!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Vettünk bátyám gépéhez a már meglévõ 2gb DDR3 ram mellé még 2GB-ot, mindkettõ ram kingmax és 1333 MHZ-s, viszont valamilyen titokzatos oknál fogva a win7 (64es) csak 2gb-t lát belõle. Pontosabban 4et lát, de csak kettõt használ. Próbáltam slotcserét, meg kipróbáltam külön az új ramot is, mûködik. Valamiért a kettõ együtt viszont nem akar. Tudtok nekem erre valamit mondani?
Köszi elõre is!

Kösz mindenkinek!
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Itt majd összedob a nép egy jó konfigot.
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
All hail the double x!
"
Nem lenne egyszerûbb, ha én megcsinálnám?
Nem. Egyrészt sem csatlakozóhoz, sem megfelelõ vezetékhez nem egyszerû hozzájutni, fõleg nem kis tételben. Másrészt meg a HDMI csatlakozó forrasztása erõsen kihívásos dolog, kicsi, zsúfolt helyen kell apró fülekre ráforrasztani a vezetékvégeket, jó minõségben. Harmincnyolcszor.
"
Azt olvastam róla, hogy az jobb képminõséget ad, mint a DVI.
All hail the double x!
Amúgy sima HDMI - HDMI kábelt lehet venni 1500-2000 forint környékén, csak a mini HDMI ami hiánycikk mindenhol.
All hail the double x!
Más valaki?
Tudna valaki adni tippet, hogy hol tudnék venni(nem neten rendelni) 1,5-2 méteres MINI HDMI - HDMI kábelt?
Sehol nem találok normális áron, csak 4-5 ezer forintért, általában azt is + szállítási költséggel.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A kérdésem az, melyik gyártó terméke megbízható(pl.:ASUS, Gigabyte), vagy melyik az amelyiket kerüljem el messzire.
Elõre is köszi!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
azt h hány megahertzen futhatna csak az isten tudja 😊
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
All hail the double x!
Conf:- iMac2009 - Win7HP64
i5-6GB-Ati4850-
Melegedéstõl lehet?

There is only one Boss!
egyébként fogalmam sincs, hogy hol javítanak ilyesmit
én elsõ körben a gyártó márkaszervizét keresném meg (google 😊)
Bazinga!
Valakinek esetleg ötlet vagy hasonló tapasztalat?
Elsõre arra gondoltam h félre nyomtam , de nem! most reggel is ugyanez volt...
mi lehet a gond?
rendszerben ezeket a hibaüzeneteket írja ->
A rendszer nem tudta betölteni az összeomlási memóriakép illesztõprogramját.
Az összeomlási memóriakép lapozófájljának konfigurálása nem sikerült. Ellenõrizze, hogy van-e lapozófájl a rendszerindító meghajtón, és hogy a mérete elég nagy-e az egész fizikai memória tárolásához.
A szolgáltatás (OMSCAN) a következõ hiba következtében leállt:
A rendszer nem találja a megadott fájlt.
Új gép, konfig megfelel, semmi bajnak nem kéne lenni..
every damn day
ha van rá garancia, vidd be javíttatni/cserélni
ha nincs, akkor nemtom... javíttasd meg pénzé', vagy vegyél újat
Bazinga!
every damn day
Nem lehet az, h csak a monitorod kapcsol ki?
Valamiért mindíg(Nem csak wareznál), néhány perc játék után a gépem alvó állapotba lép, de a hang az megy. Csak újraindítani lehet. Mi a baj? Konfig megfelel, minden oké...
every damn day
Köszönöm a segítségedet!
Egyébként mire kell figyelni, mely adat ha nem megegyezõ befolyásolja a mûködésüket?
A gépembe szeretnék memóriát bõvíteni. Jelenleg 2 db Kingston HyperX memória (khx8500d2k2/2g; 2x1 GB, DDR2, 1066MHz, Dual Channnel) van benne, az alaplap pedig egy GA-EP35C-DS3R. 4 DDR2-es foglalata van, és összesen 8 GB-ot bír el. A kérdés:
Vehetek bele még két memóriát, ugyanez a típus, gyártó, MHz, csak 2x2 GB (KHX8500D2K2/4G), így összesen 6 GB lenne
VAGY
Vegyek bele DDR3-as memóriát, de azt csak 1333MHz-ig tudok és csak 4 GB-ot bír az alaplap.
Segítséget elõre is köszönöm!
köszi elõre is!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
melyiket vegyem meg?
annyi a különbség még ettõl, hogy a Packard bell 179990 de van hozzá ua az op rendszer.
mért ennyivel rosszabb az Asus?
procik közötti különbség sok?
elõre is köszi!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!