64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#57324 Sziasztok
Vettem pár napja egy Trust GXT-26 Gaming Headsetet, meg vagyok vele elégedve, de valami egyáltalán nem megy: felraktam a drivert, van egy saját kis programja amivel beállítottam, faszán szól minden... Nos ami pedig a bajom, hogy ma is elindítottam a gépet és bedugom a headsetet de semmi.. A program nem indul el, szar alapbeállításokkal megy minden, a hangzás szar. Windows 7 rendszer, és a keresővel KÉPTELENSÉG megtalálni azt a programot, ami a vezérlő... Nem tudom elindítani sehogy! Valaki tudja, hogy hol lehet ez a program? -
#57323 Elmeletileg nem kellene.
Mast nem tudok mondani, mint olvasd el ezt. Ebben talan megtalalod a megoldast.
Chipeset driver ujratelepitestol kezdve, szinte mindent leirnak benne, ami a hibaforras lehet. -
gruber trans #57322 és nincs bent a disk managment-ben sem.kell hozzá vmi segéd progi h felismerje? -
#57321 Masodik resze a kerdesemnek ? Mert nem egyszer elofordul, hogy ott van a disk managementben, de nincs hozza betujel parositva. -
gruber trans #57320 rá van dugva egy billentyüzet.az mükszik
-
#57319 Mast lat a gep azon az USB porton ?
Disk Managementben se latod a HDD-t ? (Administrative Tools>Computer Management) -
gruber trans #57318 sziasztok vettem egy samsung g3 station externel 1.5tb-s külsö vinyot de nem ismeri fel a gépem.mért van ez?win 7-es os van fenn.esetleg valami progi kell hozzá?amugy minden megy usb-porton.elöre is köszi -
#57317 Attol nem sul meg egy tap, mert kevesebb ampert ad le a 12es agon.
A GTS450 nem egy nagy eresztes amugy, gondolom a gep se lehet olyan hu de atomeromu tipus, ha ilyen VGA-val hasznalod, szoval nem hinnem hogy egy jobb minosegu, nevesebb tappal gond lenne vele. -
#57316 szeretnék venni egy gts 450 vga-t és ehhez egy nagyobb tápot amire 12v-nál 21-amper van írva és fórumokon sok helyen amperoznak(hogy azt kellnézni mert megsül) ,a gts 450- nek meg valami (min 22 amper) kell 12 volton .most akkor figyeljem a tápok amperértékét vagy az nem is fontos ? -
#57315 Windows 7 particio a Bitlockhoz.
Az eltavolitasa lehetseges, de nem egyszeru feladat, en talaltam megoldast ra es leirhatom, de csak akkor , ha ertesz a gephez nem csak felhasznalo szinten es ez nem szavatolja azt sem, hogy utana minden tokeletes lesz.
Mindenesetre, akkor nem 100 MB particio lesz a C: meghajto elejen, hanem egy boot nevu konyvtarban fogja az adatokat tarolni egy rejtett konyvtarban a C: gyokeren. Ezt nem lehet meguszni, mert a Bitlockernek mindenkeppen szuksege van a titkositashoz ezekhez a fajlokhoz. -
#57314 Telepiteni kell eloszor a billentyuzetet az operacios rendszernek.
Itt a kepek alapjan konnyu lesz.
Ha telepitve vannak a megfelelo nyelvu billentyuzetek, akkor a baloldali ALT+Shift kombinacioval barmikor valtani tudsz a billentyuzet kiosztasok kozott. -
#57313 Ne a vinyo jumperrel vacakolj, mert az teljesen felesleges.
Annelkul nezd meg, hogy elindul e a gep.
Minnel kevesebb cuccal, ne legyen mas mint ram,proci+huto,es VGA csatlakoztatva a lapon. -
#57312 Nincs mit, halakent nyomhatsz egy hasznos hozzaszolas gombot. :D -
SzocsA #57311 CNC Gephez van a PC. en nem bantanam mashogy nem lehet -
karajjj #57310 tegyél fel magyar xp-t -
SzocsA #57309 Van egy ipari pc angol xpvel. vettem hozza billentyut hogy tudom atallitani magyarra. a talcan nincs ikonja, lehet hogz nincsrajta nzelvvalaszto,mert nem talaltam a vezerlopultnal levo beallitasoknal
nem tudok ekeyeteket irni stb -
#57308 Sziasztok!
Előszedtem ma a régi P4 gépemet mert egy nyomtatót szerettem volna kipróbálni vele (régebbi csatlakozó port miatt), aztán a helyzet a következő: nem bootol be, a bios-ig sem jut el, zúg-kerreg minden ahogy kell, semmiféle bios pittyegés amiből ki lehetne indulni...valaki tud ezzel kapcsolatban valami értelmes gondolatot megosztani velem? Vinyó jumper-t helyeztem már mindenfelé, alaplapi gombelemet szedtem le, tettem vissza, memóriákat (2 db 512-es modul) próbáltam külön külön, egyenként mindkét slotban, stb...semmi változás. Amikor pár hónapja használtam még működött... -
#57307 nincs semmi hasonló opció -
karajjj #57306 a windows 7 csinálja magának, nem winyó, hanem egy 100 megás partíció, hagyd békén -
#57305 Sziasztok!
Gyors segítséget szeretnék! Adott egy gépben 4db vinyó 3 ide, 1 satás. Tegnap óta mutat a rendszer, egy Rendszer számára fenntartott ál-vinyót 100mb-al. Én ilyet nem csináltam ezt magától csinálhatta a gép
Hogyan tudnám ezt megszüntetni? -
#57304 nem tudom, rálesek -
karajjj #57303 hát, elég régi már a lapod, a kártya meg 60 watt fölött fogyaszt, biosban nem lehet esetleg megnézni, hogy mennyit vehet fel a kártya a pci-e slotról? -
#57302 akkor se jó valami
a kártyával nincs gond, ki lett próbálva másik gépben -
karajjj #57301 erre is kettőt kell dugni -
#57300 ASRock K8NF4G -
karajjj #57299 milyen lapod van? -
#57298 hány helyre? mert a régi alaplapomra kettő kábelt kellett rádugni, a jelenlegin meg csak egynek van hely -
karajjj #57297 akkor én kérek elnézést, a nagyobb kártyákon szokott lenni ilyen
-
#57296 nincs rajta semmi külön csatlakozó -
#57295 Tiszta dzsungel az egész kábel rengeteg :D -
karajjj #57294 a videokártyának van egy külön csatlakozója, ahova a 6 tűs tápkábelt kell bedugni, arról kéne áramot kapnia, nem az alaplapról -
#57293 Megnéztem az alaplapomon több helyre van bedugva kábel a tápról.. -
#57292 Nekem 400W van és annyi pont elég... ugyanezt a videokarit vettem meg, nem emlékszek hogy különösebben kellett volna valamit bedugni azon túl hogy a foglalatba behelyeztem a kártyát... táppal nincs gond az alaplapban lehet valami ha nem megy... -
#57291 Vettem egy Ati HD5670-es kártyát, de nem kap elég áramot. Ez az alaplap hibája lehet, vagy a tápé?
Egyik ismerősöm alaplapjára 2 csatlakozót kell rádugni a tápról, nálam viszont csak egynek van hely.
Esetleg ha tápot cserélek, az mennyiben segíthet? A jelenlegi 420W-os -
#57290 Zsibbadok az örömtől, nagyon szépen köszönöm most már így megy! -
#57289 Az a baj,hogy az az egy kábel is szűkösen jött fel,még egy szerintem nem férne át rajta.Akkor marad a switch,arra is gondoltam de nem voltam biztos benne hogy az kell.Köszi a választ -
karajjj #57288 vagy felhúzol még egy kábelt, vagy veszel egy párezer forintos switchet, amivel a szobában megosztod a kábelt -
#57287 Üdv srácok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy szeretném megosztani a netem.Alsó szinten van a modem és a router.A routerből egy kábel fel lett húzva a felső szintre,ahol a szobám is van.Tehát van kábel amit rá tudok dugni az xboxra is meg a pécére is.De ezzel az a baj,hogy mindig át kell dugnom az épp használni kívánt eszközbe,wifi ugyan van de játékra nem használom,csak kábelt.A kérdésem az lenne hogy lehetséges e hogy ezt a kábelen érkező jelet megosszam egy másik kábelre hogy ne kelljen ki-be dugdozni,mert le fog törni a csati végén a pöcök és ki fog csúszni a gépből.Nem akarom szabályos időközönként krimpelni a kábelt.
Köszi előre is a segítséget. -
#57286 Mi az, hogy mindenre rakattintottal ?
Nem tudsz egy inf filet feltelepiteni ?
Leirjam szajbaragosan ? Sajatgep ikonon jobb klikk, tulajdonsagok menu es ott elojon az illeszto program kezelo (device manager).
Ott latod az osszes, a szamitogepen megtalalhato hardvert. Ha sarga felkiallto jelek vannak, az azt jelenti, hogy nem megfeleloen mukodnek, vagy nincs driver feltelepitve rendesen.
Kikeresed a hangkartyat es ott is jobb klikkel, lecsereled vagy feltelepited manualisan a driveret ugy,hogy megadod a kicsomagolt konyvtarban a megfelelo inf filet, ami amugy mint mondtam bent volt a SMAXWDM\W2K_XP konyvtarban, amit lelehetett tolteni az Asus oldalarol. -
TomBond #57285 Próbáld meg a Driver Genius Professional-t.