64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
balcsi70 #55724 Okés,és akkor majd nézni kéne hogy mi hány fokos? De honnan tudom hogy mi a normális? Majd írjam be ide hogy mi hány fokon megy? -
Puhos #55723 Szia!
BIOS-frissítés volt? -
#55722 Számítógép -> érzékelő -
balcsi70 #55721 Mondjuk Everesttel.De ott ha elindítom mit kell nézni?Hol? -
#55720 Na császtok!
Ma vettem egy AMD Phenom II x2 Black Edition 3,2 ghz-es procit és az a helyzet hogy amikor beteszem a gépbe akkor nem akar elindulni.Nincs kép ,nincs pittyogás semmi.Az alaplapom egy GA-m57SLI-s4.Amikor meg visszateszem a másik procit akkor meg elindul.
Kössz előre is! -
#55719 Túlmegszik valami. Csekkold AIDA-val vagy Everesttel. -
balcsi70 #55718 Sziasztok.Egyik ismerősömnek a gépe ilyeneket csinál:"van egy érdekes jelenség a géppel, most újra bejött.A számítógép dobozában valami,elkezd szirénázni (ti-ta-ti-ta-ti-ta).Van benne valami veszélyt jelző dióda?vagy mi lehet ez? Olyankor leállítja,és újraindítás után már nem szól. Mi lehet ez?"Köszönöm a válaszokat. -
#55717 Sziasztok!
Ilyet szeretnék venni, van valakinek tapasztalata vele kapcsolatban?
Erről lenne szó! Sistergés mennyire zavaró? Mikrofon mennyire érzékeny?
Ennyiért megéri?
Előre is köszönöm!
Üdv
Falkon -
#55716 Ha jól emlékszem beírtad már a kérdésed a Radeon HD series topikba is, de ha nem válaszoltak rá, biztos csak figyelmen kívül esett a hozzászólásod. Javaslom hogy emlékeztesd őket ismét a kérdésre, mert okos emberek járnak oda, biztos tudják a választ.
Szerintem amúgy 2 6850-es működne együtt, mert egy generáció (6xxx). -
Ironman2 #55715 Help! Nagyon kéne a segitség.Be akarom állitani a porttovábbitást a routeren,a Tunngle miatt,rámegyek az -add-gombra,és az istenért se rakja a listába.Mit csinálok rosszul? Itt van a kép,és az a sor amit be akarok vinni.Valamit nem jol irtam be?
A Tunngle az 11155-ös portot használja -
steweee #55714 4830-am van, cserélni akarom. 6850-re gondoltam. kérdés az, hogy később ha crossfire-ben szeretném használni, azt megtehetem-e minden különösebb gond nélkül, ha veszek egy ugyanolyan 6850-et amikor már olcsóbb lesz ?
vagy van vmilyen kikötése a dolognak, vagy létezik külön CF kártya, stb....
mire figyeljek vásárláskor ?
vagy elég lenne ha vennék egy 4830-at a mostanihoz ? -
ancarian #55713 Sztem a wifid nem bírja a 60megás netet. -
#55712 Nem lényeg már, megoldottam. Szerencsére gyorsan tudomásomra jutott, hogy ha elkezdem tapicskolni az F12-t restart után, akkor előjön egy boot menü, ahol lehet választani eszközt a boot-oláshoz. -
ancarian #55711 Sziasztok!
Szeretnék külföldi sportcsatornákat fogni. Milyen műholdvevőt javasoltok?
Illetve mire van még szükség ehhez? Valamint kódolt tv adásokat is nézhetek ennek a segítségével?
Kérem azok válaszát akik jártasak ebben a témában! -
#55710 Sziasztok!
SSD-re Win telepítés alatt állok és van egy égető problémám.
Ugye SSD-hez jó, ha bekapcsoljuk BIOS-ban az AHCI funkciót, viszont ezután nekem a gép nem próbál meg DVD-ről boot-olni, hanem megpróbálja betölteni a jelenleg fent lévő Win-t.
Kikapcsolt AHCI mellett meg megy a DVD-ről bootolás.
Fogalmam sincs mi lehet a probléma. -
#55709 Üdv!
CdburnerXP szerint a Verbatim DVD-R lemez szabad területe 4487,81 MB
.ISO file mérete 4,697 Gb
Egyrészt nem értem miért ekkora az iso, vagy miért ekkora a lemez.. :)))
Mindenesetre ezt dobja:
-
Bal0924 #55708 Sziasztok!!
Win7 alatt.
Hogyan tudom beállítani egy programnak hogy az alapprioritása magas maradjon?
Van egy programom. ami állandóan visszarakja normál-ra, hiába mondom neki, hogy magas legyen a prioritása...
Valaki tud valamilyen segítséget adni? -
#55707 Köszi, holnap megcsinálom. -
mega91 #55706 Üdv, mindenkinek ! Segítség kéne...
Vettem egy Asus RT-N10 router-t és a netet 1 gépre és wifin konzolra szeretném megoldani.
{Upc 60 Mbit-es netem van, és eddig arra az egy gépre modemen keresztül ment a net.}
Végig mentem az asus Quick Setup-ján // routerként állítotam be, észlete hogy dinamikus ip, és levdtem wpa2 jelszóval a wifi-t.
De nem működik valami miatt, mert 2 percenként megszakad a net a gépen és wifin egyaránt...
Firssítettem firmware-t az alap 1.0.1.6 volt és most 1.0.2.1, de nem segített...
pls help
Köszönöm előre is! -
#55705 "Néha a BIOS-t is reseteli, nem mindig."
cserélj elemet. -
#55704 Sziasztok.
Olyan problémám lenne, hogy első indítás után egyszercsak leáll a gép. Hol windows boot előtt, hol közben, általában bebootolnia nem sikerül. Második indításra minden tökéletes, mintha semmi sem történt volna. Újraindítás után nem áll le. Ha kikapcsolom és mondjuk 1 órát pihen, akkor utána sem áll le, általában csak akkor, ha este kikapcsolom és 8-9 órát le van állítva egyhuzamban. Néha a BIOS-t is reseteli, nem mindig.
Alaplap: Jetway M25GT4 Series
Proci: DualCore AMD Athlon 64 X2, 1900 MHz (9.5 x 200) 3600+
Videókártya: NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB)
DIMM1: Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)
DIMM2: Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)
Windows 7 homenál kezdte, most frissen telepített Windows 7 ultimate alatt továbbra is fenn áll a hiba. -
sanya200 #55703 Épp most néztem ma került fel a 11.3, pedig délelőtt még néztem akkor még nem volt fent.Amúgy meg mindig innen szedem le, a hivatalos oldalról.HD5770-m van nem tudom miért nem tetszett neki az új driver, de talán ez 11.3 már jó lesz. -
sanya200 #55702 Hát nálam a 11.2-es okozta a gondot amióta a régi van nincs kék halál.Bár az amd-ati le van maradva egy hónappal még mindig csak a 11.2-es van kint holott már március vége van. -
#55701 sehogy sajnos. -
gregtom6 #55700 Hy mindenki!
Vista alatt hogy lehet letiltani a Direct3D gyorsítást(vagy hardveres grafikus gyorsítás, vagy minek nevezik)?
Nagyon fontos volna, ugyanis a Vista nem igazán szereti az OpenGL-el működő programokat, és nekem fontos volna, hogy használni tudjam normálisan(bugosan jeleníti meg a dolgokat). -
Puhos #55699 Szia!
Én mindig a legfrissebbet rakom fel, és az AMD oldaláról töltöm le. Nekem még az új driver sosem okozott kék halált. A régit eltávolítom, és utána még lefuttatom a driver sweepr-t is, hátha marad még utána valami. Próbáld meg az AMD oldaláról a drivert leszedni.
Innen! -
sanya200 #55698 Tudtok ajánlani valami normális catalyst drivert?Korábban írtam hogy sok a kék halál és nagyon valószínű hogy emiatt volt.Úgyan úgy 6gb ram van a gépben és amióta visszaraktam a gyári catalyst lemeztől a drivert egyszer sem volt kék halál, már vagy 1 hete.Szóval az újak egy kalap szart nem érnek, amióta régi van nincs gondom, de a crysis vagy a lego star wars alatt nem mindig jó az animáció, szellemképes vagy milyen tőle.
Most 10.5-ös van fent és nincs kék halál csak 1-2 játéknál van egy kisebb bug. -
ricsa008 #55697 új Ultima Prime van fent -
#55696 Nekem Total Commander vmi régebbi verziójánál csinált ilyet. Újabbat tettem fel, és többszöröse lett a másolási sebesség, esetleg próbáld meg. -
ricsa008 #55695 sziasztok
egy amatőr kérdésem lenne
vettem egy 16gb-s Kingston Data Traveler pendrivet-ot
és 1000-1500 kb/s el másol rá a gép nem lehet valahogy gyorsabb műküdésre bírni mert a 4gb-s os ra is ugyanugy másol -
KAKOLUKIA #55694 Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0
4GB (mint mondtam) és nem számít az max. 25000-30000ft-ot költenék rá. -
Noodlee #55693 Milyen alaplapod van, a legfőbb kérdés ez.
Mennyi ramra lenne szükséged,mire kell a gép, és mennyit szánsz rá. -
KAKOLUKIA #55692 Helló!
Milyen RAM-ot vagyek?
Ezen a linken nézelődtem:
http://www.olcsobbat.hu/szamitastechnika/memoria_ram/
(csak 4GB-os Kingstone a jó)
Itt a 400MHz sokkal drágább, mint a 800MHz. Miért? Minél kevesebb a száma, annál jobb?
+Típusát tekintve melyik a legjobb (DDR,DDR2,DDR3 vagy SDRAM)?
Egyébként azért kell RAM, mert VirtualBox-ban szeretnék egy új, Windows 7-s virtuális gépet (most XP-m van). Van esetleg valakinek tapasztalata ebben, az XP-t lecserélni nem szeretném, de jó lenne egy Win7 is. -
DIESEL DOG #55691 Sziasztok! Lenne egy nem hardware-es kérdésem ha nem bánjátok...
Egész véletlenül nem tudtok valami online TV szerűséget? Most nem az ilyen RTL Most meg hasonlókra gondolok, hanem egy olyanra ahol belehet fogni pl. a TV2-őt, Discovery-t, Nat.Geo-t, stb, stb, stb...
Ha valaki tud valami megbízható, normális TV-s dolgot és megosztaná velem, azért hálás volnék... :) -
Tóth Balázs #55690 Sziasztok!
Ma jött először elő ez a problémám.
Ha bármi videót nézek a neten, rádiót hallgatok vagy bármi hanghoz kapcsolódót és közben az egér görgőjét használom (akár másik lapon, de akár másik programban is), vagy a böngésző gombjait (pl. vissza, új ablak stb) használom, a hang borzasztó szaggatottá válik, gyakran még be is lassul. Csinálja minden böngészővel nekem.
Valaki találkozott már ilyennel, ismer megoldást?
Előre is köszi! -
#55689 meg egy kiegeszites:otthon Magyarorszagon a 15mbites net alatt is az ami ami kinn a stabil O2 mobilnettel,tehat ez sem lehet a bibi -
#55688 koszi a valaszt..
a szitu az,hogy ezt mar kb a 3. laptop produkalja velem,es csak WINxp alatt.linux alatt semmi gond.
mindegyik gep inteles,core duo,2gb rammal,es nem fut semmi alkalmazas a hatterben sem.ergo: a gep hideg es alapon jar.
az iment eppen egy samsung drivert szedek le,es tolti is,,hivatalos oldalrol,de kozben beugrottam a legfrissebb Nvidia driverert egy lapra...(ez is hivatalos oldal)..
nah,mikozben szedi az egyiket jol,a masik letoltes mar restartot kepez.
de van amikor fileket huzok innen onnan,:))egyszerre 4-6ot,es nem csinalja ezt...agyrem -
lviktor #55687 hali! adott egy Kingston 8Gb-os pendrive. a gond az, hogy elkezdek másolni rá (nagyobb dolgokat 1-2 Gb), és kb . 25-50% között teljesen leesik a másolási sebesség, majd megáll, és azt írja ki a Total Commander hogy: hiba!nem olvasható. Ezt most kezdte el csinálni. nemrég telepítettem windowst és azóta, előtte minden fasza volt.
Már minden lehetséges USB csatlakozóba bedugtam a gépemen (még USB 3-ba is), mindenhol ezt csinálja. az az érdekes, hogy kisebb dolgokat tudok rá másolni, de pár száz megabyte már gond. már megformáztam NTFS-re, Fat32-re is, de semmi. az ideg megöl! mi lehet a gond? tanács? hasonló eset? ja és próbáltam már más programokkal is másolni rá, Valaki segítsen, mert széttaposom.... :D THX
Win7 64bit
Viktor
-
Athem #55686 #55685 : 1. Én megfigyelném a gépemet hogy mennyi az energia forrása és hogy az adott esetben melyik memória telikbe ilyen esetekben, illetve figyelném a GPU,CPU,HDD hőmérsékeleteket is + az alaplapét.
2. Ha nem éri el egyikse a kritikus szintet, akkor javaslok egy teljes körű gép tisztítást, vagy letesztelni magát a gépet hogy miért csinálja ezt a jelenséget azaz go szerviz. -
#55685 Kulonbozo laptopokon eloforduolo gondom van.
amikor tok egyszeru,hivatalos (semmi warez) dolgokat letoltenek WinXP alatt ,a gep automatikusan restartol.
probaltam tobb laptopon,tobb bongeszo alatt is.
pl egy nyomi skype klienst is linux alatt huzok le,es viszem at xp re...LOL,de ez van
ez valami virus,ami ezt eloidezi?
amugy pl egy hotfiles,rapidos oldalrol meg siman tolthetek.....
koszonom a helpet.