64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#58164 megoldódott, köszönöm. -
#58163 ISDN kapcsolatról van szó? -
#58162 Sziasztok!
Egy kérdés a Via Chome9 HC videokártyával kapcsolatban: Fujitsu simens La 1703 laptopom van, most telepítettem újra a windows xp-t. Már letöltöttem a VGA drivert a letöltőközpont-ról, most pedig a videokártyához tölteném a legfrissebb illesztőprogramot innen de az utolsó kiválasztásnál több Via Chome9 HC is van! A név előtt különböző karakterekkel. Nem tudom melyik illik!
Hogyan tudjak megbizonyosodni? több helyen is megnéztem: Eszközkezelő, Everest...
Tudtok segíteni? THX! -
#58161 helló!!
az a problémám, hogy napokig semmi baj a nettel, de van, hogy 10-15 percenként megszakad.
a problémát az oldja meg, hogy újraindítjuk a gépet, vagy a kábelt kihúzzuk a hálókártyából, és aztán visszadugjuk.
ezután vagy működik sokáig, vagy csak 10-15 percig.
valami ötlet??
Rendszer win7
-
#58160 Egyszeru akkor a keplet, nezd meg mit allitottal at, vagy telepitettel fel ami kihatassal volt a jatekra, ha elotte mukodott rendesen. -
#58159 Egyik tesomnak XP van, másiknak Win7, mindkettőnek megy. 2010-es Visual C++ redistributable package-t felraktam. DirectX és VGA driver is a legújabb verzió. Az a baj, hogy eddig ment, aztán csak így a semmiből lépett fel a probléma, tehát nem hiszem hogy ilyesmi lehet a baja. -
#58158 értem köszi -
#58157 utána is jön, csak van lehetőséged lelépni, átváltani feltöltésre, hosszabbítani stb :) -
#58156 ha te veszel 2 évre előfizetéses telót, akkor 2 éven keresztül köteles vagy ott maradni (vagy még akár tarifát is tartani), és fizetni a havi számlákat. másik kártyát rakhatsz bele, de attól még ugyanúgy fizetni kell az előfizetést! semmi féle egybenkifizetés nem lehetséges, szerződést bonthatsz, de nem fogsz jól járni azzal :) -
karajjj #58155 ezt nem értem, mit fizetsz ki egy összegben?
ha 2 éves hűséggel veszed számlás előfizetésre, akkor 2 évig jönni fog a telefonszámla minden hónapban, amit fizetned kell -
#58154 Hali! Ha veszek telefont 2éves előfizetésre kifizetem egy összegben akkor a telefonba belerakhatom-e a régi SIM kártyámat? és utána nem kéne semmit fizetni? Csak 2évig nem vehetek másik telefont? -
karajjj #58153 tökéletes a win7-hez -
#58152 Támogatja a 64 bitet a proci, de nem annyira bivaly, csak core2 duo 2.33 GHz. -
karajjj #58151 a 32 bites windows miatt van, tegyél fel 64 bites win7-et, ha bírja a procid, az látni fogja mind a 4 gigát -
#58150 Üdv!
Windows XP SP3 32bit-es oprendszeres gépemen eddig 2 giga RAM volt. Tegnap beleraktam még kettőt, szóval fizikailag van 4 giga RAM-om, de néhány PC elemző program csak 3,3 giga RAM-ot jelez. Ez az XP miatt van, hogy maximum annyit képes látni a 4-ből? Vezérlőpult, rendszer beállításnál is 3,25 Giga memóriát ír ki. CPU-Z viszont méretre kiírja hogy 4096MB ram van a gépben.
Csak azért érdekelne hogy a Windows a gázos, vagy a vásárolt RAM okozhatja? -
#58149 Azonos operacios rendszer ? Esetleg valami Visual C++ redist ami ott fel van telepitve nalad nincs, esetleg probalkozni kompatibilis moddal ujabb directx,vga driver telepitessel stb. -
#58148 Persze hogy próbáltam, sőt, testvéremnek működik a játék, azt is megpróbáltam, hogy arról a gépről áttettem az enyémre, de úgy sem működik. -
#58147 Nekem is nyaral a 4830-am a Pentium D mellett. :) Na, majd az i3 mellett. :DD Igaz, már kicsit elavult most meg a 4830, de azért még nem olyan rossz kari, főleg kis tuninggal. -
karajjj #58146 egy 1 magos procival ne várj csodát egy ilyen kártyától, de egyébként én is arra tippelnék, hogy nem dugtad be a tápkábelt a kártyába, esetleg bios resetet próbáltál? -
#58145 Próbáltad már újratelepíteni a játékot? -
#58144 Hali!
Hogyan lehet orvosolni a C++ Runtime error-t (abnormal program termination) ?
Ha el akarok indítani egy játékot (jelen esetben CS 1.6), akkor elindítja, de rögtön kidob, és kapok egy ilyen errort. Ahogy rákerestem, registry cleaner-t ajánlanak, de semmit nem segített...
Légyszíves segítsen, aki tud!
Köszönöm előre is! -
cadmonadam #58143 Szia Pixxel,
Igazából megoldást vártam, nem kritikát, de azért köszi! :-) Tisztában vagyok vele, hogy milyen a gép, csak teszteltem volna, hogy mit hoz ki még belőle egy újabb kártya. Egyébként ezen a nagyon ósdi gépen a Diablo 3 betat full hd-ben játszom High felbontáson. :-) Persze jön majd a komment, hogy ennek nincs is gépigénye... -
#58142 omg ebbe a gépbe ilyen vga-t rakni?!?!?!?! még egy x1950pro is túlzás mert alig használja ki. -
#58141 Csak egy ötlet: nem tudom, h ennek a kártyának kell-e még külön kakaó a tápból, sztem igen. Beledugtad a megfelelő táp kábelt is? -
cadmonadam #58140 Sziasztok!
Adott a köv. régi konfig:Intel Pentium 4 3Ghz, 4GB DDR2,Geforce 7900 GT/GTO, ASROCK P4i945GC, Samsung HD160JJ 160 GB.
Próbáltam belerakni egy Sapphire HD5670 1GB-os videókártyát, de amikor elindítom a monitor egyszerűen nem kap jelet. A kártya biztos, hogy működik, egy másik gépemből vettem ki egy HD6850-es csere miatt.
Szerintetek mi lehet az oka?
Köszi
Adam
-
#58139 Vinyó, táp, VGA, DVD író marad a régi gépből, igen. :) Köszi. -
karajjj #58138 na ezt sikerült jó bonyolultan megfogalmazni, de ha jól értem, csak a winyó marad meg, elméletileg fog működni, de azért a teljes stabil működéshez nem árt az újratelepítés -
#58137 továbbra is a Play
De mint írták kell hozzá gugli felhasználó azt úgy is fel fogja ajánlani a program a telefonon -
#58136 Javaslatok ezen helyekre? -
#58135 az: hogy ha normális programokat normális helyről töltesz le nem lesz problémád... -
#58134 Hali! Ha kicserélem a vinyóm, így hát az oprendszerem "alól" a gépet (új alaplap, proci, memória), akkor a Windows 7 képes ezt a cserét kezelni, és nem kell újratelepítenem a rendszert? -
#58133 És mi a hivatalos? -
#58132 felraktam a flash get 3.7-es letöltésvezérlőt, és azt a mappát, amit megadtam neki alapértelmezett letöltési mappaként rejtett mappává tette, most már csak akkor tudom megnézni, ha láthatóvá teszem a rejett fájlokat/mappákat. Hogy lehet ezt visszacsinálni? -
#58131 Ha nem a hivatalosról töltöd le akkor elképzelhető, mert akkor nem azt töltöd le hanem egészen mást. -
#58130 Akkor a vírusírtó alkalmazással is tölthetek le. Zseniális nem? -
karajjj #58129 alkalmazással töltheted a telefonra a vírust -
#58128 Nem neteztem egy percet sem a telefonnal, mert nem olyan az előfizetésem. Ahogy írtam, a cégnél volt fent a hálón kb. 5 percet. Azóta semmi. -
#58127 Egy példa. -
#58126 Nem, a telefonra kell.Manapság a mobilos vírusok SMS-t is tudnak küldeni, ami a tulajnak számláz. -
#58125 én még sose találkoztam a 2 év alatt vírussal ,se gyári rom alatt se a cm7 alatt,pedig elég sok alkalmazást töltök le mindenfelől,egyszer sem jelzett be a vírusirtó