64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#54204 háde ha elötte jó volt, és csak a vga drájvert szedted le, akkor valszeg az új vga lett az alapértelmezett hang valamiért, és annak kellene felrakni a drájvert. de miért 4 db -
#54203 Épp ez a gond halvány lila gőzöm sincs.
Az eszközkezelőben 4 db high definition audio van.Semmi utalás hogy most melyik mi akar lenne.Én meg azt se tudom miért 4db.
De már kezdek bepöccenni. -
#54202 nem lehet hogy a vga hangját akarod életre kelteni a másik hangkártya drájverével, és azért mondja hogy nem jó? -
#54201 8800GT-vel minden ok volt.Leszedtem VGA driverét gép kikapcs be a GTX 460,bekapcs driver fel.Csak nem figyeltem hogy valami saját hang driver is ki volt jelölve.gondolom most ugy veszi hogy a VGa-ról akarja a hangot.
De én ezt nem akarom.De hiába szedtem le az eszközkezelőben a hangnál a dolgokat nem tudok feltenni semmi drivert mert azt mondja nem jó :(
Amit win 7 lát az sem jó. -
#54200 és vga nélkül jó a hangkártya? -
#54199 VAN ÚJ VGA-D? -
#54198 Beraktam az új VGA-mat és azóta nincs hang.Olyan mintha nem is látná a hangkártyát.Driver sem megy fel mert kiírja nem jó pedig jó.
Egyedül azt teszi fel amit win alapból talál de akkor sincs hang :(
Mi lehet a gond? -
bandeszbiro #54197 Hello!
Ha bekapcsolom a laptopomat ( acer 5920G ) megnézem az everestet már 40-50 C fokot mutat a procinál ( T7700 ). Azon kívül h be-be indul a venti semmi gondom nem lenne. Viszont ha játszok, vagy abletont használok nem telik el 10, 15 perc és a gép kikapcsol magától. Leold. Megnéztem everestben és 100 C mutatott sőt néha kicsivel többet is mind2 magnál.
Laptopot 4 hónapja "fújtam ki" tehát biztos nem olyan koszos a hűtőborda stb.
Vmi ötlet h mit tudnék tenni?
Nem garis, ha lehet nem akarom szervízbe adni, mert most nem igazán tudnám nélkülözni... -
#54196 nekem sajnos nem csak akkor csinálja, ha simán lépkedek a könyvtárak között akkor is, és azért csodálkoznék ha a q9550et annyira lefoglalná a hálózat h ne tudja a hangot lejátszani rendesen :D nameg mint mondottam ez winreinstall után keletkezett hiba :S sajnos olvastam neten másnál is ilyen gondot, de megoldást senki nem talált rá :S mind1 játék/film-nél jó, az a lényeges, de akkor is kurva idegesítő :@ -
#54195 Mert a hálózat lefoglalja a processzort, és a megnövekedett késleltetés akadozást okoz. Nekem is csinálja, miután áttértem XP-ről 7-re. Átkozom a napot azóta is. Amúgy kössz! Most spóroltál meg nekem egy valag lóvét. -
zotja22 #54194 HAli.
Rákötöttem a gépet a tv-re de eléggé vibrál a képernyő és ugrál is néha a kép,meglehet oldani vmi programmal,hogy ez ne legyen? Mit kell tennem ahhoz,hogy ugyanolyan,vagy minimális romlású legyen a kép a tv-n?
köszi ha vki segít -
#54193 de pont akkor általában :D mitől van? játék közben nem csinálja azt az elöbb teszteltem
firefox a ludas? -
#54192 Nem netezés közben csinálja, mikor tölt valami oldalt be? -
#54191 na letöröltem, hát semmi változás :S
de az az érdekes h játéknál ilyet nem vettem észre alaplapi hangkártyával sem, nem értem :( -
#54190 játék nem szokott szaggatni, esetleg az bezavarhat h felvan téve a hdmi audió verérlő is? ati 5850 -
#54189 Hmm, játéknál nem szaggat be a játék csak a hang? Me ha a játék is szaggat akkor a videókártya is lehet. Nekem is az volt. Folyton recsegett meg szaggatott a hang és a játék is rettenetesen. Videókártyacserénél meg megszűnt. -
#54188 hi
újratettem nemrég a winfost, és a hang az akadozott, vettem egy új hangkártyát (asus xonar ds) és még mindig akadozik a hang, vkinek van vmi ötlete h mitől lehet? újratelepítés elött minden rendben volt, alaplapi hangkártya letilta, de akadozik ez a szar :S -
#54187 Az sok. -
tom235 #54186 Hello. Notebook-oknál általában mennyire melegedhet fel egy vinyó? 45 fok az még belefér vagy sok? -
#54185 Őő ja, ez tény, de azt használok.... -
#54184 bullshit! ott van a now play script, ami winamp-ot is kiírja pl. -
swallow18 #54183 Az msn csak akkor jelzi ki a zenét, ha windows media player-t használsz!! -
#54182 Hi
Csak egy rövidke kérdésem lenne. Miért lehet az, hogy az msn egyszerűen nem jelzi ki a hallgatott zenét? Már beállítgattam mindenfélét meg más verziót de nem működik. Viszont ismerősömnek működik, de ő az egyetlen akinek jó. -
#54181 Ja és miközbe ez bejön, mögötte a háttérben ugyanúgy tudom folytatni amit csinálok. -
#54180 Sziasztok! Win7 alatt szokott néha lenni "Windows Explorer has stopped working." és ilyenkor újraindítja. Elég bosszantó, nem tudom miért, googlet is használtam, nézegettem ott miket írtak de semmi nem működött. Miért van ez? Hogy lehetne eltüntetni? -
Qkac01 #54179 Köszönöm! :-; -
#54178 ott van a tálca szélén jobb oldalt egy kis álló téglalap, az lerak mindent tálcára, vagy ott van a Win+D bill kombináció... -
Qkac01 #54177 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Win732-t használok,próbáltam a Quick lanch menüt beállítani ami a vistában és xp-ben alapból megvan a tálcán. Sikerült is,de kitöröltem azt a parancsikont amivel rögtön az asztalra ugrik ha több ablak meg van nyitva. Hogyan lehet újra elővarázsolni?
Előre is köszi! -
jarhead89 #54176 De akkor ezek szerint tényleg az órajellel van gondja? ha igen miért? vmi technikai magyarázatot szeretnék hogy megértsem mi történt, vki tud?köszi -
AdriaNbOy #54175 Sziasztok !
Olyan problémám lenne, hogy a filmeknél a fekete szín foltokban jelenik meg pl.http://kephost.hu/share-2F83_4CD1E9F7.html
és az összes típusnál ilyen: avi, mpg, wmw
nem a filmmel van probléma, mert megnéztem a régebbi gépemen, ott nem olyan :S
codecből kipróbáltam vagy 4 félét, legfrissebb driverem van fenn (10.10)
Ati Radeon HD 5850es kártyám van.
Ha tudtok segítsetek.
köszi -
swallow18 #54174 Sziasztok,
az egyik haveromtól kaptam egy d-sub kábelt pár hónapra, de visszakérte ezért vettem egyet. Az a problémám, hogy ennél az új kábelnél mikor a laptopot összekötöm a tv-vel (samsung, LCD) homályos a kép, gondolom gyengébb a felbontás, de a másik kábelnél jó volt.
Mikor próbálnám átállítani 'tulajdonságokban' azt írja ki, hogy nem támogatott mód.
Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a baj? -
Puhos #54173 Még valami, a memória modulokat - ha kettő van a gépben - akkor érdemes kitt-ben megvenni! -
Puhos #54172 Bocs, javítanék, hogy modulonként kezel 2gb-ot. -
Puhos #54171 Szia!
A honlap szerint ezt a memóriát kezeli a lapod:
º 2 x 240-pin DDR2 DIMM socket support up to 2 GB
º Support DDR2 533 DDR2 SDRAM
# Support 1066MHz FSB and DDR2 533
Due to the operating system limitation, the actual memory size may be less than 4GB for the reservation for system usage under Windows?32-bit OS. For Windows?64-bit OS with 64-bit CPU, there is no such limitation
Tehát szerintem ne tegyél bele 800mhz-es modult, max 533-as memóriát, összesen 2gb-ot tud kezelni. A Bios-ba való belepiszkálás meg eléggé veszélyes, csak olyan csinálja aki tudja, hogy mit csinál!!! -
sanyiute #54170 sziasztok egy elég alap noob kérdésem lenne
sokszor telepítettem már újra gépemen a Windowst csak már új az alaplapom és így még nemtettem újra gépet! (úgy szoktam hogy CD-t beteszem és újraindítom a gép kéri hogy nyomjak meg egy gombot és már ugye telepítő képernyőbe vagyok egy kis töltés után na most hogy tudnám elérni melyik gombal azt a képernyőt? (leszeretném fullra törölni a gépet és 0rál fel tenni újra) -
jarhead89 #54169 alaplap: ECS P4M800PRO-M2 REV:2.0
memória: AENEON AET560UD00-370B97X DDR2-55 original memory 256MB (régi)
Kingston 1GB 800mhz CL5 8x (új)
lejjebb irtam mi a gubanc tudtok segiteni? -
#54168 az usb kábelben 4 vezeték van, ha azokat visszaforrasztod a helyes sorrendben akkor sztem működnie kell másik usb kábellel. -
#54167 Csa, A4tech X7 egerem, alig 3 hónapos és úgy néz ki a kábelnek annyi. A boltban csak vállukat vonogatják, összes eddig egerem, mind közép kategóriás 4-8000 ft voltak kb, és mindnek a kábele ment szét a semmitől.
A kérdés vagy rá mód h vmi más usb-s egérből pl egy olcsó 800ft vackaból ami max 2 gombos, kivegyem a kábelt, (csatlakozós az egeremben is, nem forrasztott) és áttegyem az X7be? vagy lehet külön venni vagy rendelni ilyen kábelt? mert egy 200ft érő kis zsinór miatt hagy ne vegyek megint drága egeret. -
Puhos #54166 Alaplap pontos típusa? -
gregtom6 #54165 Hát azért programokkal kapcsolatban is sokat kérdeznek, elég csak ezt, és az ezutáni oldalt nézni:) Na mindegy:)