!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
hi

hálózatot szeretnék létesíteni 2 gép között, ill. meg szeretném osztani a netet, de hálózathoz sajnos totál hülye vagyok

ha veszek egy ILYET , és egy ILYET a távolabbi géphez, valamint a router-rel a másikat kábellel kötöm össze (gondolom ez lehetséges), akkor lesz hálózat és net mindkettõn?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tibi7
Sziasztok! Notebook problémám lenne. Fujitsu S amilo, xp rendszerrel. Ha videókártya drivert telepítek lefagy, és nem engedi feltelepíteni az illesztõt. Mi lehet a baja?
pxxl
azt írja, hogy nézd meg a menüt. egy resettõl alap állaportba kerül. ha utána jó, és megint elkezdi, akkor elemet kell cserélni.

All hail the double x!

MaxPayne
És utánna minden beállítás visszaál gondolom... de lehet hogy ez megoldja a proci gondot?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

kaposi1
Jól van na!<#fogmosas>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

pxxl
elõveszed az alaplapod leírását, megkeresed benne, hogy melyik jumpert kell változtatni, vagy ha ez komplikált, akkor vedd ki az alaplapból az elemet kb 10 percre, és rakd vissza. (mindezt persze kikapcsolt gépnél)

All hail the double x!

MaxPayne
hogy lehet resetelni a biost? leírod nekem pls lépésrõl lépésre? vagy csak azt hogy melyik menüben találom? Phoenix biosom van.

pxxl
bios reset

vagy a procid haldoklik

All hail the double x!

MaxPayne
#51992-re valaki pls

pxxl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pláne
<#idiota>

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
egyelõre

http://goo.gl/gd6Zi5

pxxl
rendszergizdaként próbálod?

egyelöre

All hail the double x!

kaposi1
Egyenlõre valamiért nem engedi telepíteni!
De azért köszi szépen!<#worship>

MaxPayne
Hali olyan gondom lenne, hogy amikor bekapcsolom a gépet és mikor végigellenõrzi a hardvereket akkor a végén kidobja ezt az üzenetet és nem tölt tovább semmit.

CPU is unworkable or has been changed. Pleas recheck, CPU Soft Menu.

Egymagos amd procim van és már 2 napja ezt csinálja és ha nyomok egy F1-et akkor tölti tovább az xp-t és utánna minden megy csak a játékoknál nagyon kicsi lessz az fps és egy kis idõ után ki is dob belõlük.
Mi lehet a gond?

pxxl

All hail the double x!

kaposi1
Sziasztok!

Hátha tud valaki segíteni ilyen dologban is!

Idáig XP alatt használtam a Bluetotth-hoz a Driversusb-es388 progit a file-k átvitelekhez.
Tökéletesen mûködött is idáig.
De most feltelepítettem a Win7-t és úgy látszik az nem kompatibilis ezzel a progival.

Nem tud valaki egy progit ami már a Win7 alatt is jó hozzá!
Ilyen Bluetooth.rol van szó!
Elõre is nagyon szépen köszönöm!<#worship>

greg benz
Tudom,csak adok még neki egy esélyt😄 Már szét van belezve,ha sikerül másik motort szerezni bele akkor azzal összerakom,aztán ha mûxik királyak vagyunk,ha nem akkor szerelgettem egy jót<#nemtudom>

pxxl
egy új meghajtó 5-7e ft. nem ér annyit a szenvedés a motorcserével sztem. inkább egy új

All hail the double x!

greg benz
Sziasztok!

A cd meghajtóm valamilyen oknál fogva nem pörgeti fel a lemezeket,nem olvassa be. Én arra tippelek,hogy meghalt a motorja,lehet csak azt kéne kicserélni.
Hol tudok cserealkatrészhez jutni?Ha nem drága cucc (gondolom nem az),akkor inkább ezt cserélném,minthogy vegyek egy új meghajtót

Köszi

Köszi, gondoltam, hogy ez lenne a megoldás.
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy játék közben "szétesett" a kép ilyen színes összevisszaságra, aztán nem sokkal késõbb teljesen le is fagyott! Azóta minden ujraindítás után max 1 perccel jelentkezik ez a hiba, kép szétesik, gép lefagy! A szervizben azt mondták videó kari, vagy driver hiba! Ujratelepített driverrel ugyanugy elõjött a hiba, és másik gépben jól mûködik a videó karim! Valami ötlet hogy mi lehet a gond?
chilios
Üdv problémám akadt nvidia control panelben,méghozzá hogy nem akar elfogadni semmilyen módodosítást amit megadok,pl gpu ventilátor szabályzás stb... ezt kapom hibaüzenetként

kép
Senki sem tudja?😞

Met
Nod uninstall, Kaspersky install.

De a legtisztább a win reinstall és Kaspersky install

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sziasztok!
Nem tudtam, hova írjam, de gondoltam megpróbálom itt, remélem valaki tud segíteni.
A múlt héten összeomlott a Windows a gépemen, pár napig szerelõnél volt, de gyakorlatilag kb. semmit sem csinált vele, csak annyit, hogy elinduljon... Az összeomlás elõtt és most is közben belassul, a letöltés is baromi lassan megy, pedig tuti, hogy nem az internetkapcsolatommal van a probléma. A vírusirtó meg egy csomószor ilyeneket dob fel, csak majdnem mindig más címmel:
KÉP.

Többször is lefuttattam a víruskeresõt, de természetesen nem talált semmit. Most már kezd az idegeimre menni... Elég hülye vagyok a windózhoz, telepíttessem újra vagy valamit lehetne vele kezdeni?
Elõre is köszi.
marsu
sziasztok!

svédországból routeren keresztül szeretnék felcsatlakozni atw-és ftp-re.
mindent beírtam amit otthon szoktam, de nem csatlakozik fel.
csak annyit ír, hogy "connection lost"

Köszi a segitséget elõre is.
köszi
Belemegy.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

hali,

tudna nekem abban vlki segíteni, hogy abit kn8/kn8 ultra -ba be tudok rakni, egy nvidia gts 250-et?
az nvidia oldala írja, hogy ez a kártya pci-e 2.0-ás, csak az abit oldalán nem találom, hogy milyen típusú a pci-e foglalata.
ha netalántán nem 2.0-ás a foglalat, attól még bele lehet rakni, fog mûködni?

hlp,
thx,
b.
JC2 persze,hogy nem fut el máson,mivel XP-t már nem támogatja.

KaszaN
Igen tudom, mint a szar! De minden játék csak ezen fut el. Amúgy linuxom lenne de azon semmisem fut el normálisan. Legalábbis nekem aztmondták, hogy az nem játékra való és nem jó rá. És a jus cause 2 sem fut el máson csak vistán meg win7en.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

sziasztok
2 napja vettem egy revoltec neont dubla 30cm
csak az a baj hogy nem ég,lehet valamit kicsapott a tápban
hogy lehetne megoldani hogy újra égjen
ráadásul ez is 2500ft volt vissza meg nem cserélik magyarul 2500ft kidobtam az ablakon vagy van megoldás??
segítségét elõre is köszönöm
üdv:auris15
Bandi 18
Akkor ideje idézni a klasszikust: "Mert a windóz a szar"<#idiota>

KaszaN
Na ez sem segített viszont toltam a warheadot és egy idõ után annál is kiírta ugyanezt a hibát.

Piszkos  Fred
mind1, ÁLALÁOS segítségkérõ és kész :C

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Hardware fórum....

Piszkos  Fred
HELP! Valaki linkelje már be azt a képet, amin Orbán Viktor hirtelen Mr.Bean-né transzformálódik, persze szigorúan csak privibe, mert a modik tuti harapnának érte :C

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Solten
Problakozz egy DX9 frissitessel: link

Saor Alba

Windows Live Msn:

Eszközök/beállítások/személyes/másik kép választása--->webkamera képe-opcióban csináltam egy képet a kamommal.
Elég jól sikerült, szerettem volnam ha tudom hol van, hogy máshová is fölhasználhassam. Az msn szépen betette a megjelenítendõ képek közé, de amúgy nem tudtam megkereseni. A programfiles/windows live mappában nem találtam, bár azt sem igazán tudom, h hol kéne keresnem.
A webkamom mappájában sem találtam, mint elmentett képet.
A kérdés, hogy hol lehet?
Köszi a segítséget!

KaszaN
Mivel sehogyem tudom elindítani, gyanítom igen.

Solten
DX9-el is cseszekszik?

Saor Alba

Nyugis
igen ez az! köszönöm szépen!!

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Solten
Hi. Windows\Web\Wallpaper.

Saor Alba

Nyugis
sziasztok!

Win7- alatt, melyik mappa és hol tartalmazza az alapértelmezett asztal-háttérképeket? tudom, hogy bárhonnan ki lehet jelölni stb.
nekem az alap mappa kéne. tud valaki segíteni?

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

KaszaN
Minden driver a legfrisebb, a warhead meg lazán fut. :/

SrAta
Könnyen lehet driver gond!
Videókari és hangkari drivert rakd fel a legújabbat.
Ill próbáld meg a Crysis Warheadet ha az megy akk nem ott van a gond mert nekem simán meg a Warhead, pedig gyengusz a gépem.

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

KaszaN
Valaki? #51952

SrAta
jólvanna csak addig jutottam hgoy általános segítségkérõ😄
Köszi!

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Ja ezt szépen megmondtam 😊 nincs bekapcsolva automatikus hibernálás. Egyrészt már 1 éve így nyomom h legtöbbször estére gép ON monitor OFF h menjen a torrent arány, másrészt meg power gomb-al csak leállítja magát. Ma történt elõször hogy közvetlenül gép bekapcsolásánál is ezt csinálta, még a BIOS-ig sem tudtam eljutni, csak mint a trabi -20 fokban, 5ödszörre pöccent csak be (szivató nélkül 😄 )

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

pxxl
nem hibernálja a gép magát? vagy kerül alvó állapotba? mert akkor nem kapcsol be a monitor, csak pwr gombra éled fel a gép.

"Estére be szoktam hagyni kapcsolódva a gépet" szééép magyar mondat <#idiota><#hehe><#taps>

All hail the double x!