64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#54884 hali
Egy GENIUS G-Pen F610 digitalizáló táblát hogyan kell kalibrálni? Mert kezd lassulni meg akadozni amikor húzom a vonalat és annyit mondtak kalibráljam be. -
#54883 qwerty -
#54882 Miután megváltoztattad a jelszavad utána is beléptek?
Tanulság, az qwery jelszó nem elég biztonságos :) -
cargame #54881 Hello. Mit lehet csinalni a videokartya ventillator zugasa ellen?? Lassan megbolondulok mellette :P -
Smartos #54880 Üdv. Kéne egy kis segítség. Van egy Toshiba Store art 1TB külső HDD-m eddig tökéletesen működött ma reggel viszont már nem találom a sajátgép mappában nem ismeri fel, még az usb-s ikon sem jelenik meg egyszóval mintha be sem lenne kapcsolva de ha rá kötöm xbox-ra ott megy tökéletesen. Tudna valaki segíteni hogy mi lehet a gond?
Előre is köszönöm! -
#54879 Nem wifit használok, vezetékes rögtön a gépbe itthon. Firefoxot használok évek óta, vírusirtó is van (2010es norton, spybot) :/ -
Cat 02 #54878 Vírusirtót felpakolni, IE-t kidobni (Firefox, Chrome, bármilyen böngésző helyette), kevesebb poresz. Más nem jut eszembe. Mondanám, hogy ne használj nyilvános wifit, de gmail az https, szóval elvileg nem para. -
#54877 Eh.. Kínából beléptek a Gmailes fiókomba, és küldtem is tőlem sok-sok ismerőshöz spameket. Jelszavat, és biztonsági kérdést változtattam, mit lehetne még tenni? -
#54876 gyártó óldalárol pakoltad fel a drivert?szerintem eszközkezelőben távolícsd el.majd gép ujraindít.és utánna told fel a hivatalos drivert...vagy ha elég erős hozzá a géped akkor próbálj meg esetleg egy win7-et. -
Lord Magnus #54875 hahó valaki tud választ az iménti problémámra? -
#54874 nállam ott nincs.a laptop-on volt.és az alvó állapot nem egyenlő a hibernálással! -
#54873 Pénz az nincs rá sok, minél olcsóbban ki akarom hozni. Chieftec GPS-450AA-101A viszont már csak elég jó és használtan elég olcsó is. Esetleg még egy 400as FSP Blue Storm beleférne, bár az már drágább, viszont sok jót hallottam róla. -
#54872 MINŐSÉGI 400w-os táp gond nélkül működésre bírja :)
Persze ha van rá pénzed, akkor 500w-ost is tehetsz bele... -
#54871 Sziasztok! Kéne egy kis segítség. Meghalt a tápom, most vennék újat, de nem tudom, hogy mekkora kéne. Pénz híján próbálok olcsón kijönni. Az előző 500W-os volt, nem tudom, hogy egy 400as vagy 450es elég lenne-e.
A gép:
-4GB DDR2 ram
-Core 2 Duo E6600 2,4 Ghz (3,2re húzva)
-XFX GTX260 black edition (666 Mhz, 896 MB)
-2 sata vinyó (250GB+1TB)
-2 DVD író
plusz 4-5 venti és 1-2 neon
Ti mekkora tápot tippelnétek? Hallottam már, hogy 400W is bőven elég neki, de ebben kételkedtem a VGA miatt. Most egy 300 v. 350W-os hajtja (nem emlékszem mekkorát találtam itthon), de az a VGA-val be se tudja kapcsolni, ki kellett cserélni egy 6600GT-re, így viszont frankón viszi. -
#54870 Ja, én is... xD -
#54869 Szerintem is... -
#54868 Thx! Ez volt a végleges megerősítés arra hogy új gépet kell vennem =) -
Ironman2 #54867 Start menü/Leállitásnál van egy legördülő menü,és Alvó állapot.Vagy zárolás.De szerintem az Alvó állapot a hibernálás -
#54866 hali
tudnátok segíteni hogy hogyan/hol lehet bekapcsolni a hibernálást?(win7) -
Lord Magnus #54865 Üdv,
Üzenem a moderátoroknak, hogy ide írtam először a problémám, de nem kaptam
választ, ezért nyitottam új topikot. :)
Szóval a gond a következő:
Windows XP sp2-es, integrált kártyás gépemen volt a Realtek High Definiton Audio nevű hangvezérlőm(az amúgy mi? :D), és működött is jól.
Ekkor felraktam egy újabb illesztőprogramot, és nem is írt semmilyen hibaüzenetet vagy hasonlót, viszont feltűnt, hogy újabban nincs hang a gépen. Visszaállítottam az előzőt, mind az eszközkezelős "Visszaállítás"-sal, mind saját kezűleg, de továbbra sincs hang. Segítsetek! -
#54864 kíváncsi vagyok gta ivre hogy futna nálad -
#54863 úúúristen...
konkrétan az egész gépet a kukába kell dobni és újat venni... -
#54862 Nem kell válasz erre gombot nyomnod, ha új kérdést teszel fel. Tudtommal nincs érdemben különbség. A telefon csak 2 eret használ a másik kettő tartalék IMHO. -
#54861 De hát te magad is tudod, h a videokártya gyenge pont... Ha csak a földre nézel, persze h nem szaggat, hiszen szinte semmi 3d-t nem kell megjelenítenie. Ezenkívül egy játék jó esetben hozzá harmatgyenge hardveren is elindul, de hát diavetítéssel (csunyán 24 FPS alatt) nincs az a mazochista, aki játszik. Egyébként ez egy elég régi gép, amit leírtál. Ha veszel bele vmi használhatóbb karit, sztem csakis vmi használt pár ezer Ft-osban gondolkozz (X1600, 6800 GT vagy ilyesmik). -
#54860 Köszönöm szépen a gyors segítséged! Nem ismertem ezt a programot.
Nagyon jól működik! Már a képeim nagy részét sikerült lementenem. -
#54859 Getdataback? -
#54858 Sziasztok!
A következő a gondom: van egy 500 GB-os merevlemezem egy külső házban, amit tegnap sikerült leejtenem kb. fél méterről. Három partíció van rajta, amiből kettőt sikerült már lementenem, de a harmadikat nem tudom beolvastatni semmivel. A Total Commander látja, de amikor megnyitnám azt mondja, hogy nincs ilyen meghajtó. Van valakinek valami ötlete?
Kürt nem játszik, mert nincs erre 150-400e Ft-om. -
#54857 Ohbmeg ne kezdjük, tudom h neked nincs problémád ilyenekkel de inkább ha nem tudsz rá választ megköszönném ha nem b@asztatnál, igen...magas minőségben megy és úgy van beállítva hogy minél messzebb ellehessen látni, gondolom ez a probléma mivel túl sok objektumot kell betöltsön, és ha kilenne bővítve a ram akkor azt a sokat is feltudná dolgozni nem? Na látod nem értek ezekhez azért kérdezném...
-
#54856 "futnak rajta játékok High-on is csak eszméletlenül szaggatva" ez qva jó mondat. -
#54855 A videókártya 1 integrált sz@r tudom de attól futnak rajta játékok High-on is csak eszméletlenül szaggatva. -
#54854 Azt töröld le és rakd fel EZT. -
#54853 sztem nem mert nincs videokártya a gépedbe -
#54852 Hi all!
Ha játék közben sok object van előttem beszaggat a játék, de viszont ha a kamerát a földre irányítom akkor nem szaggat.
Ha 700megáról 1.5Gb-ra fejlesztem a memóriát akkor ez megoldódik?
Gépem: 700mb ddr400 ram, Intel 2.8Ghz Single Core. Videó: Intel 82865GV.
Válaszokat előre köszöntem -
#54851 császtok
Mi a különbség a 2 és a 4 eres telefonkábel között???mert tudtommal mind kettön uygan ugy jön a net -
#54850 Sziasztok tudom, hogy nem ide vágó, de MSN Topicban nem válaszoltak, hátha majd itt.
Egyik haverom nem tud MSN-en nem tud kamerázni. Átnéztem a hibablogot de nem találtam ezt a kódszámot: (amikor elindítaná a webcamot ezt írja ki)
*A Messenger jelenleg nem érhető el. Később próbálja meg újból. (0x8100039d)
Válaszotokat előre is köszönöm ^^
Néztem külföldi oldalakon megoldást, de nem nagyon értettem. Segítségeteket előre is köszönöm:) -
Lord Magnus #54849 Üdv, egy kérdésem lenne:
Felraktam egy új illesztőprogramot a Realtek High Definition Audio-hoz
(hangvezérlő), és azóta nincs hang a gépemen. Visszaállítottam a régi illesztőprogramot, de továbbra sincs hang. Valaki segítsen! -
#54848 valakinek van-e valami ötlete, hogy mitöl lehet haveromnak, hogy van egy xp-s gépe, van hozzá egy TP-Link TL-WN722N usb-s wifi háózati szarja. És néha nem tud netre csatlakozni vele. Látja a hálózatot, de nem csatlakozik hozzá. Notijával működik gond nélkül. -
Cat 02 #54847 UACot vedd lejjebb (ha Win7)
(Start Menü, keresősáv: UAC és első találat lesz) -
#54846 Üdv!
A következő a problémám: feltelepítettem a touchpad drivert ismerősöm laptopjára (h működjön a görgető sáv is), viszont indulásnál 3 exenél is megkérdi, h futassa-e vagy sem. Hiába klikkelem ki h ne kérdezze meg többször ezeknél a fájloknál, minden indításnál ugyanaz a procedúra (viszont ezeknek az exeknek kell futniuk, különben nem lehet teljesértékűen használni a touchpadet) Valaki tud valami megoldást erre?
A választ előre is köszi! -
#54845 Hova menti az msn az egyéni hangulatjeleket?