!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ez elég nagy szívás, pont erre az egy típusra nem jó.
Viszont a sima beállításban tudsz segíteni, mert akkor resetelném, és beállítanám újra, hátha jól mûködne utána.
Mert bár nem értek a routerekhez, de ha vki elmondja, biztos jobban megcsinálom mint a kontár szaki😄

Köszi!
kifli
sima wrt54g? nem gs? mert ha v7 és sima g, akkor nem lehet flashelni, a wrt54g sorozatból ezt az egyet nem lehet mert túl kicsi a flash memoriája :S
ITT tudod megnézni.
Garanciás még a router? mert én akkor visszavinném, és lehet kapnál más verziójút.
ver. 7
És köszi, hogy segítesz.
[HUN]FaTaL
Valószínûleg sehol 😞

http://goo.gl/gd6Zi5

MR ME
ha csak xp driver van hozzá akkor ahhoz már sajnos sehol...régi kártyákhoz nem csinálnak nagyon már új drivert, ha találsz vmi vistásat azzal meg lehet próbálni

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Endiman
sziasztok!

van egy régi hauppauge tv kártyám (34614), feltettem a win7-et de csak xp-ig van hozzá gyári driver.
kerestem neten de nem találok hozzá win7 drivert. hol tudnék letölteni hozzá?

szabii98
Helló!
Nem tudja valaki hogy a letöltött fájlokat amik írásvédettek hogyan tudnám kiírni cdre/dvdre, le crackelni, törölni?
Mert nem megy, a Windowsos ötlet, hogy a tulajdonságokban pipáljam ki, nem müködik.És ha lehet ne olyan válaszokat hog vedd meg.Köszönöm.

I met God. She's black

kifli
hátulján, ha megnyomod a kis reset gombot, akkor alapra visszaáll a jelszó. Ha jelet szeretnél erõsíteni, akkor a dd-wrt-t szerintem fel kellene rá tenni, mivel abban lehet állítani elég részletesen, hoggy az ado meg vevõ hány mw-t kapjon, ezzel ugye lehet tuningolni a jelerõséget. Nameg, azt is beállíthatod, hogy pl a te gépeddel szemben a többiek magasabb priolitást kapjanak, így tölthetsz nyugodtan bármikor, nem fog senkit zavarni a böngészésben, vagy pont fordítva, magasabb priolitást állítasz be magadnak, és a te böngészésed nem fogja zavarni senki.

Elõször is azt kell megtudni, hanya verziód van, router alján ott van, az alján van egy kis matrica, van rajta elég kicsivel egy ilyen sor: "model no" na oda mi van írva?

pxxl
vegyél újat

All hail the double x!

Szólgáltatótól kapott felhasználó név és jelszót tudod? Mert ha igen akkor csak egy reset gombocska megnyom a routeren kb 10másodpercig és be lehet majd lépni fn: admin jelszó: semmi vagy password vagy admin. Milyen típusu routered van?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Nem mert "szakképzett" mesterember megváltoztatta, csak elfelejtette elmondani, hogy mire.
Az internet egyébként 8megás ADSL Inviteles.
Ha már router. Ha sokszor resetelem, fogja magát és meghal. Egy darabig nincs net, aztán lassan feláll, de lassú, csak egyik gépre ad, szal rossz. 5let?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Gyocsika
Sziasztok!

Mitõl lehet, hogy az asztali gépem, azt csinálja, hogy XP tölt... és mikor az üdvözlõképernyõnek megkellene jelennie, csak egy fekete képernyõt kapok, az egeret viszont lehet mozgatni.?

Mi lehet ez ?

hdsentinellel nézz rá a vinyóra, ha gondja van az majd kiírja
ha nincs vinyó gond akkor passz, esetleg dugd át másik sata csatira

fotográfik kolomp edisön :D

pxxl
le lehet resetelni a routert 😊

All hail the double x!

A routerbe nem tudsz belépni?
Konkrétan milyen netõl van szó?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Linksys wrt54g.
A probléma, hogy távolabbi szobákban nincs vétel, de ez nyilván nem a router hibája, hanem hogy túl messze van, de azokban a szobákban ahol kellene lennie ott se stabil. Amikor van akkor jó a jelerõsség, de máskor az én gépemen tökéletes a net, nem töltök, meg semmi ilyesmi, de mégsincs vétel. Meg van amikor az én gépemen, ahova kábellel van csatlakoztatva, belassul a net. Általában megoldja a problémát egy restart a routeren, de van amikor ki kell húzni pár percre, hogy újra jó legyen.
Szívesen venném a segítségedet, csak az a probléma, hogy szerintem nem túlságosan értett hozzá, aki beállította amikor meg lett véve, és szerintem a jelszót is elállította, mert az alapjelszót nem fogadja el. Ilyenkor lehet vmit tenni, ha nincs meg az új jelszó?

Köszi!
Csibusz
nem nekem lesz, hanem bátyámnak 😊 neki meg bõven jó az is😊
Csá!

Nem akarok beleszólni/írni a dolgodba, de szerintem inkább a másik alaplapot válaszd /MSI 770-C45/. Ugyanis újabb a chipszettje.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Passzól itt a kompatibilis cpu lista. De mond mit akarsz feljeszteni és mennyit akarsz rászánni? Vannak itt okosabbak hátha õk jobbat tudnak mondani.

Csibusz
ez jó hozzá ugye?
AMD Athlon II X2 240 2.80Ghz AM3
Csibusz
Bocsi az alaplapot elírtam az ez lenne
http://ipon.hu/webshop/product/msi_760gm_e51/131458
de ezzel se kompatibilis azt hiszem
ehhez tudnál nézni nekem olcsó processzort ami jó is
Csibusz
tudnál mondani egy olcsó árkategóriás de legalább olyan jó mint ez a proci (lehet jobb is ha van xD) egy olyan procit ami kompatibilis?

Nem.

Csibusz
Hello! Kompatibilis ez a processzor, ezzel az alaplappal?
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+, 2304 MHz
http://ipon.hu/webshop/product/msi_770_c45/114475
Sziasztok. En abban szeretnem kerni a segitsegeteket, hogy vettem egy uj Winchestert(Samsung Spinpoint F3 HD502HJ) es azota furcsa dolgok tortennek a gepen. Par napja windows 7 volt fent a gepen es napi szinten legalabb 5 szor figyelmeztetett a windows, hogy merevlemez hibat eszlelt es, hogy csinaljak biztonsagi mentest. Visszatertem az Xp hez es tobbszor kifagyott a gep, nem akar leallni, menet kozben belassul stb. En csak tippelni tudok, hogy esetleg szallitas kozben megserult, vagy az alaplapommal nem jonnek ki, vagy kene egy bios frissites stb.Ashampoo val teszteltem a wincsit es szerinte minden normalis. Van valakinek valami otlete? Ez agepem van: Asus M2R-FVM. 2*512 Ram, AMD Athlon 64 3500+ 350 Watt.
harlond
ahham, köszi. igen, onnan indult a gond hogy azt se tudtam hogy hivják ezeket angolul 😄

MR ME
googlebe írd be h windows 7 gadget vagy vista gadget azok is jók hozzá többnyire

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

harlond
sziasztok!!
windows 7 hez keresnék minialkalmazásokat amiket kilehet rakni az asztalra. tudom hogy a windows ból lehet alapból letölteni de ott elég szegényes a választék... nem tudom hogy vannak e ezen kivül még, ha igen megtudnátok mondani hogy hol találok ilyet??
elõre is köszi!!!

kifli
pontosan mi a gond, és milyen típus, mikori fw?
ha gond van vele, érdemes feltenni rá egy dd-wrt fw-t. Ha gondolod akkor segíthetek benne. Ezzel lehet ténylegesen erõsíteni a jelet is.
Nekem linksys van, de nem vagyok megelégedve vele, helyette keresek másikat.
Solten

Saor Alba

Solten
Amugy a routerekkel szokott gebasz lenni e markanal nem a modemekkel.

Saor Alba

Solten
Nalam masik tipus halt be. Az itteni foberlonek azt hiszem detto ilyenje van, mar vagy 3x kellett ujrakalibralni a virgin media kozpontjaval (telefonos segitseg).

#51670: az a lenyeg.

Saor Alba

Lacee86
Nekem modemem van D-Link márkájú, ezt adták az (akkor még) Axelero-tól. Ennek már több mint 5 éve, de lekopogom semmi baja.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Egy DIR-300 a típusa az is ennyire "hulladék"?

pxxl
ha a fõnök aszongya akkor az úgy is van

All hail the double x!

nemá 😞

kifli
ahogy mondod, de leginkább a szoftjukkal van gond. van d-link cuccom is (egy hálózati meghajtó) dobozra nagy betûkkel rá írva hogy torrent meg mifaszom, azt az nem is jó a gyári fw-ben, kicsit okosítani kell és már okés is 😊
Solten
D-link egy hulladek.

Saor Alba

kifli
nálunk itthon wifi is tökéletes (linsys wrt54g), napaliból is (az van innen legtávolabb 5 fal és nemtom hány méter) játéknál tökéletes a ping. Alap fw-vel nem volt sok gond (frissítettem mindig), de most egy dd-wrt modolt fw van rajta, ez kicsit már profibb dolog, és olyan szolgáltatások kerültek bele, amit csak a drágább routerek tudnak 😊

Hotspot-ként is használható, ami egy panzióban elõnyös, mert nem tud mindenki belépni utcáról, meg a szomszédok sem innen lopják a netet. (ha fellépnek netre, bejön egy lap bárhova akar menni, és elõször be kell jelentkezni, aztán tud más lapokra menni)
pxxl
30 megás nettel illik is egyszerre játszani meg jutyúkozni 😄

All hail the double x!

Ismerõsöm-el a wifi-t részét engedélyezve egy gagyesz volt lehet csak frissíteni kéne a programját de néha szétesik a kezelõ felülete úgy hogy semmit nem lehet állítani. D-Linkemnek meg semmi baja játék közbe 20ms a pingem jó persze változó de sokal jobb mint annó netgear routerem akkor olyenokat lagoltam hogy már inkább közvetlenûl csatlakoztam a netre. Egy 30/3-as netet osztok meg 2 gépre néha van wifi is és röhögve tudok játszani míg más youtubeozik.

kifli
D-link? neszórakozzál 😄
2 ismerõsömnek is folyamat szakadozik a net d-link routerrel, azt ki kell huzogatni meg ilyenek, szerintem linksys.
pxxl
TP-Link 😄 (van jó routere nem leszólni 😛)

All hail the double x!

D-Link

[HUN]FaTaL
NETGEAR

[HUN]FaTaL
Vegyél egy routert..

Sziasztok!

Panzióba keresek routert, ami 8M-ás internet wireless elérését szolgálná a panzió szobáiban.
Ti milyen routert ajánlanátok erre a célra, ami megbízható?

Üdv.
Olivér