!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Higany
OK! Este majd összeírom. Köszi!

MR ME
ha leírnád h milyen géped van úgy egyszerûbb lenne

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Milyen gépet vegyek topikban kérdezz rá

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Higany
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy mennyit érnek a jelenlegi számítógép konfigurációim? Annyi a lényeg, hogy hamarosan elköltözöm külföldre és nem viszem magammal a gépeimet, viszont el szeretném adni õket, de nem tudom, mennyit lehetne kérni értük, hogy reális ár legyen. Ilyen licitálós lapok kizárva! Meg necces lenne alkatrészenként kinézegetni, hogy bizonyos helyeken mennyit kérnek érte. Szerintetek nyissak egy topicot ezzel kapcs.? Ha valaki segítena, nagyon megköszönném! Üdv!

kifli
genius fa dobozos hangfalszetjei egész jók
Sziasztok:
Nemrég írtam hogy vettem egy labtech hanfelat(pulse-285) 2.1-et.
http://www.labtec.com/index.cfm/gear/details/EUR/EN,crid=18,contentid=703,crid2=22
De nem igazán vagyok elájulva a hangminõségtõl.Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek vegyek-e másikat ár annyira nem számít de ne legyen nagyon drága mondjuk max 10 körül vagy annál ne sokkal drágább, de jó legyen a minõsége az nem igazán érdekel hogy hány wattos mert amúgy se szeretem hangosan hallgatni de legyen nagyon szép hangja.Ja és cseréljek-e hangkártyát most alaplapi van Realtek ALC888 8 csatornás hangkodek.
Lap:
http://www.giga-byte.hu/products/mb/specs/ga-ma790x-ud3p_10.html
Nekem sokat számít a minõség de nem vagyok milliomos sajnos
És 5.1 meg helyhiány miatt kilõve, szóval akkor szerintetek mi légyen cseréljek csak hangfalat vagy hangkarit is.Bocs hogy hosszú lett de ezekhez a hang dolgokhoz nem értek igazán.A mostanit meg odaadom az öcsémnek a laptophoz jó lesz neki remélem.

Ennél az egérnél mennyire fontos ez a "kizárólag" grafikusoknak ? Pl játszani nem is lehet vele vagy mi ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Pepsi Twist
t-online?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

chopin42
Vrusod van

KaszaN
Hi

Leszedtem még nyáriszünetbe egy játékot (free netes mmorpg) és frankón eljátszogattam vele máig. Ugyanis máma indítanám el, rákattindok indításra és nemtörténik semmi. Telepítettem is újra de semmi. Pedig tegnap még jó volt. Valami ötlet?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Már megoldottam, de azért kösz.

Bandi 18
VirtualDub mondjuk.

Hy mindenki!
Keresnék valami jó deinterlacer progit(vagyis olyat, ami a bemozdulás után keletkezett vonalak elcsúszását egy képen kijavítja). Tehát például ILYEN problémát kijavít.

BMP kiterjesztésû képeket kellene deinterlace-elnem.

Seithennin
egészen pontosan ezeket tudom róla: abit kd7 - raid (6pci 1 agp 4 dimm audio lan) via vt8377 apollo kt400 vidkari: asus v8170 magic v 31.40b (64 mb) 3d gyorsító: nvidia gforce 4 mx 420 hangkari realtek alc650 via ac 97

Seithennin
sziasztok! az a bajom hogy ujra kéne tennem a párom gépét, de nincs hozzá driver lemez! régebbi gép az alaplap egy abit kd7 -raid. Everesttel néztem meg de kd7 bõl egy csomo féle driver van van a b c d e tipusu fogalmam sincs melyik lenne a jó. de sürgõsen lekéne töltenem õket, aki tud adjon linket és töltöm köszönöm elõre is!

macselek
Sziasztok! Az internet kapcsolatom nagyon gyakran megszakad, fõleg 22 és 23 óra között. Adsl. Napjában egy olyan 10x. Mi lehet az oka, és mit lehetne tenni, hogy rendbe jöjjön?

MR ME
elemet vedd ki a lapból és úgy áramtalanítsd pár percig, célszerû a ramokat is kivenni majd újra vissza

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

acsati
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám, mégpedig, hogy nem bootol a gépem. Nem voltam itthon egy hétig és nem volt használva (elõtte minden rendben volt vele) és most amikor bekapcsoltam nem akar bootolni. Megy minden, pörögnek a vinyok, ventik, hallásra olyan mintha mûködne de mégse <#confused> Próbáltam már, hogy áramtalanítottam pár percig, megnéztem kábeleket, kihúzkodtam, vissza. De semmi változás. Az egér és a billentyûzet sem világít.
Légyszíves valaki segítsen
Köszönöm!<#confused>
*még
mér pár hónapig sajna nem válthatunk, mert még tart a hûségnyilatkozat. remélem addigra mire tudunk majd váltani lesz digi a környéken.
Pepsi Twist
szolgáltató váltás, panaszlevél írás? esetleg szerzõdés bontás mert nem teljesítik a dolgot 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

lenne egy nettel kapcsolatos kérdésem. van, hogy egész nap nincs net, csak este 8-10 fele jön vissza teljesen magától, ahogy most is. a szolgáltatóval beszéltünk szerintük minden rendben. ip-t ki is oszt, de ennyi az egész, korlátozott a kapcsolat. netezni így aligha tudok... szóval valami ötlet? próbálkoztam minden általam ismert esetleges megoldással, de semmi... modem újraindítással és a tûzfal kiiktatásával sem jó...
pxxl
jó drájver? mármint xp, pista, win7, 32 vagy 64 bit (márha van ennyi verzió)

All hail the double x!

Lacee86
Akkor tedd vissza, amit eredetileg adtak drivert a laphoz. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

A legfrissebb driver van fent.
Lacee86
Esetleg próbálj újabb drivert keresni a hangkártyához.

A hangszórókat bedugtam, jó helyre, és be is van kapcsolva. Nem igazán értem, mi baja lehet.
Sziasztok! azt szeretném kérdezni h van-e olyan program vagy valami amivel a filmeket 3D-be lehetne tenni, vörös-cián szemüveghez?
pxxl
bedugtad a hangszórókat? és jó helyre? bekapcsoltad a hangszórókat? 😊

All hail the double x!

Üdv. Lenne egy kis problémám. Újra lett telepítve a gépem, és azóta nem ad ki hangot. A driver fel van telepítve. A BIOS-ban engedélyezve van. Az eszközkezelõ is azt írja ki, hogy az eszköz megfelelõen mûködik. Csak hangot nem ad ki.

A hangkártya egy Asrock 775i945GZ alaplapon integrált Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller hangkártya.

Elõre is köszi a válaszokat.
MR ME
elképzelhetõ ja

tomo05
Hali mindenki!HELP
Az lenne a problémám, hogy nem tudok kitömöríteni egy filmet sem CRC hibát ír. Ha megjavítom akkor utána egy másik fájlra írja ki hogy CRC hibás.Megpróbáltam, hogy mindet megjavítom de akkor se lett jó.<#rinya><#rinya>Elképzelhetõ, hogy a vinyóm miatt van??Sok cella hibás benne.Holnap viszem mélyformázásra.
Köszi a választ!!!

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

ziasztok!

A gondom az, hogy szeretnék online filmeket(pl divxmozin),animéket(animeaddicts-on) nézni, de valahogy mindenhez a divx web playeres lejátszó kell....
Hiába teszem fel, és telepítem az oldalakon is írt kodek-eket, (k-litle, vagy cccp) a kép mindig csíkos marad. :S
Lehet, hogy a gépem nem bírja?
Fujitsu Siemens Amilo L7320, 1.7 GHZ, 1024 MB DDR2 RAM, 64 MB VRAM (nem saját memós)

A segítséget elõre is köszi!

Crawler eszköztárba beleépül,és van IE,és Firefox változata is.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Én a Web Security Guardot használom,azzal be lehet állitani a blokkolást bármelyik weboldalra.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Tudom a google-t használni, csak gondoltam van valakinek konkrét ötlete😛😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

pxxl
pl google.com-on csomó jó ötlet van 😄

All hail the double x!

MR ME
ja nincs tele minden szarral, amire kell arra meg tökéletesen megfelel 😊

Ez már magas😄 Biztos van egy olyan program, ami leblokkol bizonyos siteokat nem?

Lacee86
Igen, én is azt használom egy ideje, tök jó. Nem foglal több száz megát, fel sem kell telepíteni, csak egy exe fájl van, amit indítani kell. Lehet épp te ajánlottad, már nemtom. 😄

[HUN]FaTaL
Vagy total commander plugint 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

MR ME
vagy használj "ashampoo burning studio"-t és sokkal jobban jársz 😊

Kösz megpróbálom.
Endiman
Nekem Nero 8.0.3.0 van és ezt elfogadja a win7

sziasztok!tudnátok segiteni,hogy milyen NÉRO jó WINDOWS 7-hez?köszönöm a segítséget.
Endiman
Sziasztok!

Segítséget szeretnék:
Adott egy Albatron PX845GEV Pro AGP-s alaplap. Szerintem ez baromi régi, nem is hallottam még ezt a márkát. Jelenleg egy 266mhz-es 256mb ddr ram van benne de így baromi lassú a gép, órákig tölt az XP...stb.

Vettem bele egy 512mb-os 400mhz-s kingmax ramot. ezzel viszont csak sípol a gép, nem indul, monitor sötét.

A neten azt talátam az alaplapról hogy 400mhz-es ramot csak "overlocking-al" túlhajtással fogad el.

Hát igen, de ha sípol és nem tudok belépni a biosba akkor nem is tudom átállítani.

Vagy az eddigi kis ramjával lépjek be a biosba? Valami FSB-t kellene 400-ra átírnom, ezt mondta egy kollégám.

Lécci segítsetek, egy kispénzû anyuka gépérõl van szó, neki csak internetre kell.

köszönöm!

pxxl
akkor írj egy policy-t arra a felhasználónévre 😄

All hail the double x!

jah

Lacee86

De akkor a másik felhasználónál se tudom megnézni😛