!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont a sima beállításban tudsz segíteni, mert akkor resetelném, és beállítanám újra, hátha jól mûködne utána.
Mert bár nem értek a routerekhez, de ha vki elmondja, biztos jobban megcsinálom mint a kontár szaki😄
Köszi!
ITT tudod megnézni.
Garanciás még a router? mert én akkor visszavinném, és lehet kapnál más verziójút.
És köszi, hogy segítesz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
van egy régi hauppauge tv kártyám (34614), feltettem a win7-et de csak xp-ig van hozzá gyári driver.
kerestem neten de nem találok hozzá win7 drivert. hol tudnék letölteni hozzá?
Nem tudja valaki hogy a letöltött fájlokat amik írásvédettek hogyan tudnám kiírni cdre/dvdre, le crackelni, törölni?
Mert nem megy, a Windowsos ötlet, hogy a tulajdonságokban pipáljam ki, nem müködik.És ha lehet ne olyan válaszokat hog vedd meg.Köszönöm.
I met God. She's black
Elõször is azt kell megtudni, hanya verziód van, router alján ott van, az alján van egy kis matrica, van rajta elég kicsivel egy ilyen sor: "model no" na oda mi van írva?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Az internet egyébként 8megás ADSL Inviteles.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mitõl lehet, hogy az asztali gépem, azt csinálja, hogy XP tölt... és mikor az üdvözlõképernyõnek megkellene jelennie, csak egy fekete képernyõt kapok, az egeret viszont lehet mozgatni.?
Mi lehet ez ?
ha nincs vinyó gond akkor passz, esetleg dugd át másik sata csatira
fotográfik kolomp edisön :D
Konkrétan milyen netõl van szó?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
A probléma, hogy távolabbi szobákban nincs vétel, de ez nyilván nem a router hibája, hanem hogy túl messze van, de azokban a szobákban ahol kellene lennie ott se stabil. Amikor van akkor jó a jelerõsség, de máskor az én gépemen tökéletes a net, nem töltök, meg semmi ilyesmi, de mégsincs vétel. Meg van amikor az én gépemen, ahova kábellel van csatlakoztatva, belassul a net. Általában megoldja a problémát egy restart a routeren, de van amikor ki kell húzni pár percre, hogy újra jó legyen.
Szívesen venném a segítségedet, csak az a probléma, hogy szerintem nem túlságosan értett hozzá, aki beállította amikor meg lett véve, és szerintem a jelszót is elállította, mert az alapjelszót nem fogadja el. Ilyenkor lehet vmit tenni, ha nincs meg az új jelszó?
Köszi!
Nem akarok beleszólni/írni a dolgodba, de szerintem inkább a másik alaplapot válaszd /MSI 770-C45/. Ugyanis újabb a chipszettje.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
http://ipon.hu/webshop/product/msi_760gm_e51/131458
de ezzel se kompatibilis azt hiszem
ehhez tudnál nézni nekem olcsó processzort ami jó is
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+, 2304 MHz
http://ipon.hu/webshop/product/msi_770_c45/114475
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
windows 7 hez keresnék minialkalmazásokat amiket kilehet rakni az asztalra. tudom hogy a windows ból lehet alapból letölteni de ott elég szegényes a választék... nem tudom hogy vannak e ezen kivül még, ha igen megtudnátok mondani hogy hol találok ilyet??
elõre is köszi!!!
ha gond van vele, érdemes feltenni rá egy dd-wrt fw-t. Ha gondolod akkor segíthetek benne. Ezzel lehet ténylegesen erõsíteni a jelet is.
#51670: az a lenyeg.
Saor Alba
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Hotspot-ként is használható, ami egy panzióban elõnyös, mert nem tud mindenki belépni utcáról, meg a szomszédok sem innen lopják a netet. (ha fellépnek netre, bejön egy lap bárhova akar menni, és elõször be kell jelentkezni, aztán tud más lapokra menni)
2 ismerõsömnek is folyamat szakadozik a net d-link routerrel, azt ki kell huzogatni meg ilyenek, szerintem linksys.
Panzióba keresek routert, ami 8M-ás internet wireless elérését szolgálná a panzió szobáiban.
Ti milyen routert ajánlanátok erre a célra, ami megbízható?
Üdv.
Olivér