!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
-F-secure, Avira
-Malwarebytes Anti-Malware
-SUPERAntiSpyware
ezeket futtattam, 1 malwaret talált, azt törölte, újranéztem, nem volt már ott, de hiba továbbra is fenáll.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Hivatás az Életért!
köszi!
#52695: Tessék itt válogathatsz!😊
Hivatás az Életért!
segítséget szeretnék kérni a T-onlines netemmel kapcsolatban.
a problémám a következõ:
-gyakran megszakad a netem (láthatóan kapcsolódva van, de tized mp-kre megszakad, ezzel megszakítva az éppen mûködõ folyamatokat, mint pl.:letölés, YouTube szám betöltése is folyton megáll 1 részen)
-gondolom ezzel van összefüggésben az is, h MSNezés közben a nekem írt üzenetek nagy része nem ér célba hozzám, ez már igen zavaró...
5 mb-s csomagom van, amit lekapcsoltak 2-esre,mert állítólag nem bírta a falusi vezeték xD persze 5öst fizetek...
modem: D-Link 360R
XP SP2, vírusokat már 5 féle programmal néztem, nem talált semmit.
felhívtam õket, sávszélesség jó, azt mondják, nálam lehet a hiba,mert a vonal mérés eredménye OK, folyamatos.
Ki is jöttek, méregettek, nem találtak semmit éppen akkor.
Van valami ötletetek, mit tehetek? :-)
köszi elõre is!
karalábé
Egy ismerõsöm szeretne venni egy új videókártyát olyan 10-13ezerér és egy Abit NF-M2S alaplapja van, ebbe kéne egy videókártya, méghozzá ATI. Tudna valaki ajánlani ezeknek megfelelõt? Elõre is köszönöm.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Csak a holtak látták a háboru végét (Platon)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
D.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
(vagy töröld a start Minden program helyrõl azt ami nem kell 😊
All hail the double x!
Hogy tudom azt Beállítani XP-n,hogy Start Menü-->Minden programok-ban ne jelenjen meg egy csomó nem kívánatos dolog? mert most kb. a fél képernyõt elfoglalja. pedig uninstalláltam már mindent,ami nem kell.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Az alkalmazást nem sikerült megfelelõen inicializálni.Gyõzõdj meg róla,hogy nem két különbözõ windows fiókkal bejelentkezve próbálod egyidejûleg kétszer futtatni az alkalmazást.Ha a probléma továbbra is fenn áll telepítsd újra az alkalmazást."
Glory, Glory Man. United!
Egy TP-LINK WR642G routerem van és nem vagyok megelégedve a wifi erõsségével.
Kétszintes a ház, felsõ szinten van a router és az alsón már nincs jel.
Olyan routert szeretnék vásárolni, ami ennél sokkal erõsebb wifi jelet tud biztosítani.
Mi alapján keressek? Fel van valahol tüntetve hogy mekkora ezeknek a hatótávolságuk?
Vagy tudnátok esetleg valamit ajánlani? Ár nem akadály, persze ésszerû keretek között.
üdv
Olyan problémám van, hogy amikor rámegyek, az újraindításra, vagy a kikapcsolásra a startmenüben, nem teszi meg a gép. Bezár látszólag mindent, de nem indul újra, v nem áll le.
Légyszíves segítsetek ez mitõl lehet? 😮
Köszi elõre is!
Hivatás az Életért!
#52670: Ilyenkor szerintem már semmit sem lehet csinálni a vinyóval, szerintem jobban járnál, ha vennél egy újat és nem kell szenvedned vele...
Hivatás az Életért!
Legjobb esetben mikor kattog, akkor beáll a rendszer mint a hal szeme, nem akarja az igazságot. Ilyenkor jön "Power-gomb" bátyám, simán helyre teszi a dolgot.
Rosszabb esetben, minden elõjel nélkül megfogja magát, és lotty beadja szeretett kék árnyalatú képünket, van amikor teljesen üresen.
Nem rég volt egy rendszer-frissítés, újratelepítés meg amit ilyenkor csinál az ember, azért mert mikor ment valami kis szar a háttérbe a gép aszonta' hogy eddig és ne tovább. Oké. Újratelepítettem a dolgokat, minden fasza oké, nem lassú, jó.
Jött egy kattogás. Újraindítottam a gépet, a vinyó alig akart felpörögni. 5 perc szenvedés után végre felpörgött, viszont visszaérkeztem ugyanoda amitõl menekültem. Éppenséggel töltök valami kis ingyenes programot ( <#zavart1>#zavart1> ) akkor olyan lesz a gép mint a sülthal.
Mit lehetne tenni az új vinyó vásárlás helyett? Gondolom nem sok mást, de kiváncsi vagyok pár véleményre, és bocs hogy 'elregényesedett' a mondókám.
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
(Az alaplapom egy kb.2006-os 775XFIRE/VSTA...Ez elég ehez a kartyahoz?)
MSI MS-7310 alaplap (2 RAM slot)
AMD Athlon 64 X2 4200+ proci (2*2,2GHz)
Gigabyte GF 9600GT 512MB VGA
1G 800MHz DDR2 Ram
Szeretnék memóriát venni. Van két jelölt, és nem tudok dönteni közöttük.
elsõ:
DDR2 2048Mb 1066MHz Geil Ultra Kit of 2 (2x1024Mb) - használt
Azonosító GX22GB8500PDC
Kapacitás méret 2048Mb
Chip Tipus 64M x8
Modul íipus DIMM
Pin Szám 240 pin
CL CL5
Sebesség 1066MHz PC2-8500
második:
DDR2 2048Mb 800MHz Kingmax
Azonosító DDR2 2/800
Kapacitás méret 2048Mb
Chip Tipus 128M x8
Modul Tipus DIMM
Pin Szám 240 pin
Buffered Unbuffered
Sebesség 800MHz PC2-6400
Az elsõ esetben a jelenlegit eltenném tartalékba, és lenne a 2x1G, második esetben a jelenlegi mellé menne, és lenne 2+1G, de nem dolgoznának dual-ban.
Kinek mi a véleménye? Árban megegyeznek.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
All hail the double x!
Mást nem találtam errõl a facebook faq-ban. Mert ugye amíg nincs, addig nem tudsz mire hivatkozni, hogy miért kamu a kamu profil.
@ Hellomarci
I need to report an impostor profile.
If someone has created an account to impersonate or imitate you, please go to the impostor profile and click "Report/block this person" at the bottom of the left column. Check the "Report this Person" box, choose "Fake Profile" as the reason, and add "Impersonating me or someone else" as the report type. Be sure to add a valid web address (URL) leading to the real profile so that we can review the information.
@ Hellomarci
Vki retek fake adatlapot csinált rólam facebookon (iwiw alapján), jelölgeti az ismerõseim és hülye üzenetekkel bombázza õket (szrencsére mindenki levágta h nem én vagyok).
Van vmi e-mail cím amire tudok küldeni panaszlevelet facebooknak h töröljék a francba? (páran riport-ra rámentek de nem történt semmi)
A választ elõre is köszi!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(