!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
fel (xp legalább is tuti látja)

All hail the double x!

Lacee86
Hali! Most egy PS2-es billentyûzet van csatlakoztatva a géphez. Ha veszek egy USB-set, akkor a 2 bill-t egyszerre felismeri a Windows? 32 bites Win7-em van. Köszi elõre is!

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

greg benz
Nagyon remélem,ez lenne a legolcsóbb verzió<#buck>
A winyó az tuti nem rossz egyébként,átraktuk a másik gépbe,és annak semmi problémája nem volt vele..sõt ott le is formáztuk a biztonság kedvéért,visszaraktuk a régi gépbe,xp cd kíséretében,de ugyanazokat a tüneteket produkálta,sõt elindult az xp telepítõ,de 2 perc után újraindult a gép és se kép se hang<#wilting>

Met
tuti ez a gond

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

KaszaN
Hi
Nekem egy idelye a videók így néznek ki . Miért van ez és mitlehet csinálni vele? Elõre is köszi.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Üdv.
Vagy 2 éve van Canon mp160-as típusú nyomtatóm. Úgy fél éve kifogyott mind a színes, mind a fekete patron, most vettem egy feketét újonnan, gyárit/eredetit. Ez alatt a 6 hónap alatt a nyomtató nem volt beüzemelve, most viszont mikor használni akarnám e2-es hibát dob, vagyis, hogy nincs benne papír (pedig van benne!). Pár napja elszórakoztam ezzel, mikor beraktam a patront, és ismeretlen oknál fogva, egyszer csak nyomtatott. Most újra használni szeretném, de megint e2-es hibakód. Az is furcsa, hogy mikor bekapcsolom a nyomtatót behúz egy lapot. Amikor néhány napja tudtam nyomtatni nem csinálta ezt, csak elõtte meg most és régen sem.

Valakinek valami ötlete?

greg benz
A kondenzátorok elég csúnyák..lehet ez a gond?:/

Sziasztok, van egy myguide 3100 go-m, és ha USB-n rákötöm a gépre, tudom az igo t rajta frissíteni? mármint hogy tudome a memória kártyát tallózni, mivel memória kártya olvasóm nincsen, letöltöttem a legújjab iGO 8-at és szeretném feltenni mert a mostani szarul mûködik, 35km es távolságra 219 et ad ki 😮 Válaszotok elõre is köszönöm.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Lacee86
Hát sajna akkor vmi hardverhiba... Azt passzolom, h minek a hibája lehet.

greg benz
már a win telepítõben is csinálja..eddig legalább itt nem csinálta..

Lacee86
Hát ennyi alapján ezt nehéz megmondani. Próbálj egy win reinstallt, talán csak szoftveres hiba.

greg benz
sziasztok!

egy elég nagy problémám lenne..van egy másik gépem,ami tökéletesen mûködött pár órával ezelõttig,majd leültem elé,és se kép se hang..indítom újra,látom a windows xp logót,meg a bejelentkezés képernyõt,majd ismét elfekedik minden..próbáltam elindítani vagy hússzor,de semmi..mi lehet a probléma?<#idiota>

Hi all!
Egyik ismerõsöm nemrég pucoltuk ki a gépet(szépen szét lett szedve, csk a procihûtõ nem lett kivéve).
Ezután össze lett rakva, bekapcs, de nincs kép. Átalakítóval kipróbáltuk a DVI-portban is, ott sem volt kép. Ekkor visszadugtuk a monitort az alaplapba(integrált kártya is van benne), ott bejött a kép. BIOS-hibára gyanakodtam(hátha letiltotta a PCI-E vezétlõt), de nem találtam semmi érdemleges beállítást. Eddig tökéletesen mûködött!
Videókártya: Asus' EN8600GTS/HTDP/256M; Proci: Athlon x2 5000+; chieftech táp;RAM:2gb, kingston;Alaplap:Asus M2N68-AM
Törölt felhasználó
Megoldódott a probléma,csak másik pci slotba kellett rakni😊
De én még ilyet nem láttam hogy így nem ismeri fel.....
pxxl
csak az egyiket

All hail the double x!

Hi emberek, nekem van 1db 8cm-es venti, nah most azon van 2-db molex csati ha mind2 rá kötöm a tápra az ugy jó? vagy csak az egyiket kel?
pxxl
<#idiota><#hehe><#alien>

All hail the double x!

Törölt felhasználó
Császtok van 1 kis gondom.
Újraraktam a win7-et minden fasza meg jó,csak az a baj hogy a tv kártyám szarakszik.
Asus my cinema p7131 a tipusa.
Anyi a gond hogy multémédiás eszköznek ismeri fel a gép és nem tv tunernek.
NA most ilyenkor mivan??😄
Nemaz ráérek,csak ilyen hszre nem vagyok kiváncsi mint amit ez a nyomorék balázska ír...
MR ME
én akkor is leszarnám ha csütörtök lenne <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

pxxl
lol gondolod pénteken 21:20kor mindenki ugrik neked hogy válaszoljanak?

All hail the double x!

Még nem kaptam választ!
Balazs15 úgy veszem észre egy sz*rházi vagy neked nincs jobb mégis a másét fikázod + szerintem elélveznél egy 32"es monitorral....
Nem szívtam meg,mert 2 éve tökéletesen megy 😊
Solten
<#vigyor1> <#eljen>

Saor Alba

Solten
Hi.: link

Saor Alba

Balazs15
hd ready:S köze sincs a hd hoz sebaj JOL MEGSZIVTAD

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Hy! Van egy Grundig 32" hd tv-m, nos ezt rákötöttem a gépemre és van egy olyan problémám, hogy a tv-m csak 60hzt tud elviselni az felett behal. Ez még nem is lenne baj, ha nem windows 7et szeretnék telepíteni, feltelepül beállítom és minden indításnál felteszi a hz-t nagyon magasra (úgy, hogy a tv azt írja "hatósugaron kívül és kék kép). Plug and Play monitor driverként ismeri fel a tv-t,8600Gt(512 ddr3 silence) videokártyám van (elõzõ ati kártyámmal is ezt csinálta) legfrissebb driverrel. Beállítom Nvidia driverben,hogy 1280x768 60hz-n fusson(kis monitoron) átteszem a tv-re ,majd mikor ujraindul a gép ismételten nagy hertz és hatósugáron kívül kék kép.Megköszönném a segítséget,ha adna valaki tanácsot.
dinomano
Sziasztok... Nemreg vettem egy normal (Nem laptopba valo) HDD-t; amit szeretnek hordozhatova tenni (nem mobilrack-kel), hanem oly modon, hogy USB-s legyen (IDE csatlakozom nincs több a géphez). Van erre vmilyen mód, vagy eleve kisebb laptop-vinyot kellett volna vennem?(vagy külsö HDD-t?)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

pxxl

All hail the double x!

Lacee86
Légyszi, kicsit szájbarágósabban, mert haverom nem ért hozzá, én se nagyon, meg nekem nem is XP-m van, úgyh nem tudok rákeresni neki.

pxxl
ha routeren keresztül megy, akkor nem is kell állítani semmit, a zikszpé automatikusan beállítja. hálózati kapcsolatok - tcpip - ip cím automatikus kérése. vagy mi.

All hail the double x!

Lacee86
Szevasztok! Egyik haveromnak van egy kis gondja. Kábelnete van, 2 gép van a hálozaton, és az egyiken újrarakta a Windowst (XP), de utána a netet nem tudja beállítani rajta. Ebben kéne egy kis segítség. Köszi elõre is.

alaplapi BIOS frissítés?

N1ggA
Hali!

Szóval a gondom az, hogy néha kékhalállal kifagy a gép és újrandul. Ha a 2x2G memória a fekete slotokban van, nagyon gyakran fagyok. Ha mind a kettõ a piros slotokban van, sokkal ritkábban fagyok. Kipróbáltam, hogy más memóriáját berakom, úgy is ugyanaz volt a gond. Most akkor mondhatom, hogy az alaplap a szar? Csakmert elég nagy a különbség ha a fekete vagy a piros slotba rakom a memóriákat, szóval talán a memóriákat nem kezeli jól. Vélemény?

Spread De Love!

Kontrakcio
szevasztok. Mostanság szeretnék venni egy uj routert, csere kizárólag wireless miatt történik, a mostani 3COM 3CR858-91 OfficeConnect ami teljesen jol teszi a dolgát, sztetek õ jó választás bár kicsit drága és max 15e ft körül néztem, de ha 1x routert veszek akkor az is maradjon egy jó ideig és nem sajnálok rá plus 7e ft-t ?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

dinomano
Eddig csak szinte oylan gameken probaltam, amik konzolatiratok voltak, és X360kontrollert irtak tamogatottként... Tehat akkor ezek szerint oylan programnal lehet szerencsem, ami nem irja, hogy tamogatna...
Kösz az infot.

Solten
"Bedugtam mindent hátulra a házi mozinak a kábeljeit is"

Kicsit konkretabban? 😊 Mit es hova, milyen tipusu kabelt, a gepnek milyen csatlakozoi vannak (milyen alaplap/vga), a hazimozi alatt az erositot kell erteni?

Saor Alba

Solten
A szoftver nem mindegyik jatekkal mukodik egyutt, inkabb azokkal amiknel nincs joypad-tesztraszabhatosag.
Ha bedugod az USB-be, az op.rendszer ugye telepiti a hozza valo drivert, utana inditsd a jatekot.

Saor Alba

dinomano
Segitseget szeretnek kérni... Nemreg vettem egy Logitech Dual Action joykart(USB-s). Feltelepitettem hozza a szoftvert is (de plug-and-play-el is felismerte a gép. Leellenöriztem a mûködését a mellekelt tesztprogrammal is. Mégis, ha jatekot inditok; hiaba dugom be (egér USB-jéhez+masik USB porthoz is probaltam); egyszerüen semmit sem reagal a gép. Az analog-kar-os LED-et is tudom ki-be kapcsolni (vilagit). Ha barki tud barminemu helpet, megköszönöm...

TaRka0107
Erre valaki! Fontos lenne😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

KaszaN
Nekem csak azért kell mert mostmár a JustCause2- követeli a dx10-et és nemtámogatja az xp-t szal váltanom kell. Meg amúgyis kiakartam próbálni.
Am nekem olyan kell amibe nincs olyan sok felesleges program csak ami kell. Az ultimate pont úgyhangzik, hogy "fú minden van benne".

pxxl
64bites home, vagy mi. (nekem ultimate van, de felesleges...)

All hail the double x!

KaszaN
Ezt én is megtaláltam de nemértettem mert angolul van, szóval akkor jólenne win7el is. És te pl meik win7et ajánlod?

pxxl
<#integet2>

LINK (jah szereti)

All hail the double x!

KaszaN
Hi
Az érdekelne, hogy a TP-LINK TL-R460-router mennyire kompatibilis a windows 7-el? Valaki mondta, hogy van ameik router nemteljesen jó vele.

n3whous3
(gy.k. elhasználódik gyorsan a memóriakártya)

púúúúú

n3whous3
Erre te ne rakj, oprendszer állandóan írogat oda-vissza, némely cuccot ugyanazon a szektoron, flash memóriára csak tárolni ajánlatos, programot futtatni nem.

púúúúú

Kontrakcio
sziasztok. netbookot bövitettem egy 16gb-os sdhc-val. arra h tok op-ot rakni?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

TaRka0107
Sziasztok! Áthoztam a régebbi gépet a másik szobából mivel az újabbal gond van. Bedugtam mindent hátulra a házi mozinak a kábeljeit is, de nem ismeri fel a gép, nézem a vezérlõpultba és nem is érzékeli, azt írja hogy nincs hangeszköz csatlakoztatva... Ez mitõl lehet, ezt már tapasztaltam a másik szobában a hifinél is...😄Próbáltam elõl is, de ott se ismeri fel.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

MR ME
így van azt valszeg buktad, ill ha ráengeded pl a getdataback nevû progit akkor az visszahozza ha mindern jól megy, de csak másolni tudsz róla, a filerendszert nem csinálja vissza, szal mindenképp formázás kell utána, ezzel esetleg pár fontos adatot még viszahozhatsz

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

pxxl
sztem ott bsztad el, hogy nem lecsipentettél egy darabot a partícióból, hanem lekicsinyítetted, és a maradék kb 295 giga meg üresen maradt. most hogy törölted az 5 gigát, nincs formázva a winyó, vagyis nincs rajta semmilyen fájlformátum. nézd meg #51753 leírtak szerint hogy mit mutat. sztem tuti buktad 😞 vagy partition magic-el nézz rá, az asszem tud magyarul is, ha az angolt nem vágod annyira.

All hail the double x!