!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Melyik márka a legjobb, dvd lejátszók közül? Scart csatlakozó, hdmi, usb legyen benne, és DivX-es legyen. Néztem egy Oriont, 11 ezer-ért.
Ilyesmi árban érdekelne. Ha van link is jó, de egy név is elég lenne.
Elõre is köszönöm
Üdv
Falkon
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Rendszerinditás után legtöbbször újra kell telepiteni a hálókártya driver-t és csak aztán csak azután mûködik újra a net, ez van ha áramtalanitva volt és azután inditom is...
Meg van osztva a net, de másik gépen is ugyanez...
Mi lehet a probléma?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Van egy régi gépünk, másodgépnek szoktuk használni netezésre. Ki akartam rajta kapcsolni a BIOS-ban a Disabled/Enabled segítségével a "Verifying DMI Pool Data..." képernyõt hogy rövidebb legyen a boot ideje de valamit elszúrtam, talán valami fontos beállítást sikerült megváltoztatni mert a gép addig jut hogy betölti az XP-t, megjelenik az üdvözlõ képernyõ, az asztalon bejön a Nod32 kezdõképernyõje ezután újraindul a gép.
Lefotóztam a BIOS fontos beállításait, hátha egy hozzáértõ meg tudja állapítani hol lehet a gond.
Köszönettel:
Theine
BIOS beállítások 01
BIOS beállítások 02
BIOS beállítások 03
BIOS beállítások 04
BIOS beállítások 05
BIOS beállítások 06
BIOS beállítások 07
BIOS beállítások 08
BIOS beállítások 09
Még valami: A Load Optimized Defaults segítségével próbáltam visszatenni az alapbeállításokat de csak az N-t ajánlja fel, talán alapból úgy lett beállítva a BIOS hogy ne lehessen kiválasztani a Y (Yes-t)?
Leszeretném cserélni az lga 775-ös rendszeremet 1156-ra.
Tápot is cserélnem kell? Mert egy Gigabyte superb 460-as van és ezen csak 4pines az egyik tápcsati nem pedig 8, ami az új laphoz kell.
Elõre is köszi!
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
All hail the double x!
szóval: akad valakinek valami olyan ötlete/megoldása #54321-ben leírt problémámra ami nem jár életem végéig tartó dialízissel? <#hawaii>#hawaii>
"The trees move. Do you not see it?"
Legalábbis én nem tenném...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
most mondtak olyat, h rakjam bele fagyasztóba estére, és másnap hátha úgy beindul 😄
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
@ Hellomarci
történt tegnap este, hogy elejtettem a vinyómat... ültem az ágyon, raktam volna vissza a rackbe, és valahogy "elrepült"... kb. 20 centit eshetett, de elég nagyot koppant a betonon. haver meg számtech boltos csóka azt mondta, h nem lehet javítani, de szerintem akkora baja nem lehet, utóbbi szerint az a fej eltört, de akkor gondolom zörögnie kéne vmitnek benne, nem? mert ráztam, de semmit nem hallok, h vmi lenne benne... de én nem értek hozzá. nem indul be egyáltalán, próbáltam vagy 10x különbözõ pozíciókba (élére állítva, függõleges, vízszintes) rakni, de sehogyse jó, csak recseg. érdekelne, hogy valóban nem lehet megjavítani vagy csak az egyszerûbb számtech boltok nem foglalkoznak ilyesmivel, mert max. egy 10k-t rászánnék a javításra, nagyon sok munkám, file-om rajta van, ami kell és ezek nélkül kb. meghalok
"The trees move. Do you not see it?"
Mit milegyen??
Valaki nem tudja mitõl lehet az, hogyha msnen küldenek 1 linket akkor az szövegként jelenik meg és nem link formájában, így nem tudok rákattintani, hanem mindig ki kell másolgatni? az eszközök/beállítások/biztonság fülön be van ppipálva hogy engedélyezem a hivatkozásokat a beszélgetésekben és a személyes üzenetekben..:\
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
Egy hatalmas problémám lenne, és nagyon bízom az okosokban, hátha tudtok nekem segíteni.
Adott egy fekvõ házas, Fujitsu SIemens, irodai számítógép, a paraméterei annyira talán nem is érdekesek, 3 GHZ egymagos P4 processzor van benne 512 MB rammal, a tápja is Fujitsu. A dolog tegnapelõtt történt: az USB külsõ, 3.5-ös hdd-t csatlakoztattam épp hozzá a számítógéphez, amikor is az, a kontakt létrejöttekor egy kattanással kikapcsolt.
Elõször annyira nem is ijedtem meg, más gépeknél láttam már ilyet, pl pendrive-oknál, hogy néha valamiért az eszköz csatlakoztatásakor kikapcsol a számítógép, az okát akkor se tudtam, de nem is izgatott annyira, a konnektorból történõ kihúzás és újra a hálózatba kötés után vissza lehetett kapcsolni. Ezt viszont nem lehet. Csináltam már vele mindent eltávolítottam az összes, hozzá kötött perifériát, nyomtam hosszan a bekapcsológombot, semmi.
A kérdésem az lenne, hogy hasonló, efféle céges gépekkel volt-e már valakinek dolga itt fórumban, és tapasztalt-e hasonlót? Persze a legkézenfekvõbb az lenne, hogy a táp tönkrement, én is erre gondolok, de nem tudom másikkal kipróbálni, mert nem szabványos ATX, hanem valamiért más, egy kábellel több van.
Akik dolgoztak efféle gépekkel, azok esetleg emlékezhetnek rá, hogy az efféle gépek, a konnektorba történõ csatlakozáskor egy pillanatra mintha bekapcsolnának, kattanás hallható - eddig minden efféle gépem így mûködött, és már három ilyen fekvõházas kivitelû, céges gépem volt. Amióta ez viszont kikapcsolt, ez nem csinál semmit sem, kattanás nuku. Nem lehet, hogy túlfeszültség miatt állt csak le a gép, és valamiféle módon vissza lehetne mégis kapcsolni? Alaplapon nincs valami erre vonatkozó jumper? Vagy mit lehet ilyenkor tenni? Azért reménykedem még mindig, mert mint említettem, más gépeknél, egy hibás csatlakoztatás következtében kikapcsolt ugyan a gép, de utána újra met tökéletesen. Mellesleg a hdd, amit hozzákötöttem, egy másik géphez csatlakoztatva tökéletesen mûködik, semmi baja.
Kérlek, ha találkoztatok már ilyennel, vagy tudtok erre valamit, segítsetek!
Üdv:
RauchR
Super
FFMPEG (Windowsos változat):
ffmpeg -i video.mpg image%d.jpg
Forrás
A Youtube videó megnyitásakor jobb klikk a honlapon, a megnyíló helyi menübõl Flashgot Media-t válaszd ki.
Olyan progi kellene, amivel feldarabolhatok flv és mp4 videókat bmp-kre.