64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Zoli007
    MS Word?
  • miki10
    Sziasztok.
    azt szeretném kérdezni hogy, ha nyomtatok képeket nyomtatoval, és hogy a ki nyomtatott képeken rajta legyen a dátum.

nem tudtok olyan programot vagy valamit amivel a kinyomtatott képeken rajta van a dátum?
  • Szaszura
    Ide felraktam így 1xerübb!!!!
  • Szaszura
    http://www.samsung.com/hu/function/search/espsearchResult.do?keywords=syncmaster+943nw&input_keyword=syncmaster+943nw
    remélem jó hozzá :)))))
  • DJ YAYO
    Thx csak nem voltam biztos benne hogy a ddr400 az a mhz-et is jelöli-e... :)
  • Banyapapa
    DDR 400
    ott irta jobbra.
  • DJ YAYO
    Vagy akkor így kérdem, ebbe az alaplapba max hány megaherz-es memória fér? :)
    Válaszokat előre köszönöm...
  • DJ YAYO
    Jól mondom hogy 400mhz-es memória való bele?
  • DJ YAYO
    Hi all!
    Honnan tudom pontosan hogy a gépembe hány megaherz-es memóra való pontosan?
    Amit tudok a memóráróla mi a gépbe van: DDR400 (PC 3200)
  • Matyesz56
    Sziasztok!

Felraktam a legfrissebb drivert a gépre. Egyszer csak lefagy és ezt írja ki:

http://href.hu/x/e3nl

Ez mitől lehet? Segítsetek pls.
  • zeli
    Egy eSATA-s külső merevlemezt lehet úgy csatlakoztatni, hogy nem állítom le a gépet? (Nem tudom ennek köze van-e az AHCI-hez)
  • csoola
    plug n play, nincs hozzá driverlemezem neten meg nem találni hozzá
  • tmisi
    Monitor driver fenn van?
  • Bal0924
    Sziasztok!

Van egy 5.1 hangfalam.
    hogyan kell összedugdosni a géppel hogy jó legyen?
    Fogalmam sincs mi az a ss, rs, cs.
    Van 3 kábel, amiből csak 1nek tudom a helyét. A másik kettőnek nem.
  • csoola
    hali!

szoftveres gondom van, 7300 GS-em van, most csináltam egy windows ujratelepitést, xp sp3 van fenn, leszedtem a legfrissebb drivert és minden klappolt, ujrainditottam a gépet és szép volt minden
    egy orával késöbb megint ujrainditottam mert frissitettem az iexplorert, és most nem hajlando a monitorom default 1440x900-as felbontását használni, se nvidia control panelben, se sehol nem tudom beállitani, vagyis nagy nehezen sikerült nvidia control panelben, de akkor csak 16 biten akar menni... feltettem a 258-as whql drivert, az se jo... mi a fenét tudok csinálni? elegem van, hogy fél 3kor is ezzel szopok :( samsung 943 nw monitorom van amugy

ide is beirtam, mert leformáztam a gépet és jo lett, aztán másik drivert használtam de ma megint ugyanaz fogadott, nvidia control panelben beállitottam a 32 bites 1440x900 felbontást, most meg "lelog" a képernyöröl... nem tudom, mi a gond :S 16 biten tökéletesen müködik
    ha tud segitsen valaki, igy használhatatlan a gépem :S
  • silbor
    Köszönöm!
  • KaszaN
    Hát ez sem működik, nem érzékeli. Bedugom, tölt egy szemvillanásnyit és semmi.
  • [HUN]FaTaL
    Tedd be kártyaolvasóba és formázd meg úgy.
  • KaszaN
    Egyből kéri, hogy formázzam amint bekapcsol. Ha meg nem formázom nem ismeri fel.
  • Cat 02 #54825
    Akkor passzolok, Googlezd ki valahogy :D
    Amúgy a kártyát lehet használni ? Mert lehet nem is kell kód / épp akkor kell megadni

Illetve kell 1általán formázni ?
  • KaszaN
    Nincs meg a kézikönyv, gőzöm sincs hol lehet. :0
  • Cat 02 #54823
    Ilyesmi rémlik nekem is. Kézikönyv hátulja fele van talán, nézd meg a tartalomjegyzékben.
  • harlond
    hopp tárgytalan mert csak 512-es, bocsi!!!
  • harlond
    sziasztok!
    van vmi infotok erről a kártyáról? SAPPHIRE 11168-15-20R HD5670 512MB GDDR5 ULTIMATE PCIE mert csak egy 1000-el drágább mint az aktiv hütéses 1gigás és ha ez a passiv tényleg jo, akkor elgondolkodtató számomra :)
  • KaszaN
    Hi nemtaláltam ennek a kérdésnek megfelelő topikot, ezért itt felteszem.
    Van nekem egy SonnyEriccson K550i-m és kaptam bele egy 2Gigás memókártyát (belefaló biztos). Beteszem, elindítom és kéri formázzam, jó igent nyomok és kér valami "telefonz." kódot. PIN kódot próbáltam, nem fogadja el, se az 1234-et meg a 0000-t sem. Gőzöm sincs mi lehet. Nem tudja valaki mit kéne csinálni vele?
  • gregtom6
    Oké:D
  • MR ME
    mondom h nem roncsolja :D a tápkábelt ha ki-be húzogatod azt tuti nem szereti, de a monitorkábelnek nem kéne semmi bajának lennie ha használat közben baszakodsz vele
  • gregtom6
    Na de ilyen erővel ugyanígy az összeset ki tudnám tépni, azokon még sincs csavar. Emiatt gondoltam, h biztos roncsolja, ha ezt húzod ki használat közben.
  • MR ME
    elvileg nem roncsolja, azért van rajta csavar h véletlen ne tudd kitépni használat közben a kábelt
  • gregtom6
    Hy all!
    Miért csavaros a monitorkábel? Úgy értem, hogy roncsolja a csatlakozót, ha bekapcsolt állapotban húzom ki, v dugom be az áram alatt lévő kábelt?
    Gondolom igen, mert különben nem lennének csavarok rajta.
  • Puhos
    Szia!
    Az AWARD BIOS jelzései:

Nincs hangjelzés. Elromlott vagy az alaplaphoz nem megfelelően van csatlakoztatva a tápegység.
    Megszakítás nélküli hangjelzés. Rossz a tápegység.
    1 rövid hangjelzés. Minden rendben.
    2 rövid hangjelzés. Jelentéktelen problémák adódtak. A BIOS felkínálja a CMOS Setup indítását, mely során kiigazíthatjuk az eltárolt hibás beállításokat. Ellenőrizze az adattároló és az alaplap közötti szalagkábel megfelelő csatlakozásait!
    3 hosszú. A billentyűzet hibája. Indítsa újra a számítógépet!
    1 hosszú+1 rövid. Probléma van a RAM-mal.
    1 hosszú+2 rövid. Probléma van a videokártyával. Ez a leggyakrabban előforduló hiba. Ebben az esetben ajánlatos kivenni a videokártyát a csatlakozójából, majd pedig visszahelyezni. Ellenőrizzük a monitor csatlakoztatását.
    1 hosszú+3 rövid. Hiba történt a billentyűzet inicializálása során. Ellenőrizzük a megfelelő csatlakoztatást.
    1 hosszú+9 rövid. Problémák adódtak a ROM-memóriából történő adatok olvasása során. Indítsa újra a számítógépet!
    Ismétlődő hosszú hangjelzések. A RAM-memória nem megfelelően lett csatlakoztatva az alaplaphoz.
    Ismétlődő rövid hangjelzések. Problémák adódtak a tápegységgel. Tisztítsuk meg azt a portól.
    A PH-ről másolva. Békés Boldog Karácsonyt!
  • silbor
    Sziasztok!
    Az alaplapom folyamatosan rövid csipogással jelez a bekapcsolás után.
    A gép futása hibátlannak tűnik de a csipogás nem áll le.
    Alaplap neve: MSI K8N Neo4 Platinum v3.0 / K8N Neo4-F v3.0 (MS-7125)
    Award BIOS típusa Phoenix - AwardBIOS v6.00PG

Előzményként annyit: észrevettem hogy a gép elején lévő panelen az óra és a dátum rendszeresen elállítódik..pontosabban alap értékre visszaáll.
    Ha kikapcsolom a gépet akkor a panel kijelzője nagyon haloványan mutatja az időt (régebben jól látható volt) olyan mint régen mikor lemerült egy órában az elem...
    Az a alaplapon lévő 2032-es gombelemet kicseréltem de a hiba ugyan az maradt.
    Esetleg valami ötletetek van?
    Lehet használni a gépet de a csipogás enyhén zavaró :))))
  • Hellsing47
    Srácok
    A hónap elején megadta magát a gépem, arra jöttem haza hogy csak a power led villog és utána már sehogy sem indul el a gép. Elromlott az alaplap, cseréltettem, viszont ma játék közben kikapcsolt a gép és megint csak a power led villogott.Egyből áramtalanítottam, azonban most betudtam kapcsolni
    Lehetséges hogy a táp szórakozik, és hogy az cseszte el az előző alaplapot is? Egy chieftec 450-es tápról van szó
  • DJ YAYO
    Igen...ezt már lassan minden fórumban megkaptam xD
    A választ "anyways" köszönöm :D
  • Lacee86
    Sima DDR, de igazából ebbe a gépbe már tök felesleges.
  • DJ YAYO
    Sziasztok!
    Ebbe az alaplapba milyen memóriák illeszkednek? DDR1,2,vagy3? Nem nagyon vágom és a 700mb-omat szeretném feljavítani...
    Válaszokat előre köszönöm :)
  • Zaicev
    Üdv mindenkinek, és kellemes ünnepeket!
    Olyan gondom volna, hogy telepíteni szeretnék egy windowst egy régi P3-as gépre 800 Mhz-es, és IBM alaplapja van. Letöröltem a régi windowst, és új XP-t akartam rá felrakni, de nem akar bebootolni lemezről, és a BIOS-ban nincs is lehetőség bottot állítani. Van benne egy LG dvd író, de nem bootol, pedig sok Windowst kipróbáltam, még 98-at is. Mi ilyenkor a teendő?
    A saját gépemben nincs floppy meghajtó, ezért nem is tudok boot lemezt készíteni. Sok oprendszert felraktam már, de ez túl régi gép, ilyennel még nem találkoztam. Előre is köszönöm a segítséget.
  • Lacee86
    Hali! Azt szeretném kérdezni h [URL=http://hangtar.radio.hu/kossuth#!#2010-12-23]ezen[/URL] az oldalon levő hanganyagokból (az időpontra kell kattintani h elinduljon) h tudnék 1 mentést készíteni a PC-mre. Azaz hogy érthetőbb legyek, tudtok-e vmi progit vagy megoldást, amivel mp3 formátumba tudnék gépre menteni a hanganyagok közül. Köszi előre is.
  • alcotb
    hello

most vettem új gépet, és valamiért amikor játszok a képrnyő jobb és bal oldalán van egy fekete csík.a gépbe ati hd 3870-es videokártya van.mit kell rajta beállítani?
  • Puhos
    Szia!

Próbáld meg csökkentett módban indítani, rendszer visszaállítás kikapcsol, vírusirtó lefuttat+mbam.