!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt néztem ki magamnak: Steelseries 3H USB. Azt megtudnátok nekem mondani hogy ez 5.1 es-e? link róla
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Elkezdtem játszogatni a blur címû játékkal de valami hihetetlen módon szaggat egy pár pálya hiába van frissítve a játék meg az összes driver is egyszerûen némely verseny játszhatatlan.A minimum gépigény bõven megvan és hiába veszem le a felbontást és a texturákat is totál low-ra úgyanúgy játszhatatlan.
A gépem adatai:
Gigabyte 790x-ud3p
AthlonX2 7750 Black Edition
Corsair Dominator(8500C5D) 2*1gb
MSI Radeon HD3850-OC
Corsair Cx400
Windows 7 Ultimate x64
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Lenne egy kis problémám:
Ez mitõl van és mit kell tennem hogy feliratot adjak a filmhez? Plz szájbarágósan mert nem értem.
Köszi
Elõre is köszönöm a választ 😊
Üdv.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
fotográfik kolomp edisön :D
Volt egy site feltöltve t-online szerverre, csak valamiért át kellett irányíttatni freewebre. Szóval ha beírtad az URL-t, árdobott freewebre, nem kellet szórakozni az fw-kel a címben.
Na most úgy gondoltuk megcsináljuk direktbe, betelefonáltam t-online-hoz, hogy vegyék le az átirányítást, gondoltam majd feltöltöm egybõl a t-online szeróra. Ez meg is történt. ha nézem ftp programon keresztül, fent vannak a fájlok, minden ami kell. Ám mikor megnyitom a honlapot kiröffenti: Not Found - The requested URL / was not found on this server.
Aha...?
pls help😊
Lenne egy nagy problémám az új gépemmel... Amikor bekapcsolom, betölt az XP rögtön kiakad és újra indul... Ezt addig csinálja amíg gyorsan (van rá pár másodperc) rendesen ki nem kapcsolom (ha csak újra indítom akkor ugyan úgy sz*rakodik tovább...). Ilyenkor minden újra induláskor azt írja ki, hogy súlyos hiba történt és a rendszer összeomlott. Általában az ATI is hibát észlel (ezért tegnap telepítettem megint a driver-t, az elsõ ilyen leállást a driver telepítése közben észleltem vasárnap)
Ha már sikerült életre kelteni a gépet, nincs vele semmi gond, kivéve, hogy az Oblivionból néha nem tud rendesen kilépni (jön egy hiba üzenet, hogy a program leállt) plusz a gép kikapcsolásakor az nsApp Shell: EventWindow nem tud leállni (megjelenik az a "Befejezés most" ablakocska)
Ha valaki ebbõl a pár sorból felismeri a hibát az szóljon legyen szíves, vagy ha tudja valaki, hogy milyen programot futtassak azért, hogy kiderüljön az is szóljon.(letöltöttem egy Everest nevû progit ami elvileg rendszer diagnosztizáló, de sajna nem tom hogy mûködik)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
köszönöm szépen 😊
Az alaplapom 775 xfire.
Ötlet?
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Amd 9550+, Geforce 9800 Gt 1 Gb Ram, 4 Gb Ram gépem van.
Nem a legújabb, de a mai játékok még elfutnak rajta.
Viszont az új Prince of Persia játék alatt 5-10 percenként állandóan lefagy. / OK,warez példány, de másnál nincs ilyen gyakran /
Lehetséges 1, hardware probléma?
2, vírus?
3, vagy mi a szösz?
Ki lehet zárni valamelyiket?
Valamilyen oknál fogva a 8 GB-os pendrive-omra rákerült egy AUTORUN.ini fájl, ami lefoglalja a hely felét és nem tudom letörölni róla, mert azt írja rendszergazdai jogok nincsenek. Ilyenkor mit lehet csinálni??
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Olyan gonddal küzdök hogy amikor bekapcsolom a gépet, odáig megy amikor a windows tölt és ott megáll.
Mi lehet a hiba forrása?
Válaszotokat elõre is köszönöm!
http://www.myspace.com/soundmixerzmusic http://www.youtube.com/user/soundmixerzproject
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Valaki el tudná küldeni a DKZ Studio 0.92B programnak az English.dsl nyelvi fájlját? Mert a rapidos linkek bejönnek, csak mikor a Free userre kattintok, nem jelenik meg a számláló óra. <#conf>#conf>
http://www.myspace.com/soundmixerzmusic http://www.youtube.com/user/soundmixerzproject
mostanában egyre többet fagy le random a gépem... van mikor csak úgy megy msn+net+zene és akkor lefagy az egész és mostanában játszok és megy úgy 10-15 percet és akkor is lefagy. régebben is kérdeztem már ezt és akkor mondtátok, hogy lehet hogy memória hiba. lefuttattam ötször a beépített memóriadiagnosztikát és nem talált hibát. aztán múltkor nézegettem az eseménynaplót és valami hibát írt ki a HDD-rõl. egyébként amikor lefagy, akkor elöl az a piros led ami villogni szokott, az olyankor folyamatosan világít pirosan. ebbõl is gondoltam hogy itt a HDD-vel lehet valami. aztán felraktam a HDSentinel-t és ezt írja ki. jó a tippem, hogy a HDD miatt fagy le a gép?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
All hail the double x!
Hy.Anyám lemondja az internetet mert szeretnénk szolgáltatót vagy díjcsomagot váltani mert a mostani mocskosul drága.9ezer ftot fizetünk a netért(4mb,azaz 470kb/seccel tölt,)és a 4ezer a telefon.Sztem azért sok.A kérdés az lenne hogy milyen szolgáltatót ajánlotok meg díjcsomagot.A mostani T-Home-os.Elég megbízhatós stb.....
A lényeg az h vidéken lakunk.Zala megyénen,azon belül is Kehidakustány.Nézegettem a net csomagokat de egyik sem mond nekem semmit+nem is ismerem õket.Vki legyen kedves ajánlani valamit!
Elõre is köszönöm
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
All hail the double x!
Saor Alba
érdekelne mi okozhatja, hogyan tudom orvosolni, én már a thermal pastára gondoltam hogy ott lehet valami bibi, de hát már fél éve ment rendesen.