64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • gergely1991
    Ellenőrizd víruskergetővel(Malwarebytes antimalware,Kaspersky Rescue Disk[USB-re is])
  • pxxl
    :D
  • LeWyTy
    Na amíg tisztázódik kaptam 7 napot
  • zotya10002
    Igen járj utána ne hagyd annyiba!
  • LeWyTy
    Akkor hozzáteszem hogy pár napja küldtem 2 sms-t és csak 2 hiba sms-t kaptam válaszul.
    Én küldtem a netfizete.hu nak egy emailt és kb 1 órája kaptam meg az aktiválókódjaimat...de baszhatom mert már nem érvényesek.
    Most ezt meg elküldtem a [email protected] ra is... remélem lesz valami
  • zotya10002
    "negyedszerre sikerült"

mármint a kódot nem fogadta el!
  • LeWyTy
    Persze.. elküldtem az sms-t már kettőt is. és kérem amiért fizettem.
  • zotya10002
    Próbálkozz többször!

Nekem is a múltkor vagy negyedszerre sikerült!

A úgy sem akkor passz
  • LeWyTy
    Ha a vip jogom nem íródott jóvá szolgáltatóhiba miatt hol panaszkodjak?
  • pxxl
    valaki homályosítson fel mert nincs ötletem :D

pár napja kezdett el a gép hülyülni. (kb*) véletlenszerűen ilyeneket csinál:
    - lelassul de bitang módon
    - megáll a film, kapar 1 percig valamelyik vinyón, és sietve utoléri a kép a hangot*
    - belaggol az egér*
    - szétesik a kép
    - szétesik a kép, és újraindul a gép *
    - kékhalál

* játék közben pl. Dragon Age 2. néha annyira ugrál az egér h irányíthatatlan, aztán megint jó, aztán egszer csak újraindul a gép. De előfordul HD, FullHD filmek közben is.

gyanúsan vagy vga (széteső kép), vagy a merevlemez (megáll a kép, mert felpörög?) kezdi megadni magát.

M4N78-pro, AMD 940BE, HD4870, 3 vinyó, samu mind. (1Tb (100Gb C:\, többi filmek), ~500Gb, ~200Gb)
  • nearo
    Hát laptopra próbáltam rádugni, fel is ismerte, de amikor a képet át akartam küldeni a monitorra, ugyanúgy sötét maradt.
  • pxxl
    próbáltad máshol a monitort? lehet hogy vga probléma.

bár nem tudom melyik hiba a jobb... :D
  • nearo
    Lehet itt hamarabb kapok választ, mint egy 10 éves topicban...?

Szóval a problémám:
    van egy Samsung SyncMaster 940N monitorom, évekig jól működött, most viszont az utóbbi pár napban érdekes dolgot csinál. Bekapcsolom a gépet, de a monitor nem kapcsol be, csak villog tovább a készenlétet jelző kék fény. Aztán egy idő után, amikor úgy tartja kedve, hirtelen bekapcsol, és működik rendesen.

Mit gondoltok, mi lehet? Kezdene meghalni? Nem örülnék neki...
  • zotya10002
    Úgy tudom csak reggelsz és kész,nem kell serial! :-O
  • zotya10002
    Nekem nem is volt flopym soha.-))

Ki lesz kapcs. a picsbe
  • pxxl
    xDDDDDDDDD gg
  • LeWyTy
    Hát a serial amit kaptam nem is hasonlít arra amit a progi elfogad
  • kisviku
    Jajj a floppy!
    Ezt én is beszoptam!!!
    Én bekapcsolva hagytam,de fizikailag, a valóságban nem volt floppy drive-om és csak ezért volt 1 óra SSD-re telepítenem, mert addig az "állítólag létező" floppymat kereste.
    Ha nincs floppyd, kapcsold ki a BIOS-ban!

Ez kábé olyan, mint amikor Small Business Server 2011-et telepítettem és kikapcsoltam az IPv6-ot.Három és fél óra volt a következő bootolás, majd szétb*tuk a milliós szervert...
  • zotya10002
    Azt írták egy másik topikban,hogy csak a flopyt tiltsam le és jó lesz.

Amikor dvd-romról próbálom akkor,állítólag várni kell 15-20percet és folytatni fogja a telepítést!!

Hazaérek melóból ki is próbálom.
    Ha nem jön be ,akkor a te variációdat is megcsin.

Köszi a válaszod!
  • kisviku
    Esetleg nézz bele a gépedbe (a házba) és nézd meg a gyártói matricát/típustáblát,stb-t a kártyán.Azon, vagy magán az áramkörön valahol rajta kell legyen, milyen típusú, verziószámú,stb.
  • kisviku
    Ha IDE-s vinyód van, jumpereled Primary Master-re.Legyen az IDE kábellel úgy bekötve, hogy az legyen az első, ami kapcsolódik az alaplaphoz és csak utána jöjjön a DVD.A DVD legyen mondjuk Primary Slave vagy Secondary Master másik szalagkábelen.Vagy jumpereld CS (Cable Select)-re.

Biosban a boot priority-t állítsd be, hogy a DVD-d legyen az első,amiről próbál bootolni. A vinyót ne kapcsold ki BIOS-ból, ne nyúlj hozzá.Ne hagyd, hogy a korábbi Win7-et betöltse, bootoljon a telepítőlemezről.

Egyébként nem dob ki valami hibát?Nem lehet, hogy hibás a telepítőlemez vagy hibás rajta valami file vagy nem tudja beolvasni,stb?

Én SSD-re telepítettem Win7x64-et pár hónapja, igaz friss telepítés és saját partíció,de gond nélkül ment.
  • Zoli007
    MSE?
  • Büdös Bohóc
    AVG és az macskakörmök nélkül ingyen
  • zotya10002
    Háát nekem az avast vált be a legjobban!

Letöltöd/reggeled/1-évig jó is lesz.
    Ha lejár tovább reggeled majd!
  • LeWyTy
    Melyik a legjobb "ingyen" használható vírusirtó?
  • zotya10002

Win 7 32 bit van a gépemen.

Telepíteni szeretném a win -7 64 bitet de nem sikerül!

Ki van írva dvd-re meg bootolná is a dvd -rom csak mikor eljut odáig,hogy a win képét beadja+az egér mutatót leáll :-((

Miért nem jó?Sehogy sem sikerül!

Választ előre is köszönöm!
  • Roccio
    használja de nem jön be nála semmi...
    xp je van még 2009 es msn je
    frissíteni próbélta a kam drivert dee semmi...
  • zotya10002
    Háát azt most nem tudom kipróbálni!

De biztos hogy jó!

Ugye ha indítani szeretném simán akkor kiírja hogy nem kompatibilis a mostani winnel mert ez 32bites
  • gergely1991
    Szia!
    Ha csatlakoztatva van az adatkábellel, attól még be kellene indulnia.Másik gépen betud bootolni arról a lemezről?
  • gergely1991
    Úgyhogy msn-ezés közben használja-e?
  • zotya10002
    Ezért nem jó!

Mert ugye ha az IDE-s vinyót kiiktatom akkor az IDE-csatolású DVD-rom csak áramot kap,az adatot meg küldi a kiiktatott vinyóra!
  • Roccio
    ok köszi...
    mármint hogy szükség van rá? :)
  • zotya10002
    Sziasztok!

Megint én az op rendszer telepítéssel kapcs.

Van egy 160 gb-os IDE vinyóm a gépben win 7 32 bites+ most van egy 500gb-os sata vinyóm amire szeretnék rakni win 7 64 bitet, de nem akar sikerülni :-(

dvd-re kiírtam iso burningel az op rendszert /beállítottam hogy a dvd rom-ról bootoljon+ az IDE-s vinyót ki is iktattam ,hogy ne zavarjon be de semmi :((

Mi lehet a gond??

Választ előre is köszönöm!
  • gergely1991
    Driver frissítés vagy esetleg msn videokamera beállításaiban való kutakodás(közben a kamerát le kell választani a gépről).
    Tényleg szükség van a kamerára?
  • Roccio
    Hello! Ilyen webkamerája van az egyik ismerősömnek genius videocam look
    és msn n az a baj hogy lefagy neki vagy el sem indul...
    mi okozza mi a megoldás hogy jó legyen, biztos van vmi!?
    köszönöm!
  • gergely1991
    Próbáld ki úgy hogy keresel hozzá drivert mert, általában a Windows-ba integrált driverek, elégé "szegényes" funkciókkal rendelkeznek.
  • gregtom6
    Hy all!

Van annak valami jele, ha valaki letilt és/vagy töröl msn-en?

Azt hiszem, ha valaki letilt, annak az a jele, hogy látom, h bejentkezik, de kevesebb az ikon a szövegbeviteli mező alatt és nem látja, ha írok neki.

A törlésnek pedig talán az, hogy ha megnyitom a profilját, azt írja, hogy "You're not friends with (partnerneve) in Messenger."
    Ez így van, ugye?
  • júzer02
    üdv. van egy pci usb 2.0-ás manhattan márkájú kártyám egy celeron 1200-as konfigban xp sp3-al. A windows fel is ismerte a kártyát automatikusan, de ahogy csatlakoztatok egy pendrive-ot vagy usb-s hdd-t a gép teljesen belassul, minden elkezd szaggatni, a játékokban leesik az fps. Ha kihúzom a pendrive-ot egyből helyreáll a gép sebessége. Ez mitől lehet?
  • tokajin
    hali
    lenovo ideapad y570a laptopnál felnyílik az egyik billentyű,ha nem középen,hanem kicsit hátrébb nyomom meg. a többi gomb nem csinálja ezt.
    javítási tippek kellenének és lehet e venni alkatrészt hozzá,mert szervizelni csak Lengyelországban tudják már.
    eddig nem tudtam szétszedni,csak felnyílik,ennyi.
  • X TEA C
    van egy gigabyte 965p-ds3 alap lapom lehet erre valahogyan 3T hd-ot ugy hogy lassa a teljes meretet???? Lehet, hogy tul oreg mar ez az alaplap???