64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#58204 Ellenőrizd víruskergetővel(Malwarebytes antimalware,Kaspersky Rescue Disk[USB-re is]) -
#58203 :D -
#58202 Na amíg tisztázódik kaptam 7 napot -
#58201 Igen járj utána ne hagyd annyiba! -
#58200 Akkor hozzáteszem hogy pár napja küldtem 2 sms-t és csak 2 hiba sms-t kaptam válaszul.
Én küldtem a netfizete.hu nak egy emailt és kb 1 órája kaptam meg az aktiválókódjaimat...de baszhatom mert már nem érvényesek.
Most ezt meg elküldtem a [email protected] ra is... remélem lesz valami -
#58199 "negyedszerre sikerült"
mármint a kódot nem fogadta el! -
#58198 Persze.. elküldtem az sms-t már kettőt is. és kérem amiért fizettem. -
#58197 Próbálkozz többször!
Nekem is a múltkor vagy negyedszerre sikerült!
A úgy sem akkor passz -
#58196 Ha a vip jogom nem íródott jóvá szolgáltatóhiba miatt hol panaszkodjak? -
#58195 valaki homályosítson fel mert nincs ötletem :D
pár napja kezdett el a gép hülyülni. (kb*) véletlenszerűen ilyeneket csinál:
- lelassul de bitang módon
- megáll a film, kapar 1 percig valamelyik vinyón, és sietve utoléri a kép a hangot*
- belaggol az egér*
- szétesik a kép
- szétesik a kép, és újraindul a gép *
- kékhalál
* játék közben pl. Dragon Age 2. néha annyira ugrál az egér h irányíthatatlan, aztán megint jó, aztán egszer csak újraindul a gép. De előfordul HD, FullHD filmek közben is.
gyanúsan vagy vga (széteső kép), vagy a merevlemez (megáll a kép, mert felpörög?) kezdi megadni magát.
M4N78-pro, AMD 940BE, HD4870, 3 vinyó, samu mind. (1Tb (100Gb C:\, többi filmek), ~500Gb, ~200Gb) -
#58194 Hát laptopra próbáltam rádugni, fel is ismerte, de amikor a képet át akartam küldeni a monitorra, ugyanúgy sötét maradt. -
#58193 próbáltad máshol a monitort? lehet hogy vga probléma.
bár nem tudom melyik hiba a jobb... :D -
#58192 Lehet itt hamarabb kapok választ, mint egy 10 éves topicban...?
Szóval a problémám:
van egy Samsung SyncMaster 940N monitorom, évekig jól működött, most viszont az utóbbi pár napban érdekes dolgot csinál. Bekapcsolom a gépet, de a monitor nem kapcsol be, csak villog tovább a készenlétet jelző kék fény. Aztán egy idő után, amikor úgy tartja kedve, hirtelen bekapcsol, és működik rendesen.
Mit gondoltok, mi lehet? Kezdene meghalni? Nem örülnék neki... -
#58191 Úgy tudom csak reggelsz és kész,nem kell serial! :-O -
#58190 Nekem nem is volt flopym soha.-))
Ki lesz kapcs. a picsbe -
#58189 xDDDDDDDDD gg -
#58188 Hát a serial amit kaptam nem is hasonlít arra amit a progi elfogad -
kisviku #58187 Jajj a floppy!
Ezt én is beszoptam!!!
Én bekapcsolva hagytam,de fizikailag, a valóságban nem volt floppy drive-om és csak ezért volt 1 óra SSD-re telepítenem, mert addig az "állítólag létező" floppymat kereste.
Ha nincs floppyd, kapcsold ki a BIOS-ban!
Ez kábé olyan, mint amikor Small Business Server 2011-et telepítettem és kikapcsoltam az IPv6-ot.Három és fél óra volt a következő bootolás, majd szétb*tuk a milliós szervert... -
#58186 Azt írták egy másik topikban,hogy csak a flopyt tiltsam le és jó lesz.
Amikor dvd-romról próbálom akkor,állítólag várni kell 15-20percet és folytatni fogja a telepítést!!
Hazaérek melóból ki is próbálom.
Ha nem jön be ,akkor a te variációdat is megcsin.
Köszi a válaszod! -
kisviku #58185 Esetleg nézz bele a gépedbe (a házba) és nézd meg a gyártói matricát/típustáblát,stb-t a kártyán.Azon, vagy magán az áramkörön valahol rajta kell legyen, milyen típusú, verziószámú,stb. -
kisviku #58184 Ha IDE-s vinyód van, jumpereled Primary Master-re.Legyen az IDE kábellel úgy bekötve, hogy az legyen az első, ami kapcsolódik az alaplaphoz és csak utána jöjjön a DVD.A DVD legyen mondjuk Primary Slave vagy Secondary Master másik szalagkábelen.Vagy jumpereld CS (Cable Select)-re.
Biosban a boot priority-t állítsd be, hogy a DVD-d legyen az első,amiről próbál bootolni. A vinyót ne kapcsold ki BIOS-ból, ne nyúlj hozzá.Ne hagyd, hogy a korábbi Win7-et betöltse, bootoljon a telepítőlemezről.
Egyébként nem dob ki valami hibát?Nem lehet, hogy hibás a telepítőlemez vagy hibás rajta valami file vagy nem tudja beolvasni,stb?
Én SSD-re telepítettem Win7x64-et pár hónapja, igaz friss telepítés és saját partíció,de gond nélkül ment. -
#58183 MSE? -
#58182 AVG és az macskakörmök nélkül ingyen -
#58181 Háát nekem az avast vált be a legjobban!
Letöltöd/reggeled/1-évig jó is lesz.
Ha lejár tovább reggeled majd! -
#58180 Melyik a legjobb "ingyen" használható vírusirtó? -
Win 7 32 bit van a gépemen.
Telepíteni szeretném a win -7 64 bitet de nem sikerül!
Ki van írva dvd-re meg bootolná is a dvd -rom csak mikor eljut odáig,hogy a win képét beadja+az egér mutatót leáll :-((
Miért nem jó?Sehogy sem sikerül!
Választ előre is köszönöm! -
Roccio #58178 használja de nem jön be nála semmi...
xp je van még 2009 es msn je
frissíteni próbélta a kam drivert dee semmi... -
#58177 Háát azt most nem tudom kipróbálni!
De biztos hogy jó!
Ugye ha indítani szeretném simán akkor kiírja hogy nem kompatibilis a mostani winnel mert ez 32bites -
#58176 Szia!
Ha csatlakoztatva van az adatkábellel, attól még be kellene indulnia.Másik gépen betud bootolni arról a lemezről? -
#58175 Úgyhogy msn-ezés közben használja-e? -
#58174 Ezért nem jó!
Mert ugye ha az IDE-s vinyót kiiktatom akkor az IDE-csatolású DVD-rom csak áramot kap,az adatot meg küldi a kiiktatott vinyóra! -
Roccio #58173 ok köszi...
mármint hogy szükség van rá? :) -
#58172 Sziasztok!
Megint én az op rendszer telepítéssel kapcs.
Van egy 160 gb-os IDE vinyóm a gépben win 7 32 bites+ most van egy 500gb-os sata vinyóm amire szeretnék rakni win 7 64 bitet, de nem akar sikerülni :-(
dvd-re kiírtam iso burningel az op rendszert /beállítottam hogy a dvd rom-ról bootoljon+ az IDE-s vinyót ki is iktattam ,hogy ne zavarjon be de semmi :((
Mi lehet a gond??
Választ előre is köszönöm! -
#58171 Driver frissítés vagy esetleg msn videokamera beállításaiban való kutakodás(közben a kamerát le kell választani a gépről).
Tényleg szükség van a kamerára? -
Roccio #58170 Hello! Ilyen webkamerája van az egyik ismerősömnek genius videocam look
és msn n az a baj hogy lefagy neki vagy el sem indul...
mi okozza mi a megoldás hogy jó legyen, biztos van vmi!?
köszönöm! -
#58169 Próbáld ki úgy hogy keresel hozzá drivert mert, általában a Windows-ba integrált driverek, elégé "szegényes" funkciókkal rendelkeznek. -
gregtom6 #58168 Hy all!
Van annak valami jele, ha valaki letilt és/vagy töröl msn-en?
Azt hiszem, ha valaki letilt, annak az a jele, hogy látom, h bejentkezik, de kevesebb az ikon a szövegbeviteli mező alatt és nem látja, ha írok neki.
A törlésnek pedig talán az, hogy ha megnyitom a profilját, azt írja, hogy "You're not friends with (partnerneve) in Messenger."
Ez így van, ugye? -
júzer02 #58167 üdv. van egy pci usb 2.0-ás manhattan márkájú kártyám egy celeron 1200-as konfigban xp sp3-al. A windows fel is ismerte a kártyát automatikusan, de ahogy csatlakoztatok egy pendrive-ot vagy usb-s hdd-t a gép teljesen belassul, minden elkezd szaggatni, a játékokban leesik az fps. Ha kihúzom a pendrive-ot egyből helyreáll a gép sebessége. Ez mitől lehet? -
tokajin #58166 hali
lenovo ideapad y570a laptopnál felnyílik az egyik billentyű,ha nem középen,hanem kicsit hátrébb nyomom meg. a többi gomb nem csinálja ezt.
javítási tippek kellenének és lehet e venni alkatrészt hozzá,mert szervizelni csak Lengyelországban tudják már.
eddig nem tudtam szétszedni,csak felnyílik,ennyi. -
X TEA C #58165 van egy gigabyte 965p-ds3 alap lapom lehet erre valahogyan 3T hd-ot ugy hogy lassa a teljes meretet???? Lehet, hogy tul oreg mar ez az alaplap???