64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
davidragon #55284 értem. most nézem a gyártó holnapot, ott van egy ilyen a specifikációban hogy T·CASE : 71.4 C
A hűtőről nem találtam infót.
köszi a választ. -
#55283 elvileg igen, sok, de még egyáltalán nem vészes -
davidragon #55282 köszi, tehát ha mondjuk játék közben folyamatosan 65 fokos akkor az még oké hosszabb távon is? -
#55281 70 fok fölött már annyira nem egészséges a dolog, hűtő fordulatot nem tudom, ha gyári akkor gyártó oldalán biztos látsz adatot -
davidragon #55280 helo mindenki!
Az lenne a kérdésem hogy egy procinak (Q8300) mennyi az ideális hőmérésklete játék közben? Mi az a hőmérséklet ami már nem egészséges?
És a proci hűtője milyen fordulaton mehet max?
Úgy érzem az alaplapom nem kezeli ezt elég jól a dolgokat. (asus p5p43tdpro, a program pedig a pcprobe2) -
#55279 A Creative 2.1-es hangfalszettembő' a mély egyszeribe bekussolt. Leszedtem a porfogót, érzem hogy rezeg, de nem hallok semmit. Más gépnél is kipróbáltam, ott is ugyanez. Mi lehet a gond? -
#55278 nem -
sanyiute #55277 hi all olyan kérdésem lenne hogy feltelepítettem egy játékot és amikor be adja főképernyőt akkor a képernyő úgy jön be hogy a vége középre esik azaz nem tom át húzni az egeret balra hogy bal oldalra jussak hanem jobbra el húzom és bal oldalt meg jelenik :S mivel lehet ezt a hibát orvosolni? -
#55276 thx -
#55275 cpu support list -
#55274 ASRock ConRoe1333-D667 alap Intel Celeron E3400 Dual-Core Box proci életképes párosítás?
tudom tudom gugli, de baromira nem vágom a témát és fél délutánom rámenni míg kiderítem, valakinek meg lehet csak 10 perc -
Cat 02 #55273 Vettünk USB-s wifit adaptert és azt csinálja, hogy restart után nem működik :/ Ki húzom aztán vissza és egyből jelzi, hogy látja, csatlakozik is wifi-re, de autostartkor nem. Ötlet? (hozzá adott driver fent van) -
#55272 mondjuk ennek nem sok köze van a géphez.kidobni meg pláne nem fogom mert igazi hardcore gép
-
#55271 qrvára nem a te hsz-edre válaszolt :D -
#55270 némileg értelmesebb emberek hozzászólását várom, egyébként pedig 2 éves gép, semmi gond nincs vele, és mint mondtam több gépen is kipróbáltam köszi a hozzászólást... valaki más?! -
USAMEN POWER #55269 Az igen. Milyen géped van (?) szerintem dobd ki. -
#55268 sziasztok! van egy samsung 150 gigás külső vinyóm! usb-n csatlakozik a gépre, és eddig minden oké volt megvan már 3 éve, de az utóbbi időben bármilyen gépre dugom rá, csak usb 1.0nak tekinti a gép és kiírja hogy csatlakoztassam usb2.0ra a gyorsabb működéshez, mivel így baromi lassu a fel és letöltés rá ill róla:S más gépén is néztem és nem megy mi a megoldás? -
#55267 Nem melegszik túl? Ellenőrizted a hőfokokat. Szedd le a gpu caps viewer programot azzal tudod tesztelni. -
#55266 Még mindig várom a megfejtéseket, erre :) :
Sziasztok.
Van egy asus n61j típusú laptopom, ezen van egy Azurewave webcamera.
Mellette van egy kis led lámpa.
Mikor pl skypeolok néha (pár percenként), egyszer csak elsötétedik a webcamera kép (rólam), és meg is szűnik világítani a kis led is mellette. Maximum 1mpel utána visszajön a led is, meg a kép is, utóbbi egyre növekvő fényerővel a sötét képből a normálisig.
Szedtem le hozzá friss illesztőprogramot, de avval is ugyanezt csinálja a skype.
Másik baja az hogy hogyha mozgok, akkor elmosódik a kép körülöttem, mintha lassított felvétel lenne.
Ez akkor is van ha nem vagyok kapcsolódva beszélgetésbe.
Köszönöm előre is.
Annak is örülnék ha nem csak olyan választ kapnék az utóbbira hogy vegyem lentebb a felbontást, hanem el is mondaná hogy kell! :)
Windows 7 64 bitet használok, eredeti windows... -
#55265 x2-nél beállítható hogy csak egy magot használjon nem? Cf-opciót ha kinyomod, esetlag azt próbáld (márha lehet ilyet :D) -
BIZ0906 #55264 Én is jártam már így :D -
#55263 remélem a foglalatnak nem esett semmi baja.jövő héten kiderül -
#55262 éljen a gyárilag felvitt hűtőpaszta :D -
#55261 szar volt a hűtőpaszta, beszáradt -
#55260 Persze. Még a pentium I érában. -
#55259 ilyen jól sikerült le venni a hűtőt :D
nem volt még ilyenhez szerencsém,hogy így összeragadjon,pedig szedtem már szét gépet,igaz ez 4 éve így állt:D
-
#55258 ki az anyámtól? lehet egyszerűbb ha magát a kártyámat beviszem egy szervízbe, hogy teszteljék le... -
#55257 kérj egyet valakitől kölcsön és úgy nézd meg -
#55256 srácok a következő problémám lenne:
akármilyen 3d alkalmazást indítva 1 másodperc után kimerevedik a kép és megfagy a gép, semerre sem indul tovább.. újraindításkor áramtalanítja magát és elindul rendesen. A wint már újrahúztam, a driveres és egyébb szoftveres hiba kizárható. Filmet nézni meg hasonlókat baj nélkül tudok, de se benchmark se játék se semmi, ami 3d alkalmazást használ....
mi lehet ez? meghalt a kártya??? memóriákat memtest-el teszteltem és nem jelzett semmit. SAjnos nincs másik karim amivel tudnék tesztelni. Gondoltam, hogy holnap veszek másik kártyát de tökön szúrom magam, ha mégsem az a hiba... -
#55255 olyat láttatok már,hogy a proci úgy összegyógyult a hűtővel,hogy úgy jött ki a foglalatból egy az egyben.úgy kellett lefeszíteni egymásról őket... -
#55254 De összefér, normális hűtővel.
Némelyik E8500 alapfeszen megy 4ghz-t, de 3,8at mindenképpen. E8400 is 3,6on. -
#55253 nem túlhúzás, mégcsak feszültség emeléssel sem jár, tudom mert volt E8400am :) simán gyári feszültséggel, egy olcsó kis hűtővel (mert gyárit ha nem húzom se raknék rá) ketyegett és nagyon meg voltam vele elégedve, de te döntésed, csak sztem értelmetlen plusz 8-10 ezret kiadni egy minimális gyári emelésért amikor ennél jóval több is elérhető mindenféle negatív hatás nélkűl is :) -
#55252 Nekem nem kell több. A fő szempont nálam az, hogy csendes legyen. Ez nem fér össze azzal, hogy túlhúzom. -
#55251 sztem vegyél E8400at és húz fel 3.6ghz-re és kalap, legalábbis én nem költenék már sokat 2 magos procira -
#55250 Pont ezt akaram kérdezni. Ami eggyel lejebb van alig tud kevesebbet, de jóval olcsóbb. -
#55249 Mert ez volt a kétmagosok teteje 775ön. Szerintem nézz E8500at inkább. Amúgymeg persze, hogy drágább mert már nem is gyártják szerintem. -
#55248 Mondjuk most látom az árát. Drágább, mint az 5i-s... -
#55247 Ez elvileg jó hozzá? A RAM visszofoghatja? Megnézzem annak típusát? -
#55246 Ahhoz kéne egy inf is, ha az nincs akkor sehogy. -
#55245 Gigabyte EP43-DS3L (S-series)
E8xx (kétmagosak), vagy Q94xx.
Köszi, megnézem ezeket.