64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • gergely1991
    Driver beállításoknál van valamilyen "színkezelés"?
    Úgy tűnik hogy videokártya gond.
  • baj van
    sziasztok ! Valaki tud segíteni?? Az a gondom , hogy nincs piros szín!! A zsinor jó, a monitorom jó ki lett probáltam akkor valószinű hogy a videokártya??
  • Dean Winchester
    xp van!
    meg néztem és ha nem zárom be a böngészőt csak megnéznék másik videót a neten akkor is lenémul! Eddig nem csinált ilyet , lövésem sincs mi lehet a gond
  • gergely1991
    Azt hiszem a windows7-nél programokhoz lehet szabályozni a hangerőt.
  • Dean Winchester
    az mitől lehet ,hogy nézek egy youtub videót majd a böngészőt kikapcsolom és vissza akkor a hang lenémul! a hangerő részből kiveszem a pipát van hang de ha böngészőt bezárom és újra videót néznék akkor megint ki kell vennem a pipát , hogy legyen hang. Erre van valami megoldás?
  • lpmaskmancick
    Milyen osztályú SDHC memóriakártyát ajánlanátok FullHD-s videokamerába, amely 17Mbps-el rögzít. Azt olvastam több helyen, hogy a Class 4-es elég neki.
  • Laci82
    Sziasztok.
    Szombaton lefüstölt az alaplapom.
    Visszavittem az alaktrészeket megnézetni ram megy,bootol tőle a gép vga is ok.
    A procit nem tudták megnézni lap hiányában,de azt mondta a szervízes ,ha nincs rajta égésnyom és nem büdös akkor annak sincs baja.
    Ez tényleg így van?
  • Axl Rose
    Azaz, köszi.
  • Met
    import?
  • Axl Rose
    Megint előjött 1 kis probléma:

Az Autodesk 3ds max nem tud megnyitni sima .3ds fájlokat?

Számomra ez érthetelen.
  • CharrDen
    Sziasztok!
    Van egy Acer 5750G notebookom és egy elég érdekes hiba jelent meg egyik napról a másikra. A beépített hangszórók nem működnek, néztem a némítást, hangerőt, mennie kéne. De ha rákötök bármilyen headsetet/hangszórót, azok mennek. Driver van rajta, régen ment, ez most jelent meg. Mi lehet a gond?
  • gergely1991
    Rendszer-visszaállítás?
  • Willenbrock
    Megint nem láthatóak a letöltési ellenőrző kódok-mit tehetek?
  • Puhos
    A törlésnél használd a Driver Sweeper nevű programot! Én mindig használom amikor új drivert rakok fel és még sosem volt gondom. A másik, hogy én csak végleges drivert használok!
  • nadorij
    Videó kártya drivert akartam frissíteni, ezért letöröltem a meglévő drivert, és feltelepítettem az újat. Azóta AMD ENGINE Control Center nem indul. 11.11 cap1 lett frissítve 11.12 cap2-re, és Catalyst 11.10-ről 12.1a-ra frissítve.
  • gergely1991
    Remélem ez tényleg segíteni fog.:)
  • Pares
    Nincs mit. :)
  • tigeroo
    köszönöm
  • Calver
    videokártya kiszedve, komoly szenvedések árán szétkapva (csavarok helyett a borítás rá volt "pöccintve", nem enyhén pánikoltam h megsértem a kártyát leszedése közben, sikerült is csöppet eldeformálni), és halvány "ajókur..." eleresztve.

fél kiló por alsó hangon kimászott belőle, szóval derék... több mint 3 éve használom, és valahogy egyszer sem merült fel bennem, h ki kéne takarítani azt a szerencsétlen kártyát... öröm és kacagás volt így nekiállni, főleg h nem volt kéznél sűrített levegőm.

most terhelés nélkül 30%-on pörögnek ventilátorok és úgy néz ~67°C-on kényelmesen megállt, aminek csak örülni tudok, bár még a borítás nem került vissza rá, se a gép oldala... de nem hinném, h ennek komoly módosító hatása lenne.

köszönet Pares a tanácsért, ha nem kapom most szét, lehet h nálam is kedvesen megolvadt volna
  • Calver
    az szép...

portalanítottam még mielőtt ide írtam (már amennyire tudtam), de holnap szerintem szétkapom gépet, aztán kiszedem és megnézem közelebbről a kártyát.
    elvileg 90, de még 100°C-t is kéne bírnia, de azért most baromira figyelem hőmérsékletet, és reménykedek rendbe tudom rakni, mert nincs hangulatom új kártyát beszerezni

mindenesetre köszi a segítséget
  • Willenbrock
    Most hogy feltettem az avastot és bekapcsoltam a vírusvédelmet már látszanak a kódok,nem tudom van-e ezzel összefüggés,de mindenesetre megoldódott a dolog.
  • Pares
    Sajna már nem emlékszem nekem milyen hőmérsékleteken működött a 8800GTS512-őm, de az tuti, hogy max. terhelés alatt sem ment 80 fok fölé, az nem teljesen normális, ámbár szerintem ezt még ki kell bírnia. Lehetséges okok? Rohadtul poros, a ventilátor megadja magát, esetleg végleg elromlott valami az áramköröknél, bár az első két opciót valószínűbbnek tartom. Nekem mondjuk egyik napról a másikra nem indult el, vagy ha elindult, akkor is fatális hibákkal, egyszóval elfüstölt, befellegzett, szétszedtem, és hát, khm, néhány alkatrész kissé megolvadt stádiumban volt.
  • Willenbrock
    Chrome-mal sem látszanak.Talán a vezérlőpult/internetbeállítás alatt kéne valamit állítani vagy valami bővítmény kell a chrome-nak?
  • Willenbrock
    Ok kösz.
  • rooney8
    nézd meg, hogy mással megy-e, ha igen akkor a probléma a firefox-ban keresendő
  • Willenbrock
    Pár napja még működtek Firefoxszal is és nem jövök rá hogy most miért nem.De lehet hogy kipróbálom akkor a chrome-ot pl.
  • rooney8
    másik böngésző?
  • Willenbrock
    Senkinek nincs rá ötlete?
  • gergely1991
    Nem fogadta el a regfájlt?
    Ha elfogadta és megerősítetted és megsem működik,akkor Kaspersky Rescue CD (USB-re) illetve Malwarebytes Antimalware-el nézd át a géped.
  • Hellsing47
    sajnos ez nem segített :(
  • Willenbrock
    Az ellenőrző kódok nem látszanak semilyen oldalon,nem tudom mi és hol lett elállítva,ebben tud valaki segíteni?
  • gergely1991
    1.Nyisd meg a jegyzettömböt.
    2.Másold be ezt:
    Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CLASSES_ROOT\.exe]
    @="exefile"
    "Content Type"="application/x-msdownload"

[HKEY_CLASSES_ROOT\.exe\PersistentHandler]
    @="{098f2470-bae0-11cd-b579-08002b30bfeb}"
    3.Mentsd el pl.: exe.reg fájra
    4.Indítsd el majd kattints a felugró párbeszédablakon megjelenő "igen" vagy "yes" gombra.
  • Hellsing47
    Srácok, valaki segítsen
    Fogalmam sincs hogy hogyan de a gép semmilyen .exe fájlt nem hajlandó elindítani, mindet ismeretlen kiterjesztésnek nézi és társítani akarja valami programhoz hogy megnyithassam
    Meg lehet ezt valahogy oldani?

Köszi
  • Puhos
    Samsung, WD.
  • Puhos
    Én nem tudom hol láttad azt amit írtál, de az Ipon.hu oldalon 500 GB-os winchester (belső) SATA2-es a legolcsóbb HITACHI 500 GB 23.813 FT. Ha te olcsóbb helyet tudsz akkor onnan kell venni!
  • Calver
    úgy néz ki vagy Win 7 vagy driver kavar be, másik oprendszeren régi driverekkel nem pörög fel csak 55-60%-ig ventilátor... ellenben:
    mi egy normális hőmérséklet 8800 GT-nek? mert most könnyed 85°C-ig felmegy GPU Core hőmérséklete, amit "csöppet" magasnak érzek. meglehet, h elmozdult ventilátor, vagy esetleg hűtőborda alatti paszta(?) megadta magát? (meglehet, h hülyeségeket írok, nem vagyok ilyen témában annyira képben)
  • Willenbrock
    Nem hardver de lenne 1 kérdésem:Nem látszanak a captcha-k a letöltő oldalakon,mit tegyek?
  • Dean Winchester
    24.000ért láttam 1 terásat :D nem tudom már milyen márka de ez rémlett, típusra se emlékszem csak ez maradt meg bennem.
    Max.500gigás is elég lenne...
  • Puhos
    Szia!

Ugye ennyi pénzért nem újban gondolkozol?
  • Dean Winchester
    elfüstölt az egyetlen külső vinyóm! Egy maxtor 80gb-os vinyo, sajnálom őt de nagyon!
    most venni szeretnék egyet, de nem tudom milyet nézzek! Valaki ajánlana nekem egy stabil megbízható vinyót?
    Mire kellene? Gépre rákötöm és a letöltött filmet rádobnám és tv-n nézném a hd filmeket. Nézés után törölném. Szóval hosszabb ideig a televízióra lenne csatlakoztatva (USB-n keresztül).
    min. 500gb-os jó lenne de végül is két ajánlatot várnék.
    Kb. 10.000 ft-ért egyiket, másik meg kb 20.k lehetne
    mondhatni ha lesz pénzem akkor vagy 10k-m lesz erre vagy ha jobban megszaladna akkor 20k.