64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#13107 egyébbként milyen hibák lehetnmek kifagy vagy mi? -
#13106 kipróbálod meglátod, látatlanba nem lehet megmondani ilyesmit.... -
#13105 Hali! Nekem az a kérdésem lenne vettem egy club3d 6600 gt-t és rávan írva 350-as táphoz kell min csatlakoztatani, szerintetek 300-al is megy, mert nekem olyan van. -
#13104 Akkor táp vagy ram. -
#13103 Hynix -
#13102 gép oldalát levettem, az összes ventillátor megfelelően működik, a FEAR még addig se bírta mint az előbb:P
valami tesztelő progit tudtok ajánlani amihez nem kell floppy-boot discet csinálni, mert a gépben nincs floppymeghajtó:P -
#13101 Sziasztok!
Melyiket ajánljátok ( duálba )?
RAM DDR 512MB 400 Mhz Hynix
11 050 Ft
RAM DDR 512MB 400 Mhz Samsung (3 év gar.!)
11 900 Ft
-
#13100 memó miatt nemhiszem...
talán bekoszolódott a venti a vga-n, és nem hűti rendesen
VPU recovert én mindig kikapcsoltam, nekem ne ugorgasson elő semmiféle buzi üzenet, lehet nem is lenne semmi baj, ha a vpu recover nem bohóckodna ott -
#13099 húzom a karit? dehogy húzom 1 éve ugyanúgy ment most a memó csre óta lett ez.
Amúgy úgy tudom ha leveszem a VPU recovert akkor megszünettem azt a biztonsági dolgot hogy ne faggyjon le a gép vagy rosszúl tudom?
Memo miatt nem lehet? -
#13098 Nortonos "fagyás" a norton miatt van sajna....
A másik fagyás problémádra így látatlanba nem tudok mit mondani, talán cpu hűtés, vga hűtés, táp, ram.... bármi lehet.
-
#13097 az alaplapból gondolom sokan látják, de azért leírom hogy a VGA-kártya PCI-E-s amihez a 6600gt.uw.hu semmit nem írt a hűtéséről így amikor vettem azt gondoltam, ez jó lesz -
#13096 most vettem új gépet és hát azt kell hogy mondjam minden játékban lefagy. COD2 esetében 1-1,5 óra után, míg a frissen szerzett FEAR az első pályáig bírta.
konfig: Abit K8N Ultra, AMD 64 3200+ Venice, 2x512 400 mhz PQI ram (DIMM 1-2-n), MAxtor 160 gb (8mb cache), MSI NX6600GT-TD, 400 watt nemtommilyen táp Windows Xp Sp1-Sp2 összes gyorspatch
amire gyanakszom: szar VGA hűtés, szarul vannak a tápkábelek összedugdosva (féligmeddig én csináltam, csakhát nemnagyon értek hozzá:\ )
hamár a fagyásnál tartunk, amikor egy játék exe-je kapcsolódni akar a netre, akkor norton internet security felhoz egy ablakot, hogy engedjem-e, iylenkor akármit választok lefagy a gép, és iylenkor asszem csak a processzor van használva. Tudom nehéz így látatlanba a neten keresztül segíteni, de azért pár tippet adhatnátok, hogy mit csináljak mit teszteljek (és mivel) le. THX -
#13095 Húzod a karit, túlmelegedett, VPU recover lejjebb vette.
Ne húzd a karit, VPU recovert kapcsold ki a driverben (esetleg csarélj rajta hűtést).... -
#13094 Valmi Avc recover alaphelyzetbe állította a grafikus gyorsítót.
Ezzel a hibaüzenettel állt le egy programom futása! Ez mit jelent??
Memória cserém volt két napja. Lehet annak akövetkezménye vagy inkább grafikus kártya hiba??
Segítség! -
mergal #13093 sza23! probálj meg nem gyári drivert feltenni nvidia.com ról a legújabbat szedd le! Ha az sem jó akkor lehet hogy a tápod gyengusz! -
#13092 sziasztok! olyan problémám lenne, hogy ma vettem egy MSI NX6600GT-VTD128 Lite típusú kártyát és azóta minden játék indításnál fekete képernyőt ad be és csak az újraindítással tudok vissza térni a Windosba.Please help.Mi lehet a gond? a kártyához adott drivereket feltettem. -
mergal #13091 az a durva hogy simán ment minden vagy 2 hónapig:D
Na látod ez a szép a számítástechnikában:D:D -
#13090 virtuális memó nélkül elég szépen működhet a géped... :ÐÐÐ
Én mindig hagyom alapon, ahogy a winfos feltelepűl.
Te msot állítsd arra, hogy a winfos határozza meg. -
mergal #13089 Sziasztok!
Hogy kell a virtuális memóriát helyesen beállítani?
C,D,E meghajtóm van, c-n windows meg apro progik, e-n games d-n meg biztonsági másolatok:D
eddig ugy volt hogy kikapcsoltam nem volt egyiken se
Ma játszottam a FEAR al már a vége fele nyomom aztán kilépett hogy kevés a virtuális memória és lapozó file. Még nem volt ilyen csak most! Aztán ugyanott kilépett még 2szer!
Köszi! -
#13088 köszönöm a 13086-13087 választ. -
izb #13087 Trükközés nélkül mennie kéne normálisan.
a 768MB ram a mai vilában nem túl sok.
Ez a leírás olyan usereknek szól,akiknek minimum 1024MB ramjuk van vagy több.
Én a te helyedben azt nézném meg,hogy a DMA engedélyezve van e,és a ramokkal
játszadoznék.
De ajánlom az Easy Cleanert mint rendszert tisztító alkalmazást.
Lehet a géped tele van szeméttel,sőt biztos. -
#13086 hát így hirtelen HyperTrading jut eszembe, erre az a tuti megoldás, szóval 2 logikai egység a gépben, mert mióta nekem az van ilyen "hibával" nem találkoztam, de előtte meg elég sűrűn ;) -
#13085 Nem tud senki segíteni nekem a 13067 kérdésben? -
#13084 sok a probléma ;) -
#13083 10. leglátogatottabb topig? -
izb #13082 Miért szenvedsz vele,ha kijött hivatalosan Magyarúl is?
Egyébként meg Avi2DVD program. -
#13081 Rosszul gondolod:)
Sajnos nem ilyen egyszerű:(
Majd jönnek az okosabbak és mondanak programneveket.
Itt vannak mindenféle leírások.
Az én véleményem, hogy jobban rársz ha megvárod a "hivatalos" release-t:)
-
Hi!
A Következő lenne a kérdésem:
Letöltöttem az amerikai pite 4 et. letöltöttem hozzá feliratot és magyar hangot is utólag. A Filmet ami eredeti hangú ( Angol) Átkonvertáltam dvd formátumba és már csak arra vár hogy kiírjam. Na most hogy kell írnom a dvd-t ahhoz hogy lehessen feliratot illetve magyarhangot választani? A hanghoz van sejtésem ( Az hogy a hang<wmv fájl> fájlt belerakom az audio ts mappába.) Szóljatok ha rosszul gondolkodom. De a feliratról fingom sincs.
Szal légyszi segítsetek hogy hogyan kell kiírni egy filmet + feliratot + hangot hogy lehessen változtatni a feliratok között illetve a hangok között!
Kösz
Sland -
#13079 Aspyrin már válaszolt. Vagy hány embernek kell leírni, hogy elhidd, simán megy WinXP-vel is? -
krisz21td #13078 Nekem azt mondta vmmi zseni,hogy ha veszek egy 3100+ os 64 bites sempront,annak kell a 64 bites xp!akkor ez most nem igaz?elég a hagyományos? -
#13077 Nem lehet, hogy a C: meghajtó esetleg valami alternatív filerendszerrel van megverve, vagy esetleg a particonáláskor/formázáskor nem lett elszúrva valami?
Ha megoldható, rakd be a te gépedbe a winyót, és nézd meg valóban rendben van-e. -
krisz21td #13076 vicces -
Aspyrin #13075 Nem muszáj ;-) -
krisz21td #13074 Sziasztok!
64 bites procihoz muszály x64 es win xp??
mert abból úgy tudom h még nincs magyar,és az nem túl jó!meg a driverokkal is van gondja! -
#13073 itt keresd meg az alaplapod, mert olyan nincs amit leírtál...
Amúgy a hozzá a dott CD-n van hangchip driver is. -
HITMorpheus #13072 Következő a problémám.
Formatáltam a kölyök gépét (miután jól elb@szott valamit), hogy ujrainstalláljam a winfost. Rendben fel is másolta a telepítőfájlokat, de a következő ujraindításkor azt írta ki, hogy "hiba a fájlrendszer betöltésekor".
Bios-t reseteltem és ugyanez. -
Aspyrin #13071 *ismered :) -
Aspyrin #13070 Ha ennyire nem ismerred a dolgokat akkor látogass el a Gigabyte letöltő központjához. -
hannti #13069 ga-k8rs482m-fs-02 amd socket 939 anevét nemtudom talán gigabyt -
hannti #13068 ga-k8rs482m-fs-02 amd socket 939 anevét nemtudom talán gigabyt