!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És azonos színű foglalatba rakd őket, de egymás mellé.
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Vettem egy Microlab solo 7c hangfalpárt és a tv-re kellene kötnöm mert Ps4-en csak optika van.
De a tv-re hogyan?
Tv tipusa LG 42lb650v
Hangfalpárhoz kaptam kábelt aminek egyik vége egy jack zöld másik pedig fehér+piros dugós
Utoljára szerkesztette: shaba23, 2017.02.04. 18:33:07
A feladatkezelőben is szétnézhetsz a háttérben futó programok közt... ha van valami gyanús, azt lődd ki... de ott azt is megnézheted hogy melyik program mennyi ramot eszik, és mennyi a szabad kapacitás... ha úgy látod hogy van elég szabad ramod, akkor tuti nem a kevés memória miatt akad.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Koszi a segitseget 😊
Én mindig mikor újra teszem a rendszert, mindig előjön valami új hiba, és jó néhány állandó.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Driver Boosterrel frissitettem az elavult progikat. Így se lett jobb 😞
Nekem a tiédnél gyengébb gépem is volt és erősebb van, most.
Mindkettőnél csinálta,
Az oka, mikroszoftot kell kérdezni, mi a fenebajuk van, hogy nem csinálnak semmit ez ügyben. Így kiadnak egy mocsok oprendszert.
konkrétan ez a gépem:
Processzor: Intel i5 3470 3200 MHZ
Memória: Corsair 2x4GB DDR3 1600 MHz
Videókártya: Nvidia GTX 750 Ti Guru 2 OC 2 GB GDDR5
Op. rendszer: Windows 10 Pro 64 bit
Alaplap: Gigabyte GA-H61M-S1
Tároló eszköz: Adata 128 GB SSD Western Digital 1 TB
Hangkártya: Realtek Sound
Minden létező driver fel van telepítve.
Utoljára szerkesztette: WinStar, 2017.01.28. 23:22:49
Eddig csak ez vált be.
A több száz másik próbálkozás ellenére.. Lehet hogy csak véletlen, de most stabil.
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2017.01.28. 21:04:51
Én 1,5éve küszködöm ezzel.
Próbáld ki, nekem most stabilnak látszik a rendszer, 2napja.. (még tesztelés alatt vagyok vele)
Gigabyte Segédprogramjai közül feltettem néhányat..szerintem azok stabilizálták a gépet..
App center, System Information Viewer, EasyTune, GIGABYTE Firmware Update Utility.
Visszaírnál ha sikerült, megszűnt a probléma?
Illetve nincs fél éves se a két merevlemez. Kb. 3 hónaposak.
Utoljára szerkesztette: WinStar, 2017.01.28. 09:13:33
ha valami eszi a háttérben az erőforrásokat, azt egy feladatkezelő megnyitása (ctrl+shift+escape) után könnyedén megtalálod.
"The trees move. Do you not see it?"
Processzor: Intel i5 3470 3200 MHZ
Memória: Corsair 2x4GB DDR3 1600 MHz
Videókártya: Nvidia GTX 750 Ti Guru 2 OC 2 GB GDDR5
Op. rendszer: Windows 10 Pro 64 bit
Alaplap: Gigabyte GA-H61M-S1
Tároló eszköz: Adata 128 GB SSD Western Digital 1 TB
A probléma: Elkezdett minden film/sorozat időnként beakadozik(kb. 2 hete),de nagyon rövid ideig. Eleinte azt hittem hogy csak a Full HD-s fimek,de nem,a mezei sima 480p-s filmek is.Illetve pl. a Rocket League-ban érzek erősebb laggolást...Frissitettem az Nvidia driver-t mert azt hittem ez a probléma,de ugyan az a helyzet.Mi lehet a probléma szerintetek? Futhat valami a háttérben ami leterhelné a memóriát,vagy a CPU? Ha 1x újrainditom a gépet akkor egy darabig jó.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Minden vadiúj, Mindent lecseréltem már. Minden hardver más. (és net szolgáltató is. más miatt cseréltem, de jól jött)
Megpróbálom, hogy átállítom uefi-re és újra telepítem a windowst... (20x-ra is, telepítésre mondom)
Az intel bios guard lényegében a bios elleni támadásokat hivatott kivédeni.
Ha átállítod uefi only-ra igen újra kell telepteni. Nemhinném hogy ezt a gondot megoldja.
A sata controllers az sata vezérlőket jelent. Ha letiltod akkor nincs hdd nincs ssd ergo be se bootol a gép.
Egyik dolognak sincs ehhez köze. Ha beakad a torrentkliensnél a rendszer hdd vagy a körüli hibára gyanakodnék. Így látatlanban passz.
Az összes kliens fajtánál csinálja.
Mielőtt belenyúltam volna a bios-ba sokkal jobban csináltam.. Ezért akarom beállítani a bios-t.
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2017.01.25. 16:56:52
Van egy GA-H170M-D3H alaplapom. F6-os biosal, i5-6500, (2x8G😎 16GB DDR4 2666MHZ (2133MHZ ként érzékeli) GTX970, win10 pro 64bit.
Sata mode: AHCI, és az SSD meg a HDD GPT-ben vannak.
A biost kellene beállítani, hogy stabil legyen. De nem értek hozzá.
Van valakinek ilyen gépe?
A mostani beállítással, torrent mellett, ugrik a gép, lefagy egy másodperc töredékére.. Mintha olyan gyors lenne a gép, hogy időnként meg kell állnia hogy utolérje magát.
Mit csinál a Storage Boot Option Control ?
Legacy Only van most.
Ha át állítom UEFI Only-ra
- Mi történik?
- Újra kell telepíteni a vindozt?
Az Intel Bios Guard Support , mi ez?
- Diasbled vagy Enabled?
A Sata controller(s) Mi történik ha Tiltom?
Letöltöttem a szükséges szoftvert hozzá, és bedugok minden kábelt a helyére, de a TV elsötétül, valamint a számítógépnél, ahova a felvett anyag menne, valami HDCP hibát ír.
Mi lehet a megoldás?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
http://www.intowindows.com/how-to-change-the-default-recycle-bin-icon-in-windows-10/
olyan kérdésem lenne, hogy windows 10-ben szeretném kicserélni a lomtár ikonját egy másikra, azt tudom hol kell a vezérlőpult/személyre szabás/asztali ikonok módosítása.. ha itt kicserélem jó lesz, de ha kitörlök valamit, akkor nem változik át a lomtár ikonja teli lomtár ikonra.. tudtok nekem ebben segíteni? köszönöm a válaszokat
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Viszont még így sem tökéletes sajnos.
Az egyik baj az, hogy a kép fent/lent jobb/bal széleken kicsúszik a tv kijelzőjéről, tehát nem láthatóak a kép szélei. Az intel graphics programmal megpróbáltam összébb húzni, viszont akkor mintha kicsit olvashatatlanabb lenne.
A másik gondom pedig az, hogy ennek a tvnek bírnia kéne a 60 hz-et is (a leírásában is benne van), mégis, mikor átrakom arra, akkor a kép itt-ott olykor vízszintesen kicsit vibrálva/ugrálva csíkozódik. De csak ilyen egy-egy pillanatokra. Pedig 60 hz-en lenne jó, mert 50-en elmosódottabb a mozgás.
Minden esetre örülök hogy haladtam vele!!!
Mit gondoltok, mi oldhatná meg ezt a két hibát?
Szeretnek egy kis segitseget kerni. Van egy LG 32LC41-es LCD Tv-m. Nem mostani darab.
Az a gondom, hogy mikor rakotom a laptopomat (Asus X502CA, mely intel i3-3217u processzorral van szerelve, intel hd 4000 van benne) HDMI kabellel, akkor elegge fako szineket produkal nativ felbontasban. Talan meg sotetebb is, mint kellene. Ha felbontast probalok allittani a laptopon, zoldes osszevisszasagot latok a tv-n. Akarmire allitom, csak a nativot akarja elfogadni.
Emlekszem, hogy regen mikor egy xbox 360 volt rakotve a tvre komponens kabellel, akkor elenk, szebb szineket lattam. Akkor 720p-ben ment.
Esetleg tudnatok tippeket adni, hogy mi lehet a problema? A tv menujeben nem lehet tul sok mindent beallitani.
Kerlek segitsetek! Nagyon regota probalom mar megoldani, de nem megy, akarmit talalok neten. Talan pc mode-ra valt ilyenkor es az alapbol ilyen? Nincs mit tenni?
Nagyon nagyon koszonom!
Letöltöttem...a képen látszik mit lát a progi.
Bank2 is ezt mutatja
Utoljára szerkesztette: crouch83, 2016.12.24. 17:21:21
"The trees move. Do you not see it?"
Szükséges a 64 bites Win.
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2016.12.23. 02:10:57
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Utoljára szerkesztette: crouch83, 2016.12.22. 17:26:10