!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nemrég írtam hogy vettem egy labtech hanfelat(pulse-285) 2.1-et.
http://www.labtec.com/index.cfm/gear/details/EUR/EN,crid=18,contentid=703,crid2=22
De nem igazán vagyok elájulva a hangminõségtõl.Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek vegyek-e másikat ár annyira nem számít de ne legyen nagyon drága mondjuk max 10 körül vagy annál ne sokkal drágább, de jó legyen a minõsége az nem igazán érdekel hogy hány wattos mert amúgy se szeretem hangosan hallgatni de legyen nagyon szép hangja.Ja és cseréljek-e hangkártyát most alaplapi van Realtek ALC888 8 csatornás hangkodek.
Lap:
http://www.giga-byte.hu/products/mb/specs/ga-ma790x-ud3p_10.html
Nekem sokat számít a minõség de nem vagyok milliomos sajnos
És 5.1 meg helyhiány miatt kilõve, szóval akkor szerintetek mi légyen cseréljek csak hangfalat vagy hangkarit is.Bocs hogy hosszú lett de ezekhez a hang dolgokhoz nem értek igazán.A mostanit meg odaadom az öcsémnek a laptophoz jó lesz neki remélem.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Leszedtem még nyáriszünetbe egy játékot (free netes mmorpg) és frankón eljátszogattam vele máig. Ugyanis máma indítanám el, rákattindok indításra és nemtörténik semmi. Telepítettem is újra de semmi. Pedig tegnap még jó volt. Valami ötlet?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Keresnék valami jó deinterlacer progit(vagyis olyat, ami a bemozdulás után keletkezett vonalak elcsúszását egy képen kijavítja). Tehát például ILYEN problémát kijavít.
BMP kiterjesztésû képeket kellene deinterlace-elnem.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Lenne egy nagy problémám, mégpedig, hogy nem bootol a gépem. Nem voltam itthon egy hétig és nem volt használva (elõtte minden rendben volt vele) és most amikor bekapcsoltam nem akar bootolni. Megy minden, pörögnek a vinyok, ventik, hallásra olyan mintha mûködne de mégse <#confused>#confused> Próbáltam már, hogy áramtalanítottam pár percig, megnéztem kábeleket, kihúzkodtam, vissza. De semmi változás. Az egér és a billentyûzet sem világít.
Légyszíves valaki segítsen
Köszönöm!<#confused>#confused>
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
All hail the double x!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A hangkártya egy Asrock 775i945GZ alaplapon integrált Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller hangkártya.
Elõre is köszi a válaszokat.
Az lenne a problémám, hogy nem tudok kitömöríteni egy filmet sem CRC hibát ír. Ha megjavítom akkor utána egy másik fájlra írja ki hogy CRC hibás.Megpróbáltam, hogy mindet megjavítom de akkor se lett jó.<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>Elképzelhetõ, hogy a vinyóm miatt van??Sok cella hibás benne.Holnap viszem mélyformázásra.
Köszi a választ!!!
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
A gondom az, hogy szeretnék online filmeket(pl divxmozin),animéket(animeaddicts-on) nézni, de valahogy mindenhez a divx web playeres lejátszó kell....
Hiába teszem fel, és telepítem az oldalakon is írt kodek-eket, (k-litle, vagy cccp) a kép mindig csíkos marad. :S
Lehet, hogy a gépem nem bírja?
Fujitsu Siemens Amilo L7320, 1.7 GHZ, 1024 MB DDR2 RAM, 64 MB VRAM (nem saját memós)
A segítséget elõre is köszi!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Segítséget szeretnék:
Adott egy Albatron PX845GEV Pro AGP-s alaplap. Szerintem ez baromi régi, nem is hallottam még ezt a márkát. Jelenleg egy 266mhz-es 256mb ddr ram van benne de így baromi lassú a gép, órákig tölt az XP...stb.
Vettem bele egy 512mb-os 400mhz-s kingmax ramot. ezzel viszont csak sípol a gép, nem indul, monitor sötét.
A neten azt talátam az alaplapról hogy 400mhz-es ramot csak "overlocking-al" túlhajtással fogad el.
Hát igen, de ha sípol és nem tudok belépni a biosba akkor nem is tudom átállítani.
Vagy az eddigi kis ramjával lépjek be a biosba? Valami FSB-t kellene 400-ra átírnom, ezt mondta egy kollégám.
Lécci segítsetek, egy kispénzû anyuka gépérõl van szó, neki csak internetre kell.
köszönöm!