64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#58564 Rendszerhangszóró,HDD,ventilátor.....méhecske. :)
Ha a rendszer újraindult de nem volt kékhalál sem,esetleg még a Eseménynaplóban [win+r (billentyűkombináció),írd be ezt: eventvwr]
még meg nézheted...ott kapsz egy hibakódot és kigudlizod,viszont ha nincs akkor hardveres hiba.
-
#58563 Én szerintem nem mert, a Bios az egész kártyát tiltaná le.Szerintem meg a integráltat tiltsd le akkor (az "ősrégi"-t a windows alapból felismerné, így driverrel nem kell külön vacakolni). -
#58562 Akkor valami tipp ?vagy rakjam ujra az egesz windowst? Amugy mi adhat ki ilyen zummogo hangot? -
#58561 Srácok. Mentsétek már meg az életemet, please!!!!!
Szóval egy gameport csatlakozóra van szükségem a GA-P35-DS3L alaplapomon, és úgy oldanám meg, hogy veszek egy ősrégi hangkártyát, amit belerakok.
Majd a hangkártyát letiltanám a BIOS-ban, s a gyárival hajtanám.. DE a gameportot használnám.
Ilyet lehet? [tehát le lehet tiltani a hangkártyát, és a gameport fog működni?]
KÖSZÖNÖM. -
#58560 Nem hiszem a windows képes optikai meghajtó nélkül is működni.:) -
#58559 Jah es a Windowst USB-rol telepitettuk mert nem volt IDE kimenet az alaplapba es nincs hozza most DVD lejatszo, ez kozrejatszhat? -
#58558 Nah visszavonom mert csak ujraindulgat a gep, es szerintem 90% hogy nem a tap miatt mert: rfactorba szinte 100%-osan ujraindul es egy ujabb jateknal ritkabban, aztan ilyen erdekes zummogo hangot ad ki ujraindulas elott , Aida64-el csinaltam tesztet , mindent kipipaltam es tobb percig is hagytam futni, tulmelegedes se volt es ez a zummogo hang se es nem is indult ujra a gep, pedig ez az Aida sokkal jobban megtekerte a gepet mint egy jatek szoval szerintem valami Softveres problema(meg a biost is frissitettuk) lehet csak nem tudom hogy mi:( 64 bites Windows 7 van fent -
polarka #58557 Nah majd este megpróbálkozom DVI-HDMI átalakítóval. -
polarka #58556 Sziasztok
Van egy Samsung SMT-2231 monitorom, amit rádugtam egy Gigabyte Radeon HD 7950-re. Fenn vannak a legújabb driverek és a Catalyst a következőképpen ismeri fel:
Minden felbontásnál a kép túl van nagyítva a monitoron, a színek fakóbbak, és minden pixelesebb, homályosabb, mint egy normális kijelzés esetén (lásd). Az integrált videó karin, illetve a régi gépemen nem volt ilyen probléma.
Ilyenkor mit tehetek? Sírjak a driverek készítőinek vagy az iponon próbáljam meg kicserélni egy normálisan működőre? -
#58555 Nah megvolt a Driver ujratelepites(videokartya) es kivettem a pipat az automatikus ujraindulasrol es most nem indult ujra jatek kozbe (egyenlore) szoval a driver vagy a beallitas lehet hogy bevalt:) -
#58554 itt is te vagy? hát ez van, valszeg nem lesz segítség itt sem :(.
Na mindegy hátha valaki tud segíteni :).
Adott 1 vinyo amit még anno a win 7 akartam feltelepiteni és mielőtt felmásoltam volna a win 7 et, törölt egy partíciót kitudja hogy, aztán elraktam a vinyot, és 1 újra másoltam, de most úgy döntöttem hogy visszahozom a partíción lévő dolgokat, paragonon a következőt látom
partició
1:local disk not formated, ere ment volna a win 7 és ha jól rémlik valamit ezzel csináltam, és a kettes partíció csak úgy eltűnt :D
2:unallocated
ajánljatok valami jó javító vagy tört partícióról fájl leszedő progit win xpre, nem win 7 re ;)
köszike -
#58553 Sajátgép>tulajdonságai>Speciális fül>Indítás helyreállításnál:beállítások>Automatikus újraindítás jelölő négyzetből pipa ki. -
#58552 Elég jó kis géped van, sztem ne sajnáld a cash-t, és vegyél egy normális tápot. Egy vacak táp még akár ki is nyírhatja a gépedet. :/ -
#58551 Hat sajnos nem talalok a neten hatasfokrol informaciot:( amugy amikor a gepet raktuk ossze ez a tap megvolt az elozo geppbol es gondoltam hogy eleg lessz ha 500w -
#58550 Hát ahogy olvasgatom neten, arról a márkáról nem sok jót írnak, őszintén szólva én még nem is hallottam róla. De ha olyan a hatásfoka, mint a gagyi tápoknak, akkor jó ha a felét leadja a névleges teljesítményének, és akkor lehet, h egyszerűen kevés a konfighoz... Chieftec, FSP vagy vmi hasonló minőségi táppal jobban jártál volna szvsz. -
#58549 kekhalal nem volt, megprobaljuk a driverek ujrarakasat, az nem gond hogy Raidmax a tap ? -
karajjj #58548 ha újraindulás, az nem feltétlenül táp, a táp akkor inkább kikapcsol, első körben szerintem telepítsd úra a drivereket, kékhalál nem volt még? -
#58547 esetleg nincs erre valami program amivel a fogyasztast lehet megnezni hogy a tap lead-e annyi aramot amennyi szukseges? -
#58546 Hello, egy uj gep jatek kozbe surjen ujraindul, a tap nem birhatja ? ez a gep:
AMD FX 4100, 3.600MHz,
HDD Western Digital 500GB
Kit Memorie Dual Channel Geil 2x2GB DDR3, 1600MHz, Value Plus, CL9
Sapphire Radeon HD6850, 1GB, GDDR5, 256bit, PCI-E
Es ehez egy 500W-os tap van , eleg kellene legyen -
#58545 Még utólag(sajnos erről lekéstem) azt ajánlhatom hogy cseréld meg a Ram modulokat más-más slotba helyezd be őket,hátha.:D -
#58544 A RAM-tól nem kellene függnie a cpu babrálásnak(a "megfelelő" feszültség a lényeges).... -
Bal0924 #58543 Köszi.
Eddig nem próbáltam ki, mert valaki azt mondta, hogy nem lehet vele ezt csinálni.
Hogy lehet kilőni azt, hogy mikor a képek végéhez ér előjön egy ablak és ki akarja nyitni a következő mappát... -
#58542 Okes,koszi. -
karajjj #58541 igazából én erre már azt mondom, hogy a prohardver fórumán érdeklődjön, ott biztos több infót kapsz -
#58540 Tapom meg egy 400W-os fsp, nem hiszem, h gondot okozna neki egy kis huzas, 2.8ghz-rol 3ghz-re akartam felhuzni, de ennyinel is egybol lefagy. -
#58539 De ilyenkor mi lehet a baj,ha megse beallitasi hiba?A proci egyszeruen oregszik,vagy megis csak a ramok? -
karajjj #58538 az nem lehet, hogy maga a lemez a szar?
mert az ilyen laptopnak még nem kéne semmit frissíteni szerintem -
karajjj #58537 hát, elég komoly gép ahhoz, hogy ne problémázzon ilyeneken, esetleg másik táppal megpróbálni? bár nem nagyon van ötletem sajna -
#58536 -
karajjj #58535 de képzeld, lehet, félperce próbáltam ki -
Bal0924 #58534 Azt a programot nem lehet az egérgörgőjével a képek között váltani... -
mukika36 #58533 Sziasztok!
Kaptam egy újraírható dvd-t, de nem tudom megírni, mert a nero "lézerbeállítási hibát" ír ki, viszont felismerni felismeri, mert a szabad hely méretét meg tudja adni. (a dvd decrypter se hajlandó megírni)
Olvastam olyat, hogy firmware frissítés kellene a dvd meghajtóhoz. De azt hogy? Vagy lenne sesetleg valami más megoldás?
Köszönöm!
u.i.: egy ASUS K52JR notiról lenne szó -
#58532 Hali, lenne egy feltételezett probléma. Az a helyzet, hogy mikor az egérhez érek, vagy a gép közelében vagyok, mintha statikus elektromosság lenne, tehát nagyon enyhén elzsibbad a kezem, vagy mintha szurkálnák gombostűvel. Olyan mint mikor a tévéhez teszitek a karotokat és a szőr feláll rajta. Lehet hogy teljes hülyeségeket beszélek, de azért megkérdem, hogy szerintetek mi lehet a gond? -
#58531 félregépeltem: irfanview -
#58530 ifranview -
#58529 Gigabyte ep45-ds3l,core 2 duo e7300,2x2gb corsair ddr2 1066mhz-es ram.
A masodik ram vetele elott tudtam huzni csak azutan kezdett hulyeskedni. -
#58528 Csak mert gondolom úgy olcsóbb. Bár az se biztos... Mind1, majd kiderül, köszi a választ. -
karajjj #58527 igen, lényegében ugyanaz lesz -
#58526 Igen, de ezt kérdeztem, h egy DVI-HDMI csak adapter is jó, h ne kelljen az egész kábelt megvennem, nem? :) -
karajjj #58525 ha digitális jelet akarsz, akkor ilyen kell: