64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#54244 1. Start menu -> Run (v. futtat/futtatas - nem tudom hogy lett forditva). Begepeled: cmd.
2. Bepotyogod: chkntfs /x c:
3. Ujrainditod a gepet. -
Qkac01 #54243 Köszönöm! -
#54242 #54238-ra ment -
#54241 Igen,XP -
#54240 ITT kérdezd meg, ide több okos jár :)
am ebbe a deszkába nem nagyon van/éri meg másik procit rakni :( -
Qkac01 #54239 Sziasztok!
Szeretnék majd processzort és VGA-t cserélni a gépemben. Az alaplapom most egy Asus M2N Motherboard és ezek vannak benne...
-Processzor: AMD Athlon 64x2 Dual-Core 5600+
Memória: Kingmax 4 GB/1066MHz DDR2 (2x2GB Dual Channels)
Videókártya: Gigabyte VGA ATI Radeon HD 4850 512MB GDDR3 -256bit
Kérésem az lenne hogy ehhez az alaplaphoz lehet e még jobb procit rakni?
Köszi a segítséget előre is! -
#54238 XP? -
#54237 #54225 valaki? -
#54236 Mert, mi baj azzal? -
#54235 ps2 bill? -
#54234 psszt! :D :D -
miki10 #54233 Sziasztok!
van nekem egy ORION omp4-238 típusú mp4 lejátszóm.
és az vele a probléma h nem kapcsol be sehogy se ha rá dugom töltőre nem is tölt meg nem is kapcsol be.
nem tudjátok h mibaja? meg h lehetne megcsinálni h müködjön? -
#54232 köszönöm, de ott már próbálkoztam. Bad Pool Header hibaüzenettel dob ki a játék. frissítettem a drivereket, lefuttattam egy windows update-t... semmi javulás. -
#54231 Sztem inkább itt. -
#54230 sziasztok
Logitech Chillstream gamepad, vadonatúj. a peccselt F12010 kék halált dob, ha az options menübe lépek és aktiválom a kontrollert. van esetleg tanácsotok, javaslatotok?
előre is nagyon köszönöm! -
#54229 Az egér portjába dugtad mi?:D -
#54228 Engem is szivatott így a gép, mikor cseréltem a billentyűzetet. Én azt csináltam, h gép elindít, bejön a Windows, bill. kihúz, restart, és restartkor bill bedug. Így már jó volt nekem. -
#54227 ok, saját hülyeségem volt, sorry mégsincs gond :) -
#54226 SÜRGŐS probléma adódott!!
Tegnap vettem egy új billentyűzetet. Miután ma beraktam és feltettem az illesztrőprogramot, még utána sem akart működni. Jól van mondom szarom bele, visszarakom a régit, de az sem működik már!!! Elindulásnál sem, biosba sem lehet belépni mert nem reagál!! Legeslegelején felvillan a három led kétszer, és annyi....
PS/2-es portos, új egy éves a gép, nem tudom mi lehet gond kérlek segítsetek!!!! -
#54225 Sziasztok!
Valamiért újabban minden startnál végigfuttatja a win a lemezellenőrzést nekem,és nem tudom,hogy miért. Tudtok esetleg valamit erre mondani? Vagy ami leginkább érdekelne,hogy hogyan lehet ezt megszűntetni -
#54224 Hát u-torrentben le lehet korlátozni az egyes letöltések max sebességét. Vagy nemtom milyen progit használsz. -
#54223 Hellósztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy nem tudom bekapcsolni a gépet. A proci ventilátor felpörög és rögtön le is áll az egész.
Alaplap: Abit BD7 II
Van tippetek, hogy mi lehet a gondja? -
starweb88 #54222 internet -
#54221 Most letöltés közbeni internet sávszélre gondolsz, vagy a géped erőforrásaira (CPU, RAM, VGA)? -
starweb88 #54220 Hali, olyan kérdésem lenne, hogy nincs -e olyan progi hogy programonként letudom korlátozni mekkora sávszél jusson egy-egy programnak? -
#54219 Samsung 2770 hdt hasznalok.
A problemam az volna hogy pcvel ha
osszekotom akkor fako szineket kapok.
Dvi csatlakozas.
Magicbright ban nem tudom allitani a
szint,nem engedi. Ps3 hdmi vel meg tokeletes. Nem ertem mi a gondja:S
-
#54218 Akkor nem tudom. -
#54217 Hát akkor lehet az egész lapnak van vmi baja. :/ -
#54216 Beraktam egy 5.1-eset, de ótvar szarul szól!
-
#54215 Integrált hangkártyát javítani? :O Ilyenről még nem hallottam. Veszel egyet 2000 Ft-ért. Az nem egy minőségi cucc állítólag, de olyan biztos van, mint egy integrált. :) A javítás sem hiszem h olcsóbb, sőt... -
#54214 Sziasztok!
Milyen árban javítanak integrált hangkártyát? A szomszéd számítógép szerelő, ő mondta hogy valami eloxidálódott. Mondta megkérdezi mennyi az annyi. Csak gyorsan kíváncsiságból, nem tudja valaki mennyit kérnek egy ilyenért?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv
Falkon -
#54213 Hali! Nekem egy ideje a Windows mindig visszaveszi csak úgy szó nélkül a rendszer hangerőt szinte minden indításnál, mindig más értékre (hol 7%, hol 25). Nem tudjátok, mi lehet az oka? Kicsit idegesítő. Audacity nevű programot szoktam használni néha mostanában, azzal lehet összefüggésben? -
#54212 Á kész feladom ebből új windows telepítés lesz :(
-
#54211 A huto klassz rajta btw. -
#54210 start menü, minden program, kellékek, rendszereszközök, rendszer visszaállítás vagy mi. de ha nincs bekapcsolva, akkor szopóka :D -
#54209 "49k volt!"
Ok, majd ha egyszer kinosz a fanboysagbol, jobb lesz neked is... Mind1, a Te penzed.
link -
#54208 Életbe nem használtam azt aztsem tudom hol kell azt keresni.
49k volt! -
#54207 En sem ertem, azt irta nemreg hogy a 8800 getejevel ellesz meg ot evig... -
#54206 jee bek tu dö fjúcsör :D
kellett neked új vga-t venni, csak a probléma van belőle kezdem érteni az üzletpolitikádat... -
#54205 GTX 460, lol.. mennyiert vetted? Amugy feltetelezem hallottal mar a Windows rendszer-visszaalitasrol, menj vissza arra az idopontra mielott installaltad az nvidia-csodadrivert.