64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Cat 02 #55044
    Ha ezt bedugom a gépbe akkor olyan, mintha lenne benen wifi és lesz netem ?
    Ha igen, akkor ez pl jó cucc ? (router ilyen és eddig semmi baj vele)
  • Blum
    Már mindegy,gép kibelezve,itt van az asztalon és MÚÚKÖDIK! :)
    Köszi szépen!
  • MR ME
    attól nem, de ha közben másikhoz is hozzáérsz akkor érhet meglepetés, nem ajánlott azért :)
  • Blum
    Fasza. És ettől nem lehet baja a cuccnak,igaz?
  • Caligo
    Egyszerű. Az alaplapon zárlatot csinálsz a két tű között amire rá kell dugni a bekapcsológombot. Front panel-Power SW. Általában rá van írva az alaplapra. Egyszerűen csak megérintet egyszerre a két tűt egy csavarhúzóval
  • Blum
    Üdv!

Kérdezni szeretném,hogy sima mezei gépet hogy lehet úgy bekapcsolni,hogy az nincs rákötve a gépház bekapcsoló gombjára?! Tehát az alaplapon nincs külön bekapcsoló gomb.
  • Sickness
    hay.
    Imént próbáltam telepíteni az Xp-t és valami olyasmit írt, hogy nem lehet formázni a partíciót meg, hogy próbáljam meg egy másikra telepíteni. Ez vinyó vagy telepítő hiba vagy esetleg mind a kettő?
  • byzhouse
    ok videokari driver b*szakodott
  • byzhouse
    miért van az, hogy egér kettészakad,fekete kockák lesznek a helyén? videokari driver probléma lehet? :) bocs ehhez nem értek :D
  • pxxl
    fordítsd meg az erősítőn a kábelezést :D
  • technext
    Üdv. Egy olyan programra lenne szükségem amivel megtudnám cserélni a hangfalaimból kijövő hangot (a csatornákat?!).

Tehát a jobb hangfalból jöjjön a bal hang, a bal hangfalból a jobb oldali hang. Azért lenne erre szükségem mert a hangfalak jelenlegi helyzete úgy néz ki hogy a jobb oldali van bal oldalt, a bal oldali jobb oldalt :D.
    A vezeték nem engedi meg hogy megcseréljem.

Remélem tudtok segíteni. köszönöm
  • Caterpillar
    Sziasztok! Tegnap feltelepítettem egy win7 64bit Prof oprendszert (eddig 32 -es Ultimate -et használtam) és meglepődve tapasztaltam hogy csak 1 magot lát a kettő helyett a processoromból! msconfig/boot/advanced alatt nincs bebpipálva az opció hogy melyiket használja szóval elvileg látnia kéne, és ha átbootolok a másik rendszer alá ott látja is szépen a két magot...

Hol lehet vahj' az árulás? o.O
  • kuioso
    Hello!

Mentést szeretnék rendszeresíteni a gépemen, hogy ha esetleg ellopják, meglegyenek az adatok.
    Néztem hálózara köthető háttértárolókat, de jól látom, hogy wlanos nincs, csak drótos?
    Mit javasoltok, hogy ne kelljen dugdosni semmit, csak lemenjen mindig a mentés egy távoli helyre? Jó lenne a szerver is, csak mire mindent áttöltene egy távoli gépre, az nem kevés idő lenne...
  • Mark007
    Hello!
    Valahonnan szereztem egy vírust, de nem látom sehol.
    Amint bedugok pendrive-ot vagy bármit(lejátszó), rámásolja magát, de a gépen feladatkezelőben sem látszik, nem is csinál igazán semmit, csak terjeszti magát..
    Egyedül mikor felismeri az eszközt, akkor egy kis laptop ikon jelenik meg az óra mellett.Ha ráhúzom az egeret akkor kiirja a nevét, de semmi más.
    Altpnw.exe

Valaki tud róla valamit?
  • Caligo
    ntfs-re formázd
  • [HUN]FaTaL
    XP-hez ha jól tudom kell valami, hogy kezelje a HDD-t, de az SP3 mindenképpen. Ha nincs rajta semmi és foglalt tizenvalahány giga akkor formázd meg és akkor biztosan nem lesz rajta semmi :D
  • Deleter14
    Feltettem volna egy 10 gigás filmet az 1 terás külső merevlemezemre és azt írja ki,hogy kevés a lemezterület. Két gond van:
    1. Dehogy kevés! Még semmi sincs rajta.
    2. Semmi az ég világon nincs rajta és mégis azt írja,hogy foglalt tizen valahány giga.

Mi lehet a baj? Előre is kösz!
  • TomBond
    REFOG Keylogger
  • Boconadi
    vettem egy fordított utp kábelt, megnéztük két laptopon, amiken windows 7 van, működött minden ip cím állítgatás nélkül. Kíváncsi leszek otthon az XP-vel mi lesz a helyzet. Köszönöm a segítségeket!
  • kifli
    add a kivételekhez :D
  • pxxl
    korlátozni win-el is lehet, ha ír egy policy-t a tanuló gépekre, ahhoz nem kell program :D
  • plu604
    nemjó, a vírusirtó beleköt. olyasmi érdekelne mint pl. az InsightTeacher, amit informatika órákon használ a tanár hogy korlátozza a diákok internethez vagy egyéb alkalmazásokhoz való hozzáférését. Tehát valami ilyesmi program, amire nem üvölt a vírusirtó.
  • kifli

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    perfect keylogger
  • plu604
    (szoftveres segítségkérésnél b*sznak válaszolni, beírom ide is, hátha)

hali

egy olyan programra lenne szükségem, ami lehetőleg rejtve működik, a vírusirtó nem köt bele, és naplózza hogy a számítógép használója melyik weboldalon hány percet töltött, esetleg hogy milyen programokat futtatott. tud valaki ilyet?
  • Caligo
    jah tea, nem kávé
  • puma1
    Sziasztok! Lenne 1 elég nagy problémám. Szóval ha filmet szeretnék nézni a gépemen,lefagy az egész és csak újraindítással lehet újra életre bírni.Most tettem újra XP-t és azóta áll fent a probléma. Hiába tettem fel bármilyen codec packot,egyik sem segített a problám. Youtubon simán tudok klippeket nézni. Esetleg valaki vmien megoldás? Köszi előre is!
  • pxxl
    tea
  • Caligo
    Ki kell pucolni minél hamarabb. Ha sokáig marad rajta a kávé megoxidálhat az alaplap és akkor lőttek neki
  • USAMEN POWER
    Szerintem szervíz, ha meg ért hozzá szedje szét és szárítsa ki nehogy később legyen más gond is.
  • USAMEN POWER
    Jók az eladó statisztikái, nem hiszem. De mindegy már végleg felhagytam ezzel a lehetőséggel, egy nagykerestől kértem árat tegnap.
  • David01
    Sziasztok, probléma: ismerős sikeresen ráöntött egy kis teát a laptopjára, minden müködik kivéve a touchpadot, van vmi gyógyszer rá, vagy irány a szerviz és kicseréltetni?
  • Japep

Köszi.
    Mert elkezdtem, de 1 TB-os és nagyon lassan haladt, így lelőttem...
    De megfogom csinálni, amint lesz ennyi időm. :)
    A gyorsformázás is elég? Úgy csináltam, hogy jobb klikk > Formázás. Itt a 'Lemezfoglalási egység mérete' maradhat 4096 bájt?

Köszi előre is.
  • pxxl
    nem fontos, de baj nem lesz belőle :)
  • Japep

Hello.
    Ma jött meg az új külső HDD-m. Összedugtam, működik rendesen.
    Érdemes megformáznom használat előtt?
  • pxxl
    feltéve, hogy a dobozban tényleg az a proci lesz, és nem egy P4-es, vagy egy kis kazánlemez
  • [HUN]FaTaL
    Hálózati kártya tulajdonságainál.
  • Boconadi
    az IP-t azt hol tudom beállítani?
  • Zoli007
    Nem minden gép tudja megfordítani.
  • Caligo
    Ha jól be vannak állítva az IP címek akkor még fordított kábel sem kell. Én már sokszor megcsináltam sima netkábellel
  • [HUN]FaTaL
    Sima switchnél is be kell állítani, routernél nem kell mert oszt a router ip címet.