64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#54284 Easy Video Capture
Desktop Screen Record 5
Extra Screen Capture Free 7.0
1AVCapture 1.8.7.00
soroljam még a google találatokat? :) -
atee103 #54283 Sziasztok!
Tudna valaki egy olyan programot ajánlani,amivel képet és videót tudok készíteni arról ami éppen a monitoromon látok,csinálok?
Kösz! -
#54282 Múlt? Abbahagytad?:) -
#54281 fasza ez a program :) most kaptam szét az új vinyómat vele :P -
#54280 él még bennem a flightsimes múlt.. terrain XXD -
#54279 Használj paragon partition managert az engedi.
Ja és az f-et meg teranak nevezd el ne földnek :D -
#54278 hát ez az hogy nem engedi, csak a D-hez visszacsatolni... -
#54277 elvileg most hogy felszabadult az az 5 giga, így meg tudod növelni a c területét valahogy. átírod vagy huzogatsz valami csúszkát. nem vágom ezt a programot :) -
#54276 srácok a partícióimat szeretném buherálni. A D partívióról leszedtem egy kb 5 gigás részt, azt szeretném hozzáadni a C-hez...
nna most az a helyzet, hogy amikor hozzá akarom adni a C-hez, ott nem engedi hogy hozzá adjam egyzserűen nem jelenik meg a plusz terület. a D-hez vissza tudom csatolni, de a C-hez nem...
hogy az anyámba kéne csinálni? -
#54275 persze mágnes...a legerősebb mágnesek is csak többszöri áthúzás után törlik a bankártyát :) vót a tévében -
#54274 Pár lehetőség (bár egyes esetekben más hibát adna vissza a gépezet):
- a bankkártyádat erős mágneses mező érte és letörlődött
- hibás a leolvasó
- rendszerhiba
- nincs fedezet a kártyádon
- lejárt/letiltódott a kártyád
- a Nagy Testvér (CIA, KGB, Moszad, MI5, szabadkőművesek,...) játszadozik veled ;)
A modern idők velejárója. Aki bináris számokban tartja a vagyonát készüljön fel hasonló helyzetekre. Mi lesz majd, ha ledobnak valami EMP-bombát... ...káosz. -
#54273 Látom már hogy rossz helyre írtam de feldühített ez a kis közjáték. -
#54272 milyen vga van benne? -
#54271 Most voltam a Tescoban vásárolni és fizetéskor MEG KELLETT SZÉGYENÜLNÖM ugyanis nem fogadta el a kártyámat a terminál.Hitetlenül mentem az ATM-hez és ott is így jártam:a kódot elfogadja beveszi a kártyát de még egyenleget sem ad:"A tranzakció nem lehetséges".Tegnap néztem meg és volt rajta-még ma is vásároltam vele 1-2 ezer forintért.Semmiképpen nem üres az egyenleg.Mi lehet a baj?(Holnap mindenképp bemegyek a fiókba-meg kellett szégyenülnöm-felháborító) -
Cat 02 #54270 Jobb klikk / felbontás. W7-ben legalábbis.
Nekem mondjuk laptopon bedugom és érzékeli meg megy egyből. -
#54269 és ne fürgyé' le -
#54268 Vedd meg.
ne töcsé' le :D -
#54267 Ha töltök le vagy fel torrentel (teljesen mindegy milyen nevezetű) egy idő után szétfagy a gép.
Erre van megoldás,mert régen is ez gond volt.(Nem értem miért friss win 7)
A megoldásra sajnos nem emlékszem.Nem tud erről valaki valamit,hogy mit kellene állítani? -
#54266 Hali!
Rádugtam 2 monitort egy nvidia kártyára (gtx 460).
A kérdésem a következő lenne:
Hogy lehet úgy beállítani, hogy a kép folytatódjon a 2. monitoron, tehát ne csak kiterjessze és akkor át tudjak oda húzgálni ablakokat, hanem konkrétan a 2 monitor együttesen adja ki a képet.
Előre is köszi a tippeket! -
ipse #54265 van egy olyan problémám hogy beteszem a vidokártyámat a gépbe (FX5600) és nem vesszi észre a monitor ! De ha egy 64 mb os videokártyát teszekbe azt meg észre veszi -
#54264 Hali!
Beszúrom ide is kérdésemet, mert itt nagyobb tán a "forgalom" -
#54263 Ja és emellé fontos lenne hogy ne lassítsa be a gépet. -
#54262 Ingyenes kéne, de nincs túl sok időm utána olvasgatni és próbálgatni, túl sok van. Olyan kéne, amit ha felrakok megy magától, nem igazán kell belenyúlnom és "jó" is. -
Puhos #54261 Igazából ugye 100%-os védelem az nincs. Én most NIS2010-et használok. Sokan dicsérik az ingyenesek közül az AVAST-ot /5-ös verzió/, persze ez mellé kell egy jó tűzfal is. Az XP tűzfal nem ezek közé tartozik. A Win7 tűzfala viszont már sokkal jobb mint az XP-é. A CIS /comodo internet security/-ről is jókat lehet olvasni. Igazából van választék, olvasgass utána neked melyik a szimpatikus, töltsd le próbáld ki. Ha viszont fizetőset keresel abból is van bőven. Soknak van próbaverziója 15-30 nap. Kipróbálod és ha tetszik meg úgy érzed, hogy neked bevált/beválhat akkor meg kell venni. Remélem tudtam segíteni. Még valami ha a rendszer visszaállításod be van kapcsolva, akkor azt kapcsold ki. -
#54260 Holnap fogom megnézni, köszi a segítséget. Milyen "valós idejű védelmet" nyújtó programot tudsz ajánlani, ami jó? -
Puhos #54259 Ezt le tudod futtatni valós idejű védelem mellett is! Amíg futtatod addig azért ha lehet nem töltsél le semmit. Az mbam talált valamit? -
#54258 Ez a kaspersky ez vírusírtó? Mármint ez a virus removal tool. Azt tudom, hogy van ilyen vírusírtó. Ez azt is észreveszi, ha esetleg letöltenék valamit, vagy megnyitnék valamit ami vírusos? -
Puhos #54257 Mbam, hijackthis.Meg ez! -
#54256 Rendben, és mit ajánlanál? És ezeket honnan töltsem le? (elég sok jött, nem akarok még valami fake verziót is letölteni ami csak rontana a helyzeten. -
Puhos #54255 Nekem volt ESS4-em licenccel, de még egyszer a gépre nem teszem. Futtasd le az mbam-ot, hijackthis-t a kapott log fájlt másold be ide, vagy másold be a vírusok topikba, és nézesd meg a fórumozókkal biztos segítenek neked. Vannak online keresők amik valós védelmet biztosító programok mellett is működnek, próbálj olyat is keresni és futtatni! -
#54254 Annak is a próbaváltozata. -
#54253 Nod32 van a gépén. -
Puhos #54252 Milyen védelmed van? -
#54251 Én is erre gondolok. -
Puhos #54250 Vírus, trójai? -
#54249 Engem pedig mostanába egy pillanatra ledobál néha az internet. De csak 1 másodpercre, és vissza is jön. Ez játékok közbe jól jön, mert akkor onnan kidob :/ Ez kb 2-3 hete van, win7 ÉS a gép, ráadásul az internet is több mint fél éve megvan, tehát nem tudom mi lehet a hiba. -
#54248 A hugomnál van, nálam nincs. Mindketten a diginél vagyunk, ugyanazon a routeren, ugyanaz a win7 van felrakva. -
#54247 Nekem 1x nyáron lett ilyen 1x csak, 1-2 órán keresztül. Vmi szolgáltató probléma volt. Nálad mióta van? -
#54246 Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy új gépnél nincs internet, de az MSN megy? Routeren van, megnéztem mindent, Win7, hibaelhárító, mindent próbáltam minden azt írja hogy semmi baj sincs, de se firefoxxal, se internet explorerrel nincs internet, érdekes módon az msn megy. -
jarhead89 #54245 sziasztok
mult héten irtam hogy lett egy nagy problémám, memóriát vettem a gépbe ami egy ECS P4M800PRO-M2 REV 2.0 alaplappal rendelkezik, alaplapi kiskönyvében az áll hogy DDR2-es memóriát(DDR-t is fogad) fogad slotonként max 1gigáig 533mhzig, korábban vmi Aseneus memória volt benne szintén 533mhz-cel és 256MB-vel,neked bőven elég volt ennyi memória(nem játékra vettem ezt a gépet anno) most viszont bővitettem 1gigával,multhéten vettem egy 1GB kingston 800mhz ddr2-es cl5ös ramot, nem vette be, akkor irtam itt és ajánlották hogy cseréljem ki 533mhzre, ma megtörtént, igy sem jó,em müködik olyan memóriával amit maga a gyártó ajánlott, mi lehet a baj? nagyon hálás lennék a tudnátok segiteni!