64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#54124 1 hülye kérdés tőlem:
Hogyan kell biztonsági mentést csinálni játékról? -
#54123 Az AP egy aktív eszköz, mindenképp kell neki táplálás. Nem lenne egyszerűbb lecserélni a routert wifisre? -
Deathskull #54122 Wifi AP-ból létezik olyan, ami viszonylag kicsi(akkora, mint egy antenna) és nem kell hozzá áramforrás? Szeretném olcsón megúszni a dolgot, csak hétvégén volna rá szükség, amikor itthon vagyok. (meg amikor szünet lesz) -
#54121 Vagy az, vagy egy BPL modemet. -
Deathskull #54120 A lakásba bejövő net meg volt eddig osztva 2 gépre. Rá szeretnék kötni még egy laptopot, de nehéz volna még egy kábelt kihúzni a lakás két pontja között. Hogy tudnám megosztani a legegyszerűbben a hosszabb kábelt(ahhoz van közelebb az új)? Vagy a 4 portos routerbe tegyek egy Wifi AP-t?
-
#54119 Megpróbálom, köszi a segítséget! :) -
#54118 inkább vmi kontaktspray-el :) -
#54117 WD40-el megfejeljem? :D -
#54116 sztem kontakthibás a cucc -
#54115 Evvel -
gyorikeksz #54114 Üdv mindenkinek!
Hogyan tudom letölteni a következő 3 linket a youtobe-ról.
1. rész
http://www.youtube.com/watch?v=KNfdGrRPU-w
2.rész
http://www.youtube.com/watch?v=gEKjq3qTR70
3.rész
http://www.youtube.com/watch?v=TTC8ry0OjuQ
Előre is köszi a segítséget.
Ide is írhatsz: [email protected]
gyorikeksz -
#54113 Sziasztok!
Az miért van, hogy folyamatosan a hangszórót, mikrofont ledobja?
Állandóan kiírja, hogy egy Jack dugót kihúztak, utána csatlakoztattak. Van amikor nem csinálja, van amikor 5 percenként. A driver szar vagy esetleg a hangkártyám? Elég idegesítő, pl játszok, beszélgetek a többiekkel, aztán szólnak hogy nem hallanak. Kilépek, és látom hogy "nincs bedugva" mikrofon. Kihúzom a gépből, utána vissza és egyből jó.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv
Falkon -
#54112 krekk ugrik :D meg ha használtál egyedi skint asszem az is. -
#54111 Megmarad minden, miért veszne el? -
#54110 oké, köszönöm -
#54109 Megmarad minden, legalább is ha eredeti a Windowsod, akkor nem lehet baj. Ha másolt, akkor nemtom biztosan. -
#54108 Helló!
Ha XP-m van, és SP2ről SP3ra akarok váltani, akkor eltűnik minden cuccom, mint újra telepítésnél vagy normálisan mehet a telepítés és megmarad minden?:S -
k2029 #54107 Sziasztok! Van egy Samsung lcd-m 82 HDMI/DVI és HDM-i kimenettel és a gépem rá van kötve. A videó karim egy Asus EAH4770 formula ati. és a kérdésem hogy lehet e hangot átvinni a Hdmi kábelen vagy nem. Köszi! -
Blum #54106 Haverommal múltkor TS-en hülyéskedtünk,meg közben dumáltunk Skype-on. Kane&Lynch2-ben mutattam neki valamit úgy,hogy én játszottam az ő gépén TS-en keresztül és nála is meg nálam is rezzenéstelenül ment a dolog. Igaz,hogy neki is meg nekem is 80/25-ös netünk van,de működött! :) -
#54105 persze: logmein, teamviewer.... De szerintemis felejtős, amit kitaláltál. Nincs az a gyors net, amivel élvezhető lenne bármilyen játék. -
gregtom6 #54104 Azért felsorolnád azt a pár progit? -
miki10 #54103 sziasztok!!
az lenne a problémám h van egy 2.1-es hangszóróm és rá van kötve a számítógépre és valamiért nagyon halk a bal oldalsó hangoszoró a jobb hangszóróhoz képest és recseg.már megpróbáltam mp4 lejátszóról is és ott is recseg.
mi lehet a baja? megtudom magam is csinálni? -
#54102 Még a helyi háló (gigabit) is kevés ehhez, nem erre van kitalálva. -
#54101 Pan pár progi erre, de elég nagy sávszélességű internet kell, hogy ne szaggasson. Még 10megás netnél is szaggat, mint állat! -
#54100 miért nem kötöd rá a notebookra a monitort? :D -
gregtom6 #54099 Hy all!
A kérdésem, hogy van-e olyan program, ami távoli asztal kapcsolat elven működik, annyi különbséggel, hogy játszani is lehet a távoli gépen?
Tehát hogy a laptopon játszok az asztali gépemmel, annak a teljesítményével.
Ismerősöm azt mondja, hogy valami progival működött, talán eye volt a nevében, és tudtak egy nem túl erős gépen játszani egy Gears of Warral.
Mi lehet ennek a proginak a neve, ha egyáltalán létezhet ilyen? -
#54098 már addig eljutottam felraktam a radeon omega driverst az mindenhez jo és még tuningol is de azzal se semmi lehet vele kezelgetni a 3D t de amikor megnézem a kártya tulajdonságait csak 2D ír ki !! valami ötlet ?? mi lehet ?? a játok nem indulnak mert kéri a 3D t amugy meg minden jo mert érzékeli a kártyát ram ját mindent -
#54097 feltelepítettem és semmi megnéztem a tulajdonságait és ez is csak 2D s verzio nekem 3D hiányzik egy játék sem indul el rajta -
#54096 huhhhh :D mint ha én nem ezt csináltam volna először az előbb irtam le hogy már felraktam őket de régebbi fajta az én driverem és nem képes az uj ati kezelni a réginek a 3 D jét és ezért szar és nem tom mit csináljak de azért kösz a felhomályosítást -
#54095 mindenképpen sorba tedd fel, a legrégebbivel kezd és a végén a win7, elvileg így gond nélkűl menni fog -
#54094 tessék -
#54093 Hellósztok!!!
van egy ATI Radeon 9550 vieokártyám és az eredeti CD je meghalt nem tudom feltelepíteni rendesen ezért kérdésem hogy honnan tudok leszedni hozzá rendes telepítöt amin működik a 3D is mert már az ati oldalárol mindent megprobáltam de egy játék se indul el vele hiányolja a 3D t
pontos típus: ATI Radeon 9550 128MB és Saphire os cucc van a dobozán
Előre is kössz -
#54092 szerintem sorban rakd fel, 98, xp, win7 (home premium bőven jó), én sosem használtam semmilyen boot manager-t, csak a beépített gyárit. -
#54091 Egy kis segítség kellene:
újra kell telepítenem a gépemet, így ismét elgondoltam egy nagy dolgot. Egy 120GB-os vinyót szednék közel arányosan 3 felé.
Egyikre XP, másikra win 7 (melyik verziót érdemes feltenni belőle, otthoni játékos felhasználónak?) illetve egy win98-as (pár régi dolog miatt) partíció lenne. Hogy tudom megoldani zökkenőmentesen, hogy előbb az egyik, majd a másik kerüljön fel, s milyen boot-manager-t tegyek fel, ami lekezel egy ilyen "hármas" rendszert? Minden megoldás, elgondolás jól jön.
Előre is köszönöm a segítséget... -
Blum #54090 Udv!
Volna egy kis problemam. Ujrahuztam ma a Winfost (Windows 7 64bit),de a hang az borzalmas. Eddig fel volt rakva a hangkartyamhoz egy un. Realtek HD Audio Manager. Na most ezt en fel akarom rakni,de kiirja telepiteskor,hogy nincs Codec. Codecet meg nem talalok,amit talalok az is hibas. MSI p6NGM-FD alaplapom van. Mit kezdjek vele,vagy mit rakjak meg fel? -
Qkac01 #54089 Köszi!
Lehet megpróbálkozok akkor ezzel,ha a driveres problémát nem tudom megoldani. -
#54088 aham. akkor kellene venned egy wifi-s routert, amibe bedugod a netet (szolgáltató bizbasza után), és onnan megy a pc-be, és wifi-n meg a laptop. -
Qkac01 #54087 Szolgáltatót váltottam és ezeknél nem kaptam routert. Most egy másik asztali számítógépet használok,de kellene néha a laptop is. -
#54086 mi az hogy "megszünt a router"? nincs router? hogy jön be a net? hogy akarsz most csatalkozni? mivan? :D -
Qkac01 #54085 Üdv minden fórumtársnak!
Új tag vagyok,és segítséget szeretnék kérni Acer extensa 5220 laptoppal kapcsolatban. Eddig vezeték nélküli netet használtam,most megszünt a router és sajnos nem csatlakozik a nethez. Azt kiderítettem hogy a hálókártya drivert kellene feltelepíteni. Egészen pontosan BCM 5701 Gigabit Ethernet driver kellene hozzá. A géphez tartozó saját telepítőjében nincs ilyen driver,már próbáltam megkerestetni vele. Nem nagyon értek a számítógépekhez ezért kérek egy kis segítséget tőletek.
Előre is köszi!