64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • saviola
    egyébbként milyen hibák lehetnmek kifagy vagy mi?
  • NeoMaN
    kipróbálod meglátod, látatlanba nem lehet megmondani ilyesmit....
  • saviola
    Hali! Nekem az a kérdésem lenne vettem egy club3d 6600 gt-t és rávan írva 350-as táphoz kell min csatlakoztatani, szerintetek 300-al is megy, mert nekem olyan van.
  • NeoMaN
    Akkor táp vagy ram.
  • ollie
    Hynix
  • NEOreg3
    gép oldalát levettem, az összes ventillátor megfelelően működik, a FEAR még addig se bírta mint az előbb:P

valami tesztelő progit tudtok ajánlani amihez nem kell floppy-boot discet csinálni, mert a gépben nincs floppymeghajtó:P
  • hmhm
    Sziasztok!

Melyiket ajánljátok ( duálba )?

RAM DDR 512MB 400 Mhz Hynix
    11 050 Ft

RAM DDR 512MB 400 Mhz Samsung (3 év gar.!)
    11 900 Ft

• NeoMaN
    memó miatt nemhiszem...
    talán bekoszolódott a venti a vga-n, és nem hűti rendesen
    VPU recovert én mindig kikapcsoltam, nekem ne ugorgasson elő semmiféle buzi üzenet, lehet nem is lenne semmi baj, ha a vpu recover nem bohóckodna ott
  • psg5
    húzom a karit? dehogy húzom 1 éve ugyanúgy ment most a memó csre óta lett ez.
    Amúgy úgy tudom ha leveszem a VPU recovert akkor megszünettem azt a biztonsági dolgot hogy ne faggyjon le a gép vagy rosszúl tudom?
    Memo miatt nem lehet?
  • NeoMaN
    Nortonos "fagyás" a norton miatt van sajna....
    A másik fagyás problémádra így látatlanba nem tudok mit mondani, talán cpu hűtés, vga hűtés, táp, ram.... bármi lehet.
  • NEOreg3
    az alaplapból gondolom sokan látják, de azért leírom hogy a VGA-kártya PCI-E-s amihez a 6600gt.uw.hu semmit nem írt a hűtéséről így amikor vettem azt gondoltam, ez jó lesz
  • NEOreg3
    most vettem új gépet és hát azt kell hogy mondjam minden játékban lefagy. COD2 esetében 1-1,5 óra után, míg a frissen szerzett FEAR az első pályáig bírta.
    konfig: Abit K8N Ultra, AMD 64 3200+ Venice, 2x512 400 mhz PQI ram (DIMM 1-2-n), MAxtor 160 gb (8mb cache), MSI NX6600GT-TD, 400 watt nemtommilyen táp Windows Xp Sp1-Sp2 összes gyorspatch

amire gyanakszom: szar VGA hűtés, szarul vannak a tápkábelek összedugdosva (féligmeddig én csináltam, csakhát nemnagyon értek hozzá:\ )

hamár a fagyásnál tartunk, amikor egy játék exe-je kapcsolódni akar a netre, akkor norton internet security felhoz egy ablakot, hogy engedjem-e, iylenkor akármit választok lefagy a gép, és iylenkor asszem csak a processzor van használva. Tudom nehéz így látatlanba a neten keresztül segíteni, de azért pár tippet adhatnátok, hogy mit csináljak mit teszteljek (és mivel) le. THX
  • NeoMaN
    Húzod a karit, túlmelegedett, VPU recover lejjebb vette.
    Ne húzd a karit, VPU recovert kapcsold ki a driverben (esetleg csarélj rajta hűtést)....
  • psg5
    Valmi Avc recover alaphelyzetbe állította a grafikus gyorsítót.
    Ezzel a hibaüzenettel állt le egy programom futása! Ez mit jelent??
    Memória cserém volt két napja. Lehet annak akövetkezménye vagy inkább grafikus kártya hiba??
    Segítség!
  • mergal
    sza23! probálj meg nem gyári drivert feltenni nvidia.com ról a legújabbat szedd le! Ha az sem jó akkor lehet hogy a tápod gyengusz!
  • sza23
    sziasztok! olyan problémám lenne, hogy ma vettem egy MSI NX6600GT-VTD128 Lite típusú kártyát és azóta minden játék indításnál fekete képernyőt ad be és csak az újraindítással tudok vissza térni a Windosba.Please help.Mi lehet a gond? a kártyához adott drivereket feltettem.
  • mergal
    az a durva hogy simán ment minden vagy 2 hónapig:D
    Na látod ez a szép a számítástechnikában:D:D
  • NeoMaN
    virtuális memó nélkül elég szépen működhet a géped... :ÐÐÐ
    Én mindig hagyom alapon, ahogy a winfos feltelepűl.
    Te msot állítsd arra, hogy a winfos határozza meg.
  • mergal
    Sziasztok!
    Hogy kell a virtuális memóriát helyesen beállítani?
    C,D,E meghajtóm van, c-n windows meg apro progik, e-n games d-n meg biztonsági másolatok:D
    eddig ugy volt hogy kikapcsoltam nem volt egyiken se
    Ma játszottam a FEAR al már a vége fele nyomom aztán kilépett hogy kevés a virtuális memória és lapozó file. Még nem volt ilyen csak most! Aztán ugyanott kilépett még 2szer!
    Köszi!
  • cicai
    köszönöm a 13086-13087 választ.
  • izb
    Trükközés nélkül mennie kéne normálisan.
    a 768MB ram a mai vilában nem túl sok.
    Ez a leírás olyan usereknek szól,akiknek minimum 1024MB ramjuk van vagy több.
    Én a te helyedben azt nézném meg,hogy a DMA engedélyezve van e,és a ramokkal
    játszadoznék.
    De ajánlom az Easy Cleanert mint rendszert tisztító alkalmazást.
    Lehet a géped tele van szeméttel,sőt biztos.
  • M@TriX
    hát így hirtelen HyperTrading jut eszembe, erre az a tuti megoldás, szóval 2 logikai egység a gépben, mert mióta nekem az van ilyen "hibával" nem találkoztam, de előtte meg elég sűrűn ;)
  • cicai
    Nem tud senki segíteni nekem a 13067 kérdésben?
  • M@TriX
    sok a probléma ;)
  • ngcsnet
    10. leglátogatottabb topig?
  • izb
    Miért szenvedsz vele,ha kijött hivatalosan Magyarúl is?
    Egyébként meg Avi2DVD program.
  • Met
    Rosszul gondolod:)
    Sajnos nem ilyen egyszerű:(
    Majd jönnek az okosabbak és mondanak programneveket.
    Itt vannak mindenféle leírások.

Az én véleményem, hogy jobban rársz ha megvárod a "hivatalos" release-t:)
  • Sland

Hi!

A Következő lenne a kérdésem:

Letöltöttem az amerikai pite 4 et. letöltöttem hozzá feliratot és magyar hangot is utólag. A Filmet ami eredeti hangú ( Angol) Átkonvertáltam dvd formátumba és már csak arra vár hogy kiírjam. Na most hogy kell írnom a dvd-t ahhoz hogy lehessen feliratot illetve magyarhangot választani? A hanghoz van sejtésem ( Az hogy a hang<wmv fájl> fájlt belerakom az audio ts mappába.) Szóljatok ha rosszul gondolkodom. De a feliratról fingom sincs.
    Szal légyszi segítsetek hogy hogyan kell kiírni egy filmet + feliratot + hangot hogy lehessen változtatni a feliratok között illetve a hangok között!

Kösz

Sland
  • [NST]Cifu
    Aspyrin már válaszolt. Vagy hány embernek kell leírni, hogy elhidd, simán megy WinXP-vel is?
  • krisz21td
    Nekem azt mondta vmmi zseni,hogy ha veszek egy 3100+ os 64 bites sempront,annak kell a 64 bites xp!akkor ez most nem igaz?elég a hagyományos?
  • [NST]Cifu
    Nem lehet, hogy a C: meghajtó esetleg valami alternatív filerendszerrel van megverve, vagy esetleg a particonáláskor/formázáskor nem lett elszúrva valami?
    Ha megoldható, rakd be a te gépedbe a winyót, és nézd meg valóban rendben van-e.
  • krisz21td
    vicces
  • Aspyrin
    Nem muszáj ;-)
  • krisz21td
    Sziasztok!
    64 bites procihoz muszály x64 es win xp??
    mert abból úgy tudom h még nincs magyar,és az nem túl jó!meg a driverokkal is van gondja!
  • NeoMaN
    itt keresd meg az alaplapod, mert olyan nincs amit leírtál...
    Amúgy a hozzá a dott CD-n van hangchip driver is.
  • HITMorpheus
    Következő a problémám.
    Formatáltam a kölyök gépét (miután jól elb@szott valamit), hogy ujrainstalláljam a winfost. Rendben fel is másolta a telepítőfájlokat, de a következő ujraindításkor azt írta ki, hogy "hiba a fájlrendszer betöltésekor".
    Bios-t reseteltem és ugyanez.
  • Aspyrin
    *ismered :)
  • Aspyrin
    Ha ennyire nem ismerred a dolgokat akkor látogass el a Gigabyte letöltő központjához.
  • hannti
    ga-k8rs482m-fs-02 amd socket 939 anevét nemtudom talán gigabyt
  • hannti
    ga-k8rs482m-fs-02 amd socket 939 anevét nemtudom talán gigabyt