!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fákjúal!
Akkor meg ha sima lan, nem kell bankot rabolni egy gigabites routerért 😊
Next PC upgrade: 2022
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Azt tudom a router megosztja a netet de ha csak 1 gép van rákötve akkor miért felezi??
Nem lehet ezt valahol beállítani vagy nem bírja a router az 50 mbitet?
Next PC upgrade: 2022
All hail the double x!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Az anyaga a cuccnak, nem ilyen lágy, hanem kemény, szinte már mûanyag (és a fény is qrvára tükrözõdik rajta :s Adtak anno hozzá, ilyen kék kendõt, azt picit wasserba és úgy?
Ja, csak azért mondom mert csütörtökön kaptam az újat, és azt már vinném is vissza... 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Jó, köszi, visszaviszem - csak menjen már le az árhullám, így nem tudom... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Nemrég írtam ide egy íróval kapcsolatban.
Azóta megjárta a szervizt, kicserélték, kaptam egy újat.
Beteszem, és még csak olvasni sem hajlandó, nem még hogy írni...
Beteszem a régi olvasót, az tökéletesen mûködik.
Gondolom ez nem lehet akkor a gép/op.rendszer hibája... igaz? 😊
Most vigyem vissza? Csütörtökön hoztam ki... 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Amúgy INTELnél hol tudom azt a funkciót kivenni, ami AMD-nél Cool and Quiet névre hallgat, hogy idle-ben ne ingadozzon az órajel?
tuningolna csakis biosban
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A ramokat hogy lehet meghúzni mhz-ben? Csak a proci tuningolásával?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
felh.név: admin
jelszó:1234
Általában ezek szoktak lenni.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
próbálkozz az alap ip-kkel (...0.1, ...1.0, stb) meg az alap jelszavakkal.
@ Hellomarci
Van egy Gigabyte Gn-b40 -es routerem és szeretném beállítani de sajnos nem tudom a router setup Ip-jét meg a Passwordot.
Elõre is köszönöm a segítséget!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
All hail the double x!
lenne egy kis problémám, alsó tápos házat vettem és a tápnak a 24 pines és a 4pines atx táp kábelei nem érnek el a csatihoz, tudtok valami megoldást vagy vmi hosszabítót javasolni?
Ez mitõl lehet????
Több programot is próbáltam,v. hang beállításokat végignézni,s nem sikerül.
Glory, Glory Man. United!