!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Win XP-n csinálja ezt.
Amúgy már megoldottam. Ki kellett rakni teljes képernyõre.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Kange
Állítsd vissza a hûtést alapra és utána töröld a RivaTuner-t.
(Vagy ezt már megcsináltad és így se indul újra???)

Csak tippelek ilyen téren, úgyhogy meg kéne várni egy szakértõt, hogy visszaveszik e. De lehet fel kéne venni Velük a kapcsolatot, hogy ez van, mi ilyenkor a teendõ. Valszeg azt mondják, hogy ez nem hiba. Ezután felrakod a RivaTunert, lejjebb veszed a hûtést és elfüstölteted a kártyát.
Megjegyzem, könnyen lehet, hogy ez egy oltári nagy f@szság, úgyhogy várjunk meg egy okosabb embert!

Steam acc: kange82

Figyelj.
Én azt mondom,hogy szard le a stress test-et. Ha játék közben nem adja meg magát,akkor nincs ott semmi gond. Max. állíts egy kicsit a ventin (MSI Afterbuner) aztán csókolom.

MR ME
gondolom win7
vista sp3 kompatibilitás megoldja 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

NEOreg3
igen

a kérdés csak az, hogy ilyen indokkal visszaveszik-e a kártyát, mert per pillanat nem akar újraindulni a gép

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Kange
És mindezt úgy produkálja, hogy 100%-on megy a venti?
Mert az nagyon nem tûnik jónak... :S

NEOreg3
nem az, viszont most meg már akármit csinálok vele, nem akar újraindulni a gép, szóval nem tudom, hogy mi van

játék közben max 78 fokra ugrik fel, de ha gpu stress test-et csinálok, akkor gond nélkül felmegy 120 fok fölé is

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Legyél Elfoglalt.

szerk: vagyis zárd be és hívd elõ óra mellõl 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Egy kérdés:

MSN-nél hogy lehet azt beállítani,hogy ne ugorjon fel mindig? Lerakom tálcára,átmegyek pl. Böngészõbe,lerakom tálcára azt is,erre felugrik MSN. Megint lerakom tálcára,átmegyek TCM-be,lerakom azt is és megint felugrik. Rohadt idegesítõ. Mit lehet ez ellen tenni?

Nem lehet,hogy full retkes az a szerencsétlen VGA?

NEOreg3
Ezt az elõbb végeztem, miután rivatunerrel beállítottam, hogy folyamatosan 100%-on pörgesse a ventillátort. A gép most nem indult újra, de a hõmérsékletet azt lentebb láthatjátok.

VGA kipucolása segíthet. Esetleg küldj rá egy MSI Afterburnert,azzal húzd fel kicsit a venti fordulatszámát. Ha utána is újraindul,akkor vagy a táp vagy pedig maga a VGA haldoklik.

Kange
Szia!

Bár nem vagyok szakértõ, de ezek az értékek rettentõ magasak! Arra figyelj, hogy (bár nem tudom, melyik is volt pontosan) az egyik nV driver hibás volt és levette a VGA hûtését, ezáltal hozzájárult sok VGA megsüléséhez. (Apropó, megnézted, mûködik rendesen a venti a kártyán? Ha passzív, akkor azonnal csere)
Én a helyedben gyorsan elõvennék egy "tuning" progit, amivel bele lehet nyúlni a hûtésbe.

kaposi1
Függetlenül azoktól amiket írtál nekem akkor csinálta az újraindításokat játékok közben amikor kezdett meghalni a tápom!<#nemtudom>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

NEOreg3
Hello!

Az a helyzet, hogy játék közben egyszerûen újraindul a gép és semmi hibaüzenetet nem hagy maga után. Végeztem rajta cpu és hdd stress test-et, de bírta, viszont gpu stress tesztnél mindháromszor újraindult a gép. A gpu a következõ hõmérsékleteket érte el, sorban: 108 fok, 83 fok, 114 fok (alapjáraton olyan 70 fok körül van)). Én annyira ugyan nem értek hozzá, de szerintem ezek az értékek nagyon magasak. Az áldozat egy Galaxy 8800gt 512MB, gyári hûtéssel, órajel húzás nélkül. Szerencsére még van rá egy hónap garancia. Szerintetek emiatt indul újra a gép, vagy esetleg más is közrejátszhat?

üdv!
tudnátok ajánlani két eszközt amivel a legolcsóbban tudok két gépet vezeték nélküli hálózatba kapcsolni?linket vagy eszköznevet írjatok!
mivel netet is megosztom az egyik biztosan egy router lesz a másik géphez milyen perifériát kell vennem?egy egyszerû (wifi) jel vételére képes eszközt, mi ennek a köznapineve(wifi modul?)? köszi

Csá!

Vírusirtás, spyware program futtatása csökkentett módban!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Ja igen: olyat ne ajánljatok, hogy reinstall, vagy váltsak win7-re! 😄
Hello mindenkinek:

Ez lenne a problémám: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=964622373

Hogyan tudnám ezt megoldani? Nagyon-nagyon megköszönném! <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
rooney8
kár :S mind1 köszi

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

helo , a laptop monitorát nem tudod másra kötni csak ha szétszeded
reggel óta a gépem bekapcsolás után folyamatosan kikapcsol és bekapcsol kb 5-8 mp-enként. kérlek segítsetek szerintetek mi lehet a gond ?
játék közben kapcsolt ki és azóta nem jó. tavaly augusztusban vettem 150ért.
Asus TurboTwins2000 alaplap
Intel E8400 proci
Gigabyte Ati 4870 vga
Táp : Gigabyte Superb 460 (GE-R460-V1)
Segítsetek nagyon fontos
rooney8
üdv

a gépemet nem leeht valahogy a laptopra kötni? 😄 bedöglött a monitorom és van itthon egy laptop, van is rajta vga csatlakozó, de rádugom a gépet és semmi 😄 szval valahogy meg lehet oldani, hogy a laptop "monitorja" jelenítse meg az én gépemet?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Piszkos  Fred
szerintem is vinyó kuka lesz:S úgyis elkélt már egy win7...

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

hungaro
Nekem is ezt csinálta egy gép,akármit csináltam vele,boot failure,meg el kezdett formázni és 39%-nál megállt,de a legjobb amit csinált és ott döntöttem el, hogy ki dobom a pi**ába az az volt,hogy formázás ok,telepítés 98% a "lemezrõl xy fájl hiányzik".És végül a lényeg,hogy ki derült a géprõl alaplap hibás volt,és azért szórakozott velem!

Hivatás az Életért!

[HUN]FaTaL
vinyó kuka

http://goo.gl/gd6Zi5

Met
vinyó kuka?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Piszkos  Fred
Ezt imádni fogjátok:
Az egész egy kékhalállal kezdõdött, restart, aztán jött a "disk boot failure" szöveg. Közben a maxtor vinyómat nem igen akarta felismerni, mert egész lehetetlen nevekre keresztelte át, volt már matrxon meg laxtron is😄
Tehát megnéztem az alaplapi elemet, csutkára lemerülve, kicseréltem, most már bootnál "lemezolvasási hiba" szöveggel gyilkol. XP SP3 az oprendszer, rendszerindító lemezrõl ha indítom, akkor is ez a szöveg. Ötlet? satás vinyóról van szó.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Kange
Szia!

Lehet késõn írok és nem biztos, de egy próbát megér!
Szóval nekem is ehhez hasonló dolgok jöttek elõ (+fagyás), egyre több játéknál. Nekem 8800 GTS 512 kártyám van, legújabb driver és RivaTuner helyett az MSI Afterburner-t használom (ez a RivaTuner utódja tudtommal) a venti szabályzásra.
Én azt csináltam, hogy leszedtem a driver teljesen (driver sweeper), majd visszaraktam az 196.21-t. Ez a jelenség még így is elõjött. Azonban ha teljesen kikapcsolom az Afterburnert azoknál a játékoknál, amik fagytak, akkor gond nélkül mûködnek. Szóval lehet egy próbát megérne Neked is!

oksa kösze!!!

[HUN]FaTaL
A Dual Core általában a gyengébb, core2duo architektúrával szerelt procit jelenti. Kevesebb cache, kisebb FSB. A C2D jobb.

Srácok olyan kérdésem lenne hogy a
Intel Dual Core és a Intel Core2 Duo
mi a külömbség?!melyik a jobb?

Már jönnek is a szúnyogok?:o
Szerencsére nálunk még nem támadtak be 😄

qetuol
mostanában elég sokszor az történik, hogy a notebookom restartol, elõtte egy pillanatra kiugrik a kék képernyõ...
úgy gondolom h ez azért van mert már 3 éves, és a benne levõ por miatt van.
a kérdésem az h ajánljátok e h magam tisztítsam ki, vagy inkább vigyem szervizbe?
ha én magam tisztíom ki, mire ügyeljek, ill hogy kell az ilyet?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Narxis
Hali!

Én csak poénból tartottam meg, de tessék: Letöltéshez kattints ide

😄

Nem vírusos vagy ilyesmi. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sziasztok!

nem tudjátok honnan tudnék letölteni szúnyogríasztó programot, ami olyan hangot add ki a hangszoron ami el riasztja a szúnyogokat?
köszi a választ. azért még megpróbálom másik kábellel...

[HUN]FaTaL
Húzzál már innen te szar flamer, senki nem kiváncsi rád.

[HUN]FaTaL
Többnyire sajnos másik keret vásárlása oldja meg ezt a problémát.

kifli
csak tirexire <#idiota>
MR ME
irigy vagy

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kifli
énlennék a vérpistike? 😄😄😄
Szerintem kettõnk közül te nemtudod használni a forumot, duplapost vagy 4 post egymás után, felhívnám a figyelmed hogy ez nem chat. Lehet nem tudod a gondolataidat 1 postba összesûríteni (pedig nem lenne nehéz, hisz nem sok értelmes dolgot írsz)
"hogy mi a jó..😊"
Te mi a francról beszélsz? Egyik ötlet se volt jó, hogy megoldja a gondom, de egyszer csak megjavult. Te nem tudod mirõl beszélsz ember.. nem vagy teljesen képbe úgy látom

Router nincs de az lehet hogy vírus! (az számít valamit ha volt benne alaplap csere!? és esetleg valami beállítás "elmozdult"???

most látom Te is olyan vérpistike vagy😊

No Comment😊

úgy látom a vita miatt senki nem nézte a hozzászólásom, ezért leírnám még egyszer: van samsung gyártású usb-s külsõ merevlemezem. mindig nagyon jól mûködött, nem volt hozzá driver, de két hete nem látja egy gép sem, ha bedugom. a merevlemezt kiszedve és a gépet szétszerelve, összedugva mûködik, tehát a tárolójával lehet a gond. hogyan lehetne orvosolni a gondot?

hungaro
ha van routered akkor az végett,ha van akkor nem ártana egy újra konfigurálás,ha nincs,akkor lehet a gépedben van egy vírus vagy egy progi ami blokkolja!Remélem nem mondtam hülyeséget!<#vigyor5>

Hivatás az Életért!

Hi all olyan kérdésem lenen hogy (UPC netem van) és 10-15 percenként el megy a netem már futtattam ilyen hiba keresõt húztam ki dugtam vissza a netet de egyszerûen mindig ugyan azt csinálja mi lehet a baj ? valaki tud rá orvosságot? elõre is köszönöm a választ!

kifli
te meg azt értsd meg hogy hagy abba a kötekedést, ha értelmesen nem tudsz hozzászólni a témához, akkor NE tedd.