64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Japep

Ja, igen, odáig megy, ez nem nagy dolog.
    De utána ugye Megjelenítési tulajdonságok > Beállítások és itt kellene megoldani. De nem megy... ment akkor, meg is próbálom majd.
    Bocsi még egyszer.
  • Japep

Ja, bocsi, tényleg, eszembe jutott, nem ez volt a probléma, hogy nincs rajta, hanem, hogy nem tudom áttenni a képet...
    Ha megcsinálom, akkor mindkettő csak fekete... :S
    De az már nem ide tartozik. Bocsánatot kérek, de régen próbáltam már, nem voltam tisztában vele teljesen... :D
    Sorry... :D
    És köszi.
    De a TV-tuner kártya az nem erre való? Ha nem, akkor mire?
  • Zoli007
    Bal oldalt van az S-video kimenet. Megnézed, milyen bemenet van a TV-n, osszekotod.9800 gtx+
  • kemszi2
    és a tv-n monitor bemenet?:D
  • tugyiti
    kizárt hogy nincs s-video
  • Japep

Hello.
    A videokártyámon nincs TV-kimenet (NVIDIA GeForce 9800GTX+).
    Valahogyan megtudom oldani mégis, hogy a számítógépen látott képet a tv-n is megjelenítsem?
    Erre jó a TV-tuner kártya?
    Annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz... :D

Köszi előre is. :)
  • drflsh
    Hali! Valaki hozzáértő kérem szépen mondja meg, hogy mi a baj a beállításaimmal: van egy NVIDIA GeForce 310M (1 GB) videokártya az ASUS K52JC-EX182D laptopomban és állandóan van vele valami baj: vagy a játékok kezdenek akadni, de most legutóbb meg a sima HD film kezdett el szaggatni, de egy olyan, amit már végignéztem egyszer ugyanezen a gépen és semmi baja nem volt. És pl. a legújabb Need for Speed simán megy rajta, a Chessmaster, ami egy sokkal kevésbé gépigényes játék, az meg akad. Nem értem. Driver a legfrissebb.

Gépem adatai:
    Intel Core i5 processzor
    4 GB RAM
    NVIDIA GeForce 310M (1 GB) videokártya
    Windows 7 Ultimate (64 bit)

Kérem segítsen, aki tud, mert megőrjít, hogy nem megy, aminek mennie kellene!
  • Lacee86
    Egyik sem. HD 5750 vagy 5670. Nézd meg, h a boltban, ahol venni akarod miket találsz ezekből.
  • SkylineGTR
    Hello. Bocs, hogy ebbe a típusba de írok de s.o.s sürgős. Gigabyte 9800gt oc 512ddr3 vagy msi 4770 512ddr5. Melyik. Lenne a jobb választás? A 9800 6k-val olcsóbb Pls s.o.s.
  • kifli
    ha csak a gép nem áll fel ne szomorkodj :DD

Alaplapon nézd meg a kis henger alakú kondenzátorokat, nincsenek-e felpúposodva, neadj isten szétrepedve. (A tetejüket kell nézni, egy kis dudor is gondot jelenthet!)
    Ha ez a gond, kiszereled az alaplapot, beballagsz vele egy pc szervízbe, vagy ha olcsóbban akarod megúszni egey pc bontóba, elsírod nekik hogy ez a gond, és kicserélik neked. Szervízben 3000-4000 ft bontóban max 1000ft.

Ha megcsinálták és újra működik a rendszer, ne felejtsd el kidobni a tápod, mert valszeg amiatt púposodtak fel a kondik.
  • WinStar
    már nem ál fel rendszer,se a gép :(
  • Ironman2
  • Zoli007
    Itt. Olyan mint a K2, csak nagyobb.
  • Ironman2
    Ott irja ki a hőfokot,meg a feszültséget.
  • Ironman2
    Menüben:Számítógép,és érzékelő.
  • WinStar
    Everesten belül mit nézzek? :S
  • WinStar
    amúgy csökkentett mód hálózattal megy rendesen.
  • WinStar
    Everest?Az mi az az everest s hol találom?
  • Ironman2
    Különben nálam is olyan probléma van,hogy megmozgatom a tápkábelt egy kicsit,és ujraindul a gép
  • Ironman2
    Vagy túlmelegedik valamelyik hardver,vagy haldoklik a táp.De inkább az utóbbi lehet.Everesten nézd meg a feszültség értékeit
  • WinStar
    Sziasztok.Olyan problémám lenne hogy tegnap este óta azt csinálja a gépem hogy magától leáll és újraindul...egy katt és puff újraindul..mitől lehet ez?Nem csinátlam tegnap óta semmit se rajta,csak játszottam.Amúgy Windows 7 ultimate van rajta,jah és a másik rendszeremnél is ezt csinálja ami XP és SP2-es.Hozzáteszem azt is hogy hirtelen nem látja a rendszer a dvd írómat,de a Bios meg igen.És csak a DVD írómmal tudom újratenni a windows 7-et mert a másik DVD olvasóm már régi és nem látja a dupla rétegü lemezt.
    Nemtudom mit csináljak...most csökkentett módban írom ezt az egészet de nemtudom mikor kapcsol újra.Bármilyen tevékenység után újraindul :S
    Nagyon megköszönném ha rátudnátok jönni a problémára.!!
  • MR ME
    google pl
  • Sanyi123
    Sziasztok! van egy ati radeon 9800 pro 128mb-os videokártyám, csak driver kellene, vki tud segíteni? :)
  • king82
    Jó reggelt!

Csak egy kérdés a biosban a cpu értéket honnan lehet tudni mire kell állítani? áramszünet után úgy indult a gép hogy ezt az adatott kérte. A legkisebbet állítottam be de lassabb a gépem mint korábban.
  • Lacee86
    75-80 körül sztem.
  • pista89
    Üdv!

Van egy gépem az alábbi konfiggal, amitől most el szeretnék válni (MacBook ftw);
    FSP ATX-400PNF
    Gigabyte EP35-DS3
    Intel Core 2 Duo E7400 @ 2.80GHz
    Geil Black Dragoon 4GB 800mhz CL5
    Sapphire HD4770 512MB GDDR5
    Samsung 320GB 7200rpm 16MB
    Pioneer DVD író
    Aerocool ExtremeEngine 3T

+ Samsung Syncmaster 943NW monitor

A gép nyáron lesz 2 éves, eléggé megkímélt állapotban van a kicsike, a kérdésem az lenne, hogy ez most mennyit ér kb?
  • SkylineGTR
    szevasztok ma bekapcsoltam a gépet, és vmi gáz van a képpel, adok 2 kép linket nézzétek meg, nem hiszem hogy driver gond lenne, mert mikor letöröltem a régit ugyanígy nézett ki, szóval fel se raktam másikat. monitort is kicseréltem szóval nem az a baj szerintem vga hiba? esetleg csere?
    http://imagerz.com/QFdDXF4DAQI
    http://imagerz.com/QFdDXF4DAQM
    pls help :)
  • danyi2
    Itt a kép:
    http://imagerz.com/QEIUXUtvAwMEVFxPFQVQ
  • danyi2
    Sziasztok a Winampomnak mi a baja ha ezt írja ki:
    [IMG][/IMG]
    Újra is raktam de az sem segített.
  • Zoli007
    Esetleg még itt van ez a módszer. Elvileg műxik.
  • Zoli007
    - Win update nem talál drivert?
    - Csökkentett módban próbálj beállítani manuálisan olyan felbontást és frekvenciát, amit bír a monitorod.
  • Barnabyka
    köszi szépen, így tényleg sikerült, csak lett egy hatalmas probléma..mostmár csak csökkentett módban indul az egész(vagyis elindul normálban is de nincs kép). Mit tegyek, ötlet?
  • Zoli007
    Most majdnem írtam egy csúnyát! Felhasználói kézikönyv -> SP/DIF -> megnézed és beszúrod
  • nagyi87
    azt tudom h az alaplapra, de hova? egy csomó helyre lehet dugni:P
  • Zoli007
    A hangkártyára /ha van/ vagy alaplapra.
  • nagyi87
    Hali, Az SPDIF kábel másik végét hova kell dugni? A videókártyás része oké, és a másik?
  • Zoli007
    Helló! Próbáld ki ezt.
  • Barnabyka
    Sziasztok.
    Olyan kérdésem lenne, hogy van nekem egy Ati Radeon 9200 series videókártyám, viszont Windows 7 van a gépen, amelyhez a neten nem találok kompatibilis driver-t, gondolom nincs is. Viszont ennek ellenére nincs valami megoldás, azon kívül persze, hogy visszateszek egy XP-t a gépre(amit nem szeretnék, és új videókártyára sem vágyom), hogy működjön valahogyan..legalább filmet tudjak normálisan nézni. Köszi előre is a segítségeteket (:
  • Caligo
    Általában semmi kalibrációra nincs szüksége a tableteknek. Sőt, én úgy tudom, hogy nincs is ilyen funkciójuk. Próbáld frissíteni a drivert, vagy ha van, kicserélni az elemeket
  • KaszaN
    Valaki?