64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Bal0924 #63491 Köszi.
De sajnos nincs más DDR4 memória modulom. Az alaplap meg nem támogatja a DDR3-at. (abból bezzeg lenne megfelelő..) -
RAMyMamy #63490 menni fog vele, csak visszaveszi az órajelet, de semmi értelme nagyobbat belerakni, mint amit támogat -
Bal0924 #63489 Sziasztok
Nem tudom melyik topic-ba kellene ez a téma, de hátha..
Baj ha a proci DDR4-1866/2133 támogatja és az alaplap DDR4 - 2133-at, de a memória modulom 2666-os ? -
SzocsA #63488 Nem jó, kivettem visszaraktam, megpucoltam. Amúgy júliusban jár le a 3 év garancia nem tudom, hogy 3 évet adtak e rá, amúgy mire fogják kicserélni ha nem lehet megcsinálni? mert olyan karit már nem lehet kapni. 780 Ti.
Amúgy a szervizben azt mondták, hogy nincs feltelepítve a driver. Akkor eddig majdnem három évig hogy használtam?
Amúgy a videokari PCI Expressz foglalatjának a kinyomó pöcke elvan törve. mikor szereltem össze anno akkor törött le. Eddig simán használtam, arra jó hogy kitudjad venni belőle a kártyát meg, hogy ne mozogjon benne.
Vagy az gáz ha letörött az a pillangó fül vagy mi? -
SzocsA #63487 nem, ASUS Z97M-PLUS alaplap van de az alsóba már nem fér bele mert dupla vagy nem néztem meg pontosan.
Leszedtem az msi honlapjáról a kártyának a driverét azzal meg nem ad képet, addig megy el míg írja, hogy windows töltése, tölt, tölt, majd fekete a képernyő és újraindul....
376.09 es driver tettem fel,
Amúgy két hónapja volt kifújva. csak a lapátokon van kicsi por. -
#63486 takarítsd ki -
#63485 Videokártya kivesz, másik PCI-E slotba át rakni vagy amiben volt kifújni? Próbáltad? -
SzocsA #63484 Helló! Azt írja a videokártya vezérlőpultja, mikor meg akarom nyitni, hogy jelenleg nem csatlakozik megjelenítő az Nvidia GPU-hoz.
Eszközkezelőknél le van tiltva, 43as hibakóddal!
Mi a probléma? Játék közben lefagyott újraindítottam és azóta van ez.
Újraraktam a win 7et 64 bites Újratettem az kártya vezérlőit, nem jó.
Bevittem ma szervizbe, azt mondták, hogy valamilyen driver nincs visszarakva rendesen. 7 hóban jár le a 3 év garancia ha az van rajta. -
blc #63483 Üdv! segítséget kérnék Tőletek az alábbi témában. A Fujitsi Siemens laptopomról letoltam az xp-t és feltettem a win 7 -t. Sajnos a wifi nem működik de én nem tudom mit és honnan töltsek le hozzá.Kérlek benneteket segítsetek megoldani a problémát.
Előre is köszönöm! -
undY1ng #63482 Üdv! Mikrofon topikokra rákeresve csak kihaltakat találtam, ezért itt kérnék segítséget...
Véleményt szeretnék kérni a Trust 20378 Mico és Trust GTX 210 mikrofonról!
Cél: TeamSpeak (és egyéb társai), Minimális stream, játékokhoz lenne.
Videókon nagyon szép a hangzás csak az egyedüli negatívum, hogy a "lábai" azok gyengusok, de az szerintem nem sokat számít.
Árban max. 10.000 huf-ig ha ennél van jobb.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2017.05.11. 10:45:56 -
RAMyMamy #63481 mármint a processzor magas teljesítménye miatt? a 105W-os verzió van benne most -
#63480 Valószínűleg a magas teljesítménye miatt csinálhatja. -
#63479 Valószínűleg igen. -
RAMyMamy #63478 én se hallottam/láttam még ilyet, pedig 10+ éve szerelgetem itthon a gépeket
szinte biztos, hogy az alaplap csinálja, mert beletettem egy nagyobb procit, amit elvileg támogatnia kéne, itt a Q6600
előtte egy gyenge kétmagos procival volt összerakva és semmi baja nem volt
felmelegítette olyan 100 fokosra a vga-t pendrive-os windows telepítés közben, már elkezdett csíkozni a kép, gyors kikapcsoltam a gépet, de azóta meg nem kap áramot, másik gépben, táppal sem :(((
Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2017.05.06. 00:16:06 -
#63477 Bocsánat, igazából ez egy kérdés lett volna, csak lemaradt egy "?". Szóval: törölhető az a mappa? -
#63476 testdisk/photorec párost ajánlom a figyelmedbe. -
#63475 Alaplap túlmelegíti a videókártyát? Ilyet nem hallottam. :D
Nézz körül a BIOS-ban GPU beállításoknál(ha kell resetet rá az egészre). -
#63474 Köszönjük az információt. -
#63473 Sziasztok! Az Nvidia grafikus illesztőprogram "Nvidia Corporation" mappájában lévő "installer2" nevű mappa tartalma törölhető, mert kb. 17 GB helyet foglal :) -
RAMyMamy #63472 mitől lehet az, hogy az alaplap túlmelegíti a videókártyát? próbáltam másik vga-val, táppal is, de ugyanaz a helyzet. tegnap még nem volt semmi baja -
RAMyMamy #63471 köszi, szerintem jövő héten veszek is egyet -
#63470 neked is ajánlanám ezt a csodálatos szerkezetet, 5V-on még a legagresszívabb venti sem fog ordítani -
RAMyMamy #63469 közben rájöttem, hogy támogatja, be is kapcsoltam a biosban, de minimális változás.
szerencsére 2db 4 pines csatlakozó van a lapon, így a 3 ventiből legalább 2-t tudok a speedfannal szabályozni, a harmadikat meg kihúztam. az előbb azért nem működött, mert 3 pinesre dugtam rá... -
#63468 Sziasztok,
Volna egy olyan ssd-m ami 64bites WIN10 rendszeren egyik naprol a masikra "uninicializaltta valt"
Az eszkozkezelo latja mint "unknown device" es a lemezkezeloben pedig igy jelenik meg:
(jobb oldalt levo ablakocska felugrik automatice amikor megnyitom a lemezkezelot)
Amiket eddig probaltam:
1, parancsorban megoldani, de sajna mivel nincs inicializalva igy ott sokra nem mentem
2, kulonbozo data recovery programok ugyanaz a problema, hogy egyik sem latja mint meghajto - Find and Mount kivetelevel de az meg nem tudott vele mit kezdeni
Mekkora kart okoz ha inicializalom az SSD-t es utana mivel lathatova valik mint meghajto, probalnam visszanyerni az adatokat?
...vagy utana mar lehetetlen? Egyeb megoldast tud vki ajanlani?
Koszonom. -
#63467 Ha nem támogatja az alaplap nehéz lesz szoftveresen, hardveresen tudod csak megoldani. -
RAMyMamy #63466 hali
adott egy régi gigabyte alaplap, aminek a biosa nem támogatja a ventilátor szabályozást és iszonyat traktor hangja van a gépnek emiatt
tudtok ajánlani valami szoftveres megoldást? speedfant próbáltam, de nem működik
Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2017.04.29. 19:45:00 -
Ironman2 #63465 Lényegtelen,végigdugtostam már mindet,egyikben se érzékeli.Amúgy röhejes hogy idáig nem irták meg win10-be azt a kis programot,ami tudja kezelni az 5.1-es fejhallgatókat. -
#63464 USB 2.0? -
Ironman2 #63463 Szóval tegnap próbáltam a drivert,win7,és win 8-ban is átállitottam a kompatibilitást,de az a helyzet hogy kéri közben az eszközt,és hiába dugdosom az usb csatlakozókba,nem ismeri fel az eszközt.Előtte eltávolitottam eszközkezelőben.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.04.27. 16:06:24 -
#63462 Mindkettőtöknek köszönöm! :) -
#63461 Az első egy 3kW-os, háromfázisú aszinkron motor. -
#63460 részvétem, én passzolom hogy mik ezek, viszont javítottam a linkeket, mert nem látszottak.. :) -
#63459 Üdv!
Apukám nemrégiben elhunyt és a pincében vannak olyan dolgok amiket nem igazán ismerek fel. Örülnék ha tudnátok benne segîteni.
Ez az egyik amiről szó van:
https://www.kephost.com/image/wDYf
https://www.kephost.com/image/wDYy
Ez pedig a másik. Azthiszem ez valami olaj égőfej lehet.
https://www.kephost.com/image/wDzv
https://www.kephost.com/image/wDzw
https://www.kephost.com/image/wDz0
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.04.15. 17:42:01 -
#63458 File Scavenger, szedtem már vele vissza egy egész döglött vinyó tartalmát is. -
#63457 Link -
gforce9 #63456 Ingyeneset nem ismerek. Ha "kölcsönzős" is szóbajöhet, pm. -
#63455 Ide is felrakom, ez a topik jobban pörög. :-)
Hátha van ilyen program. -
mukika36 #63454 Ez egy otthon működő hálózat lenne, szinte jogosultságot nem is kellene állítani. Persze hálózati működéshez (mint egy router-t) le kell jelszavazni. -
gforce9 #63453 http://www.cobiansoft.com/index.htm
Ezt sok helyen használják én nem nagyon használtam de én is ki akarom próbálni hasonló célokra. Meg lehet adni mit mentsen, mikor mentsen, hány előző verziót tartson meg stb. Hálózati meghajtóra is tud dolgozni. Az, hogy az a központi hely egy NAS, vagy egy 20K-s használt gép jónagy hdd-vel az ízlés kérdése. Én az utóbbit szoktam preferálni a könnyen beállítható jogosultságkezelés miatt. Bár kis cégeknek a NAS-ba beépített jogosultságkezelés is elégséges lehet. Ízlés kérdése. -
mukika36 #63452 Sziasztok!
Biztonsági mentést szeretnék a céges dolgokról. Hozzávetőleg összesen 50 Gb-ról lenne szó a két gépen.
Kis cég, két számítógép, Win10 mindkét gépen.
Mindkét két gépnél egyetlen egy partíció van a vinyón, a C:, amin ugye a redndszer van és a céges dokumentumok, amelyek több helyre vannak lementve, plusz a céges programok által lementett dolgok, ami akár a dokumentumokban is lehet vagy a program saját mappájában.
A két gép természetesen egyazon LAN-ban van.
A biztonsági mentést egy központi helyre szeretnénk menteni automatikusan, hálózaton belül. Tulajdonképpen folyamatos szinkronizálás. NAS-ra gondoltunk.
Lenne pár kérdésem:
Mit ajánlanátok erre?
Ha NAS-t:
A NAS külső program segítsége nélkül képes lementeni a két gépen lévő adatokat (amik össze-vissza vannak)?
A külső program nélkül nem megy az automatikus mentés, akkor milyen program lenne az ideális?
A NAS-on lementett adatok a két képnek megfelelően, két külön "mappába" kerülne?
A rendszerről is történne mentés?
Kb. 40-50 ezer forint lenne rá a keret.
Bocsánat, lehet hogy sületlenségeket kérdeztem, de nem használtam még NAS-t, sem pedig automatikusan mentődő biztonsági mentést és ezért nem tiszta.
Kérlek segítsetek
Előre is köszönöm.