64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#54764 hívd fel a dízódzsúszt... -
#54763 Sziasztok! Djuice-nál lett most mobilnetem, Samsung Monte telefonon melyik internet profilt kell kiválasztani hozzá? Maga az internet megy, de a google maps még mindig Edge-n keresztül szedi az adatokat, pedig pont emiatt lett előfizetve... -
asde3 #54762 Esetleg még a getdataback-en kívül valamilyen program amivel betudok tekinteti hdd-re, és kimenteni róla adatokat ? thanks -
#54761 Eleinte volt 400as is, bár mostmár nem árulnak. -
#54760 667. :) -
#54759 a 2 ugyanaz, csak egyik helyen így jelölik a másikon amúgy. ddr2-nél valójában 400mhz-n megy a 800mhz, csak 1 írási fázis alatt 2x ír vagy egy olvasási fázis alatt 2x olvas így szorozni kell ezt 2-vel :)
leggyakoribb ddr2 mostanában a 800 és az 1066, de van még 677 és 533-as is. -
#54758 mi a különbség a 400Mhz-s és a 800Mhz-s DDR2-es memóriák között? az áron kívül. mindegy melyiket veszem, fut/beleillik/nem lesz kékhalál stb :D
-
#54757 Hm, furcsa... Esetleg kérj 5670-ből másik márkát, ha van, próba szerencse. :) -
#54756 Sziasztok!
Vettem egy Gigabyte HD5670 Videokártyát. És az lenne a gondom, hogy a bootolás 1perccel vagy 2vel tovább tart, mert kattog a kártya eddig 2katt 8szor egymás után most 3katt 6szor. Másik videokártyával (Sapphire X1950GT), ami eddig volt semmi probléma.(A videokariból ez a 2. nálam, mert 72órán belül adtak egy másikat, mert az előző is ezt csinálta.) Az alaplapom: Gigabyte GA-M55S-S3 (rev 1.1)
Kösz
SrAta -
#54755 Ok. -
#54754 Vagy a modem szarakodik, vagy vmi vezeték. Nekem pl. utóbbival volt baj nyáron. Miután meggyőződtél még 1x, h mindent jól csináltál, és akkor sem jó, akkor érdemes szervizt hívni, mert vaktában ne vegyél semmilyen alkatrészt. -
SkylineGTR #54753 hello ismét. rájöttem mi volt a gáz, úgyhogy az előző hsz-k már nem érvényesek. bocsi mindenkitől -
SkylineGTR #54752 Hello megint én.most nézem,hogy mikor bedugom az internet vezetéket olyankor ott a csatlakozónál régen mindig villogott asszem narancssárga meg zöld fény, de most nem.lehetséges,hogy maga az aljzat ment tönkre?akkor új alaplap? Bár eddig semmi baja se volt és egyszer csak elszállt volna? -
SkylineGTR #54751 Hello. Nem tudtam lementeni a cuccokat,mert mint mondtam mikor ki kellett választani a particiót akkor azt írta hogy teljesen üres mintha az a része a vinyónak le lenne formázva.de most ez az internet idegesít hogy nem megy.most megint felrakam, de most se jó.ott a hálózati kapcsolatoknál nem rakja ki a helyi kapcsolatot.nem tudom most mi van.még jó,hogy van iPhone-om és erröl addig tudok netezni,meg ide irni -
#54750 Én sose húztam ki. De a lényeg -mármint a dokumentumok tartalma- megvan? Ha igen, ments le, aztán formázd a partíciót, és tedd újra rendesen a win-t. -
SkylineGTR #54749 na Hello. Felraktam a windowst, de furcsa volt,hogy mikor a particiót ki kellett választani a c teljesen üres volt. felvettem végül, de viszont nem megy az internet.a hálózati kapcsolatoknál,nincs kirakva az ami eddig volt,és ezért sehogy se megy.az nem tudom számít e hogy telepítés közbe ki kellett húzni a net kábelt. -
#54748 Ki kell választani, de nem zavarodott össze nekem. Meg ha tényleg annyira fontosak az adatok, akkor megcsinálod ideiglenesen, lemented a dolgaidat, vinyó formáz, aztán felrakod rendesen. -
asde3 #54747 Ha esetleg közbe pihenés képpen próbálkoznék windows javítás dologgal, ott nem csak a programok stb, de asztalon file-ok stb minden megmarad ha jól tudom ? -
asde3 #54746 Hello.
A getdataback futtatás közben kidobott hiba üzenet:
error:Notifyexcaption, unknown error, sector hiba, info fat28
cancel vs ignore! ? mi lehet, köszönöm -
SkylineGTR #54745 De akkor összezavarodik a gép nem?meg ki kell választani, hogy melyiket akarom futtatni.egyszer volt hogy véletlenül másik meghajtóra vettem fel, ès behülyült a gép. -
#54744 Fel tudod tenni a Windowst egy másik példányként is, ha van elég helyed, úgy h nem bántja a réginek a cuccait. -
SkylineGTR #54743 Hello.pár napja írtam,hogy meghalt a windowsom.az a kérdésem,hogy a dokumentumok mappába fontos dolgaim voltak amik kellenének nekem.ha újra teszem a windowst akkor azokat kitörli.Nem lehet vhogy azokat kimenteni onnan?próbáltam olyat,hogy nem telepítés,csak javítás,de ugyanolyan rossz, nem müködik.Pls help -
#54742 Tech: Igen megmarad
Nyelvtan: Utána -
asde3 #54741 :D
Ööö felraktam programot, ha elkezdem a visszaállítást, és ha ok vége. Utánna megmarad attol még a régi vinyon is adat ? Szoval ha bármi lenne, vagy mittom. (?) -
#54740 Jóeséllyel NTFS:) -
asde3 #54739 Köszönöm szépen, leszedem full-ba aztán meglátjuk.
Egy bolond kérdés. Hol tudom megtudni ntsf vagy fat a vinyóm ?
Üdv -
#54738 GetDataBack-kel próbálkozz. -
asde3 #54737 Hello mindenki!
Az lenne a problémám hogy:
Adott egy laptop, kék,fekete halál. Kiszedtem vinyót, és át akarom dugni egy másik gépre "usb" hogy lementsem az adatokat. Mikor elérek oda hogy tulajdonos/asztal/ azt írja hogy: a meghajtóban található lemezt használat előtt formázni kell.. mit tegyek ? Ugy látom az adatoknál hogy szinte majdnem tele a vinyó, gondolom akkor még megvannak a file-ok. Szóval az adatok marha fontosak lennének róla lementeni, segítség. Köszönöm előre is!! -
jocipapi #54736 hi mindenki...
beraktam még 2x1 Gb RAM-ot és a monitor nem kap jelet. 2 Gigával rendesen működik, az újakkal is...
mi lehet a gond???
köszi a segítséget előre is
Asus P5QL-EM Core2Duo E7400 2016 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)Intel(R) G45/G43 Express Chipset
Fujitsu Siemens ScaleoView L19-1 -
Ironman2 #54735 Jó ez a Hypercam,csak hangot nem vett fel -
#54734 Hali!
valaki modnana egy progit amivel streamelt szarokat tudok nézni, url megvan, de winamp pl lehal alatta, wmp szintén. egész pontosan valo vilagot szeretném valami normális lejátszóval nézni -
#54733 Köszi, megpróbálom! -
#54732 Alaplapi drivert próbáld frissíteni. -
#54731 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a gépemen található USB port-ok közül akármelyikre dugok rá egy pendrive-ot, vagy külső HDD-t, iszonyat lassan másol rá. Azt írja ki, hogy nincs nagy sebességű USB port-om. Lehetséges ez? Most cseréltem a gépem egy teljesen újra. Vagy esetleg valami driver-t kell letölteni? WinXP SP2-m van egyébként. Előre is köszönöm a segítséget! -
#54730 Igen, én is úgy aktiváltam az eredeti XP-met anno, mikor még nem volt netem. Be kellett mondani a telepítő kódot, és arra mondtak egy másikat, amit be kellett írni. -
#54729 Szükséges, tudsz aktiválni telefonon is. -
#54728 persze h kell. lehet másik gépen is aktiválni a win-t.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagy meghekkeled -
Qkac01 #54727 Sziasztok!
Kezdő pc-s vagyok. Win7 ultimate-t akarok telepíteni egy net nélküli pc-re. Aktiválás szükséges e így hogy nincs net a gépen?
Köszi!
Üdv -
#54726 Memória hiba vagy melegedés vagy a Win összef*sta magát mint ahogy általában szokta :) -
SkylineGTR #54725 hi, gyors segítség kéne. tegnap este kikapcsoltam a gépet, ma beakartam nyomni, és mindig újraindul. hiába választom a ki a csökkentett módot vagy akármelyiket mindig újra indul? ötlet?gyorsan kéne mert addig nem tudom használni a gépet