!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A winyó az tuti nem rossz egyébként,átraktuk a másik gépbe,és annak semmi problémája nem volt vele..sõt ott le is formáztuk a biztonság kedvéért,visszaraktuk a régi gépbe,xp cd kíséretében,de ugyanazokat a tüneteket produkálta,sõt elindult az xp telepítõ,de 2 perc után újraindult a gép és se kép se hang<#wilting>#wilting>
Nekem egy idelye a videók így néznek ki . Miért van ez és mitlehet csinálni vele? Elõre is köszi.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Vagy 2 éve van Canon mp160-as típusú nyomtatóm. Úgy fél éve kifogyott mind a színes, mind a fekete patron, most vettem egy feketét újonnan, gyárit/eredetit. Ez alatt a 6 hónap alatt a nyomtató nem volt beüzemelve, most viszont mikor használni akarnám e2-es hibát dob, vagyis, hogy nincs benne papír (pedig van benne!). Pár napja elszórakoztam ezzel, mikor beraktam a patront, és ismeretlen oknál fogva, egyszer csak nyomtatott. Most újra használni szeretném, de megint e2-es hibakód. Az is furcsa, hogy mikor bekapcsolom a nyomtatót behúz egy lapot. Amikor néhány napja tudtam nyomtatni nem csinálta ezt, csak elõtte meg most és régen sem.
Valakinek valami ötlete?
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
egy elég nagy problémám lenne..van egy másik gépem,ami tökéletesen mûködött pár órával ezelõttig,majd leültem elé,és se kép se hang..indítom újra,látom a windows xp logót,meg a bejelentkezés képernyõt,majd ismét elfekedik minden..próbáltam elindítani vagy hússzor,de semmi..mi lehet a probléma?<#idiota>#idiota>
Egyik ismerõsöm nemrég pucoltuk ki a gépet(szépen szét lett szedve, csk a procihûtõ nem lett kivéve).
Ezután össze lett rakva, bekapcs, de nincs kép. Átalakítóval kipróbáltuk a DVI-portban is, ott sem volt kép. Ekkor visszadugtuk a monitort az alaplapba(integrált kártya is van benne), ott bejött a kép. BIOS-hibára gyanakodtam(hátha letiltotta a PCI-E vezétlõt), de nem találtam semmi érdemleges beállítást. Eddig tökéletesen mûködött!
Videókártya: Asus' EN8600GTS/HTDP/256M; Proci: Athlon x2 5000+; chieftech táp;RAM:2gb, kingston;Alaplap:Asus M2N68-AM
De én még ilyet nem láttam hogy így nem ismeri fel.....
Újraraktam a win7-et minden fasza meg jó,csak az a baj hogy a tv kártyám szarakszik.
Asus my cinema p7131 a tipusa.
Anyi a gond hogy multémédiás eszköznek ismeri fel a gép és nem tv tunernek.
NA most ilyenkor mivan??😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
All hail the double x!
Balazs15 úgy veszem észre egy sz*rházi vagy neked nincs jobb mégis a másét fikázod + szerintem elélveznél egy 32"es monitorral....
Nem szívtam meg,mert 2 éve tökéletesen megy 😊
Saor Alba
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
All hail the double x!
Szóval a gondom az, hogy néha kékhalállal kifagy a gép és újrandul. Ha a 2x2G memória a fekete slotokban van, nagyon gyakran fagyok. Ha mind a kettõ a piros slotokban van, sokkal ritkábban fagyok. Kipróbáltam, hogy más memóriáját berakom, úgy is ugyanaz volt a gond. Most akkor mondhatom, hogy az alaplap a szar? Csakmert elég nagy a különbség ha a fekete vagy a piros slotba rakom a memóriákat, szóval talán a memóriákat nem kezeli jól. Vélemény?
Spread De Love!
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Kösz az infot.
Kicsit konkretabban? 😊 Mit es hova, milyen tipusu kabelt, a gepnek milyen csatlakozoi vannak (milyen alaplap/vga), a hazimozi alatt az erositot kell erteni?
Saor Alba
Ha bedugod az USB-be, az op.rendszer ugye telepiti a hozza valo drivert, utana inditsd a jatekot.
Saor Alba
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Am nekem olyan kell amibe nincs olyan sok felesleges program csak ami kell. Az ultimate pont úgyhangzik, hogy "fú minden van benne".
All hail the double x!
Az érdekelne, hogy a TP-LINK TL-R460-router mennyire kompatibilis a windows 7-el? Valaki mondta, hogy van ameik router nemteljesen jó vele.
púúúúú
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
All hail the double x!