!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
öö, akkor lövésem sincs, próbáld meg esetleg win7 topikban, hátha ott többet tudnak segíteni.
erieskrisz
Szia csak az a baj hogy most valami raw filerendszer van rajta és ha használni akarom formáztatni akarja velem <#wow3><#falbav>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

kifli
esetleg Vezérlõpult\Rendszer és biztonság és ott felügyeleti eszközök, számítógép kezelés, és a tárolás alatt lemezkezelés
erieskrisz
Sikerült megoldanom töröltem az 5Gb particiot de most meg nem lát semmit a vinyon mivel hogy nincs rajta ismert file rendszer ezért formázni akarja amit meg én nagyon nem szeretnék hogy oldjam meg hogy lássa az adatokat amik rajta vannak???tele van filmekkel képekel és játékokkal <#falbav><#falbav><#fejvakaras>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

erieskrisz
Sziasztok csináltam egy 5Gb particiot win xp-nek teszt céljábol egy 300Gb os vinyon és most win7 alatt a 300Gb vinyot csak 5Gb látja hogyan tudnám win7 alol törölni azt az 5Gb particiot hogy win7 lássa az egész 300Gb ot

Frosty01
bocsi nem outlook express hanem microsoft outlook.

practitioner of the forbidden arts of death

Frosty01
Sziasztok!

Sürgõs segítségre lenne megint szükségem! Az outlook expressnél a küldés fogadás során felugrik minden 5. másodpercben egy ablak hogy csatlakozás a helyi/telefonos hálózathoz. hiába van bepipálva hogy jegyezze meg a jelszót, folyton felugrik... és nem lehet tõle dolgozni! 😊

practitioner of the forbidden arts of death

KaszaN
A legújabb directx van fent és mindegyik lejátszóval ugyanaz.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Sziasztok!

A napokban vettem egy USB to MIDI kábelt. Összekötöttem a gépemmel a Yamaha PSR-E313-mamat. Musicsoft Downloader v5.5.0 nevû progival lementettem a szintirõl egy 05PK.USR fájlt. Ami tartalmaza a szintin felvehetõ dalokat össz. 5db-ot. De ez a fájl ÚN. .USR kiterjesztésû és sehogysem tudom átkonvertálni .MIDI-be. :S

A másik problémám pedig, az hogy ezt az egy fájlt, hogyan lehetne 5 különálló fájlra szétosztani?

Elõre is Köszönöm!
Nincs mit 😊

#51745: Te is probáld meg a Media Player Classic Home Cinema és tedd fel a DirectX-et. Remélem neked is segít.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

KaszaN
Na megpróbáltam ezt a GOM-ot, ennél is ugyanolyan a kép, szal kellneki valami. Annál a kodec izénél meg még mindíg nemértem. Ha én ráteszek egy kodeket pl az operára akkor a mediaplayer vagy ahasonlók mitõl lennének jobbak?

Csibusz
na megvan .. és szép is jó is😊 köszi maradok én ennél amit adtál😊
Csibusz
kéri legfrissebb DX-et😊 valaki beadná a linket? mert gogglebe én beírom de ehhez viszont nagyon hülye vagyok h melyik a jó😊 köszi
Csibusz
Fõleg h KMplayerrel játszom le😊 de akkor ezt is megpróbálom meg még VLC ajánlották
A win media player ocsmányítja el ezért használom a Media Player Classic Home Cinema. Az nem tesz rá ilyen folyós sazr blurt vagy mit.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Csibusz
Sziasztok!

Azzal a problémával fordulnék hozzátok, hogy végre rávettem magamat, hogy feltelepítsem aWin7.. szép jó tényleg.. de ..most bizros kiröhögtök.. de ami Xp-n 720-as film.. kurva szépen nézett ki.. itt nemtudom miért de Win7 ocsmány.. VGA driver meg ilyesmik fent vannak...
KaszaN
Nemvágom ezt a dolgot.

pxxl
divix.com -> letöltöd, telepíted, xvid hasonlóan. 😊

vagy még jó a GOM player, az sem kér codec-et.

All hail the double x!

Pl. pakolj fel egy ilyet vagy Media Player Classic Home Cinema amihez codec sem kell csak a legfrisebb directX.

KaszaN
Nemtom milyen lehet az. <#pardon1>

pxxl
codek megvan? divx, xvid ect.

All hail the double x!

KaszaN
Szevasztok
Az miért van, hogy nálam a videók így néznek ki??? Nemtudok filmet nézni se videókat vágni ez miatt és már ilyen mióta feltettem az oprendszert.
És persze a nettel kapcsolatos kérdésem továbra is érvényben van...--->

megoldás van erre?
Willenbrock
Kösz sejtettem hogy ez lehet de hirtelen nem jutott eszembe hogy is kell láthatóvá tenni,most már rájöttem.

n3whous3
rejtett mappa

púúúúú

Willenbrock
Hy!

A Document and settings mappában nincs Local settings.Így a Temp mappa sincs ott mert az meg utóbbi almappája lenne.Csak a windows mappában van temp.Hogy lehet ez?(crack-hez kellett volna a local settings/temp)

N1ggA
nem memória gond lesz (talán alaplap???), mert beleraktam másik 2 memóriát, és azokkal is kapok halált

Spread De Love!

Memtest ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

szevasztok!
Lenne egy kis problémám. Van egy Intel E7200 2.53GhZ-es provim, és felhúztam 2.93-ra. namost, azért ennyire mert a 3ghz-tõl lefagy a játék meg ilyenek.... ezzel mennek a játékok, de aztán észrevettem h a bios visszaállította az alapra. A hûtéssel nem lehet gond (Cooler Master hyper tx2) most felhúztam 2.90-re, eddig nincs baja (2napja), de nemtom meddig marad meg. mi lehet a baja? légyszives segítsetek
elõre is kösz

Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB

N1ggA
Hali! A problémám az lenne, hogy random idõközönként beszar a gép, búg a hangfal és kapok egy kék képernyõt, az elszámol 100ig és magátol restartol a gép a gép (az egész folyamat kb. 5 mp). Memória hibára gyanakszom. 2x2GB van a gépben. Ha mindkettõt a fekete slotba rakom, 10-15 percenként jelentkezik a hiba, random. Ha a két piros slotba rakom, 2-3 óránként kapom, általában akkor, ha játszom, de néha alapjáraton is. Tudtok valami jó memóriatesztelõ progit, ami kiszûrné a hibát, vagy valami más megoldást, hogy biztosan rájöjjek, hogy a memóriakártyával van a hiba?

Itt a kép!

Elõre is köszi!

Spread De Love!

Fabio Capello
Szerintem inkább hanyagold a számítógépezést egy ideig, ha így megy... 😄😄😄

szabii98
Helló!
A múltkor letöltöttem egy filet, a neve Isofile vagy mi.Utána egy játék(CoD 4) írásvédett lett, utána csak.Újra lett rakva a gép, mert virust kaptam egy MSNes haveromtól(KK).Megint fenn volt az a Iso file vagy fileiso nem tom.Szintén írásvédett.Ha megint újra raknám a gépem megoldaná a problémám?

I met God. She's black

Falkon
Köszi!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

hali!

a problémám az h egy samsung sh-s222a-s cd-dvd íróm van és egyáltalán nem mûködik, pedig már sok mindent megpróbáltam, kihúztam minden kábelt meg vissza is dugtam, de sehol semmi. ha berakok egy akármilyen lemezt kicsit villog és kattog az író/olvasó de nem csinál semmit, sõt még a drive meg se jelenik a sajátgépben, sem sehol, pedig a tulajdonságainál azt írja h használatban van, és nincs vele gond. biosban elvileg látja de windowsban nem.

mit tegyek?

örülnék a bõ vagy egyszerû válasznak is csak legyen benne a megoldás!

<#falbav><#schmoll2><#shakehead><#sir><#help>
[HUN]FaTaL
Csak a földivel 😄 Kábelen ugyanúgy adhatnak tovább analógon, más kérdés, hogy fognak e. De az biztos, hogy én sem vennék már csak analógot tudó tv tunert.

http://goo.gl/gd6Zi5

kifli
ne vedd meg, 2 év mulva vehetsz másikat, olyat vegyél, ami tudja fogni a digitális tv adást is. Mert (asszem) 2012-tõl leállnak az analóg sugárzással.
kifli
hát úgy emlékszek ne, de nézz szét. dd-wrt-ben ott van ahol portot lehet nyitni és hasonlók. Nálam ilyen néven van: Quality Of Service (QoS)
Endiman
sziasztok!

ezt a tv karit néztem ki magamnak mert nem akarok drágát. ez tutira mûködik win7 alatt? pontosabban tv nézõ progija ismeri-e a win7-et?
pinnacle

köszi

És az alap fw-vel nem lehet pioritást állítani?
kifli
ha nem volt levédve a hálózat, egyszerûen reseteld, majd valahol megváltoztatod a pw-t, hogy ne tudja senki állítgatni, és mást nagyon nem kell állítgatni.
The Protector
Köszönöm szépen.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Rash87
Solid Edge telepítésnél ezt a hibát írja ki:

"error 1317. An error occurred while attempting to create the directory c:/windows/font"

Mit lehet ezzel kezdeni?? Valaki találkozott már hasonlóval?

Glory, Glory Man. United!

Met
szerintem ilyen nincs

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

vitymaolva
Háj!

"HAJaj!

A probléma szombaton kezdõdött.Gépeztem,és véletlen rátenyereltem a Power vagy az F10-re.A gép újraindult,de nem a Windowst hozta be,hanem valamilyen IBM-es cuccost írt ki(angolul :S).Jól van újraindítjuk,ugyanez de most ilyen két lehetõséget kinált fel F2 resume F1 azt nem tom mi vót ott.Mivel nem tudok olyan jól angolul(fõleg az ilyen angol kifejezéseket nem vágom,ami géppel kapcsolatos),megnyomtam az F1-et és a BIOS-ba léptetett.Onnan alig tudtam kilépni,de sikerült.Jó újraindítom,elindul az XP,de baromi lassú,alig tudok kilépni belõle.OK,sikerült,újra bekapcsoltam,faszán megy jó gyors ahogy szokott lenni.Fellélegeztem, vasárnap semmi baj nem vót vele.Ma bekapcsolom,úgyanaz az IBM-es szutyok,vmi IBM Net Vistás cucc,meg valami not operatins system(ez nem biztos de operating system,az vót)meg vmi boot-os szutykot írt ki.Nyomom nagyban a CTRL+ALT+DEL-t harmyadik próbára (az elsõ kettõnél a fent ecseteltek)elindult a Windows,és minden jó.Ki se merem kapcsolni a gépet mert nemom mi lesz,ha újra beizzítom.Mi lehet a probléma?Tudtok valami megoldást?Azt nagyon megköszönném,mert baromira frusztrál mi ez,egy véletlen tenyerelés ekkora bajt okozhat?

Nagyon kössz!"

Ezt írtam Nektek márc 8-án.De azóta sokkal nagyobb lett a baj.Utána valami csoda folytán a gép"megjavult" és egy jó hétig nem volt semmi baj.aztán mikor Explorert telepítettem az újraindításnál megint kezdõdött,de egy gyors F2-vel betöltettem a Windowst(a lassúság természetesen megint jelentkezett).És két nappal késõbb simán betölti a Windowst,de szokásosan lassú.A Rendszer tulajdonságait mindig megnéztem,amikor lassú volt,és nem mutatott semmi furcsaságo,de ma igen.AZ EGYIK RAM-OM VALAMIÉRT NEM MÛKÖDIK!!:-( ÉS A VIDEOKÁRTYA GRAFIKUS MEMÓRIÁJÁNAK CSAK A FELE VAN MEG.Gondolom,ez az incidens a fent írtak egyik terméke.Kérdésem a következõ:A RENDSZER-VISSZAÁLLÍTÁSSAL VISSZA TUDOM SZEREZNI A RAM-OM,VAGY ENNÉL NAGYOBB LEHET A BAJ?(A RAM biztosan nem adta be a kulcsot.)

SOS!Köszi!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

miilann04
hi
tud vki olyan boltot, amelyik már 2-3ezer huf körüli rendelés esetén is ingyen szállít házhoz budapestre?

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

miilann04
tud vki olyan boltot amely ingyen szállít házhoz budapesten belül már 2-3ezer huf körüli rendelés esetén is?

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Falkon
Sziasztok!

Van olyan topik ami avval foglalkozik, hogy zenét keresek?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

LINK

Én is szoptam régebben ezzel,de az MS oldaláról letöltött mindig jó volt. Most is ez üzemel nálam.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

The Protector
Hy.most tettem újra az xp-t de nem találok egy normális msn-t sem.Vki adna linnket a legújabbhoz?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?