!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazinga!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Bazinga!
am jah próbáld meg azt h lehúzod a pwr, reset gombokat, és úgy adod rá a tápot. aztán ha nem indul el, akkro egy csavarhúzóval zárd rövidre a pwr gomb 2 lábát az alaplapon. ha elindul gond nélkül akkor ott lesz a bibi.
All hail the double x!
Bazinga!
bios resetet hogy nyomjak? elem ki/be? az megtörtént már
máshogy nem tudok biossal mahinálni mivel se kép se hang
Bazinga!
de köszi, azért megpróbálok szerezni kölcsönbe egy procit... hátha.
Bazinga!
wtf?
Bazinga!
Lenne egy bizonyos probléma a gépemmel: random idõközönként hangosan felzúg, elsötétedik a képernyõ. Ilyenkor újra kell indítani. Általában videó lejátszás közben, vagy játék közben történik. Mikor hang is megy, miután elsötétedik a kép még megy a hang egy darabig, majd "drrrrrrr"...
Mértem a hõmérsékleteket, de semminek sem ment kritikusan magasra. vga is max 65 körüli szokott lenni, de mikor kifegy van hogy csak 35-36 fokos.
Stresszeltem már a VGA-t, a cpu-t, a ramokat is teszteltem és semmi gond nem volt. Semmi sincs tuningolva, még a ramokat sem hajtom a "megengedett" tuningolt idõzítésen.
Mi okozhatja ezt? Van valamilyen módszer amivel megállapítható, hogy mi okozza?
Konfigom:
GIGABYTE EP35C-DS3R s775| Core2 E8400 | 4 GB Geil Ultra 800Mhz | Sapphire ATI Radeon 4850 512MB Vapor-X | 460W Coolermaster | Samsung 2233BW - Windows7 Ultimate 64bit
Másik, ettõl lehet, hogy független probléma: A gép néha csak 2-3 nekifutásra hajlandó elindulni. Windows7 betöltõképernyõ, majd mikor jönne a bejelentkezõ képernyõ, csak feketeség... csak az újraindítás segít. 2-3 alkalomra már elindul rendesen. A fejemben pedig csupa ????? (win7 újratelepítése nem segített)
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
http://goo.gl/gd6Zi5
All hail the double x!
Hello.
A/3-as posztert akarok nyomtatni egy üzletben, valamilyen erre alkalmas fotópapírra.
A kép hány dpi legyen, hogy jó legyen a minõség? Vagy mindegy?
Köszi. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mostanaba elegge hangosak a coolerei az acer laptopomnak,neha mikor idle is begyorsulnak...Kerestem neten de nem talaltam semmien normalis fancontrolt.Tudtok vmit ajanlani?
All hail the double x!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Úgyhogy jogos a kérdés szerintem 😊
am hülye kérdésre hülye válasz...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Elõre is köszönöm.
Üdv😄aniiiika
szal tényleg nemtom mi lelte... fos az egész :|
Bazinga!
csak nemtom, hogy kikapcsolt állapotban mit tud alkotni a windows vagy mi köze van hozzá 😊
Bazinga!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
most pl olyat csinált a gép, hogy ki volt kapcsolva, és az usb -re dugott gamepadban a rezgõ motor elkezdett eszeveszett mód rezegni, csak úgy magától...
vmi nagy gáz lehet itt... jó lenne tudni hogy micsoda 😊
Bazinga!
ati 3870-es kártyám van.
2 hete, kb olyat csinál pl dirt2 ben vagy stalkerben, hogy nem folyamatos a képe, nem is akad, viszont rángat a kép.
1 mp ig jól megy, aztán 1 mp mintha le lenne lassítva és ez igy megy végig.
Viszont 1 percig kb jó mikor elindítom a játékot.
Lehet ez attól hogy túlmelegszik a kártya?
köszi
!Forza Ferrari!