64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Yiga
    Valamelyiket mindenképp meg fogom ejteni, mert ez nem állapot... Amiatt a rohadt CCC miatt mehetett tönkre az egész vajon, vagy a játék az oka? Vagy csak egy hajszál vagy macskaszőrszál került a ventillátorba...
  • gergely1991
    Azt tudnám javasolni hogy OS-t újra kell telepíteni vagy a HDD-t átpakolni és onnan csökkentett módba....
    Vagy azt a videokártyát bevizsgálni....amiket javasolnék(ahogy látom nem működne)....
  • Yiga
    Sziasztok!
    Akadt egy kis problémám a laptopommal, és örülnék, ha valaki tudna segíteni. Tegnap felraktam egy Rage nevű játékot, de nem indult el. Egy magyar oldalon azt írták, hogy az ATI kártyáknál megoldás lehet, ha néhány dolgot a Catalyst Control Centerben kikapcsolunk. Mivel nem volt meg ez a program, valamiért alapból nem volt felrakva, letöltöttem, és feltelepítettem. Ennek a végeredménye az lett, hogy elkezdte átállítani a képernyő felbontását, és a gép magától leállt. Először arra gondoltam, hogy (mivel sokáig volt bekapcsolva) szimplán túlmelegedett, ezért vártam egy napot, és bekapcsoltam újra. Alig jutott el addig, hogy betöltse az asztalt, hallani lehetett a hangján, hogy valamitől túlpörög, mintha valami, amiről fogalmam sincs mi lehet, de túlhajtaná, és megint kikapcsolt. És azóta valahányszor bekapcsolom, mindig ugyanezt csinálja. Valakinek van valami tippje, hogy mi lehet? Kb 1 hónapja volt tisztítva a laptop, külső ventilátor is van hozzá. Nem tudom, hogy a szabad hely hiánya is okozhatja-e, mert az 500 gigából kb 10 van szabadon, de így még csak addig sem tudok eljutni, hogy letöröljek bármit, mert egy perc alatt kikapcsol. Csökkentett módban is próbáltam már indítani, de nem hatja meg. Próbáltam a rendszer visszaállítást is, de abba is belehal.
    Ez a leállás jelentkezett Fallout 3 játszása közben is, főleg nagy felbontás esetén.
    A laptopról
    - Lenovo ideapad Y460
    - 4 GB RAM
    - Intel Core i5 processzor
    - ATi Mobility Radeon 5650 HD videokártya
    - Windows 7 op. rendszer
    Nem volt rajta semmi módosítva, gyakorlatilag gyári az egész (ezért megfordult a fejemben a garanciális csere, de nem tudom, hogy ez vajon a gép hibája, vagy az egész szériáé)
    Ha valaki tudna segíteni, nagyon hálás lennék. Köszönöm!
  • adamq01
    Sziasztok! Van egy Dell N7010 laptopom. A win7 installálásakor nem engedett partíciót létrehozni és most utólag sem sikerül, mert nem jelez "nem lefoglalt terület"-et.
    Most jelenleg van egy 300gb C meghajtóm 80%-a szabad terület.
    Nem értem miért problémázik ez itt nekem. Van valakinek ötlete?
    Ui.:
    NE VEGYETEK DELL LAPTOPOT, BÁRMENNYIRE IS BIKA!
  • karajjj
    eszközök - beállítások - feliratok - betűméret
  • pihi
    sziasztok n ehari a böszme kerdesert de a vlc playerbe hogy tudok felirat mérettet növelni...?:D:D:D
    köszönöm:D
  • Zoli007
    Legalább egy portable verziót megpróbálhatnál, az nem b@ssz@ össze a gépet. FF reinstall. Nincs jobb tippem.
  • Molnibalage
    Csak ezért nem teszem fel őket.
  • Lacee86
    Chrommal/Operával próbáltad?
  • Molnibalage
    A cégnél a szutyok IE7-tel meg ment. Fura.
  • Zoli007
    Más böngésző? Másik PC?
  • Molnibalage
    Tagnap óta FF-fel nem tudok belépni a Freemailre. Jelszó beírása után jön az a kép, hogy sarokban a betöltés fül, de nem megy tovább. Semmit sem állítottam át, egy véletlenül feltelepült szutyok toolbart szedtem csak le. Tapasztalt valaki hasonlót? Mi lehet a bibi?
  • Lacee86
    Természetesen igen, hisz fizikailag ugyanolyan az összes USB. Csak nem akkora sebességgel.
  • joeperry
    Megoldottam közben, storno.
  • joeperry
    Sziasztok! A gondom a következő: DVD-ről próbálom bootolni a gépet (XP telepítő van rajta), de amikor eljutok oda, hogy 'CD-ről bootoláshoz nyomjon meg gombot', hiába csinálom, a régi windowst tölti be. Először azt hittem, a DVD hibás, de mikor lehúztam a HDD-t, gond nélkül bejött a telepítő, csak ekkor ugye nincs merevlemez, amire telepíthetne. Mi a hiba?
  • kemszi2
    számítógépen egyébként biztos megy,úgy már én is használtam külső samu hdd-t
    TV-t nem tudom hogy-hogy kezeli
  • Palinko
    ok, akkor várjunk meg aki próbálta már :)
  • kemszi2
    szerintem működik,csak gondolom usb 2.0-ás sebességgel fog menni
    felelősséget nem vállalok a válaszomért :D
  • Palinko
    érdekelne, ha vennék most egy USB 3 külső HDD, az működne majd az USB2 tvvel (flash usb 2 működött), és az usb 2 gépemmel? bocsi de sürgős lenne a válasz :)
  • Zoli007
    Nem tudom, próbáld restartolni a routert, ha még nem tetted meg. Aztán, ha nem segít, és van modemed, dugd a gépet közvetlenül belé. Mármint a hálókábelt, gép nem fog beleférni.
  • szabo861011
    De eddig nem volt vele semmi gond!!!Nem tudod mi lehet a gond?
  • Zoli007
    Van routered? Ha igen, akkor valszeg routerhiba.
  • szabo861011
    Hali!!Tudna valaki segíteni!!Az a problémám windows 7 van 32 bit!!Amint elkezdek tölteni valamilyen torrent fájlt azonnal elmegy a net és azt írja ki hogy nem azonosított hálózat és utána már csak újraindítás után van net de ugyan úgy nem tudok torrentet letölteni!!
  • gergely1991
    És ha rendszergazda(vagy admin) fiókban vagy akkor se?
    Próbálj létrehozni egy újat ennek segítségével.....
  • kemszi2
    ha töröltél valamit akkor talán egy winfosos telepítő és egy javítás menüpont
  • greg benz
  • greg benz
    Nincs visszaállítási pont.. egyet mutatott, az meg ma délelőtti, meg is csináltam se maradt amilyen volt..2-3 nappal ezelőttre kéne, az lenne a jó
  • gergely1991
    Miért nem lehetne? Vagy nem engedi?
  • greg benz
  • greg benz
    Az ötlet hibátlan lenne, ha lenne hová visszaállítani, de persze nincs

Egyébként ezt írja ki ha a C-re akarok másolni:
  • gergely1991
    Rendszer-visszaállítást javasolnék.....
  • greg benz
    Tényleg nem vagyok benne biztos, hogy az okozta a bajt, csak emlékszem, hogy azt töröltem és kb azóta van ez a gond, ezért gondoltam nem árt megemlíteni.. De nekem mindegy mi okozta, csak valahogy csináljuk vissza
  • kemszi2
    köszönöm
  • gergely1991
    Érdekes jelenség:Boot.ini nélkül (elvileg) a gép el se indulna.:DD
  • greg benz
    Sziasztok!

A napokban nagytakarítást végeztem a gépen, és szerintem valahogy sikerült letörölnöm egy boot.ini fájlt (akkor azt hittem csak másolat, ezért töröltem), és most olyan probléma jelentkezett, hogy ha pl fel akarok tölteni egy képet és előtte meg akarom nézni a kis ablakban jobb klikkel villámnézetben, kiírja, hogy nincs jogosultságom ( a feltöltendő kép D meghajtón van!)..meg a C meghajtóra nem tudok másolni, ott is jogosultsággal van gondja..
    Egyáltalán a boot.ini fájl miatt van a galiba szerintetek? Hogyan tudnám visszaállítani reinstall nélkül a régi állapotot? Esetleg egy original boot.ini fájl segíthet?

Köszi
  • Lacee86
    Teljesen jó.
  • kemszi2
    VGA-nak állandó 55-65 fok még jó, vagy hosszabb távon már nem egészséges?
  • júzer02
    na becsúszott egy kelletlen enter.
    Szóval az fsb:dram ratio 1:1 ben van. Így a ramok 800mhz-en futnak továbbra is, tehát azok így nincsenek overclockolva. A feszültségek mind auto-n vannak.
    A rendszer így működik stabilan,20% cpu overclockal azonban bekapcsolásnál érdekes dolgot produkál: Ahogy megnyomom a power gombot a ventik felpörögnek egy pillanatra, de ezután leállnak. Majd kb. 2 másodperc múlva indul el az alaplap.
    Kérdésem az, hogy ez mitől van? Ha a gyári beállítást használom ez nincs így, akkor rendesen indul. A táp elvileg elég kell legyen, mert egy 500w-os chieftec. A beállításokkal elvileg nincs gond, Mit gondoltok?
  • júzer02
    Üdvözletem. Asus p5qld pro alaplapban van egy e6550, amit egy kicsit tuningolnék, tekintve, hogy a ráaggatott zalman hűtő 40 fok alatt tartja terhelés alatt is. Az fsb-t megemeltem 333-ról 400 mhz-re. a pci-e frekvenciát a legkissebb,azaz 100mhz-re állítottam. fsb:dram ratio jelenleg 1:1-re van belőve (tudtommal, ezt már nem lehet növelni a
  • Puhos
    Olyan nincs!