!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy már megoldottam. Ki kellett rakni teljes képernyõre.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
(Vagy ezt már megcsináltad és így se indul újra???)
Csak tippelek ilyen téren, úgyhogy meg kéne várni egy szakértõt, hogy visszaveszik e. De lehet fel kéne venni Velük a kapcsolatot, hogy ez van, mi ilyenkor a teendõ. Valszeg azt mondják, hogy ez nem hiba. Ezután felrakod a RivaTunert, lejjebb veszed a hûtést és elfüstölteted a kártyát.
Megjegyzem, könnyen lehet, hogy ez egy oltári nagy f@szság, úgyhogy várjunk meg egy okosabb embert!
Steam acc: kange82
Én azt mondom,hogy szard le a stress test-et. Ha játék közben nem adja meg magát,akkor nincs ott semmi gond. Max. állíts egy kicsit a ventin (MSI Afterbuner) aztán csókolom.
vista sp3 kompatibilitás megoldja 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
a kérdés csak az, hogy ilyen indokkal visszaveszik-e a kártyát, mert per pillanat nem akar újraindulni a gép
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Mert az nagyon nem tûnik jónak... :S
játék közben max 78 fokra ugrik fel, de ha gpu stress test-et csinálok, akkor gond nélkül felmegy 120 fok fölé is
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
szerk: vagyis zárd be és hívd elõ óra mellõl 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
MSN-nél hogy lehet azt beállítani,hogy ne ugorjon fel mindig? Lerakom tálcára,átmegyek pl. Böngészõbe,lerakom tálcára azt is,erre felugrik MSN. Megint lerakom tálcára,átmegyek TCM-be,lerakom azt is és megint felugrik. Rohadt idegesítõ. Mit lehet ez ellen tenni?
Bár nem vagyok szakértõ, de ezek az értékek rettentõ magasak! Arra figyelj, hogy (bár nem tudom, melyik is volt pontosan) az egyik nV driver hibás volt és levette a VGA hûtését, ezáltal hozzájárult sok VGA megsüléséhez. (Apropó, megnézted, mûködik rendesen a venti a kártyán? Ha passzív, akkor azonnal csere)
Én a helyedben gyorsan elõvennék egy "tuning" progit, amivel bele lehet nyúlni a hûtésbe.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Az a helyzet, hogy játék közben egyszerûen újraindul a gép és semmi hibaüzenetet nem hagy maga után. Végeztem rajta cpu és hdd stress test-et, de bírta, viszont gpu stress tesztnél mindháromszor újraindult a gép. A gpu a következõ hõmérsékleteket érte el, sorban: 108 fok, 83 fok, 114 fok (alapjáraton olyan 70 fok körül van)). Én annyira ugyan nem értek hozzá, de szerintem ezek az értékek nagyon magasak. Az áldozat egy Galaxy 8800gt 512MB, gyári hûtéssel, órajel húzás nélkül. Szerencsére még van rá egy hónap garancia. Szerintetek emiatt indul újra a gép, vagy esetleg más is közrejátszhat?
tudnátok ajánlani két eszközt amivel a legolcsóbban tudok két gépet vezeték nélküli hálózatba kapcsolni?linket vagy eszköznevet írjatok!
mivel netet is megosztom az egyik biztosan egy router lesz a másik géphez milyen perifériát kell vennem?egy egyszerû (wifi) jel vételére képes eszközt, mi ennek a köznapineve(wifi modul?)? köszi
Vírusirtás, spyware program futtatása csökkentett módban!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Ez lenne a problémám: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=964622373
Hogyan tudnám ezt megoldani? Nagyon-nagyon megköszönném! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
játék közben kapcsolt ki és azóta nem jó. tavaly augusztusban vettem 150ért.
Asus TurboTwins2000 alaplap
Intel E8400 proci
Gigabyte Ati 4870 vga
Táp : Gigabyte Superb 460 (GE-R460-V1)
Segítsetek nagyon fontos
a gépemet nem leeht valahogy a laptopra kötni? 😄 bedöglött a monitorom és van itthon egy laptop, van is rajta vga csatlakozó, de rádugom a gépet és semmi 😄 szval valahogy meg lehet oldani, hogy a laptop "monitorja" jelenítse meg az én gépemet?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Hivatás az Életért!
Az egész egy kékhalállal kezdõdött, restart, aztán jött a "disk boot failure" szöveg. Közben a maxtor vinyómat nem igen akarta felismerni, mert egész lehetetlen nevekre keresztelte át, volt már matrxon meg laxtron is😄
Tehát megnéztem az alaplapi elemet, csutkára lemerülve, kicseréltem, most már bootnál "lemezolvasási hiba" szöveggel gyilkol. XP SP3 az oprendszer, rendszerindító lemezrõl ha indítom, akkor is ez a szöveg. Ötlet? satás vinyóról van szó.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Lehet késõn írok és nem biztos, de egy próbát megér!
Szóval nekem is ehhez hasonló dolgok jöttek elõ (+fagyás), egyre több játéknál. Nekem 8800 GTS 512 kártyám van, legújabb driver és RivaTuner helyett az MSI Afterburner-t használom (ez a RivaTuner utódja tudtommal) a venti szabályzásra.
Én azt csináltam, hogy leszedtem a driver teljesen (driver sweeper), majd visszaraktam az 196.21-t. Ez a jelenség még így is elõjött. Azonban ha teljesen kikapcsolom az Afterburnert azoknál a játékoknál, amik fagytak, akkor gond nélkül mûködnek. Szóval lehet egy próbát megérne Neked is!
http://goo.gl/gd6Zi5
Intel Dual Core és a Intel Core2 Duo
mi a külömbség?!melyik a jobb?
Szerencsére nálunk még nem támadtak be 😄
úgy gondolom h ez azért van mert már 3 éves, és a benne levõ por miatt van.
a kérdésem az h ajánljátok e h magam tisztítsam ki, vagy inkább vigyem szervizbe?
ha én magam tisztíom ki, mire ügyeljek, ill hogy kell az ilyet?
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Én csak poénból tartottam meg, de tessék: Letöltéshez kattints ide
😄
Nem vírusos vagy ilyesmi. 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nem tudjátok honnan tudnék letölteni szúnyogríasztó programot, ami olyan hangot add ki a hangszoron ami el riasztja a szúnyogokat?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Szerintem kettõnk közül te nemtudod használni a forumot, duplapost vagy 4 post egymás után, felhívnám a figyelmed hogy ez nem chat. Lehet nem tudod a gondolataidat 1 postba összesûríteni (pedig nem lenne nehéz, hisz nem sok értelmes dolgot írsz)
Te mi a francról beszélsz? Egyik ötlet se volt jó, hogy megoldja a gondom, de egyszer csak megjavult. Te nem tudod mirõl beszélsz ember.. nem vagy teljesen képbe úgy látom
Hivatás az Életért!