64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • gruber trans
    400w-os van benn.ugyanekkora kell bele vagy nagyobb-kisebb?
  • karajjj
    akkor ki kell cserélni
  • gruber trans
    az a szar hogy angol verzios és csak töröm a szavakat de most nézegetem az energiát de kurva sok mindent kiir.ha a táp a hibás mit let vele tenni?
  • gruber trans
    pihent egész éjjel
  • karajjj
    vezérlőpultban nézd meg az energiagazdálkodást, ha ott nincs semmi ilyesmi beállítva, akkor lehet, hogy túlmelegedés, vagy táphiba
  • gruber trans
    még egy kérdés ha nem bánod.ugy kb 10 percenként magátol leáll a gépem.miért?
  • karajjj
    akkor keress hozzá drivert a samsung oldalán
  • gruber trans
    win 7. igen kap
  • karajjj
    xp vagy win7?
    áramot kap?
  • gruber trans
    sziasztok.vettem egy külsö vinyot(samsung 1.5tb) és rádugom a gépre de nem ismeri fel.mért van ez?
  • Jakuza001
    Meprobalnam eloszor a chipset drivereket ujra tenni, ha van leszedni a virtual CD programot, mint peldaul a deamon tools mert az bekavar sokszor az iroprogramoknak.

Ha ez sem segit, leellenoriznem a HDD allapotat valamint megprobalnam mas cd ill dvd nyersanyagra az irast, ebben a sorrendben.
  • Molnibalage
    Visszavonom, meg van hogyan kell. Csak be kellett kapcsolni a bővített menüt.
  • Molnibalage
    Köszi, ezen megy. Viszont nem vágom, hogy a kinézetre és minden szempontból fejlettebb KM Plyerrel miért nem tudom ezt megcsinálni. :(
  • karajjj
    vlc player
  • Molnibalage
    Van több olyan avi fájlom, amin egyszerre szól a magyar és eredeti nyelv is. Viszont csak akkor, ha Win MP-vel játszom le. Mással csak a magyar szól.

Hogyan lehet váltani a két hangsáv között? A video tulajdonságainál látom, hogy két audio ID van, de sem BS playerrel sem KM playerren nem tudom, hogy hogyan lehet váltani. Win MP-vel sem megy.
  • Kiado
    Hi!

Egyik napról a másikra nem megy a cd írás, a problem a következő:

Cd írás közben kb. 70% nál megáll a csík, pár perc töltés után a puffer vagy buffer vagy nemtommi alul lemegy 100%-ról 0-ra, aztán ugrándozik felfele-lefele de marad 70%-on és legalább 10 percig így van, utána pedig kiírja, hogy hiba.

Tegnap vettem egy vadonat új LG dvd írót, ugyan ez a hiba, mint az előzőnél.
    Ötlet?
  • Jakuza001
    Be kell kapcsolni a BIOSban, ha van opcio ra (altalaban az uj lapoknal van ilyen lehetoseg), a "Legacy USB support"-ot valahol USB Legacy Functionnak irjak.
  • FeikG
    Azt a részét én sem..
    Talán próbáld usb billel,vagy ha az van ps2-vel..hátha
  • karajjj
    miért ne lehetne arra használni? bár nagy csodát ne várj
  • ridic125
    sziasztok.Mire jo egy nvidia fx 4600 qatro videokartya lehet jatekra is hasznalni vagy nem, mert sok helyen sokfelet olvastam rolla.koszi a segitseget elore is.
  • balcsi70
    Szia.Köszi a gyors választ.Úgy volt berakva hogy Ide egybe a vinyó, és ide 2be a cd-dvd. Összekötöttem okét egy kábelen,most tökéletes be is bootol de mikor írja hogy kérem nyomjon meg egy gombot a biil-en hiába nyomkodom (mert ugye van rá pár másodperced) nem érzékeli. A Biosba meg nem találom hogy esetleg ott kellene valamit beállítani hogy ilyenkor érzékelje? A Biosba meg ott rendesen lehet mozogni a billentyűzettel.Szóval nem értem.
  • FeikG
    Húzd le a winyót,egyáltalán van boot a cd-n,vagy képes e bebootolni.
  • balcsi70
    Még annyit vettem észre hogyha be van kapcsolva a gép és mondjuk berakom a cd-t hogy majd arrol boot-oljon és nyomok egy újra indítást nem huzza be a fiókot hanem úgy hagyja.
  • balcsi70
    Sziasztok.Egy kis segítséget szeretnék kérni.Boot-oltatni szeretnék a Cd-ről de nem sikerül.A Biosba a Boot1 az Cd. Ha bekapcsolom gépet F8-nál is tudom változtatni hogy honnan töltsön be de hiába van a cd beállítva elsőnek mindig betölt a Windows.A cd-Dvd is csak utána pörög fel miután bejön a Windows csík betöltés.Szóval ha valakinek van tippje azt megköszönném.
  • pihi
    Hasznos.., köszi.
  • Puhos
    Először is meg kéne tanulni helyesen írni!
  • Shiwo
    ez mondjuk nem a mobil topik, de a függetlenítés meg nem megy csak úgy egyszerűen, ezért is nem találtál hozzá leírást
  • pihi
    Szijasztok egy oriásikérdésemlenne, beszereztem egy nokia n95 8gb telot, és az istenérse találokojanleirást ami alapjan kilehetene házilag függetleniteni..vkivmit?
    elöreis kszönöm.
  • FeikG
    Valami ilyesmi
    és nem olyan drága 5ezer alatt van
  • FeikG
    Tudomásom szerint nincs ilyesmi,csak ha tudja a videókarid..
    Ha azon nincs videó bemenet,akkor elég esélytelen..
    Esetleg ha létezik tv-tuner kártya,amin van bemenet is,akkor még az megoldás lehet.
  • FeikG
    Csak ez a megoldás,vagy a CMOS,de mindenképpen szét kell szedned,hogy hozzá férj..
  • starweb88
    Hali

Olyan kérdésem lenne, hogy gépbe létezik olyan usb-s kütyü vagy pci-s kártya amivel lehetséges h rá tudjam kötni az RCA-s dolgokat mert a monitoron nincsen bemenet viszont jó lenne PS2zni meg ilyesmi? :)
  • Shiwo
    laptopnál mondjuk macerásabb szétszedni, esetleg bízd szakemberre vagy nem tom :)

illetve azért várd meg a többiek tanácsait is :)
  • Shiwo
    tipp: vedd ki az alaplapból az aksit meg tedd vissza, az elvileg reseteli az egészet
  • Laxxa
    Sziasztok a segítségeteket kérném. Az ismerősöm kb 3 éve kapott egy DELL inspirion 2600 -at a családjától. (Amerikában élnek) Azóta nem volt újratelepítve. A mai nap megszerettem volna csinálni de olyan problémába ütköztem, hogy a BIOS jelszóval védet és nem tudja a BIOS belépéséhez szükséges jelszót kereste a családját de ők sem tudják, elfelejtették a jelszót. Már sok kódot kipróbáltam de egyik sem megy. Tudnátok valami tanácsot adni ez ügybe. Nem tudok belépni és átállítani a BOOTolási opciót DVD meghajtóra. A segítséget előre is köszönöm.
  • ttimikee
    Sziasztok!

Van egy olyan probléma a gépemmel, hogy elsötétül a képernyő, sokszor még a win betöltése előtt, kipróbáltam másik monitorral is, ugyanaz a szitu. A videókártya vagy esetleg alaplap lehet a hibás?
    Köszi
  • hungary27
    Köszi! Meg is van.
  • FeikG
    Újraindítás,"delete" gomb,bios menü,beállítod manuálisan a cpu-t 3 ghz-re,majd save,újraindítás,vissza auto,save..Ezek után elvileg jónak kell lennie..
  • hungary27
    Amugy GIGABYTE EP41-UD3L
  • hungary27
    azt hol is lehet megnézni?