64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • karajjj
    általában nem szokott csak úgy egy áramszünettől tönkremenni egyetlen tárolt fájl sem, nem kell ilyenektől parázni, sőt fizikai gondja attól hogy lenne, ha nem kap áramot és leáll?
  • karajjj
    valami hangkártya vezérlő program nincs felrakva, ami letiltja a hangszórókat?
  • karajjj
    lehet, hogy közel van a vevő a gép tápkábeléhez, vagy a konnektorhoz, az bezavarhat
  • puma1
    Sziasztok! Egy olyan ügyben kérném a segítségeteket, hogy rendelkezem 1 HP 625-ös lap toppal. Egyik nap olyan hiba jelentkezett a lap topon, hogy a hangszórók nem szólnak, viszont ha 1 fülhallgatót bedugok a gépbe, akkor van hang. Windows újrarakása, és driver frissítés nem segített. Ha megy a zene,akkor a zöld kis hangerő mutató az óra melett villog! Valakinek esetleg valami ötlete, hogy mi lehet a probléma?
  • LeventeV
    2 napja vettem egy Gigabyte GM M7600-as wireless egeret. laptopomon nagyon jól működött. tegnap rákötöttem a gépre és néha meg-megakad a kurzor mikor mozgatom az egeret sőt van, hogy nem is reagál egyáltalán.

mi lehet a gond? 2 vadiúj duracell elemet kaptam hozzá és mivel csak 2 napja használom, ezért nem hinném, hogy azokkal lenne a gond.
  • Bronx South
    továbbá még annyit hogyha egy adat (zene, film, képek) sérült azt mi által tudom meghatározni ? nem megnyitható a fájl, recseg, akad esetleg más ?
  • Bronx South
    hy. nekem van egy nem szűnő paranoiám az áramszünetektől, és egyelőre nem tudok félretenni szünetmentesre, tegnapelőtt sikerült megint elkapnom egy áramszünetet. a kérdésem az hogy egy áramszünet mennyire károsítja a winchestert, és sérti meg a rajta lévő adatokat (zenék, filmek, képek, szöveges dokumentumok) ?
  • SzocsA
    az öcsém leöntötte teával a billentyűt, de nem szólt egy szót se, nála még működött nálam is kb 10 percig majd begagyizott!
    kimostam!:D
  • zbenderhun
    hali!
    idegesítő probléma!!!
    a hangszórókon keresztül hallatszik, ahogy húzom a csúszkát a lapon. ez még menne is, de COD alatt annyira hangos lesz, hogy megőrjít. olyan mint valami ventillátor hang, de ahogy mozgatom az egeret hol magasabb, hol mélyebb a hangja. ötlet? valaki csak ért hozzá!? :D

köszi előre is...
  • adamq01
    én is így vélem, de akkor mért van magasabb helyen ezen az oldalon az E5800? http://www.cpubenchmark.net/mid_range_cpus.html
  • MR ME
    E6750
  • adamq01
    Helló!
    Melyik a jobb?

S775 Pentium Dual Core E5800

VAGY.

Itel Core 2 Duo E6750 ?
  • tiadam
    Tudtok nekem segíteni? Az a problémám, hogyha kicsit jobban le van terhelve a laptopom, akor recseg a hangszoró, ha zenét hallgatok vagy filmezek. Ha semmit nem csinálok, akkor időnként reccsen egyet. Próbáltam millió drivert telepíteni, egyikkel se volt jó. Mi lehet a gond? Köszi előre is!
  • karajjj
    ctrl+shift?
  • morcosqtya
    Sziasztok!

Kb óránként crash-el az Opera, ez mitől lehet?
  • SzocsA
    nvm/,/,jo/,a/,bcillenvtym/,tok*mast*.ir/minvt/,?<?<?<?<?< XD MI:RT
  • hulcsigerg
    Asus K52JE laptopba szeretném lecserélni a 320 gigás merevlemezt egy 640Gb osra. Milyen tipusu merevlemezt ajánlotok?
  • Falkon
    Sziasztok!

Volna egy kicsit hülye kérdésem. Valahogy utána lehet nézni az IP címnek, facebook-on? Van egy srác aki szórakozik, egy kamu profillal.
    Vagy bármi más dolog létezik, amivel kideríthető?

Előre is köszi
    És bocsi a hülye kérdésért! :D
  • SzirmosSzisza
    Legfrissebb ESET. A net error időközben megoldott egy resettel
  • karajjj
    tűzfal-vírusírtó rendben?
  • SzirmosSzisza
    2 kérdésem lenne

UPC-s neten, egyik napról a másikra, ha torrentezek, teljesen lelassul a net, de csak nálam (wifivel csatlakozok routerrre, lehet az halt meg? eddig jó volt)

Windows 7 néha random "megfagy" nem tudom semmit mozdítani, CTRL+ALT+DEL-re se reagál :/
  • Csibusz
    Oké, köszönöm szépen, akkor bepróbálkozok:)
  • karajjj
    alapból mindkét verziónál a 2gb az ajánlott minimum, de én a 64 bitesnél nem vettem észre, hogy sokkal többet zabálna belőle
  • Csibusz
    Köszi, bár igen itt erősen ajánlja a minimum 4gb memóriát.. Mondjuk a Processzort is említi.
  • karajjj
    katt
  • Csibusz
    És nem fog sokkal több memóriát lezabálni? Mert félek ,hogy a 2gb ram elmegy kárba
  • karajjj
    akkor 64 bitest neki
  • Csibusz
    X4 630 Athlon
  • karajjj
    kérdés, hogy milyen procid van, de ha lehet, érdemesebb a 64 bitest használni, nem a memóriakezelés miatt, hanem a gyorsabb memóriaelérés meg a gyorsabb adatkezelés miatt, plusz érdemes megnézni előtte, hogy a többi hardveredhez van-e 64 bites winhez illesztőprogram
  • Csibusz
    Sziasztok, most kerül sor a rendszer újratelepítésére és lenne egy olyan kérdésem, hogy kell e nekem X64 win7 ha csak 2gb ddr3 ramom van, ergo a kérdés az lenne, hogy a memóriakezelésen kívül van-e még valami extra tudása a x86 szemben?
  • karajjj
    a dell meg a toshiba is mostanában ráállt a 64 bites winre
  • sanyiute
    nem emlékszem hogy említették volna de már tervbevan a 64 bites windóz
  • LoDMaSt
    Erre a gépre mondták vásárláskor, hogy hivatalos drivert csak 64 bitre adott ki hozzá a dell.
  • sanyiute
    hello keresgéltem csak W7 64bites verzióra van ott driver de találtam ott a hozzá szólásokban 32bite-s rendszerre de köszönöm!
  • karajjj
    a dell hivatalos oldalán kikeresed a gépet, ott biztos lesz hozzá mindenféle driver
  • sanyiute
    Sziasztok ma vettem egy Dell N5110 típusú laptopot és nem megy rajta a wifi úgy tudom kell hozzá program most ezt nagyon sok helyen kerestem letöltöttem vagy 6félét egyik se lett jó valaki tudna segíteni??
    windows 7 32bitesem van
  • Marci0115
    srácok valaki segítene? van egy hp deskjet F2492 típusú nyomtatóm, az lenne a gondom vele hogy elkezd szkennelni és lefagy a program a felénél, valami hibaüzenettel, hiába töltök le minden frissitést,drivert, olvasok el több száz angol fórumot, nem találok rá választ, valaki mentse meg az életemet :D
  • Szuni
    Üdv a hozzáértőknek :) Tegnap óta a gépemben lévő második vinyó fura dolgokat produkál. Megvan rajta minden adat, de a másolási sebessége drasztikusan lecsökkent. 100-120 kb.. (?!) mintha modemmel neteznék kb tizenöt éve.. az hittem rosszul látok.. HD Sentinel kiírta, van pár szektor, ami sérült vagy mi, de ezek száma oly kevés, hogy a garanciális feltételeket még nem elégíti ki, azaz ha nagyobb lesz a sérülés mértéke, akkor cserélik. na most ez annyira nem érdekel, az inkább, hogy 900 giga adat van rajta.. WD 1 TB-os vinyó, egy éves lehet. Most mentem az adatokat, de evvel a sebességgel el lehet képzelni mennyi ideig tart.. ráadásul gyanítom nem is egészséges, hogy így megy, de az adatok kellenek, nem mindenről van másolatom..
    A windows is sárga felkiáltójeles ikonnal mutatja vinyók között.
    Ha esetleg üresen leformázom, utána még használható lesz? Gondolom pár szar szektor miatt nem kell eldobni egy TB-os háttértárat, vagy igen? Nagyon nem értek hozzá..
    Szemre minden rendben van, se fura hang, vagy felpörgés, vagy rendellenesség, csak nagyon lassan másol.
  • rooney8
    most nincs gépemen, így nem tudom megnézni...
    nézz youtubeon videót róla :DD
  • Dean Winchester
    most itthon próbálgatom de a step 3 után elakadtam , nem találok semmi visszaállító szerű gombot :( áááh
    azért köszi