!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha tőlem vetted volna ez nem is kérdés. Én meg ki tudom verni a nagykerből, hogy gariztassa le. 😊
Utoljára szerkesztette: gforce9, 2016.06.13. 22:46:58
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2016.06.13. 19:24:11
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Utoljára szerkesztette: gforce9, 2016.06.13. 18:04:41
Ma kezdett el visítani a december óta meglévő GTX970-em, de valami ordenáréan idegesítő magas hangon, boot után kb. 5 perc után folyamatosan. Ami durva hogy ha FurMark-al leterhelem, akkor abbahagyja, de ahogy kilépek, egyből újrakezdi. Nem venti, mert ha lefogom őket, ugyanúgy sípol.
Ennél jobb tesztkörnyezet nincs. Először a 2 gép kábeleit cseréld fel. Ezzel kiderül, hogy a gépekkel, vagy a kábelekkel van e gond. Ha kiderült, akkor ennek mentén lehet továbblépni. Ha kábelhiba ki kell próbálni másik porton, ha úgy is rossz kicserélni a kábelt.
Ha géphiba akkor meg vagy valami random szoftver vág oda a netnek vagy rossz a hálókártya. Előbbit át kell nézetni szakemberrel, utóbbit, ha asztali gépről van szó párezer forint a hálózati kártya vagy épp wifi stick.
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
A probléma a következő: adott két gép, egy szobában, egymás mellett, ugyanazt a netet használva (UPC). Két asztali gépről van szó, amibe a net kábel egy modemből van csatlakoztatva. Barátnőm gépén teljesen jól megy a net, akadás nélkül meg minden, viszont nekem random, vagy ha rossz idő van akkor kb. mindig megszakad, elmegy az internet.
Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a gond? Esetleg a hálózati kártyával lehet gond?
Előre is köszi a segítséget/tippeket!
A gép a következő.
Asus 970pro gaming/aura,FX 8320 3ghz,Kingston HyperX savage 8GB,Kingston 120gb SSD,Gtx 580.
Tudom hogy nem mai a vga és 1,5 gb csak de eddig is elment minden még 2560x1080-ba is.Pl Beyond Earth Rising Tide de az új anno 2205 is,Fallout 4,witcher 3 mind játszható úgy hogy nem akad.De ez a 2 játék ezeknél meg van hülyülve.Nem lehet hogy melegszik és ha elér egy hőfokot akkor hibázik..stb?
Utoljára szerkesztette: sanya200, 2016.06.12. 16:12:05
egy ilyent vagy egy ilyent néztem ki hirtelen. De nem tudom, hogy baj-e ha más-e a feszültsége, órajele, CL... esetleg más márka? 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Jó program.
Csak erről tudtam hogy tud ilyet.
Semmit se állítottam be rajta, csak hogy kiírja az fps-t és a játékokat visszafogja, de durván.
max fps 4-6 és ennél feljebb nem megy.(GTX970)
Miért csinálja, és hogyan lehet normalizálni?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
"Nulla tenaci invia est via"
"The trees move. Do you not see it?"
1.Kiegészíted + hangkártyával.
2.#62935
Amúgy egy forrást tudsz "hangolni" sőt lehet hogy utána + hangerőt kell ráemelni.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Véletlen telepíthettem valamit ami:
Adblock ellenére teleszemeteli a böngészőt hirdetéssel.
Állandóan elállítja a keresőmotort.
Indokolatlan programokat telepít, amiket le tudok törölni de restart után újra feltelepíti mindet.
Hogy tudom kideríteni mi okozza, és/vagy hogy tudom eltüntetni?
(Már mindent letöröltem amiről nem tudom hogy micsoda.)
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.05.26. 19:58:02
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Vezérlőpult>Hálózat és megosztási központ(Network and Sharing Center).
Aktív hálózatok megjelenítése(View your actives networks)
Alatta lesz a géped ha nem a "Otthoni hálózat"-ot látod, akkor kattints a "típusra" majd a felugró ablakon válaszd ki a Otthoni-t.
Ha ez bevan állítva akkor Sajátgép>Hálózat.
Ott már látod a másik gépet.Kérni fogja a bejelentkezéshez szükséges felh.név illetve jelszó párost.
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2016.05.21. 00:14:11
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
A külsőt ez alapján felismeri, a monitort nem. Nem értem miért ... 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
All hail the double x!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
|Toshiba Qosmio x770-11C| |Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz|NVIDIA GeForce GTX 560M 3GB DDR5|8GB DDR3 1600Mhz|2x500GB HDD|
Utoljára szerkesztette: pixxel, 2016.05.12. 15:40:27
All hail the double x!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Bocsi ha rosszhelyre irtam, de talán ez a leg ideálisabb