem, így már kénytelen voltam egy szélesvásznú képernyőt beszerezni:
https://edigital.hu/monitor/acer-b223w-22-lcd-monitor-p42420
Erre esett a választásom.
Az a gondom, bár a max. felbontás 1680x1050 lenne, de a gépemen csak 1440x900-at tudok beállítani. Nem tudom, ez-e az oka, a monitor-e a hibás, de így a régi LCD-m 1280x1024 felbontásához képest sokkal "szemcsésebbnek" látom a képet. Nem tudom, ez hiba-e, vagy csak én nem szoktam meg a nagyobb képernyőt.
De a fent említett 1680x1050 felbontást hol állíthatnám be? -
#63026 Jobb oldalt a tálcán, hangszóró ikon jobb egér menü>Hangok.
A Kommunikációk fülön megtalálod a megfelelő-beállítást.
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2016.08.03. 23:55:12 -
#63025 Sziasztok lenne egy problémám. Van egy Asus laptopom mellé egy a4tech hs28 acme MW14 egerem. Nem tudom mi lehet a gond bizonyos gomb vagy egérkombinációra lehalkul a hang a fejhallgatón. Valamikor csak a skype de van hogy a játék és windows hangok is. Nem tudom mi lehet a gond.A hagnerőszabályozóban és az gépen minden maximumom van és úgy is jelzi.
Tudom kevés információ de lehet valakinek volt hasonló tapasztalata. Nem hinném hogy fejhallgató lenne a hibás de nem zárható ki ez sem. -
#63024 Igen, kicseréltem a sata kábelt egy rugósra és azóta jó.
Előtte az alaplaphoz adottal használtam, az a piros fekete csatis. A rendszer ssd a kezdetektől fogva rugós kábelen van. -
gforce9 #63023 "Kábel csere óta nem volt ilyen."
Cseréltél kábelt és elmúlt a hiba? Vagy nem igazán értem. -
#63022 Nekem egy ssd-n vannak a játékok, amint elkezdtem játszani eltűnt a meghajtó, azt hittem elromlott, restart, biosban ott van, win indít ott van, játék indít eltűnik.
Kábel csere óta nem volt ilyen. Ez a hiba kb. 2-3 hónappal a beszerelés után jött elő. -
gforce9 #63021 Sok oka lehet, de a legegyszerűbbel a legnyilvánvalóbbal kell kezdeni. Ahogy írták. Sata kábel csere, ellenőrizni hogy a tápcsati a helyén van e.
10-et teszek 1-ellen, hogy nem ez lesz a baj. (márcsak azért is, mert ritka az a sata kábel, ami újraindításra érzékeny :) ) De mivel ezt nagyon gyorsan és olcsón lehet tesztelni, így érdemes megnézni.
Ha nem segít, akkor írj. :)
Utoljára szerkesztette: gforce9, 2016.08.02. 21:32:58 -
#63020 Cserélj sata kábelt -
#63019 Hello. Olyan problémám van, hogy SSD-t nem látja mindig a gép. tehát minden második indításnál nem látja biosban a SSD-t. ez mitől lehet, mi lehet megoldás?
ADATA ssd 599 64gb -
#63018 Próbáld a telepítő hűen beállítani a kombatibilitást.
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2016.07.31. 22:12:08 -
Ironman2 #63017 Help!
Ilyen fejhallgatót vettem pár hete:
http://gembird.com/item.aspx?id=8269&lang=hu
de a driver ami fel van rakva hozzá az oldalra,régi,el se indul.Windows 10 meg a c-media usb headfone set-t teszi fel,ami ugye más,csak stereo beállítás van rajta.Létezik ehhez vajon win10-es program vagy driver valahol?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.07.30. 21:22:31 -
lordbalu #63016 Sziasztok! a kérdésem az lenne hogy, szereztem egy Sony xperia zr telefont
S mindig azt írja ki nincs elég tárhely
Belső sd card 4.5 gb android 5.1.1 rendszer s van benne egy 32 gb sd card
Betelik a 4. 5 giga s azt írja ki betelt helyezzen át az sd kártyára (ami full üres) de nem helyez át semmit mert azt írja ki megtelt a lemez.
beállításoknál meg nem elérhető a SD kártya törlése meg a leválasztás opció.
A 32-es sd kártya elötte egy zte blade II-esbe volt.
Előre is köszönöm a segítséget. -
#63015 hahahah :D ... a fejessel semmi gond neki is van egy meg nekem is csak lenyulta az en kabelem . Nem igazan zavarna ha lehetne kapni , de sajnos nem lehet . Ezert gondoltam talan van valami zokni ami ellenall a tekeredesnek csomosodasnak szarok bele stilusnak :D
Utoljára szerkesztette: gurubefree, 2016.07.18. 22:06:05 -
#63014 Szerintem használj vezetéknélkülit, amíg nem tudod megnevelni a fiadat. ;-)
A lányom rá sem nézhet a fejhallgatómra, nem hogy tönkretenné. -
#63013 sziasztok
az utan erdeklodnek , hogy tudtok e valami kabel vedot . Ear Force XO SEVEN Pro Breakaway Cable-hez kellene mert a fiam mar kettot is tonkrevagott ( a sajatjat es az enyemet :((( is ) egesz europaban nem lehet kapni csak amerikaban , es onnan sem rendelheto europaba pedig csak $10 tetel ( ezzel kapcsolatos kerdesemre a turtle beach valaszra sem meltatott )
rahuzos ratekeros rakenos .... mindegy csak jo lenne egy megoldas .
elore is koszonom -
#63012 Linksys EA2750 Wireless router, Smart Wi-Fi, Dual Band, N600, USB
Asus RT-N18U 2.4GHz 600Mbps High Power Router, Gigabit Ethernet, USB 3.0
melyiket vegyem szerintetek