64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
karajjj #57204 alaplapodat is megnézted? -
#57203 Sziasztok!
Megnéztem a rendszerem mert egy-két játék eléggé akadozik. Processzor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00Ghz 2.67Ghz. A processszorom 3Ghz-s és nem tudom miért van oda írva mőgé, hogy 2.67Ghz. Gondolom annyira van beállítva.(Ha ez lehetséges). Hogy lehet 3Ghz-ra "húzni"?
Előre is köszönöm! -
karajjj #57202 a windows szokott még késleltetve is írni rá utólag, lehet, hogy ezért van -
#57201 Hali!
Részben hardware-es kérdés..
Néha előfordul, hogy nem engedi leválasztani a gép az usb-s winyómat, telómat vagy pendrive-ot, mondván, hogy valami használja..de elvileg nem fut semmi olyan, ami használná...létezik olyan progi, ami megmondja, hogy adott eszközt épp mi használja? vagy valahol meg lehet nézni a vindózba ? -
#57200 Pedig TV-nél is kell lenni leválasztó lehetőségnek(nálam van)
A másik pedig,hogy pár perc múlva le is áll magától,ha nem használod. -
#57199 elfelejtettem írni, hogy TV-n használom filmnézésre, és ott ugyebár nem lehet leválasztani, vagy kihúzom áramból vagy megy folyamatosan, nem tudom melyik a jobb megoldás. -
#57198 Nem kell állítani semmit.
A modem osztja le az ip-t(vagy ha van a router)
Tehát ha bármit is beleírsz az internetes kapcsolatba,nem fog felmenni -
karajjj #57197 fel van telepítve a hálókártya? -
sanyiute #57196 csak mert W7 autómatán belövi kb. a kapcsolatot XP-n meg még én se tudtam a Digis netemet beállítani -
sanyiute #57195 UPC -
karajjj #57194 milyen net? -
sanyiute #57193 Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy ismerős most tette újra a gépét
(XP sp2) és nem tudja beállítani az internet kapcsolatot modemes nete van mit és hol kellene állítania hogy be hozzon neki bármit is? szükséges a szolgáltatótól kapott CD? -
#57192 Felesleges is meg nem igazán szerencsés..
Simán leválasztod mint háttér,ha nem akarod,hogy feleslegesen pörögjön.. -
#57191 külső HDD esetében szabad-e ki-be huzigálni áramból, vagy mehet folyamatosan? -
#57190 Hali!
Arra keresnék választ,hogy PCIE 1x foglalattal bíró hangkari,működik e PCIE 16x foglalatban..
Ha valaki tudja,vagy tesztelte már, köszi előre is.. -
#57189 ez esetben próbálj minden fontos adatot lementeni valamilyen alternatív tárolóra és használd tovább ezt a hdd-t :D ha majd elkezd hibákat dobni stb, akkor meg cseréld ki -
#57188 most csak ez az egy hdd-m van, nekem nem szokott kekhalalozni vagy barmi mas hibat dobni csak felraktam ezt a programot es ezt adta ki:D -
#57187 nekem is ilyesmi volt, akkor még rendszer hdd volt, de mindig kékhalált dobott, azóta csak ilyen ideiglenes tároló, de azóta is tökéletesen működik. természetesen ne tarts rajta fontos adatokat, csak amiket nélkülözni tudsz, mert bármikor elszállhat és rendszer hdd se legyen. -
karajjj #57186 nincs javítás a driverhez?
nekem az augusztusi spontán kikapcsolgatta a gépet, ha ő úgy gondolta, aztán másnap jött is hozzá a javítás -
sanya200 #57185 Ez miért van már?
11.8-11.9-es catalyst ugyanezt írja és akkora bugok vannak a BF3-ba isáááá
Régi driverrel meg ment vagy 17PFS-el az újjal meg 30-40 de hibákat csinál.
-
#57184 Hi, megneztem 2 programmal is a hddmet es mind a ketto talalt hibas szektort, csak azt nem ertem hogy hogyan tudjak azonnal kiirni hogy mennyi hibas szektorom van ha nem is ellenoriznek semmit, feltelepitem mar irja is hogy mennyi van, itt van a 2 eredmeny: KEP szerintetek ezzel meddig huzza a vinyom?
Kesobb csinaltam a Sentinel-el egy Olvasas tesztet es az eredmeny : KEP2 0 serult szektor
Akkor most van hibas szektor vagy nincs? Esetleg maskepp szoktak ezt leelenorizni ? -
karajjj #57183 wifin be van állítva a titkosítás? router osztja a címet DHCP-vel? -
#57182 friss xp, saját router, észrevettem hogy 1 napja nagyon lassú a netem... vezeték nélküli hálózat beállítás egyáltalán nincs, csak egy helyi hálózatom... most újraindítottam a 192.... blabla helyen a wifit, akkor írta ki hogy "ip cím ütközés van a rendszerben"
ez mit jelent?
(amúgy megoldotta a problémám mert egyből 10x akkora lett a letöltési sebességem is egy aktuális fájlnál) -
#57181 ott connected.. és nem ír hibát -
karajjj #57180 hát, ezt nem szerelni kell, mert nem fizikailag rossz, hanem szoftveresen van gondja, van egy adminisztrációs felülete, amit ráírtak a router aljára, hogy hogy érhetsz el, ott kell beállítgatni a dolgokat rajta és szerintem megoldódik minden -
#57179 ohh..
és tipp, hogy mégis mi? mármint megszerelhető (by me), vagy egyszerűen rossz?
amúgy ugyanez volt az előző routerrel, de azt megnéztük párommal és ő szerinte is a router volt kaka.. hát kicseréltük..
mondjuk esély van rá, hogy most is a router a rossz..
bár szerintem bennem van a hiba :D -
karajjj #57178 akkor a routerrel lehet a gond szerintem -
#57177 igen, a két gép ledje villog :)
igen, ezt próbáltam
meg másik madzaggal is // bár ha ez lenne a hiba, akkor gondolom közvetlen a modemhez kapcsolva sem menne -
karajjj #57176 a két gép ledjének villognia kell, akkor van rendben, router gond azért lehet, mert mivan,ha csak az a gép kap ip címet, amelyiken van net, ez nem csak annyi, hogy bedugom és kész
esetleg próbáltad már, hogy a routert kihúzod a konnektorból, vársz egy kicsit, aztán bedugod? -
#57175 A másik gépen van net. Szóval szerintem ezért nem lehet router gond.
A routeren világít az összes led.. aminek kell power is, wan is és a két gép pöttye is :) -
karajjj #57174 routeren világít a led, ha bedugod a gépet?
be van rendesen configolva a router? -
#57173 Sziasztok!
A probléma röviden:
nincs netem :)
Kicsit részletesebben:
két gép - egy router - egy modem -> internet
Ebben a felállásban az egyik gépen van internet, az enyémen nincs. Amúgy a router tegnap lett cserélve. Elvileg jó, és tegnap még nálam is volt internet.
Most közvetlen a modemhez csatlakozom - mielőtt valakiben felmerülne a kérdés. :)
A gépemen Windows 7 van. Már nézegettem a beállításokat, de azt sem értem, hogy a Network and Sharing Center-ben miért van két aktív network-öm.
A Multiple Networks a saját gépemet hozza be - ezt sem értem, hogy miért. Itt inkább nem a routernek kéne lennie?
Szóval miért nincs netem? :)
Ja, ping-elés esetén ezt írja:
ping request could not find host
Ha valakinek van valami ötlete, azt szívesen fogadom!
Köszi,
Catti -
#57172 nm :) -
WinStar #57171 köszim,rá megoldódott,stereo-ra kellett álíítani. -
#57170 ac3 filter sima exe, telepíted és kész
aztán a lejátszó programban nézd meg a hangbeállításokat (milyen hangrendszer van a gépedhez? sima stereo hangfalak?) -
WinStar #57169 és ezt hova kell tenni?
A másik hogy kimeneti hang?Vagyis? :D -
#57168 ac3 filtert szedd le
és a kimeneti hang-nál nézd meg, hogy jól van-e beállítva -
WinStar #57167 Sziasztok.olyan problémám lenne hogy nézem a filmet és van zene,meg egyéb hangok,de beszéd hang nincs,mi lehet a probléma? :S -
#57166 Köszöntem -
josi #57165 tessék