64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • lippet
    Hello!

Brimax LM19WX monitorom van, s mostanság vettem észre, hogy egyes játékok közben Out of Range "hibaüzenettel" kilép és újraindul a gép. Hogy lehet ezt a problémát orvosolni?

Mind az "asztalon" megnézve, mind a játékban 1440*900 a felbontás. A videokártyám VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE.

Köszönöm!
  • fodorpetii
    HP 630 LH437EA típusú Laptophoz keresnék Lan driver-t, nem igazán találtam, ha vki segítene megköszönném nagyon!
  • 19870420
    Hellooooo!
    Van egy sapphire radeon 6770-em és most vettem egy LG E2260V monitort a kártyát HDMI-vel kötöttem a monitorhoz de eddig két játéknál tapasztaltam olyat hogy a kép 2 centivel kisebb lesz mint a monitor, bármit állítok nem változik pl Crysis 1 nél ilyen, de a Farcry 2 nél nem filmeknél sem. Mi lehet a probléma??? Köszi a segítséget. Egyébként ez 6770 jó kártya mert eddig nekem mindent maxon vitt full hdban tényleg ennyire jó lenne?? Köszi
  • setuh
    Sziasztok!

Nem tudom overclockloni a procimat egy ideje.Eddig ment,de most ha overclockolom resetalja magát a biosba és vissza teszi a régi értékre.Kiír valami hiba üzenetet(miután feljebb teszem a mhz-et és ujraindítom egyszerűen nem indul a gép,kikapcsol majd ujra be)a volt-ra hivatkozva pirosba a biosba a proci beállításoknál.
    Nem tudjátok mi baja lehet,esetleg valaki nem találkozott már ilyennel?
  • gallhun
    Hali. Remélem tudtok segíteni. A gépem időnként újra indul. Ha játszok, böngészek vagy nem csinálok vele semmit. Ezt azóta csinálja mióta lefuttatam a Windows 7 loader extreme edition progit. A gépet már kitakarítottam. Vírus sincs rajta. Ezt a hiba kódot kaptam a kék képernyőn: 0x00000098, 0x16FD6980, 0x01CC683A. Ha tudtok segítsetek. Köszi.
  • MR ME
    de, meg fognak fázni az alkatrészek :(
  • REPS0L
    Sziasztok, nem tudom jó helyen járok-e, remélem itt is kapok segítséget. A problémám az lenne, hogy adott egy youtube videó, és ha van benne reklám (egy sárga vonal az idősávban, és csak akkor bukkan fel ha elérni a videó azt a vonalat) és eléri azt a bizonyos sárga vonalat, egyszerűen belenagyít a képbe, mitől lehet ez? a Flash Player elvileg frissítve van, totál meg vagyok akadva hogy mi lehet a baja...

kép róla:

• Boconadi
    22 fokos hőmérséklet a gépház belsejében nem túl alacsony?
  • Boconadi
    Köszönöm a segítséget, csak a chipset kellet, a többire rájöttem magamtól :D

Nem akarok win7-et amig nem vettem meg a videókártyát.
    Ezzel kapcsolatban:

Egy 8600GT vagy 8800GT már sok lenne neki? Sajnos csak 350W-os táp van benne. Láttam olyan eladó cuccokat ezzel az alaplappal, ahol 8800GT-kkel együtt árulják.

Tervezek még bele még egy 2GB-os Kingstone 800MHz-s memória kártyát, illetve ahogy olvastam az alaplap tudja kezelni a kétmagos processzorokat is, de hogy milyenek azt nem tudom még.
  • Kongy
    Üdv. Az mitől lehet, hogy a gépem néha nem akar bootolni? Ez mondjuk 10 indításból egyszer van. Nem jön be a boot képernyő. Amikor először ilyen volt, hagytam, elmentem fél órára, visszajöttem a gép elé, és gond nélkül beindult, másik esetben meg az elosztót kikapcsoltam majd vissza és bebootolt a gép. Táp vadiúj Corsair CX500, kötve hiszem, hogy azzal van a baj. Sztetek miért csinálja?? :S
  • kifli
    Mit akarsz rátenni?

xp-hez:

EZ fog kelleni

videokártya driver

CHIPSET driver xp-hez.

A processzorhoz pedig amit linkeltél

(Ajánlom esetleg egy win 7 telepítését, max csak kipróbálni, hogy fut...)
  • Boconadi
    Sziasztok!

Kaptam egy (nem mai) gépet, aminek az összetevői a következők:

Alaplap: ASRock AliveNF4G
    Processzor: AMD Sempron 3000+
    Videókártya: Geforce 6100 integrált (egyenlőre)

A kérdésem a következő lenne:

Ujra akarom húzni a gépet, de nemtudom milyen drivereket szedjek le hozzá. Van már egy videókari driverem, de a gépen találtam olyan dolgokat, amiket még nem is láttam, pl: AMD Processor driver?? Ez minek kell? Ha kell melyiket szedjem le? Mondjuk ezt?

Milyen egyéb drivereket kell még letöltenem? A hangkártya integrálva van, a Nethez pedig fogalmam sincs, hogy mi kell...

Bevallom őszintén egy őskövület vagyok, az újabb hardwarekhez nem nagyon értek, úgyhogy azért szeretném egy-két ember szakértő segítségét kérni. Köszönöm!
  • rooney8
    és az, hogy nem lehet jb-elni minden ios-t, pedig butaság :) egyedül a legújabbra nincs (vagyis van, csak tethered), de valszeg arra már nem is csinálnak untethered-et, mert hetek múlva itt az ios 5, ami tele lesz új ficsőrökkel :) )
  • rooney8
    na mindegy én nem fogok itt vitázni
    még annyit hozzátennék, hogy az új ios-ekkel már szinte nem is kell jb, mert nélküle is kb. minden benne van amire szükség lehet. fizetős app-okra pedig annyi, hogy droidéknál is van jócskán fizetős, nem csak free.
  • Akey
    Páciens: IBM Thinkpad R50e + random wifi router
    Tünet: Nem hajlandó semmilyen WEP titkosítású hálózathoz csatlakozni. WPA/WPA-PSK nem jelent neki problémát. WEP-nél viszont csak erőlködik.
    Valakinek ötlete?
  • kifli
    Desire HD

Nagyobb képernyő, jobb hw, jobb sw :)
  • Fehercsoki
    És pont a jailbreak miatt korlátoltabb,mert nélküle használhatatlan ha nem akarsz fizetni,illetve nem minden verziójú ios-t lehet jailbreakelni,egyébként ha nincs korlát akkor dugj már bele az iphoneba egy microusb-s kábelt.Kemény 1 dollár 1 darab app amit lehet hogy fél percig se használsz és már fizetsz a következőért.Láttam hogy 3gs-t írtál,és én is arra írtam hogy szar a hardver.Csak az hiszi azt hogy jobb az ios androidnál aki még csak az ios-t próbálta,és elhiszi Jobs-nak hogy az jó.
  • rooney8
    :))

iphone ugyanannyira korlátlan mint android (jó oké, kell hozzá jailbreak), ha pedig van jailbreak akkor mindent meg lehet szerezni ingyen (egyébként biztos a gatyáját is ráfizeti a kemény 1 dolláros app-okra :) ), az pedig oké, hogy 3g hardverileg már nem túl gyors éppen ezért írtam a 3gs-t, ios pedig semmivel sem rosszabb mint android (jailbreak után meg pláne)
  • Fehercsoki
    Ha nem értessz hozzá és úgy válaszolsz az nem segítség.

#56942 Természetesen a HTC-t vedd meg,iphone nagyon korlátolt,mindenért fizetni kell,és a 3gs egyébként is sokkal rosszabb hardverrel rendelkezik,a szoftverről nem is beszélve.
  • rooney8
    nem is kérdés h 3GS :D
  • Zsolek123
    már van, htx
  • Zoli007
    PC-t.
  • Zsolek123
    HTC desire HD-t, vagy iPhone 3G-t vegyek?
  • 12346
    Szép napot!

Olyan nyűgöm volna, hogy adva van egy mezei XP-s vas. Erre kéne kreálnom egy korlátozott profilt, ami nem tud se telepíteni, se netezni, és egy olyat, ami ugyanilyen korlátokkal bír, csak a netezést engedi. Előbbivel nincs is baj, az alap korlátozott profil tudja is, tök jó.
    Viszont a másiknál már eret vágok. Nézegettem mmc-ben is, helyi házirendben, mit tom én hol, de már nem emlélszem ezekre, és nem találok semmi okosat.
  • plu604
    Megoldottam, VPN szolgáltatással, köszönöm a segítséget :D:D
  • plu604
    Sziasztok
    Nemrég költöztem be egy főiskola kollégiumába, ahol a hálózaton az internet ugyan elérhető, viszont rengeteg szolgáltatás tiltva van, a kollégium területéről így kizárólag a http, https, pop3, imap szolgáltatások vehetők igénybe.
    Ezzel így konkrétan nincsen semmi gond, érthető hogy például a torrent miért van tiltva, ha mindenki rácuppanna semmi sávszél nem lenne, ez rendben is van, nem is ez az én gondom.
    Az én gondom az, hogy a Steam sem tud bejelentkezni, pedig szívesen játszanék néha az otthoniakkal egy kis Team Fortress 2-t, vagy akármit ami az eszembe jut. Úgy vélem ezzel nem okoznék gondot a többieknek. :)
    A kérdésem tehát: hogyan lehet ezt a tiltást megkerülni, kiiktatni?
  • Pianista
    rendben, most az F-secure progija megy, közben a mozillát is lefrissítettem 6-osra, majd kiderül hogy javult-e, kösz a segítséget!
  • Jakuza001
    Rootkited van nagy valoszinuseg szerint, mondjuk Rustock rootkit vagy valamelyik masik.

Ezek kozul valamelyikkel, vagy tobbel ellenorizd le.

Ha esetleg nem mukodik a dolog, akkor az XP CD recovery consoljabol probald hasznalni a disable pe386 parancsot.
  • Pianista
    jah
  • Jakuza001
    XP?
  • Pianista
    *0xb8388925, 0xb30ef8b8
  • Pianista
    Üdv!

Mostanában viszatérő kékhalál problémám van a gépen, a hibakó 0x0000008e (0xe0000001, 0xb83889250xb30ef8b8, 0x00000000)

lentebb pedig a watchdog.sys-t írja ki, ahogy észrevettem csakis akkor fordul elő ha netezek, de sűrűbb ha mellette mást is csinálok, akkor szokott előjönni legtöbbször ha új lapot nyitok, vagy egy adott lapot lefrissítek, akkor úgymond "lépcsősen" befagy, először a program aztán a windows, de az egér még működik, majd az egér is, majd kékhalál. netezésre a mozilla 3.6.21-es verzióját használom.
  • gurubefree
    Szia

Jo lenne ha tobbet is elarulnal a gepedrol nem csak azt hogy mi a problema. Jo lenne tudni kerulte uj dolog a gepbe ( hardvare ) kerult e uj szoftvare amit elotte nem hsznaltal. Milyen tap van a gepben ..... van e valamiproblema a hutessel

Tobb informaciobol konnyebben le lehet szurni mi is valojaban a hiba forrasa.
  • Jakuza001
    Ez inkabb memoria hiba lesz szvsz.
  • kifli
    táp vagy alaplapi kondik haltak meg

nézd meg a lapon a kondik teteje nem púpos-e. Ha igen cserélni kell őket...
  • SzocsA
    újra indul a gépem elöször mikor beléptem a játékba most viszont indítás után 1-2 5 perc között!
    meghalt a táp vagy csak szimplán valami vírus?
    kékhalál nincs!
  • kifli
    valakinek van ötlete ménem tudok indavideos videokat nézni? régebben tudtam -.-
  • rooney8
    hát... megpróbálhatsz felrakni egy másik forrásból szerzett op. rendszert, aztán meglátjuk :)
  • pista89
    azt írja h teljesen hibátlan... ezért is nem értem igazán.. op rendszer csinálhatja ezt?
  • tréj
    sziasztok mi lehet a baj amikor be akarom kapcsolni a másik gépünket akkor mindig sípol egyet és nem csinál semmit.mit lehet ilyenkor tenni?