64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Rockynhooo
    Sziasztok!
    Nem rég voltak nálunk a t-hometól netet bekötni. egy asztali gép kábellel van összekötve a routerrel ami wifis. wifin keresztül próbálnék csatlakozni a laptopomról de ezt írja ki: "a windows nem talált tanúsítványt amellyel be tudná jelentkeztetni a hálózatba". A baj az hogy rohadt mód nem értek az egészhez és nem tudom hogy lehetne megcsinálni. Kihívjam a t-homeos szerelőt? vagy valaki tudna segíteni plz?
    Köszönet.
  • karajjj
    hát akkor ez bizony az alaplap fassága lesz
  • Morphin
    Lehet, hogy a memória foglalat kontakthibás...bátyám gépe egy régi Abit NS7 asszem.Na ott az egyik foglalat játssza el mindig azt hogy csak sípolva indul el a gép ha van benne memória.Addig nyomogatom amig fel nem áll a rendszer, de utána is csak pár alkalommal müxik.Meguntam azóta az a foglalat üres...
  • Itsuki
    volt minden... mindent megprobáltam,már nagyon jó rég óta csinálja,de most már van amikor fel se tud állni a rendszer... és az xp se több mint 1 hónapos... nem értem..
  • karajjj
    jókérdés, esetleg egy bios reset?
  • Itsuki
    Sziasztok!

Olyan problémám van,hogy ha adobe flash playert használna a gép lefagy. Nem egyszer a bootig se jut el a gép,csak azután,hogy 10percet sakkoztam a ramokkal. de a ramok másik gépen müködnek (meg most is) hétvégén képet nem adott a gép ,se ha az alaplapira se a sima vidikarira kötöttem. Mi lehet a baja?
    Asus p5gvm-x alaplap,pentium core duo 2 e2180 proci,2xddr 667mhz, 9600 gt vidikari... win 7en picit jobb a helyzet,mindjárt újra is rakom,de erre a gépre a win 7 elég lassú..
  • DarkHorSe
    igen az, koszi azert.
  • karajjj
    ha jól sejtem ez valami irodai gép és igen, szerintem is pci express
  • DarkHorSe
    videokartya, de sztem pci express
  • karajjj
    römi kártya -.-
    hogy érted, hogy milyen kártya?
  • DarkHorSe
    ebbe az alaplapba milyen kartya jo?

Alaplap:

Alaplap neve FUJITSU SIEMENS D2750-A2
    Alaplapi lapkakészlet Intel Bearlake G31
  • Morphin
    Hali!
    Az miért van, hogy egy gyárilag 13MB/s-es class6-os Samsung microSDHC kártya 2-3MB/s-el ír??
    Windows7 64bit...total commanderben és intézőben egyaránt ilyen gyatra teljesítmény.A kártya egy Samsung Galaxy S telefonban van.Háttértárként van beállítva.A belső memóriára valamivel gyorsabban ír,de szerintem az is kevesebb, mint a gyári érték.Lehet ezzel kezdeni valamit?
    Üdv
  • karajjj
    biosban be kell állítani first boot device-nak az olvasót, hogy először onnan próbáljon oprendszert tölteni, ne a merevlemezről
  • tigeroo
    sziasztok szeretném formázni a merevlemezemet , kaptam is haversráctól egy xp cd-t azonban a bootoláskor hiába bennt van a cd nem indul el a dos-os telepítő, akkor ez nem bootcd és baszhatom? hogy tudom behozni valahogy azt hogy utána formázhassam és újrarakjam az xp-t?
  • owen20
    Ugyértem hogy driver probléma akkor ahogy írtad azzal kell játszani hogy melyik a jó...
  • karajjj
    persze, miért ne tehetnél?
  • owen20
    Feltettem egy újat ami Béta de remélem jó lesz.
    Ha nem tehetek fel régebbi drivert?

• karajjj
    igen, segíthet
  • owen20
    Megnéztem az van amit én anno letöltöttem de akkor lehet újra rakom a driver-t az segíthet?
  • Jakuza001
    Mielott leszedned az FF-t, a FEBE addonnal csinalj egy mentest es probalj meg egy masik profilt inditani, mert lehet nem kell uninstall. Ha ez nem segit, akkor probalkozz csak meg az ujratelepitessel.
  • karajjj
    nézd meg, hogy nincs-e valami frissítés, vagy javítás a driverhez
  • owen20
    A legújabb driver van fent a videókarinál most vettem 1hónapja és akkor frisitettem.
    A játék miatt nem lehet hogy tört game és ez miatt?
    vagy milyen driverekre gondolsz?
  • karajjj
    az 50-60 fok még teljesen normális, a hibák inkább driver problémára utalnak, azt próbáld meg frissíteni
  • owen20
    Sziasztok,
    Vettem egy geforce gtx 550-es videókarit
    Amikor játszok a fifa 12-vel akkor 55-57fokra melegszik a gpu az normális? mert volt olyan hogy játszottam és megállt a kép lefagyott minden és újra kellett inditanom a rendszert a reset gombbal.
    Amikor meg lemértem ezt a speedfan programmal akkor a játékba ugrált kicsit a kép mármint változott sötétről világossabra meg ilyesmi és nem értettem mitől van ez valaki valami ötlet?
    Help!
  • Molnibalage
    Jaja. Egyébként megnéztem, a KmPlayer toolbar okozta a bibit. Apró gond, hogy én nem kértem, hogy rakta fel. Tököm teli van már azzal, hogy mindenféle szirszar a toolbarját rá akarja erőltetni. Egyáltalán ki a kisfaszomnak kellenek ezek a hülyeségek...?
  • karajjj
    nem rossz gondolat, csak előtte max mentsd el a könyvjelzőket
  • Molnibalage
    Sajnos nem. Szedjem le az FF-et?
  • Jakuza001
    Az elso lepesben a KMPlayer uninstallja nem segit ?
  • karajjj
    arra gondoltam, hogy ebayen fillérekért lehet kapni már kártyaolvasót, válogathatsz kedvedre
  • Molnibalage
    Valami történt a FireFox-szal. Feltettem a legújabb KMPlayer-t. Sem a ctl+t-re sem máshogy nem tudok új tab-ot nyitni. Csak úgy, hogy a böngésző eszköztár egyik elemére középső egérgombot nyomok.

Van valami ötlet, hogy ezt mi állíthatta el?
  • biomage
    mi van? van ilyen márka? :D
  • morcosqtya
    Van még valaki akinél Opera alól nem működik itt a képfeltöltés gomb?
    Lefagy az oldal tőle..
  • karajjj
    cseréld ki az egeret, há másikkal csinálja, akkor hardveres volt, esetleg lehet, hogy hátul nincs rendesen bedugva a csatlakozó
  • ricsa008
    Sziasztok.
    Valami gond van az egeremmel és nem tudom hogy szoftveres vagy hardweres a gond. Olyan mintha a bal gomb néha beragadna és össze vissza indítgat, huzigál mindent. Virus 2 volt de mind 2 törölve lett. Más eseteleg mi lehet?
  • karajjj
    ebay?
  • biomage
    Hali

Ajánljatok SD memo kártyaolvasót, Win 7 x64 sp1 van.
  • karajjj
    usb-s helyett használj ps2-est
  • karajjj
    akkor csinálj már egy képet a billentyűzetről
  • MR ME
    ha azon van a windows akkor nem tudod windowsból formázni természetes...
  • hungary27
    Vagy akkor le lehet formázni valahogy a C meghajtót? Jobb egérkatt Formázásnál azt írja hogy ezt nem lehet.