64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • VJP
    Köszönöm a segítségedet!:)
  • MR ME
    elvileg mennie kéne normálisan, főleg ha ugyanolyan fajtát is veszel, lényeg h a slotokra figyelj amikor berakod h menjen normálisan duálba, más nem igazán zavarhat be
  • VJP
    8 GB DDR2-es bír el, a kérdés lényege az volt, hogy megzavarja-e a 2x1 és a 2x2 GB = 6 GB memória.
    Köszönöm a segítségedet!
    Egyébként mire kell figyelni, mely adat ha nem megegyező befolyásolja a működésüket?
  • MR ME
    ddr2-t vegyél bele, és vehetsz bele 4gigát nyugodtan, csak ne felejtsd el h akkor 64bites winfosra kell váltani :)
  • VJP
    HY
    A gépembe szeretnék memóriát bővíteni. Jelenleg 2 db Kingston HyperX memória (khx8500d2k2/2g; 2x1 GB, DDR2, 1066MHz, Dual Channnel) van benne, az alaplap pedig egy GA-EP35C-DS3R. 4 DDR2-es foglalata van, és összesen 8 GB-ot bír el. A kérdés:
    Vehetek bele még két memóriát, ugyanez a típus, gyártó, MHz, csak 2x2 GB (KHX8500D2K2/4G), így összesen 6 GB lenne
    VAGY
    Vegyek bele DDR3-as memóriát, de azt csak 1333MHz-ig tudok és csak 4 GB-ot bír az alaplap.
    Segítséget előre is köszönöm!
  • tigerbácsi
    szóval ezek közül kéne választani.

köszi előre is!

• koocos
    Megpróbáltam, de ezzel sem változott:) De azért köszi a segítséget :)
  • tigerbácsi
    hello!

melyiket vegyem meg?

annyi a különbség még ettől, hogy a Packard bell 179990 de van hozzá ua az op rendszer.

mért ennyivel rosszabb az Asus?
    procik közötti különbség sok?

előre is köszi!
  • oliwwer
    Ace mega codec pack
  • koocos
    K-lite-ot felraktam, de nem segített :)
  • oliwwer
    rakjál fel valami codec pack-ot.
  • grebber
    Az mitől lehet hogy gép bekapcsolás után nem mindig látja a gép a DVD írót?
  • koocos
    Sziasztok!

Win XP SP3am van. Nemrég cseréltem HDDt, ezért újratelepítettem, a lemezen SP2 volt. Amióta felrakta az SP3at, nincs hang indításnál. Media Player, iTunes működik, játékokban megy. Viszont Google Chrome, IE, Mozilla nem játsza le a hangokat. Van valakinek bármi ötlete?

Hangkártya Realtek AC´97

Válaszokat előre is köszi :)
  • KaszaN
    Hali

Van nekem egy G-Pen F610 digitalizáló táblám, december óta van meg, mostanra húznám a vonalat és egy csomószor megakad a vonal, meg nem érzékeli, meg minden szar. Nemrég tökéletesen működött. Mostanra viszont nekem már feltétlenül szükségem van a használatára. Mi lehet a baja? Lehet valami köze ahhoz, hogy múltkor le esett az asztalról? Viszont utána még jó volt. Valaki?
  • teddymac
    Asus M2A-VM HDMI alaplap Realtek HD audio sound integrált hangkártya.
    Vettem hozzá egy Genius SW-HF 5.1 5000 hangfalrendszert .
    Az a problémám hogy nem szólnak a jobb első és jobb hátsó hangfalak.
    Amit amatör szinten tudok azokat a lehetőségeket kiprobáltam de semmi eredménye nem lett.
    Mi lehet a probléma?
    Mikrofonbemenetet át kell állítani kimenetre ha igen ,hogyan ?

ALC883 hangkártya driver versioszáma: 6.0.1.6278

Win7 op rendszer.

help pls
  • precision
    nálam sem voltak púposak a kondik, és nálam is az alaplap volt a fos... :)
  • Baelint
    Nekem akkor csinált ilyet, amikor a vevője beesett az asztal mögé. Ugrált a kurzor, nem ment rendesen. Észrevettem, visszatettem az asztalra, azóta semmi baja :)
  • Baelint
    Na úgy néz ki, hogy megoldódott. A tápomnak szerencsére nincs baja, viszont az alaplap elszállt. Kondik nem púposak, szóval nem tudom, mi a baja, de kicseréltem az alaplapot és gond nélkül megy a gép.
  • Noodlee
    Az elem fullon van.
  • precision
    cseréld ki az elemet, kezd lemerülni
  • Noodlee

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tessék gitárművész úr, csak hogy ne legyen harag: http://www.youtube.com/watch?v=Ddn4MGaS3N4
  • Zsolek123
    Ötletes. :)
  • kemszi2
    nem feltétlenül most használnám ki,de majd a későbbiekben jól jöhetne az a kis tartalék.ha meg meg van benne a potenciál akkor meg miért ne éljek vele?jelenleg csak szimplán zavar ,hogy míg az előző +10%-al működött több mint 3 évig stabilan,addig ezen már +5%-ot sem lehet kihozni stabilan
  • Higany
    Minek neked tuningolni egy ekkora procit? Lassú a videodigitalizálás? Akad a játék? Vegyél több meg jobb ramot, meg gyorsabb winyót, stb.
  • Noodlee
    ty.
    Tesztelés alatt :)
  • Met
    Tedd messzebb a mobilod
  • Noodlee
    Te meg ne vegyél hangfalszettet agyas :P
  • Zsolek123
    Ne vegyél vezeték nélkülit.
  • Noodlee
    Hello!

Pár napja vettem egy vezeték nélküli egeret. Néha gondol egyet, és elkezd szaggatva mozogni, pár másodpercig nem mozog, elakad.
    Ezzel lehet valamit kezdeni?
  • kemszi2
    ja és persze a bios volt frissítve a legújabbra szóval ennek sem kéne igazából gondot okoznia
  • kemszi2
    nem.azt tegnap leteszteltem
    20 percig futtattam aida-ban a stabilitás tesztet 39 fokig ment fel úgy hogy a venti csak 700-as fordulaton pörgött.szóval ezzel tuti nincs gond
  • Noodlee
    Nem melegszik a proci?
  • kemszi2
    üdv ismét .
    asus m2n-e sli (nforce 500) lapban kicseréltem a processzort.eredetileg ugye egy athlon x2 4000+ volt benne.most beraktam a lehető legnagyobbat amit még tud kezelni 6400+.kérdésem az lenne,hogy miért fekszik ki a gép 5% feletti overclocknál?a 4000+-al a +10%-nál teljesen stabilan futott a gép.most még a bios sem elérhető .8%-nál már a bios bejön de utána restart 8 és 5 % között pedig win betöltésekor restart.
  • kifli
    szerintem valahponnan szerezzél hozzá karakterkészletet, és vagy telepíteni kell, és magától felismeri a win, vagy talán c:/windows/fonts mappába kell másolni.
  • Athem
    Egészséges dolog az hogy a gépet hdmi csatlakozóval kötöttem össze a monitorral és eléggé színtelen lett a kép valamint böhöm nagyfelbontás és pindurka betük?(W7)
    Valami drivert fel kell hozzá tenni vagy telepítés előtt kell ezt megoldani?
  • abgeri
    Hali!
    Olyan problémám van, hogy újratelepítettem gépet XP-re, és hangkártya nem működik. (ha jól sejtem, nem telepítette fel)
    Hogyan tudnám működésbe hozni? (CD az idők folyamán elveszett)

Előre is köszönök minden segítséget!
  • Pepsi Twist
    nekem a japánt... win7... és raktam már fel nyelvpakkot... ez engem is érdekelne
  • tigeroo
    sziasztok a cirill betűket nem jeleníti meg az oprendszerem + a böngészőm, hogy lehet megcsinálni?
  • Higany
    Sajtettem. Köszi!
  • Pepsi Twist
    táp :D vagy beragadt a gomb :D