64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Cat 02 #55444 Ugyanez van nekem is, valami szar az új flashhel, ha beágyazod akkor jó lesz :/ Én azt szoktam h linkelem facebookra, megnézem, kitörlöm. -
#55443 #55417? -
geo91 #55442 na ez már érdekes :O
nekem csak olyan van néha, hogy kép egyáltalán nincs, be sem tölt a lejátszó, csak megy a hang. -
spy803 #55441
Nem oldotta meg. Ha viszem rajta az egeret ez történik, hangja megy, képe nincs. -
geo91 #55440 az f5 a te megmentőd.
nálam is előfordul néha. -
spy803 #55439 Valaki tapasztalt olyat, hogy a Chrome nem játssza le a youtube videót? Egyszerűen kiakad a videó ablak, hang van. Más böngészővel nincs baja, és két napja csinálja. Viszont a beágyazott videót lejátssza. -
ték elek #55438 tudtok segíteni?
erről a játékról van szó.
httt, ami simán elfut
rendszerkövetelmények bal oldalt. -
#55437 nézd meg hdd sentinel-el pl h milyen az állapota. aztán ha szaraxik, akkor egy hdd regenerator-t engedj rá. -
#55436 Nincs scandisk NT alapú rendszerben, maximum checkdiskről beszélsz. Ha állandóan megsérülnek a fájlok az eléggé hardverhiba gyanús, hiába javítja ki a chkdsk. -
#55435 ha hardver hiba nem oldaná meg a szoftveres scandisk ugyebár... szóval nem talált:D -
#55434 ha hardver hibe nem oldaná meg a szoftveres sandisk ugyebár... szóval nem talált:D -
#55433 akkor meg tönkrement :)
szerintem ez hardverhiba -
#55432 ez a lényeg hogy minden gépen jó volt! most pedig egy gépen sem jó, mert lassu, csak akkor jó ha scandiskelem és akkor is csak azon az adott gépen amíg ki nem huzom -
#55431 másik gépen meg jó? -
#55430 Ugy látom nem értitek a problémát. Nem vagyok szerencsétlen... usb 2.0ba van bedugva telepítve van a driver hozzá eddig fel is ismerte és most 1 hete játsza ezt h lassabb, és ha a scandisk lemegy rajta kb 1 nap alatt utána ujra jól működik de csak azon a gépen ahol csináltam és csak amíg ki nem huzom. -
#55429 ha nem látja az kontakt hiba
vagy a kábel szar, vagy meglazultak a csatlakozóknál
egyszer kell csak megnézned -
#55428 Jó de mindig eljátsszam?Ezért kérdem mi lehet a baj? Mert ha nem nyulok hozzá és újraindítom a gépet akkor meg látja! -
#55427 kicsit mozgasd meg a kábelt a csatlakozóknál, nyomd bele újra -
#55426 Az mitől lehet hogy gép bekapcsolás után nem mindig látja a rendszer a DVD írót? -
#55425 2.0-s USB-be dugd ne 1.1esbe. -
#55424 telepts a gépre 2.0-ás usb drivert, bár alapból benne kéne lennie, hacsak nem ősöreg alap xp-t hazsnálsz, amire azért kicsi az esély -
#55423 létott mér valaki sztech újságokban hirdetett matricázott notebookot? mennyire igényesen van rátéve, mennyi időt bír ki?nem kezd el lehámlani, a széle felkunkorodni fél év múlva? -
#55422 enyém is ilyen -
juve4ever #55421 sziasztok. nem tudom hogy tud-e valaki segíteni. van egy A4tech x7-es egerem, és amikor a totalcommanderben görgetek le vagy fel, akkor iszonyat lassan mennek a dolgok le vagy fel. sokat kell várni. driver telepítve van, a gyári cd-ről. eddig jó volt, csak újra telepítettem a rendszert és már nem jó. máshol működik rendesen. nem tudja valaki mi lehet? köszi -
#55420 Sziasztok! van egy samsung 150 gigás külső vinyóm, mini usbvel csatlakozik a géphez. Ha rádugom a gépre azt írja hogy "Ez az USB eszköz gyorsabban működik ha nagysebességű USB 2.0 portra csatlakoztatja,"! Már néztem több gépen is mindenhol ezvan! Futtattam rajta a tulajdonságokban található hibaellenőrzést, ahol a 4. fázis nagyon nagyon lassan futott le kb 2 óra is volt! De aztán működött gyorsan, de csak addig amíg ki nem huztam és ujra rá nem dugtam egy gépre! Ha ujra megcsinálom órák alatt akkor megint jó! Mi lehet a gond? lécci segítsetek! -
#55419 leszeded a gyártó oldaláról az alaplap driver cd-jét, vagy külön a drivereket a hangkártyához meg a lanhoz és ezeket telepíted winreinstall után -
miki10 #55418 sziasztok!
az egyik haveromnak újra szeretném telepiteni a gépjét. windows xp-t akkarok rá rakni. és ha újra telepiteni akkor telepités után fel kell telepiteni az alaplap driver-ét, hogy legyen internet meg hang, de haveromnak nincs meg a cd.
Máshogy valahogy nem lehet müködjön a net és a hang? -
#55417 És ezt a memory remap cuccot hol találom a biosban? (dual bios van) -
#55416 pedig azt kéne, van benne startup item is ahogy nézem
nekem soha nem okozott még gondot a dolog... -
#55415 Ez lett az eredmény Mit csináljak vele? Törölni nem akarom gondolkozás nélkül me ebből megvannak a tapasztalataim. -
#55414 többféle létezik, igen lassíthatja, sőt internetsebességet is megeheti, ill van h le is tiltja az egészet :D
de am futtasd le, egy próbát megér, 5 perc az egész :) -
#55413 És az lassítja a gépet? -
#55412 tedd fel ezt a programot és futtasd le, ingyenes, egész jó és tud magyarúl is
a spyware egy vírusokhoz hasonló kis kártevő :) -
#55411 BIOSban Memory Remap Featuret állítsd át. -
#55410 A spyware irtás az gőzöm sincs mi lehet de a többit már megcsináltam. Meg múltkor találtam olyat, ahol le volt írva a futó szolgáltatások, mindegyik és hogy egy csomó feleslegesen fut ezért le is állíthatjuk, de hogy melyiket azt nem írta, és sehol nem tudom meg, hogy melyik mit csinál. -
#55409 telepített programoktól/hardwarektől függ h mi kell a gépnek és mi nem, szal ilyen listát nem nagyon fogsz találni :)
inkább egy spyware írtással próbálkozhatsz, az úgyis megtalálja ha vmi olyan fut aminek nem kéne + néhány programot kikapcsolhatsz ami nem kell h indúljon automatikusan a windows-al -
#55408 nem... lennie kell a biosban egy olyan opciónak hogy memory vagy ram remapping
azt kell ON -ra rakni
ha nincs, akkor frissítsd a biost... ha így sem lesz (vagy a legfrissebb bios van rajta) akkor az alaplap nem támogatja ezt a funckiót -
#55407 Semmi? -
#55406 Biosban mhz állítgatással próbálkoztunk ha arra gondolsz, nem segített -
#55405 biosban valami memory remap feature vagy hasonló :D