!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
érdekes a hivatalos oldal akkor 😄
nincs mit

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Japep

Õ az... 😄
Megnéztem, LG oldalán, de nem részletesen... 😄

Bocsi, én voltam figyelmetlen.

Köszi szépen. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

MR ME
õ lenne az?
mert akkor elvileg tudja

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Japep

Hát elvileg nem tudja, leírást az LG oldalán kerestem, teljeset most így hirtelen nem találtam.

Azért kérdeztem, mert valaki mondta nekem hogy az utóbbi 2-3 évben gyártott írók kezelik, én meg nyáron vettem (persze ez nem egyenlõ azzal, hogy 2-3 éve gyártották).
Én sem hittem el, hogy kezeli, de akkor így már biztos... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

MR ME
mármint arra érted h amiket manapság a boltban kapsz írót azok tudják-e, vagy h ebbõl a típusból ami neked van az újabbak tudják-e? 😊 ha az elsõ akkor gyakorlatilag igen, szinte mindegyik tudja de a leírás elolvasod és egybõl rájössz, ha a 2. akkor valszeg nem és hülyeség 😊

Japep

Hello.
Nekem van most egy LG GH22NP20 típusú multi DVD-íróm.
Elvileg nem ír kétrétegû lemezeket - de hallottam olyat, hogy az utóbbi idõkben gyártott írók már mind kezelik. Ez igaz?

Köszi elõre is.
(Amúgy Xbox miatt kellene nekem, elvileg kétrétegû lemezre kell írni a játékokat.)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

chopin42
sziasztok

webcam ügybe ismét😄
van egy canon mvx460 szal nem vmi új mindidv-s kamerám,
ebbõl kéne vh webcam-ot csinálni. firewire-el csatlakoztattam, msn-be én látom is magam, de más nem😞
hogy mûkxik ez? nem hiszem nem lehetne megcsinálni vh
várom ötleteket
köszi

MR ME

MR ME
áram ebbe sztem nem megy
de vmi kapcsolgatós cucc ami elosztja biztos létezik

MR ME
ok 😄

Desiderata
ezt a szót kerestem, thx, guglizok egyet...
csak nem tudom ha T elosztókkal megoldom akkor nem készülnek ki tõle a cuccok? mert oda is megy áram ahova nem kéne
MR ME
aux bemenet az egy sima rca nem?

Desiderata
adott egy hifi torony aux bemenettel, erre szeretnék kötni számítógépet, tv-t, dvd lejátszót
hogyan oldható meg? létezik olyan hogy aux elosztó?
Mondjuk elvileg még jó a winchester 😄 (mármint nem jó, de adatot még anno azt mondták ki lehet menteni, de mondtuk, hogy hagyják, azóta bánom 😞 már 7 medálom volt Pokemonban 😄 ~ 3 gigás a vinyó talán)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

MR ME
márha nincs süllyesztve a csavar 😄

kifli
körbe, a fedlap peremén van egy szilikon vagy hasonló tömítóanyag, elég erõsen van szorítva, mert az teljesen hozzápréselõdik.
pxxl
kúpos fogóval (vagy annak a hajlított változatásal) is ki lehet csavarni.

All hail the double x!

<#vigyor5>
Ám felét sikerült kiszedni, csak másik felét nem. Gondolom a vákum miatt van ilyen erõsen csavarintva.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

MR ME
magyarúl szétqrtad a fejét a csavarnak? 😊 azt ha jól tudom egy módszerrel tudod megoldani, kifúrod :|

Beragadtak a keci csavarok (vagyis nem be, csak nem lehet már csavarni, mert kiugrik belõle a csavarhúzó :s)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

F12 lett azért kösze midenkinek

[HUN]FaTaL
Kiírja mivel lehet belépni, valószínûleg nem del. Szokott lenni F2, F12. Nézd meg neten, vagy bootkor 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

MR ME
próbáld hossza esc vagy hosszan f1, vagy googleben keresd meg a laptopot és nézd meg h mivel lehet belépni a biosába

Linux van felrakva a gépre,és DEL billentyût nyomogatva nem jön ki a BIOS

nem tudjuk behozni az XP telepítõt vagy milyen bill kombinációval kell??

pxxl
xp telepítõvel formázza meg a vinyót.

All hail the double x!

aki tudja rá a választ legyen szíves részletesen leírni! elõre is thx

hi all srácok olyan kérdésem lenne hogy haverom vett egy Acer E725 laptopot és Linpus Linux van rajta azt hogyan tudnánk róla le törölni és hogyan tudnánk rá Windows XP-t tenni ?

AlieN911
Írd a többi közé...
Majd beülhecc a Hondámba xDDDDD

Honda - The Power of Dreams

pxxl
5000.-

All hail the double x!

AlieN911
kösz pixxel bácsi

pxxl

All hail the double x!

AlieN911
Hali

Winampon hallgatott rádió adását szeretném felvenni. Mivel lehet? Köszi

pxxl
ha nem eszed meg semmi bajod nem lesz tõle 😄

All hail the double x!

Szisztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy minek a hibája az hogy a gép felpörög, monitor mintha be is kapcsolna, de utána egyszerre le is áll és nem lehet elindítani sehogy!?
MR ME
rivatuner?

Sziasztok,

Nvidia vezérlõpulthoz milyen kiegészítõt kell letölteni h tudjam húzni a gpu meg memoria frekit? régebben meg volt de elfelejtettem :S

kifli
hát már akkor nem volt túl jó mikor szétkaptam 😄
Kicsit kattogott, és nem minden bootolásnál akarta felismerni a gép, szal szétszedtem, külsõ usb ház elektronikája rá, és bekapcs 😄
Gép felismerte meg minden XD
Csak aztán örökre kimult szegény :/
MR ME
el is baszódott mi? 😄

kifli
szedd szét nyugottan, én már kipróbáltam egyet úgy hogy nem volt rajta a teteje 😄
😄 nincsmit 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

milk4
Te jó ég,kösz😄 Megfeledkeztem az ATX12V-es kábelrõl😮

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

MR ME
pontosabban 2*4pines

MR ME
ja nem csak az kell, kell egy 4 pines is a processzornak (magas fogyasztású procinak 8 pines is kelhet)

Meg van ott egy 4pin-es is.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

milk4
Ha a 24pin-es kábelre gondolsz,akkor igen.

MR ME
minden csatit rádugtál, a prociét is?

milk4
Apám most vett egy új Asus P5QPL-VM EPU-t és sikerült összeraknom,de kép nincs.(Integrált VGA-t akarjuk használni) És azt sem hallom/érzem hogy a HDD(IDE) felpörögne és a DVD lejátszó(IDE) meg nem is "nyílik ki". Valakinek valami ötlet?

Proci ventije felpörög,szóval áramot elvileg kap az alaplap.

MR ME
nincs