64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Ironman2 #55164 Dvd írás közben lehet böngészni a neten? Nem zavarja meg az írást? -
#55163 tegnapelőtt porszívóztam ki, mert én is gondoltam már erre, de amúgy sem volt benne sok por
szal tényleg nemtom mi lelte... fos az egész :| -
#55162 Nem nagyon poros? Láttam már olyan gépet ami a portól ilyen hülyeségeket csinált. -
#55161 hát végülis újratelepíthetem, bár max 1 hónapos a windows a gépen :)
csak nemtom, hogy kikapcsolt állapotban mit tud alkotni a windows vagy mi köze van hozzá :) -
#55160 hallod, rakd újra a windowst :D nekem is ez volt ez a rezgős szar rezgett magától mikor ki volt kapcsolva újra raktam a vindózt és jó lett :D -
#55159 azt már néztem, semmi extrém, minden normális hőfokon megy
most pl olyat csinált a gép, hogy ki volt kapcsolva, és az usb -re dugott gamepadban a rezgő motor elkezdett eszeveszett mód rezegni, csak úgy magától...
vmi nagy gáz lehet itt... jó lenne tudni hogy micsoda :) -
#55158 kérdésem a következő:
ati 3870-es kártyám van.
2 hete, kb olyat csinál pl dirt2 ben vagy stalkerben, hogy nem folyamatos a képe, nem is akad, viszont rángat a kép.
1 mp ig jól megy, aztán 1 mp mintha le lenne lassítva és ez igy megy végig.
Viszont 1 percig kb jó mikor elindítom a játékot.
Lehet ez attól hogy túlmelegszik a kártya?
köszi -
#55157 Ellenőrizd, hogy nem-e melegszik valami túlságosan -
#55156 azt nem tudom,de nekem ez a kapcsolgatási hülyeség akkor volt,kicseréltem az elemet és jól lett,bár tény,hogy akkor a biossal is szarakodott -
#55155 amiatt akadoznának a játékok? :)
nincs lemerülve szerintem, akkor a bios beállításokat sem tudná igazán megjegyezni -
#55154 alaplapi elem esetleg? -
#55153 hát "sajnos" nem ez a gond, a kondenzátorokkal semmi baj nincs... mindegyik épségben van
egyéb ötleted nincs? -
#55152 na hátha tud valaki segíten e6300al 7x340 fölé nem tudtam menni most e6550 7x333 gyárilag na most ezzel se tudok 340 fölé menni :D ugyan úgy nem bootol, valakinek valami ötlet mi lehet a hiba? -
#55151 pc bontóban azthiszem 800ft körül javították az övét. (más boltokban 3000-el riogattak :D) -
#55150 aha, értem... holnap mindenképp lecsekkolom
remélem nem ez a gond, nem akarok költeni erre a fosra :( :) -
#55149 havernak is ez volt a baja, kikapcsolgatott néha a gép, meg alig akart bekapcsolni. volt hogy csak 10. próbára indult, meg akadtak nála játékok.
Bár az nemtudom ez miatt volt-e -
#55148 annak is ilyesmi tünetei vannak? erre nem is gondoltam, így ne mis figyeltem rá oda, nem néztem meg...
de thx, holnap lecsekkolom mindnenképp (lusta vagyok már felkelni az ágyból, pláne szétszedni a gépet :)) -
#55147 alaplapon kondokat (kis kerek szarok), nézd meg, nem púpos-e a tetejük! -
#55146 Hi!
Tápegység probléma okozhat játékokban teljesítmény csökkenést? Mert mostanában olyat csinál a gépem, hogy nem akar bekapcsolni :( Áramtalanítanom kell teljesen, hogy bekapcsoljon. A játékok meg elkezdtek szaggatni. Nem mindegyik mondjuk, de a legtöbb igen. De nem egyfolytában szaggatnak, hanem csak időnként.
Szerintetek mi lehet a gond? Amúgy ez egy chieftec táp (360 -as) a konfigom meg asus m2ne, amd 3800+ x2, hd 4670 512, 3 giga ram. Lehet kevés neki a táp? -
#55145 én voltam fasz, rossz helyre dugtam vissza -
#55144 Elromlott a szenzor. Menj be a BIOS-ba, és nézd meg mit mutat. -
#55143 hey cpu fan error bootálsnál de tovább enged az miért van? :D rávan dugva lapra és forog is a venti minden jól megy.... -
#55142 Sziasztok.
Van egy asus n61j típusú laptopom, ezen van egy Azurewave webcamera.
Mellette van egy kis led lámpa.
Mikor pl skypeolok néha (pár percenként), egyszer csak elsötétedik a webcamera kép (rólam), és meg is szűnik világítani a kis led is mellette. Maximum 1mpel utána visszajön a led is, meg a kép is, utóbbi egyre növekvő fényerővel a sötét képből a normálisig.
Szedtem le hozzá friss illesztőprogramot, de avval is ugyanezt csinálja a skype.
Másik baja az hogy hogyha mozgok, akkor elmosódik a kép körülöttem, mintha lassított felvétel lenne.
Ez akkor is van ha nem vagyok kapcsolódva beszélgetésbe.
Köszönöm előre is.
Annak is örülnék ha nem csak olyan választ kapnék az utóbbira hogy vegyem lentebb a felbontást, hanem el is mondaná hogy kell! :)
Windows 7 64 bitet használok, eredeti windows... -
#55141 legolcsóbbat :) -
#55140 háj
milyen wifi routert ajánlanátok nekem? igazából a wifi része csak egy lapothoz menne, az én gépembe kábelesen menne, a netem sebessége meg 4mbps/0,2mbps (ami nemsokára 6/1 lesz) és szeretném ha ezt a sebességet elérném a routerrel is :) árat nem mondok, mert nem tudom hol kezdődnek a jobbak, de minél olcsóbb legyen :) -
#55139 de csak tuningnál :D visszahúzom 330ra akkor jó -.- -
#55138 bootmgr missing?
Akkor elvileg, os dvd be, majd repair -
#55137 na 7x330 megy 7x340 nem, viszont elindul de bootmgr hibát ír ki :D adtam neki 1.45feszt.... whats da problem? -
#55136 cpuz 1.262 vagy valami atom low :D -
#55135 pc health vagy hasonló nevű menüben nézd meg 1.35-re állított fesznél mennyit kap valójában a proci, vagy cpu-z is írja aszem -
#55134 7x330 = 2.31 1.35v 333al már nem bootol :D -
#55133 333ra rakom az nem kóser mert sehogy se lesz 800 :D 815 vagy mennyi és 1el kisebb meg valami 680 vagy 700 :D most nem emlékszek már -
#55132 annak szerintem működnie kell
Pc monitorok topikba szoktak linkelni magic tune-okat, esetleg ott kérdezz rá... -
#55131 Radeon HD3870x2. -
#55130 nekem lehet van lent a garázsban :D
Bár nembiztos hogy 478-as, de van hozzá egy 2,6-os meg egy 2,8-as proci :D -
#55129 jut eszembe, ha valakinek van felesleges működő Socket 478 deszkája, mondjuk kb postaköltségért, azt szívesen fogadom :D 1db kell, egy 2.4-es cerkát hajtani, mert elhasalt a régi :/ -
#55128 milyen videokártya?
Az újabbakal nem működik a magictune :/
(radeon hd5***-el és újabbakal nem jó, nvidia fronton nem tudom mi a helyzet) -
#55127 Van egy kis gondom..Prescott magos Intel Pentium 4, 3Ghz-es, S478-as tokozású processzorom van, azonban az alaplapom csak 2Ghz-ként ismeri fel. Haverommal próbáltuk megoldani a helyzetet - ő jobban ért a gépekhez. Biosban, ha rámegyünk a CPU beállításra, a Locked állapotot jelzi, épp ezért próbáltuk a jumperelést, de ha áthelyeztük, akkor a teljesítmény lecsökkent, ha kivettük, a teljesítmény ugyanaz a 2 Ghz maradt. Azonban erről a kézikönyv nem ír semmit. Valószínűleg a probléma az FSB órajele, mivel 166 Mhz helyett, 133 Mhz-en fut, ennek a szorzója 18x helyett, 15x. Legalábbis a haverom szerint.
Alaplap neve: Kobian PVM266aM-P -
#55126 nekem is fennt volt fél éve kb, aztán volt reinstall, és azóta nem használom. de megvan még a telepítő fájl asszem, majd megnézem otthon, hátha jó :) -
#55125 Van vkinek Samsung monitora és MagicTune progija?
Nekem nem akar menni..Megnyomom,nem csinál lószart sem...picit bejön a "homokóra" fél mp-re se,oszt kész..Átállítom a kompatibilitást,akkor megkérdezi,h akarom-e h elinduljon a program(win7),mondom neki ja,oszt semmi..Még a legújab verzióval se,ami elméletileg kompatibilis az oprendszerrel.Régen pedig ment,mikor megvettük a monitort a géppel együtt.Aztán egyszer fogta magát oszt nem indul többet...